Heb je nog geen Philips Hue Gu 10 en wil je één kopen? Bekijk de review!

Ben je in het bezit van een Philips Hue Starters pack met Gu 10 en je wil deze uitbreiden met een extra lamp? Dan is deze Philips Hue Gu 10 ledlamp geschikt voor jou. Het startpakket is uit breiden tot 50 lampen. Bereid vandaag jouw collectie uit met deze Hue Gu 10. Een Hue Gu 10 is een fitting die naadloos in je bestaande spots past. De Hue Gu 10 is te krijgen in white, ambiance en color. Heb je nog geen andere Hue Gu 10 in huis? Dan is het wel belangrijk dat je eerst een bridge koopt. Met deze bridge kun je je Hue Gu 10 bedienen.

Philips Hue Gu 10 Review

De Philips Hue Gu 10 biedt hoogwaardig dimbaar wit licht. Het licht kan met behulp van de Hue app op een smartphone of tablet bediend worden. Met deze lamp die voorzien is van een Gu 10 fitting kun je het Hue verlichtingssysteem uitbreiden. Als je nog geen Hue in huis hebt, dan is dit de ideale springplank naar de wereld van connected lighting. En voor wie Hue al gebruikt, is dit een geweldige aanvulling op het bestaande systeem. De Philips Hue Gu 10 is eenvoudig te installeren. De lamp wordt in de armaturen gedraaid en de bridge wordt met een kabeltje aangesloten op de wifi-router, deze wordt niet meegeleverd bij deze losse lamp. Na het downloaden van de Hue app werkt de verlichting meteen. Met de Hue app wordt de verlichting precies volgend persoonlijke voorkeuren ingesteld en is deze met een vingerbeweging aan te passen. Thuis en op afstand kunnen de lampen ingesteld worden op helderheid, ook met behulp van timers. De bridge in de starter set vereist voor de werking.

Je kunt je verlichting op afstand bedienen waar je ook bent. Controleer of je bent vergeten je lampen uit te schakelen voordat je thuis wegging, en schakel ze alvast in als je laat moet werken. Met geofencing- technologie kunt je je lampen al inschakelen voordat je thuiskomt en automatisch laten uitschakelen wanneer je weggaat. Het draait er allemaal om je leven gemakkelijker te maken en je op een slimme en handige manier gemoedsrust geven.

Ervaar gegarandeerd soepel dimmen met Philips Hue. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Geen snoeren, een elektricien of installatie. Met de schemafunctie van de Philips Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof je thuis bent als je niet thuis bent. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijdens laten inschakelen. En natuurlijk kun je het licht ‘S avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

Voordelen Hue Gu 10 Review

Deze lamp is gemakkelijk aan te sluiten. Het werkt ook nog prima en is super energiezuinig.

Nadelen Hue Gu 10 Review

De Philips Hue Gu 10 kan niet volledig gedimd worden, heeft een klein lichtspectrum en kan af en toe geen contact maken met wifi. Dit ligt meestal aan eigen internet en niet aan de lamp.

Conclusie van deze Hue Gu 10 Review

Philips Hue Gu 10 maakt jouw leven comfortabeler en slimmer met licht. De slimme verlichting helpt je bijvoorbeeld met wakker worden of met in slaap vallen. Daarnaast zorgt het juiste licht ervoor dat je je thuis goed kunt concentreren of dat je juiste ontspant. Maar denk ook aan het beveiligen van je huis, of het automatisch aanpassen van het licht wanneer de zon onder gaat. Met een Philips Hue Gu 10 lamp ben je goed op weg naar een slim huis.

Ook interessant: