“Vango Banshee 300” Kopen? Bekijk de Review!

Recensie “Vango Banshee 300” 

Vango behoort tot een van de gerenommeerde merken die gespecialiseerd is in het vervaardigen en produceren van kampeerartikelen. Sinds 1966 is het merk Vango, een merk die geassocieerd wordt met tenten en andere outdoorproducten. Outdoor is dus de pijler waarop het merk Vango gebaseerd is.

Ben je van plan om een avontuur te beleven , en heb je daarbij een tent nodig om te overnachten, dan mag je gerust aan de  “Vango Banshee 300”  denken.  Met de “Vango Banshee 300”  is alles in huis en kan er niets meer mis met je kampeeractiviteiten. Het is zeer belangrijk, vooral in het bos om goed uitgerust te zijn met kampeerartikelen van de beste kwaliteit. Eenmaal van huis vertrokken is het zeer lastig, tijdrovend en ongemakkelijk om weer terug naar huis te gaan, omdat je kampeertent niet genoeg stevig is tegen de omstandigheden in het bos . Stevigheid is dus een belangrijke element in tijden van kamperen. Kamperen dient leuk te blijven en mag niet verstoord raken door een tent die niet makkelijk opgezet kan worden. De “Vango Banshee 300”  is makkelijk  en snel op te zetten en voorkomt hierdoor urenlange tijdverspilling.  De “Vango Banshee 300” behoort tot de type “tunneltent” en is gemaakt van polyester.

Voordelen “Vango Banshee 300” 

Iedereen zorgt ervoor dat hij of zij tijdens het kamperen alles bij zich heeft om “zich te handhaven” tijdens het kamperen in het bos. Maar een missertje kan iedereen maken. Als iemand zijn kampeertent thuis heeft gelaten, heeft de “Vango Banshee 300” een oplossing daarvoor. De tent kan maar liefst 3 personen accommoderen om te overnachten.  Voor wat de draagbaarheid van deze tent betreft, kan er gesteld worden dat het makkelijk en eenvoudig mee te nemen is. Het maakt niet uit wat voor soort gelegenheid zich aanbiedt de “Vango Banshee 300”  biedt voor elke gelegenheid een oplossing.  De “Vango Banshee 300” is zo eenvoudig en stevig op te zetten dat het niet uit maakt, wat de weersomstandigheden zijn. De “Vango Banshee 300” blijft stevig en solide staan door weer en wind. De “Vango Banshee 300” behoort tot de type “tunneltenten”, dit houdt in dat het beschikt over veel ruimte.  Hiermee is er dus rekening gehouden dat kampeerders niet te pet op elkaar zijn. De “Vango Banshee 300” beschikt los van de ruimte die geboden wordt voor 3 personen ook nog een ruimte waar de natte spullen opgeslagen kunnen worden. Er kan hierbij gedacht worden aan bijvoorbeeld kleren die nat zijn geworden tijdens het wandelen door het zweten of door de regen.

Nadelen “Vango Banshee 300” 

Doordat de “Vango Banshee 300”  behoort tot de categorie kampeertenten, betekent dit dat het tot een van de categorieën behoort, waarbij het relatief duurder is dan een normale kampeertent.

Vango Banshee 3

Conclussie Review “Vango Banshee 300” 

De “Vango Banshee 300”  is met het oog op duurzaamheid en stevigheid zeker aan te raden, vooral voor degenen die kamperen als hobby hebben. Het is misschien relatief duurder dan de normale kampeertenten, maar iedereen zal zeker waar voor zijn geld krijgen bij de aanschaf van de “Vango Banshee 300”

Ook interessant: