De voor- en nadelen van het Vitadis dieet

Het Vitadis dieet is een proteïnedieet die er op is gebaseerd dat men op een gezonde manier kan afvallen. In dit dieet krijgt men weinig koolhydraten binnen en veel eiwitten. Er wordt beweerd dat degene die het dieet volgt 3 tot 6 kilo binnen een week kan afvallen. In onze commerciële wereld zijn er veel verschillende dieetprogramma’s beschikbaar. Elk programma heeft eigen beweringen over de resultaten. Op deze pagina vertellen wij graag meer over het Vitadis dieet. Je leest hieronder wat het dieet inhoudt en we hebben het over de voor- en nadelen van het dieet.

Wat is het Vitadis dieet?

In tegenstelling tot veel andere diëten is het Vitadis dieet een totaalpakket voor een programma om gewicht te verliezen. Van begin tot eind heb je alle informatie, begeleiding en producten dat jij nodig hebt om je gewenste gewicht te bereiken.

Tijdens het volgen van het Vitadis dieet krijg je 6 verschillende maaltijden per dag. Op deze manier wordt je lichaam continue voorzien van energie uit voeding en eet je geen grote porties, waarbij je lichaam vet gaat opslaan uit de voeding die niet direct kan worden verwerkt. De maaltijden die je binnenkrijgt zijn koolhydraatarm en bevatten veel proteïnen, oftewel eiwitten. Binnen het programma wordt je voorzien in meer dan 80 verschillende proteïneproducten. Verder krijg je er gratis begeleiding bij en krijg je ook receptenboeken bij het programma. Op deze manier kun je altijd lekker en gezond blijven eten en hoef je ten slotte geen honger te lijden. Met de juiste informatie kun je het beste resultaat behalen. Daarom krijg je ook e-books bij je programma, zodat jij weet wat wel en niet goed is voor je lichaam en hoe je jouw gewenste resultaat behaald.

Het Vitadis dieet is een medisch verantwoord dieet en is dus geen crashdieet, waarbij je in een korte tijd veel gewicht kwijtraakt. Het dieet heeft geen nadelige effecten op je lichaam en kan dus zo vaak worden herhaald als je zelf wilt.

De voordelen

  • Het is geen crashdieet en het volgen van het dieet is dus niet ongezond voor je lichaam. Je kunt het dieet vaker volgen.
  • Wanneer je moeite hebt om het dieet te volgen kun je kiezen voor een coach die je hierbij helpt.
  • Wanneer je het dieet op de juiste manier volgt kun je 3 tot 6 kilo afvallen per week.
  • Ondanks de meegeleverde snack en recepten kun je zelf nog de maaltijden plannen.
  • Elke dag ontvang je tips en advies van de afslank coach. Deze bevatten ook tips over het eten en maken van bepaalde recepten. Wanneer je zelf geen zin hebt om dit elke dag uit te zoeken kun je de gerechten van de afslank coach blijven volgen.
  • De recepten zijn gemakkelijk voor het hele gezin klaar te maken. De maaltijden zijn gevarieerd en gezond. Er hoeft dus niet elke dag een aparte maaltijd klaargemaakt te worden.

De nadelen

  • Het Vitadis dieet kost geld. Het is een programma dat je volgt en bepaalde producten die je aankoopt. Wel bespaar je hierdoor meer op de overige boodschap kosten.
  • Hoewel je het dieet uiteraard een keer kunt herhalen kun je niet altijd blijven leven op de repen die je er bij krijgt.
Ook interessant: