Een Philips HD4670/20 waterkoker kopen? Bekijk vandaag nog de review!

Jouw leven met zinvolle innovaties verbeteren op het gebied van comfort, levensstijl en verlichting. Dat is wat Philips doet. Deze Philips HD4670/20 is markleider op diverse gebieden. Philips is al meer dan 120 geleden begonnen met de productie van waterkokers. Naast de design van de waterkokers is ook een duurzaam ontwerp belangrijk voor dit merk. Zo wordt ook altijd ingespeeld op jouw behoeften en worden je verwachtingen keer op keer overtroffen. Met de geavanceerde waterkoker helpt Philips jou om gezond te leven, comfortabel te blijven en van het leven te genieten. Want dat verdien je.

Philips HD4670/20 Review

Met de Philips HD4670/20 geniet je alleen of met gezelschap van een lekkere kopje thee. Met de 1-kopsaanduiding kook je namelijk precies zoveel water als je nodig hebt. Ook til je de waterkoker eenvoudig vanaf elke kant op dankzij de snoerloze draaivoet van 360 graden. Bovendien heeft de deksel een veermechanisme zodat je de waterkoker in een handomdraai bijvult of schoonmaakt. De buitenkant van de HD4670/20 is vervaardigd uit RVS. Daarnaast heeft hij een inhoud van 1,7 liter en een vermogen van 2400 watt.

Door water te koken met deze Philips HD4670/20 bespaar je tot wel 60% energie en spaar je ook nog het milieu. Het deksel met veermechanisme en een grote opening vereenvoudigt vullen en schoonmaken, en voorkomt contact met stoom. Het snoer kan rond de voet worden gewikkeld, waardoor de waterkoker altijd een plek vindt in jouw keuken. Waterkokers zijn er in vele soorten. Maar de Philips HD4670/20 is erg speciaal. Een perfecte waterkoker die doet wat hij moet doen. Gemakkelijk te vullen, redelijk stil in gebruik, en lekker groot. Het water is snel op temperatuur en een prima kwaliteit. Hij geeft geen piep signaal als het water kookt maar dat vind ik zelf wel prima. Hij is super snel en je hoort hem afslaan dus je krijgt toch wel mee als het water kookt.

Deze waterkoker is voorzien van een droogkookbeveiliging. Deze beveiliging schakelt de waterkoker automatisch uit als deze per ongeluk wordt ingeschakeld zonder dat er water in zit of als er onvoldoende water in zit. Til de waterkoker van de voet en vul de waterkoker met water om de droogkookbeveiliging te resetten. Hierna kun je de waterkoker weer gebruiken.

Voordelen Philips HD4670/20

Het voordeel van deze Philips HD4670/20 is dat het een grote inhoud heeft. Het heeft hiernaast de perfecte kwaliteit en heeft ook nog een mooi design.

Nadelen Philips HD4670/20

Een van de nadelen van de Philips HD4670/20 is dat het veel lawaai maakt. Opmerkelijk is dat het ook niet duurzaam is.

Conclusie van deze Philips HD4670/20

Met de Philips waterkoker HD4670/20 heb je een stijlvol ontwerp in de keuken staan. Een kopje thee is zo klaargemaakt. Dankzij de uniek eenkopsaanduiding van deze stijlvolle metalen Philips- waterkoker kook je precies de hoeveelheid water die je nodig hebt. Hierdoor bespaart je tot wel 66% energie. Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden. Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs.

 

Ook interessant: