Welke is de beste alcoholtester van 2020? Lees het artikel en vind jouw favoriet!

Beste alcoholtester

Soms houdt de politie verkeersacties. Daarbij vragen ze je soms om een blaastest te doen. Zo gaan ze na of je alcohol hebt gebruikt. Indien dat het geval is, geeft het apparaat ook aan of dit boven de toegestane hoeveelheid is. Het liefst gebruik je geen alcohol als je weet dat je moet rijden. Doe je dit toch, dan is het handig om zelf na te gaan of dit boven de toegestane hoeveelheid is. Je kunt dan gepaste maatregelen treffen. Echter, vanaf 1 juli 2012 is het verplicht om een alcoholtester in de auto te hebben. Deze regel is van toepassing op personen die op vakantie naar Frankrijk gaan of erdoorheen rijden. Er wordt zelfs aangeraden om minimaal 2 testers in de auto te hebben. Zoek je daarom naar de beste alcoholtester? Dan let je op verschillende factoren. Wij helpen je om jouw beste alcoholtester te vinden.

Beste alcoholtester van 2020

Het uitkiezen van de beste alcoholtester hoeft niet moeilijk te zijn. Je moet slechts rekening houden met enkele factoren. Wil je het apparaat speciaal gebruiken voor je reis naar of door Frankrijk? Dan is het belangrijk dat je er rekening mee houdt dat de test voldoet aan de Norm Française (NF X20-702). Als je de tester slechts wil gebruiken om na te gaan of je mag rijden, dan hoef je naar minder zaken te kijken. In dit artikel vertellen we je over de top 5 modellen van het jaar. We recenseren deze varianten allemaal. Je kunt dus gemakkelijk beslissen welk model het beste bij je past. Lees dus snel het artikel en kies jouw beste alcoholtester uit!

1. ViperMedical Alcohol tester

Heb je een aantal drankjes hebt gedronken? Dan is het belangrijk om na te gaan of je nog achter het stuur mag. Daarom is het handig als je een alcoholtester bij de hand hebt. Met een dergelijk apparaat kun je er namelijk snel achter komen of je een glaasje te veel op hebt. Het is immers fijn om zeker te weten dat je niet in overtreding bent als je naar huis rijdt. Welk model is echter de beste alcoholtester voor jou? Wat dacht je van een variant die er grappig uitziet? Als een dergelijk model ideaal klinkt, dan kies je voor de ViperMedical Alcohol tester. Dit model is wellicht de beste alcoholtester voor jou. ViperMedical Alcohol testerHij geeft je namelijk aan of je veilig achter het stuur kunt gaan. Ook is hij een handige en leuke gadget. Als je hem gebruikt, vergroot je de veiligheid van jezelf en je medeweggebruikers.

Het is prettig om met de ViperMedical Alcohol tester op stap te gaan. Doordat hij er grappig uitziet, willen waarschijnlijk ook anderen hem uitproberen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je hem per ongeluk achterlaat. Hij komt namelijk met een handige sleutelhanger. Hierdoor doe je hem eenvoudig aan je bos sleutels, waardoor hij steeds dichtbij je is. De werking van dit apparaat is hetzelfde als wanneer je het fuik bij een politiecontrole inrijdt. Eerst blaas je in het apparaat. Vervolgens laat hij je via het duidelijke display en met de luide toon weten of je een slokje te veel op hebt. Je voorkomt dus dat je een boete of ongelukken krijgt.

Eigenschappen van de ViperMedical Alcohol tester:

 • Dit model werkt op twee AAA-batterijen.
 • Er is gezorgd voor een duidelijk afleesbaar display en een luide toon.
 • Houd er rekening mee dat dit model niet voldoet aan de Franse NF norm.
 • Als je dit apparaat gebruikt kun je boetes en zelfs ongelukken voorkomen.
 • Je kunt hem eenvoudig aan je bos sleutels vastmaken, omdat hij een sleutelhanger heeft.
 • Na een meting met deze tester zie je exact hoeveel alcohol je op hebt en of je nog mag rijden.
 • Vergroot de veiligheid van jezelf en je medeweggebruikers door de alcoholtester te gebruiken.
 • Binnen slechts 10 seconden warmt hij op en hij heeft een responstijd van maar liefst 5 seconden.
 • Doordat deze digitale alcoholtester een sleutelhanger heeft, laat je hem niet gemakkelijk achter.

2. Perluso Digitale alcoholtester

De meesten van ons begrijpen waarom het handig is om een alcoholtester bij de hand te hebben. Dit is vooral het geval wanneer je hebt gedronken en je daarna wil rijden. Daarom is het belangrijk om goed na te gaan welk model de beste alcoholtester voor jou is. Wil je niet lang wachten bij het testen? Dan kun je kiezen voor een tester met een elektrochemische sensor. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Perluso Digitale alcoholtester. Perluso Digitale alcoholtesterDit model is wellicht de beste alcoholtester voor jou. Hij is namelijk uitgerust met een elektrochemische sensor. Hierdoor kan het apparaat al binnen enkele seconden een ademtest afnemen.

Zelfs als je een glaasje teveel op hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Je houdt de Perluso Digitale alcoholtester namelijk eenvoudig vast. Dit komt doordat hij een compacte vormgeving heeft. Hierdoor ligt hij perfect in de hand. Er is bij dit model bovendien gezorgd voor een smart elektrochemische tester. Je resultaat heb je dus binnen slechts enkele seconden. Bij aankoop van dit model krijg je de nodige batterijen meegeleverd. Je kunt er dus meteen mee aan de slag. Hij wordt ook geleverd met een handleiding in verschillende talen. Zo heeft hij een handleiding in het Frans, Engels en Nederlands. Wanneer je dit model eenmaal hebt aangeschaft, wil je er niet meer zonder op stap gaan.

Eigenschappen van de Perluso Digitale alcoholtester:

 • Binnen slechts enkele seconden kun je een ademtest afnemen.
 • De handleiding is beschikbaar in het Engels, Nederlands en Frans.
 • Nadat je de test hebt afgenomen, heb je in een handomdraai het resultaat.
 • Je krijgt de benodigde batterijen meegeleverd, dus je kunt er meteen mee aan de slag gaan.
 • Dit toestel met een smart elektrochemische sensor ligt perfect in de hand door de compacte vormgeving.

3. Northwall Alcoholtester

Sommigen van ons vergeten vaak spullen thuis. Dit is echter een kwalijke zaak als het gaat om je alcoholtester. Het is namelijk voor jouw veiligheid en van je medeweggebruikers belangrijk om te weten of je achter het stuur mag. Gelukkig zijn er manieren waarop je jouw alcoholtester niet thuis hoeft te vergeten. Eén daarvan is door te kiezen voor een tester met een sleutelhanger. Is daarom jouw beste alcoholtester een variant met een sleutelhanger? Dan kun je de Northwall Alcoholtester kopen. Dit model is wellicht de Northwall Alcoholtesterbeste alcoholtester voor jou. Het gaat immers om een blaastest die als sleutelhanger is ontworpen. Je kunt hem dus gemakkelijk aan je auto- of huissleutels bevestigen. Zo heb je hem altijd bij de hand.

Doordat je de Northwall Alcoholtester niet thuis vergeet, ga je goed voorbereid op straat. Als je vervolgens een paar glaasjes op hebt, dan kun je nagaan of je nog veilig kunt rijden. Is dit niet het geval, dan laat je een vriend of een taxi je thuis zetten. Het prettige van deze tester is bovendien dat hij een eenvoudige werking heeft. Hij werkt namelijk net als de klassieke blaastest van de politie. Eerst zet je hem aan. Daarna blaas je een aantal seconden via de tuit in het apparaat. Vervolgens doet het apparaat zijn werk. Je kunt hierna op de digitale afleesmonitor zien wat je alcoholpromillage is. Hierdoor weet je of het veilig is om te rijden.

Eigenschappen van de Northwall Alcoholtester:

 • Deze tester heeft een eenvoudige werking.
 • Hij werkt net als de klassieke blaastest van de politie.
 • Om na te gaan wat je alcoholpromillage is, doe je hem aan, blaas je erin en lees je het resultaat af.
 • Aangezien hij is ontworpen als een sleutelhanger, kun je hem bevestigen aan je auto- of huissleutels zodat je hem altijd bij de hand hebt.

4. Geeek Digitale Alcohol Tester met Geluidsmelding – Ademtester

Er zijn verschillende soorten alcoholtesters. In dit artikel hebben we het over de ademtesters. Echter, de werking van de verschillende modellen kan toch verschillen. Ook is het mogelijk dat de prijs van soortgelijke varianten verschilt. Wil je graag een digitale tester hebben met een geluidsmelding? Dan kun je kiezen voor het model dat we als eerst hebben gerecenseerd. We kennen echter een soortgelijk model, dat wellicht de beste alcoholtester voor jou is. Hier verwijzen we naar de Geeek Digitale Alcohol Tester met Geluidsmelding – Ademtester. Aan de naam van dit model Geeek Digitale Alcohol Tester met Geluidsmelding - Ademtesterzie je meteen dat hij een digitaal model is met een geluidsmelding. Zelfs als je te dronken bent om het exacte resultaat af te lezen, geeft de geluidsmelding je aan dat je niet achter het stuur mag.

Dit model is wellicht de beste alcoholtester voor jou. Hij werkt namelijk net als de ademtesters die polities gebruiken bij een verkeerscontrole. Het enige wat je hoeft te doen is het apparaat aan zetten, erin blazen en vervolgens het resultaat aflezen. Door dit steeds te doen na het drinken, voorkom je het krijgen van ongelukken of een boete. Je kunt dus veilig de weg op. De Geeek Digitale Alcohol Tester met Geluidsmelding – Ademtester werkt op twee AAA-batterijen. Je kunt dus gemakkelijk reservebatterijen meenemen voor onderweg. Hierdoor voorkom je dat de batterij leeg loopt wanneer je een test wil doen. Doordat dit model tevens beschikt over een handige sleutelhanger, kun je hem bevestigen aan je sleutelbos. Je neemt hem dan keer op keer met je mee.

Eigenschappen van de Geeek Digitale Alcohol Tester met Geluidsmelding – Ademtester:

 • Hij beschikt over een duidelijk afleesbaar display en een luide toon.
 • Dankzij de sleutelhanger laat je deze tester niet gemakkelijk achter.
 • Door deze digitale alcoholtester te gebruiken, kun je boetes en ongelukken voorkomen.
 • Als je dit model koopt, houd er dan rekening mee dat hij niet voldoet aan de Franse NF norm.
 • Vergroot de veiligheid van jezelf en je medeweggebruikers door de alcoholtester te gebruiken.
 • Een blaastest met deze tester laat je exact zien hoeveel alcohol je op hebt en of je nog mag rijden.
 • Aangezien hij beschikt over een sleutelhanger, kun je hem eenvoudig aan je bos sleutels vastmaken.
 • Het duurt slechts 10 seconden om hem op te warmen en je hebt je resultaat binnen slechts 5 seconden.
 • Deze tester werkt op twee AAA-batterijen, dus je kunt gerust reserve batterijen meenemen om ongewenste verrassingen te voorkomen.

5. AlcoFind – Alcoholtester AF-33C – electrochemische sensor

Als je het alcoholpromillage wil berekenen, dan is het handig als je een nauwkeurige alcoholtester gebruikt. Je ziet dan precies hoeveel alcohol je op hebt en kunt nagaan of het veilig is om achter het stuur te gaan. Is daarom de beste alcoholtester voor jou een variant die uiterst nauwkeurig meet? Dan kennen wij het perfecte model voor jou. We verwijzen hier naar de AlcoFind – Alcoholtester AF-33C – electrochemische sensor. Dit model is wellicht de beste alcoholtester voor jou. AlcoFind - Alcoholtester AF-33C - electrochemische sensorHij zorgt namelijk voor uiterst nauwkeurige metingen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig achter het stuur mag gaan of juist niet. Je brengt jezelf en je medeweggebruikers hierdoor ook niet onnodig in gevaar.

Door te kiezen voor de AlcoFind – Alcoholtester AF-33C – electrochemische sensor geniet je van allerlei voordelen. Zo is dit model zodanig ontworpen dat je hem meteen kunt gebruiken. Hij is namelijk direct klaar om erin te blazen. Ook is hij compact, waardoor je hem gemakkelijk in je broekzak of in het handschoenenvak van je auto kunt zetten. Heb je een test uitgevoerd en ben je vergeten om hem uit te zetten? Geen probleem! Hij beschikt namelijk over auto-power off. Zelfs wanneer de batterij leeg begint te lopen, geeft hij je een waarschuwing. Sommige personen doen tijdens het drinken regelmatig een blaastest. Dat is nog eenvoudiger als je deze tester gebruikt. Hij slaat namelijk de 10 laatste resultaten op in het geheugen.

Eigenschappen van de AlcoFind – Alcoholtester AF-33C – electrochemische sensor:

 • Mocht de batterij leeg lopen, dan geeft hij je een waarschuwing.
 • Doordat hij compact is, kun je hem gemakkelijk met je meenemen.
 • Wanneer hij weer gekalibreerd moet worden, geeft hij je een herinnering.
 • Bij dit apparaat worden de 10 laatste resultaten in het geheugen opgeslagen.
 • Deze tester is direct klaar om in te blazen, dus je kunt meteen een meting doen.
 • Indien je hem aan vergeet, hoef je je geen zorgen te maken, want hij gaat automatisch uit.
 • Batterijen zijn inbegrepen als je dit model koopt, dus je kunt er meteen mee aan de slag gaan.
 • Aangezien dit model met 6 mondstukken wordt geleverd, is het prettig te weten dat je er een handig etui bij krijgt.
 • Zijn handleiding is in het Nederlands, Engels en Frans, dus je leest deze in de taal waarin je je het meest comfortabel voelt.

Ook interessant: