Wil je graag de Siemens TW86103P vandaag nog kopen? Bekijk de review!

De Siemens TW86103P is de perfecte waterkoker voor elke huishouding. Wil je nu even relaxen met een kopje thee, of even in de bank zitten met een heerlijke koffie, dan is deze Siemens TW86103P speciaal voor jou. Het is super fijn in het gebruik. Tijdens het dagelijkse gebruik kan je de waterkoker snel en gemakkelijk aanvullen via de schenktuit zonder dat je de deksel hoeft te openen. Het apparaat schoonmaken is al even gemakkelijk. Door de ruime opening en de roestvrijstalen voet is de waterkoker ook van binnen ontzettend gemakkelijk schoon te maken. Voor optimale hygiëne en maximaal plezier. Zelfs na het ontbijt.

Siemens TW86103P

Met de Siemens TW86103P waterkoker zet je in een handomdraai een heerlijke kop thee. De TW86103P is voorzien van sensor Control Heat-up waarmee je kiest uit een watertemperatuur van 70-, 80- of 90 graden en kokend water. Deze waterkoker heeft een capaciteit van anderhalve liter en dankzij de warmhoud sensor blijft de gewenste temperatuur tot wel 30 minuten lang behouden. De drievoudige beveiliging van de Siemens TW86103P zorgt voor de nodige gemoedsrust. Tenslotte maakt de intuïtieve eenhandsbediening, waardoor je het deksel met slechts een druk op de knop opent het gebruiksgemak compleet. Deze Siemens TW86103P snoerloze waterkoker heeft een vermogen van 2400 Watt en een inhoud van 1.5 liter. De TW86103P beschikt over een drievoudige beveiliging: automatische uitschakeling, verhitting-  en uitdroogprotectie en optilschakeling.

Met de Siemens waterkoker heb je alles onder controle. Dat komt doordat je niet alleen met een enkele druk op de knop de gewenste temperatuur kunt instellen, maar het apparaat ook ongekend gemakkelijk bedient: met de knop in de handgreep open je automatisch de deksel en kun je het apparaat snel en eenvoudig vullen. Of je nu een, twee of drie koppen thee wilt bij jouw ontbijt, met de keepwarm Sensor hoef je niet telkens water bij te vullen of opnieuw te koken, en behoud je toch de optimale temperatuur voor elke kop thee. Met de keepwarm-functie wordt de ingestelde temperatuur 30 minuten lang gehandhaafd-ongeacht de hoeveelheid water.

Voordelen Siemens TW86103P

Als voordeel is het zo dat je gemakkelijk de kan terug kan plaatsen op de 360 graden draaibare voet. Je gebruikt de warmhoudfunctie om het water 30 minuten langer op temperatuur te houden. Nog een nadeel is dat je met de instelbare temperatuur kunt kiezen uit de 4 temperatuurstanden voor het zetten van verschillende soorten thee.

Nadelen Siemens TW86103P

Het nadeel van deze Siemens TW86103P is dat de behuizing heet wordt tijdens het water koken, hierdoor pak je waterkoker alleen veilig vast aan het handvat.

Conclusie Siemens TW86103P

Water voor groene of witte thee kook je met de Siemens TW86103P waterkoker direct op de juiste temperatuur. Door water te gebruiken onder het kookpunt, komen de smaken van deze verschillende theesoorten beter tot zijn recht. Je kiest uit 4 aparte temperatuurstanden. Schakel de warmhoudfunctie in om het water 30 minuten langer op temperatuur te houden. Zo schenk je meerdere koppen thee of koffie achter elkaar in, zonder dat je het water opnieuw hoeft te koken.

Ook interessant: