Ben je Opzoek naar de Beste Bloeddrukmeter van 2020? Zorg ervoor dat je de Ideale kiest uit de 5 Meest Beste modellen!

Bloeddrukmeter van 2018

Voor veel mensen zijn bloedmeters handige apparaten om aan te schaffen. Dit is met name aangeraden bij mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, bij daadwerkelijk hart- en vaatziekten en bij mensen die bekend zijn met een verhoogde bloeddruk. Helaas is het kiezen van een goede bloeddrukmeter niet zo simpel als het lijkt. Het is daarom van belang je goed te informeren voordat je een bloeddrukmeter aanschaft.

De Beste bloeddrukmeter van 2020!

Voor het gemak van jou worden hier alleen de beste bloeddrukmeters behandeld. Deze kan je gemakkelijk zelf bedienen en gebruiken. Hieronder presenteren wij een lijst van de beste 5 bloeddrukmeters.

Omron M7 Intelli
Omron M6 Comfort
Withings Wireless Bloeddrukmeter
Beurer BC58
Medisana BU510

<H2>1. Omron M7 Intelli</H2>

Ben je allang op zoek naar een bloeddrukmeter met Bluetooth? Dan is de Omron M7 Intelli de beste die bij jou past. Met de Omron M7 Intelli draag je al je bloeddrukmetingen bij je. De bloeddrukmeter verbind je door middel van Bluetooth Smart met de Omron Connect app op je smartphone of tablet. Hier kun je op elk moment van de dag alle bloeddrukwaardes in wekelijkse, maandelijkse of zelfs in jaarlijkse grafieken terugzien.

Omron M7 Intelli bloeddrukmeter

Het apparaat meet je onder- en bovendruk via de bovenarm met de meegeleverde manchet. Door het speciale ontwerp van de manchet worden foutmeldingen door een niet goed geplaatst manchet uitgesloten. Wanneer er op een andere manier foutmelding of onregelmatige meting ontstaat, geeft de Omron M7 Intelli een melding om je te waarschuwen.

Voordelen

 • De bloeddrukmeter geeft een nauwkeurige meting en is klinisch gevalideerd
 • Door middel van de Omron Connect app is de meter te koppelen met een smartphone
 • Kan het gemiddelde berekenen over de laatste 3 metingen voor nog meer inzicht in je bloeddruk.
 • De bloeddrukmeter biedt 200 geheugenplaatsen en ruimte voor 2 verschillende gebruikers

Nadelen

 • Het toestel heeft geen spreekfunctie voor nog meer gebruiksgemak

2. Omron M6 Comfort

Wil je graag comfort combineren met de nieuwste snufjes? Dan zit je bij de Omron M6 Comfort IT goed. Deze bloeddrukmeter meet jouw bloeddruk aan de bovenarm en doet dat zeer nauwkeurig. Dankzij de vele snufjes  die betrouwbare meting waarborgen krijg jij een goed en overzichtelijk inzicht over jouw meetwaarden. Wat de Omron M6 Comfort IT bijzonder maakt is niet alleen de geheugenfunctie, maar de mogelijkheid om deze meetwaarden vervolgens ook op je PC te analyseren.

Omron M6 Comfort bloeddrukmeter

Deze M6 Comfort is de oudere versie van deze eenpersoonsmodel bloeddrukmeter en behoort tot de oudere modellen van Omron. Deze bloeddrukmeter werd dan ook regelmatig gebruikt door professionals. Dit model is klinisch gevalideerd en goedgekeurd door de Nederlandse Hartslagstichting. Met de 90 geheugenplaatsen en een comfortabel medium/ large manchet. Bij de bloeddrukmeter worden gratis batterijen geleverd en een Nederlandstalige handleiding. De batterijen zijn goed voor 1500 metingen.

Voordelen

 • Snelle en accurate werking
 • Degelijk en stabiel toestel

Nadelen

 • Geen aansluiting naar computer
 • Deze bloeddrukmeter heeft geen adapter

3. Withings Wireless Bloeddrukmeter

Met de Withings Wireless Bloeddrukmeter monitor je gemakkelijk en nauwkeurig je bloeddruk. Dit doet de bloeddrukmeter door 3 verschillende metingen uit te voeren die samen een gemiddelde score weergegeven. Installeer de Withings Health Mate app op je smartphone om je meetwaardes tijdens en na de meting te bekijken.

De app geeft je direct feedback over je waardes zodat je weet waar je op moet letten. Al je metingen worden opgeslagen zodat je overal en altijd je gegevens kunt bekijken en anaylseren. Ook kun je deze metingen met de app gemakkelijk doorsturen naar je huisarts.

Withings Wireless Bloeddrukmeter

Voordelen

 • De bloeddrukmeter geeft een nauwkeurige meting weer en is klinisch gevalideerd
 • Lees je gegevens direct af op je smartphone of tablet
 • Op de app heb je een onbeperkt aantal geheugenplaatsen om al je metingen op te slaan.

Nadelen

 • Bij een onregelmatige hartslag geeft het toestel geen melding
 • Het toestel heeft geen WHO-indicator voor een grafische weergave van je bloeddruk
 • Alleen geschikt voor iOS of Android

4. Beurer BC58

Zoek je een eenvoudige, snelle en betrouwbare bloeddrukmeter? Dan gebruik je het beste de Beurer BC58. Je bevestigt de bloeddrukmeter gemakkelijk om de pols voor een nauwkeurige polsmeting. Deze start je door het touchscreen eerst je profile te kiezen en vervolgens de meting te starten. Let erop dat de pols ter hoogte van het hart moet worden gehouden. Op je profile worden je laatste 60 metingen opgeslagen zodat je terug kunt kijken. De BC58 wordt ook geleverd met gratis software waarmee je al je gegevens op je pc via HealthManager kunt inzien.

Beurer BC58 bloeddrukmeter

Bedien dus deze Beurer BM58 bloeddrukmeter met het handige touchscreen en blijf op de hoogte van je bloeddruk. De bloeddrukmeter berekent het gemiddelde en kan de gegevens bewaren tot 2 personen. Per persoon zijn er 60 geheugenplaatsen zodat je samen gebruik kan maken van het apparaat.

Voordelen

 • Bij een bevestigingsfout wordt een melding gegeven
 • Door middel van de Beurer HealthManager app is de meter te koppelen met een smartphone.
 • De bloeddrukmeter biedt 60 geheugenplaatsen en ruimte voor 2 verschillende gebruikers

Nadelen

 • Een polsbloeddrukmeter is gevoelig voor beweging, waardoor hij minder nauwkeurig is dan een bovenarm bloeddrukmeter

5. Medisana BU510

Ben je op zoek naar een bloeddrukmeter met een Icd- display? Dan is de Medisana BU510 de juiste. Het eerste dat opvalt aan de Medisana BU510 is het grote Icd- display. Op dit display vind je alle belangrijke informatie zoals bloeddrukwaarden, je hartslag, WHO- indicator, geheugennummer en gemiddelde meting. Mocht de BU510 een onregelmatige hartslag hebben ontdekt dan wordt dit door een knipperend icoontje weergegeven. Het is niet nodig om alle waarden met pen en papier te noteren, de BU510 heeft een uitgebreide geheugenfunctie met maar liefste 90 geheugenplaatsen per persoon.

Medisana BU510 bloeddrukmeter

Daarnaast hoef je ook niet aan de slag met een rekenmachine, want de BU510 kan ook het gemiddelde voor je uitrekenen. Ben je niet heel ervaren met je bloeddruk meten? De bloeddrukmeter geeft een foutmelding wanneer de manchet niet goed bevestigd is.

Voordelen

 • Een onregelmatige hartslag wordt gedetecteerd en weergegeven op het Icd- display
 • Bij een bevestigingsfout wordt een melding gegeven

Nadelen

 • De bloeddrukmeter wordt niet vermeld bij de Nederlandse Hartslagstichting

Ook interessant: