Het mentale dieet plan van Katja Callens

Helaas bestaat er geen wondermiddel om op een gezonde manier snel en blijvend af te vallen. Hoewel je tegenwoordig wordt doodgegooid met verschillende supplementen en diëten die beweren dat je binnen korte tijd veel kilo’s kwijt zult raken is dit in veel gevallen niet waar, ongezond voor je lichaam of komen te kilo’s en op de lange termijn gewoon weer aan. Het mentale dieet plan van Katja Callens is er overigens op gericht dat jij anders tegen bepaalde voeding aan gaat kijken en je levensstijl daarbij veranderd. Op deze manier heeft het dieet het uitgangspunt dat jij blijvend kilo’s kwijt zult raken.

Wat houdt het mentale dieet plan in?

Tijdens het volgen van het dieet mag je eigenlijk alles eten en je hoeft niet steeds calorieën bij te houden. Het gaat er om dat je voeding binnen krijgt die vet verbrandend werken en dat je minder last krijgt van honger. De voeding die de vetopslag stimuleert moet je vaker of altijd links laten liggen. Tijdens het volgen van het programma kom jij achter bepaalde regels die er voor zorgen dat je alleen nog de juiste voeding binnen krijgt en dat je bepaalde inzichten krijgt. Bij het mentale dieet plan draait het voornamelijk om het verkrijgen van deze inzichten. Deze inzichten kunnen er namelijk voor zorgen dat jouw denkwijze omtrent bepaalde voeding veranderd. Dit is het mentale aspect van dit programma. Wanneer je denkwijze veranderd dan onderga je niet alleen gewichtsverlies op de korte termijn maar ook op de lange termijn. Door anders te denken ga je ook ander gedrag vertonen.

Door op de juiste manier de regels te volgen uit het mentale dieet plan kun je op de korte termijn voor spectaculair gewichtsverlies zorgen en dit op de lange termijn volhouden.

De voordelen

  • Het gewichtsverlies is niet alleen voor de korte termijn, maar ook voor de lange termijn wanneer de regels op de juiste manier worden gevolgd. Een andere denkwijze zorgt voor ander gedrag.
  • Er is veel variatie te vinden in het programma, waardoor je veel gezonde voeding binnenkrijgt. Dit zorgt niet alleen voor gewichtsverlies, maar ook voor meer energie en je gaat beter in je vel zitten.
  • Het dieet is ook mogelijk voor vegetariërs.
  • Continue voorzien van voeding, waardoor je geen honger hoeft te lijden.
  • Voor een nog sneller resultaat kun je het Turbo Dieet Plan volgen.
  • Het mentale dieet plan is gemakkelijk online te volgen. Dit maakt het eenvoudig om de lessen en tips mee te krijgen.
  • Extra online begeleiding is ook mogelijk. Hierdoor krijg je een extra duwtje in de rug, waardoor het gemakkelijker wordt om het vol te houden.

De nadelen

  • Het dieet is niet geschikt voor mensen die niet open staan voor verandering. Het mentale dieet plan is er namelijk op gericht om de denkwijzen over voeding te veranderen. Wanneer deze denkwijze en het gedrag niet kan worden veranderd dat heeft het dieet geen toegevoegde waarde.
  • Je moet je strikt aan verschillende regels houden. Sommige mensen hebben onvoldoende discipline om zich aan bepaalde regels te blijven houden.
  • Tot slot bevat het slechts 50 basisrecepten.

 

Ook interessant: