Ben je al een poos Op zoek naar een goede parkeer plaats om Lang te kunnen Parkeren bij Schiphol? Bekijk deze review!

Parkeren bij Schipol

Ga je binnenkort op reis? Genieten van de zon, op avontuur of juist sneeuw opzoeken voor een langere periode? Dan is met de auto parkeren bij Schipol erg prettig. Omdat wij het zonde vinden dat je snel onnodig veel geld uitgeeft aan het lang parkeren bij Schipol, zorgen we persoonlijk voor goedkopen parkeerplaatsen op slecht een paar kilometers afstand van de vertrekhal. Doordat je ervoor kiest om met je eigen auto naar Schipol te rijden heb je geen last meer van vertragingen in het openbaar vervoer. Hieronder presenteren we daarom de 7 beste parkeer plaatsen voor lang parkeren bij Schipol.

1. Park and Fly

Eindelijk op reis! Ben je als zakelijke reiziger onderweg of is het tijd voor jouw welverdiende vakantie? Is alles geregeld en hoef je alleen nog per auto naar de luchthaven Schipol te gaan? Nou bij Totalcareparking Park and Fly hoef jij je niet druk te maken van niets. Jouw auto veiligheid is gegarandeerd. De Park and Fly ligt direct aan de A4, dus lang zoeken naar het terrein is niet nodig. De shuttlebus brengt je vanaf Totalcareparking in slechts 9 minuten naar Schipol. Je hoeft dus nauwelijks extra tijd uit te trekken om jouw auto veilig en betaalbaar te kunnen parkeren vlakbij Schipol.

Bij aankomst wordt jouw bagage voor je in de shuttlebus gezet. Zo heb je alvast je handen vrij. In de warme ontvangsruimte neem je vervolgens nog gratis een kopje koffie of thee, voordat de Schuttlebus je ruim op tijd naar Schipol brengt.

Voordelen

·         Gemakkelijk bereikbaar, vlakbij Schipol

·         Eenvoudig reserveren

·         Dag en nacht service

Nadelen

·         Wasservice niet mogelijk

·         Vooraf reserveren niet mogelijk

·         Overdekt niet mogelijk

2. P3 Lang Parkeren

P3 is het immense parkeerterrein voor lang parkeren op Schipol, waar je alleen 3 dagen of langer kunt parkeren. Lang Parkeren P3 Schipol is een onoverdekt parkeerterrein op een paar minuten van de terminal. Je parkeert de auto en gaat met een snelbus naar de terminal.

De bus vertrekt naar de terminal vanaf de ingang bij P3 en bij terugkomst stap je bij de bushalte voor de aankomsthal op Schipol weer in. De P3 Schipol Lang Parkeren is de voordeligen manier van parkeren op de luchthaven.

Voordelen

·         Binnen 5 minuten op Schipol

·         Goed bereikbaar vanaf de A4

·         Voordelig parkeren op Schipol

·         In- en uitrijden met kentekenherkenning

Nadelen

·         Je kan niet van tevoren reserveren

3. P5 Parkeren

P5 parkeren Schipol is een valet parkeren aanbieder. Dit houdt in dat je direct naar Schipol rijdt waar een chauffeur op je staat te wachten en jouw auto parkeert. Zo kun je direct inchecken en hoef je nier in een schuttelbus van de parkeerplaats naar Schipol te reizen. Bij terugkomst staat de chauffeur op een afgesproken plek klaar met jouw auto, heerlijk eenvoudig. De P5 Parkeren combineert de mogelijkheid tot shuttle parkeren, valet parkeren bij Schipol en voordelig lang parkeren bij de luchthaven. De drie diensten zorgen er samen voor dat je bij P5 Parkeren kunt rekenen op een goedkope parkeerplaats, een veilige parkeerplaats en bovendien goede betrouwbaarheid.

Je kunt zelf naar de parkeerlocatie van de aanbieder rijden. Deze bevindt zich op maar 3 minuten afstand van de luchthaven zelf. Dat betekent dat de luxe shuttle bus zorgt voor een korte rit naar de vertrekhal op Schipol. Daar helpt de chauffeur je met het uitladen van jouw bagage, om meteen door te kunnen naar de incheckbalie.

Voordelen

·         Lang parkeren

·         Terreinbewaking 24  uur per dag

·         Je wordt geholpen met in- en uitladen van de bagage

Nadelen

·         Betalen voor telefonisch contact

4. Quick Parking Schiphol

Bij Quick Parking Schiphol staat jouw auto op een veilig beveiligd en afgesloten terrein. Ook is er een gratis schuttleservice die voor iedereen apart rijdt en er zijn geen wachttijden. Je kunt tot twintig muten van tevoren reserveren en annuleren is altijd gratis. Jouw auto wordt bij aankomtst weggezet op een van de parkeerplaatsen.

Uiteindelijk brengt de luxe shuttlebus je naar de luchthaven en haalt je daar bij terugkomst weer op. Je hoeft je dus geen zorgen te maken. Ga je vaker op reis? Maak dan een zakelijk account aan. Want bij Quick Parking Schiphol kan je kiezen voor overdekt parkeren maar je kan ook kiezen om jouw auto te laten reinigen, interieur of exterieur.

Voordelen

·         Je kan tot 20 minuten van tevoren reserveren of gratis anuleren.

·         Eenvoudig bereikbaar en 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend

·         Be reservering direct ontvangs van een bevestigingsmail

Nadelen

·         Bellen kost wat

5. Sky-Park

Zoek je al een hele tijd naar een goeie parkeer plaats? Dat kan! Reserveer jouw parkeerplaats op Brussels Airport met Sky Parking Zaventem: kwaliteit, snelheid en veiligheid zijn verzekerd. Sky Parking Zaventem zorgt voor alles: vertel het tijdstip van jouw vlucht en je wordt gebracht naar de vertrekhal en je wordt weer opgeheeld. Een gratis luxe shuttle brengt je van het vliegveld naar de terminal. Je parkeert jouw auto veilig op onze bewaakte parkeerplaats en je bent op de terminal in minder dan 10 minuten!

Het gehele parkeerterrein is overdekt en 24 uur per dag, 7 dagen per week voorzien van bewaking. De auto’s staan dus veilig en daarbij worden ze beschermd tegen soms veranderlijke weersomstandigheden van de Lage landen. Dat scheelt weer een zorg tijdens de reis.

Voordelen

·         Lang parkeren

·         De sleutel lever je in bij de aanbieder, hierdoor ben je zeker dat je de sleutels niet kwijtraakt

Nadelen

·         Vooraf reserveren

·         Sleutels afgeven

6. Best Parking Schiphol

Met een vooraf geboekte parkeerplaats bij Best Parking Schiphol ben je verzekerd dat je goedkoop, snel en comfortabel kunt parkeren bij Schipol. Je parkeert jouw auto op een goed beveiligd en afgesloten parkeerterrein en een luxe shuttlebus brengt en haalt je op. Binnen enkele minuten en zonder wachttijden- naar de juiste vertrekhal en weer terug.

De parking is in het bezit van het VBPS keurmerk. De gratis shuttlebus brengt je snel naar Schipol, zodat je zorgeloos van je welverdiende vakantie kan gaan genieten.

Voordelen

·         Keurmerk

·         Dichtbij Schipol

·         Zeer laag dagtarief

Nadelen

·         Geen mogelijkheid tot wasbeurt

·         Geen valet of overdekt parkeren

7. Budget Parking Schiphol

Ga je op reis en heb je zin om eindeloos te zoeken naar een dure parkeerplek, te sjouwen met jouw baggage of te wachten op een bus? Met Budge Parking is dit allemaal verleden tijd! Zonder enige wachttijden ben je al binnen vier minuten voor de vertrekhal van Schipol, aangezien Bydget Parking op drie kilometer afstand ligt.

Budget Parking heeft ongeveer 5000 parkeerplekken, dus er is genoeg parkeerlegenheid. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een overdekte parkeerplaats. Daarnaast zijn er dag en nacht bewakingscamera’s die het bewaakte terrein in de gaten houden.

Voordelen

·         Je hoeft jouw autosluetel niet achter te laten

·         Zonder wachttijd ben je met 4 minuten bij de juiste terminal

·         Je kunt tot 20 minuten van tevoren reserveren

Nadelen

  • Ligt op drie kilometer afstand

8. Q-Park

Wil je graag met de auto naar Schipol, maar je vakantie of zakenreis tevens voordelig beginnen en niet te veel uitgeven aan parkeerkosten? Dan zou je Q- Park Schipol kunnen overwegen. In plaats van geburik te maken van de parkeerplaatsen van Schipol, parkeer je in de mooie garage van Q- Park.

Deze parkeergarage bevindt zich bij het Spaarne ziekenhuis in Hoofddorp. Vervolgens neem je de lijnbus van Connexxion naar de luchthaven. Het vervoer met de bus is gratis voor maximaal 5 personen.

Voordelen

·         Goed gewaardeerd

·         Beste prijs en kwaliteit verhouding

·         Elke 6- 10 minuut een bus

Nadelen

·         15 minuten verwijderd van Schipol

·         Bus rijdt ’s nacht slechts 1 maal

·         Geen persoonlijke assistentie

9. Travel Parkingservice

Travel Parkingservice is een enorme parking met een hoge apaciteit. Je auto kan zowel overdekt staan als op het open parkeerterrein. De overdekte parkeergragae bevindt zich aan de Van Cleeffkade, het open parkeerterrein ligt aan de Middenweg. Beide plaatsen zijn zeer goed beveiligd en afgesloten. Ook biedt Travel Parkingservice een 24/7 uur service. Dit betekent dat zijn op ieder moment van de dag te bereiken zijn. De afstand van Travel Parkingservice naar Schipol is 7,6 km. je kunt vanaf de parkeergarage binnen 8 minuten op Schipol zijn om in te checken voor je vlucht.

Voordelen

·         Terrein is video bewaakt en biedt ruime parkeerplaats

·         Tankstation voor de deur

Nadelen

·         Alleen contant betalen mogelijk

·         Geen wasservice

 

Ook interessant: