Opinel 8 Outdoor
Home » Opinel 8 outdoor kopen? Bekijk de Review!

Opinel 8 outdoor kopen? Bekijk de Review!

 

Het merk OPINEL is bij uitstek een van de merken die gelijk in het oog opspringen, voor wat betreft uw mes- en outdoor artikelen. Het bedrijf is de producent van verschillende soorten en typen mes artikelen voor elke gelegenheid.

Opinel 8 Outdoor

Review Opinel 8 outdoor

Kampeerliefhebbers maar ook personen die zich bezighouden met bijvoorbeeld bergbeklimmen of watersporten, moeten het vaak hebben van voorwerpen die de handigheid op een hoger niveau tilt.  Daarbij komt bij kijken dat er veel activiteiten aan te pas komt, waarbij “iets snijden” veelvuldig voor zal komen. Een touw dat doorgesneden moet worden,fruit dat geschild moet worden en ga zo maar door.  Een handige mes vormt daarbij een belangrijke basis om de handigheid daadwerkelijk op een hoger niveau te brengen. De “Opinel 8 Outdoor” kan zonder te twijfelen daarbij een doorslaggevende rol spelen. De “Opinel 8 Outdoor” is handige mes en  is vooral geschikt voor personen die op avontuur of personen die veelvuldig op kamperen uit zijn.  Het is in één woord onmisbaar voor iedereen die gaat kamperen.

Voordelen “Opinel 8 Outdoor”

De “Opinel 8 Outdoor” heeft een lengte van 8.5 cm en is eenvoudig te onderhouden. De handvat van de “Opinel 8 Outdoor” is  water bestendig en is er verder ook een noodfluit aan de “Opinel 8 Outdoor” gekoppeld. De noodfluit is te horen tot op meer dan 300m  afstand. De “Opinel 8 Outdoor” is opgebouwd middels het Virobloc systeem, dit systeem houdt in dat het mes zowel in geopende als in gesloten stand vergrendeld kan worden, het gevolg hiervan is dat het door wrijvingen in je broekzak niet zomaar openklapt en tijdens het bezig zijn niet zomaar dichtklapt. Verder is de “Opinel 8 Outdoor” gemaakt van het zeer duurzaam kunststof heft. Dit zorgt ervoor dat het mes niet stuk zal raken na een kleine of geringste val.

Nadelen “Opinel 8 Outdoor”

De “Opinel 8 Outdoor” heeft ook wel paar onhandige eigenschappen, gelukkig zijn deze niet zoveel. De cord die de “Opinel 8 Outdoor” heeft is met het oog op de activiteiten die er in het bos uitgevoerd worden, vrijwel onnuttig. De cord eraan is namelijk niet zo handig.

Conclussie “Opinel 8 Outdoor”

De “Opinel 8 Outdoor” is per slot van rekening aan te bevelen en kan goed gebruikt worden. Behalve degenen die van kamperen houden, of op avontuur uit zijn, zal ook de tuinman er iets aan hebben. In de keuken kan het ook voor allerlei kleine klusjes gebruikt worden. Verder is het ook handig voor mensen die elektricien van beroep zijn.De “Opinel 8 Outdoor” is dus een handige object om aan te schaffen.

Add comment