Vergelijk de top 10 en vind hier de beste elektrische tandenborstel van 2022!

Beste elektrische tandenborstel

Voor een goede mondhygiëne is het belangrijk om je tanden dagelijks te poetsen. Velen van ons poetsen ook daadwerkelijk dagelijks onze tanden, maar poetsen de tanden nog net niet goed genoeg.

Beste elektrische tandenborstel van 2022

Afbeelding
Product
Oral-B Pro 2 2500 - Zwart - Elektrische Tandenborstel
#1 Beoordeeld
Tot 100% meer tandplakverwijdering: ronde kop reinigt beter voor gezonder tandvlees in 30 dagen in vergelijking… Meer
Oral-B PRO 2 2900 - Elektrische Tandenborstel - Duopack Zwart en Wit - 2 Handvaten en 2 Opzetborstels
Tot 100% meer tandplakverwijdering: ronde kop reinigt beter voor gezonder tandvlees in 30 dagen in vergelijking… Meer
Oral-B Vitality 100 CrossAction Zwart - Elektrische Tandenborstel
De essentiële tandenborstel voor dagelijkse reiniging Verwijdert meer tandplak dan een gewone manuele… Meer
Oral-B PRO 2 2900 - Elektrische Tandenborstel - Duopack Zwart - 2 Handvaten en 2 Opzetborstels
Tot 100% meer tandplakverwijdering: ronde kop reinigt beter voor gezonder tandvlees in 30 dagen in vergelijking… Meer
Oral-B Vitality 100 CrossAction - Elektrische Tandenborstel - Wit - 1 Handvat en 1 Opzetborstel
De essentiële tandenborstel voor dagelijkse reiniging Verwijdert meer tandplak dan een gewone manuele… Meer
Oral-B PRO 2 2500 - Elektrische Tandenborstel - Wit
Tot 100% meer tandplakverwijdering: ronde borstelkop reinigt beter en zorgt voor gezonder tandvlees Bescherm… Meer
Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63 - Elektrische tandenborstel - Wit
Help jouw gebit en tandvlees optimaal te beschermen met de Philips Sonicare ProtectiveClean HX6807/63.… Meer
Oral-B Genius X 20900N - Roségoud En Zwart - Elektrische Tandenborstel - Duopack
Kunstmatige intelligentie herkent uw poetsstijl en begeleidt u elke dag voor de beste resultaten Bescherm… Meer
Oral-B Pro 2 2000S Sensi Ultrathin - Elektrische tandenborstel - Zwart
De Oral-B Pro 2 2000s Sensi Ultrathin Adult heeft een oplichtende poetsdruksensor die je waarschuwt als… Meer
Philips Sonicare 2 series HX6232/20 Special Edition - Elektrische tandenborstel - Zwart
Met de Philips Sonicare HX6232/20 elektrische tandenborstel verwijder je tot 7 keer meer tandplak vergeleken… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Tot 100% meer tandplakverwijdering: ronde kop reinigt beter voor gezonder tandvlees in 30 dagen in vergelijking…Meer

Tot 100% meer tandplakverwijdering: ronde kop reinigt beter voor gezonder tandvlees in 30 dagen in vergelijking…Meer

De essentiële tandenborstel voor dagelijkse reiniging Verwijdert meer tandplak dan een gewone manuele…Meer

Tot 100% meer tandplakverwijdering: ronde kop reinigt beter voor gezonder tandvlees in 30 dagen in vergelijking…Meer

De essentiële tandenborstel voor dagelijkse reiniging Verwijdert meer tandplak dan een gewone manuele…Meer

Tot 100% meer tandplakverwijdering: ronde borstelkop reinigt beter en zorgt voor gezonder tandvlees Bescherm…Meer

Help jouw gebit en tandvlees optimaal te beschermen met de Philips Sonicare ProtectiveClean HX6807/63.…Meer

Kunstmatige intelligentie herkent uw poetsstijl en begeleidt u elke dag voor de beste resultaten Bescherm…Meer

De Oral-B Pro 2 2000s Sensi Ultrathin Adult heeft een oplichtende poetsdruksensor die je waarschuwt als…Meer

Met de Philips Sonicare HX6232/20 elektrische tandenborstel verwijder je tot 7 keer meer tandplak vergeleken…Meer

Je weet intussen waar je op kunt letten als je zoekt naar de beste elektrische tandenborstel voor jouw behoeften. Zo kun je onder andere de functies bekijken. Vaak helpen deze functies ons namelijk om na te gaan of we onze tanden wel goed hebben gepoetst of niet. Sommige varianten geven je zelfs tips over hoe je in het vervolg je tanden beter kunt poetsen. Hierdoor poets je je tanden steeds beter. Je geniet hierdoor van een goede mondhygiëne, mooie witte tanden en een frisse adem. In dit artikel vertellen we je over de 10 beste elektrische tandenborstels van het jaar. Door de recensies over deze tandenborstels te lezen, kom je meer te weten over elk individueel model. Vervolgens kun je de verschillende varianten met elkaar vergelijken. Zo selecteer je het model dat het beste bij je past. Vind hier jouw beste elektrische tandenborstel!
Hierdoor houden we er toch een slechte adem aan over of tanden met tandplak of tandsteen. Om de tanden optimaal te poetsen, kun je daarom op zoek gaan naar de beste elektrische tandenborstel voor jouw behoeften. Een elektrische tandenborstel verwijdert namelijk minimaal 100% meer tandplak dan een handmatige tandenborstel. Ook komt een elektrische tandenborstel gemakkelijker bij moeilijk bereikbare plekken, waardoor je er een gezonder gebit van overhoudt. De elektrische varianten hebben zelfs functies om het gebit te beschermen. Zo kun je kiezen voor een variant met een poetsdruksensor. Een variant die een poetsanalyse doet nadat je je tanden hebt gepoetst is ook mogelijk. Maak je echter geen zorgen want wij helpen je om jouw beste elektrische tandenborstel te vinden.

1. Oral-B PRO 2 2500 Cross Action Elektrische Tandenborstel

Zoek je naar de beste elektrische tandenborstel voor jouw behoeften? Is jouw perfect model een ronde, oscillerende tandenborstel met een poetsdruksensor? Is je antwoord op deze vraag “ja”? Dan is de Oral-B PRO 2 2500 Cross Action Elektrische Tandenborstel wellicht de beste elektrische tandenborstel voor jou. Dit model zorgt er namelijk voor dat je je tanden goed kunt poetsen. Ook laat hij je weten als je te hard poetst. Hierdoor bescherm je je tandvlees. De tandenborstel is tevens voorzien van een timer en 2 poetsstanden, dus je kunt je tanden er optimaal mee poetsen. Wanneer je dit model gebruikt, dan kun je ervoor zorgen dat je tanden witter worden. De tandenborstel verwijdert namelijk oppervlaktevlekken. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je Oral-B PRO 2 2500 Cross Action Elektrische Tandenborstel 100% meer tandplak verwijdert dan wanneer je zou poetsen met een handmatige tandenborstel. Dankzij de ronde kop kun je ook rekenen op een betere reiniging voor gezonder tandvlees.

Vergeleken met een handmatige tandenborstel zorgt de Oral-B PRO 2 2500 Cross Action Elektrische Tandenborstel ervoor dat je tandvlees binnen slechts 30 dagen gezonder is. Je kunt bovendien met zekerheid kiezen voor deze tandenborstel of een andere variant van dit merk. Oral-B wordt namelijk door tandartsen over de hele wereld aanbevolen. Als we verder kijken naar de eigenschappen van deze tandenborstel, dan zien we dat hij een slank handvat heeft. Hierdoor kun je hem gemakkelijk en comfortabel vasthouden tijdens het poetsen van je tanden. De tandenborstel helpt je bovendien om te poetsen zoals je tandarts dat aanbeveelt. Je poetst namelijk 2 minuten met de professionele timer. Om de 30 seconden meldt de tandenborstel je  dat je een ander gebied moet poetsen. Overal krijgt dus evenveel zorg. Tijdens het poetsen, beweeg je de borstel in je mond en zijn unieke ronde kop doet de rest.

Eigenschappen van de Oral-B PRO 2 2500 Cross Action Elektrische Tandenborstel:

 • De tandenborstel heeft 2 poetsstanden, namelijk 1 voor de dagelijkse reiniging en 1 voor personen met een gevoelig gebit.
 • Vanaf de eerste dag dat je deze tandenborstel gebruikt, maak je de tanden zachtjes witter door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen.
 • Er is bij deze tandenborstel gezorgd voor een ronde borstelkop, die elke tand omvat voor schonere tanden en gezonder tandvlees in vergelijking met een handmatige tandenborstel.
 • Tandvlees wordt beschermd wanneer je poetst met deze tandenborstel, want hij beschikt over een poetsdruksensor die de poetssnelheid vermindert en je waarschuwt als je te hard poetst.
 • Met 1 oplaadbeurt kun je meer dan 2 weken poetsen, want er zit in de tandenborstel een geavanceerde Lithium Ion-batterij, waardoor je niet hoeft na te denken over je oplader als je op vakantie gaat.
 • Tandartsen bevelen aan dat we ons gebit minimaal 2 minuten lang poetsen en dat is ook wat je doet met deze tandenborstel, want hij heeft een ingebouwde timer die je helpt om ten minste 2 minuten te poetsen.
 • De opzetborstels die gebruikt kunnen worden voor deze tandenborstel zijn ontworpen door tandartsen en hebben speciale functies voor geweldige resultaten zoals een ronding die zacht is voor het tandvlees, borstelharen die schuin zijn geplaatst om ook tussen de tanden te reinigen en superdunne borstelharen die zorgen voor een extra zachte reiniging.

2. Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43 – Elektrische tandenborstel

Heb je nooit eerder een elektrische tandenborstel gebruikt? Dan kun je versteld staan van de mogelijkheden die dergelijke tandenborstels met zich meebrengen. Laat je echter niet afschrikken. De functies zorgen er namelijk voor dat je kunt genieten van prachtige tanden en een goede mondhygiëne. Hoeft jouw ideale tandenborstel niet over allerlei functies te beschikken? Is daarom de beste elektrische tandenborstel voor jou een sonische tandenborstel met basis functionaliteiten? Dan kies je voor de Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43 – Elektrische tandenborstel. Dit model is wellicht de beste elektrische tandenborstel voor jou. Hij is namelijk een sonische tandenborstel met basis functionaliteiten. Deze gebruik je om wittere tanden te krijgen en voor het ultiem reinigen van je gebit. De tandenborstel heeft bovendien 2 poetsstanden. Philips Sonicare HealthyWhite HX6712 43 - Elektrische tandenborstel Er is ook een handige timer en een easy-start programma, waarmee je langzaam went aan sonisch poetsen. Hij is tevens een goed instapmodel voor een overstap naar elektrisch poetsen.

Gebruik de Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43 – Elektrische tandenborstel om de natuurlijke witheid op je tanden weer terug te krijgen. Er is namelijk bij deze tandenborstel gezorgd voor een speciale Clean & White poetsstand. Door dagelijks 2 keer te poetsen, kun je ervoor zorgen dat verkleuringen op je gebit binnen 2 weken worden verwijderd. Je hoeft deze tandenborstel bovendien niet vaak op te laden. Pas nadat je 42 keer hebt gepoetst, hoef je de tandenborstel weer op te laden! Hierbij bedoelen we volgens de standaarden die tandartsen aanbevelen. We hebben je verteld dat deze tandenborstel een sonisch model is, maar hebben nog niet verteld wat sonisch inhoudt. Dit houdt in dat de borstelkop met snelheden tot wel 62.000 poetsbewegingen per minuut vibreert. Hierdoor zorg je ervoor dat je tanden op een uiterst krachtige manier worden gepoetst. Zo wordt meer tandplak verwijderd dan met een gewone tandenborstel.

Eigenschappen van de Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43 – Elektrische tandenborstel:

 • Je kunt deze tandenborstel gebruiken in combinatie met vrijwel alle opzetborstels.
 • Met een timer van 2 minuten hoef je niet zelf op de tijd te letten en schakelt de tandenborstel zichzelf uit.
 • Zijn Quadpacer zorgt er door middel van een lichte trilling voor dat je weet dat je de borstel kunt verplaatsen naar een ander kwadrant in je mond.
 • Bij aankoop van deze tandenborstel krijg je een Philips Sonicare HealthyWhite handle, Philips Sonicare ProResults opzetborstel, Philips Sonicare DiamondClean opzetborstel en een oplaadstation meegeleverd.
 • Deze tandenborstel zorgt voor een doelgerichte mondverzorging, want hij heeft slechts 2 functies, namelijk de Clean functie, die ervoor zorgt dat je gebit elke dag buitengewoon schoon wordt en de Clean & White functie, die 2 minuten zorgt voor mondreiniging en 30 seconden zorgt voor het witter maken van je tanden.
 • Er is gezorgd voor een easy-start programma dat ideaal is voor personen die nog niet gewend zijn aan elektrisch en/of sonisch poetsen, dus bij dit programma voert de elektrische tandenborstel de poetskracht geleidelijk op tijdens de eerst 14 poetsbeurten, waardoor je went aan de werking van de elektrische tandenborstel.

3. Oral-B Genius 10100S Zwart Elektrische Tandenborstel

In je zoektocht naar de beste elektrische tandenborstel voor jouw behoeften kom je verschillende modellen tegen. Zo zijn er onder andere oscillerende modellen, maar ook sonische modellen. Het ligt dus aan jou om te kiezen voor de variant waar jij het prettigst mee poetst. Wat dacht je van een complete, ronde, oscillerende tandenborstel met een Smart systeem? Als een dergelijk model je aantrekt, dan kun je kiezen voor de Oral-B Genius 10100S Zwart Elektrische Tandenborstel. Wij vinden dat dit model wellicht de beste elektrische tandenborstel voor jou is. Het gaat hier namelijk om een Smart elektrische tandenborstel. Deze tandenborstel is ook nog eens super compleet, rond en oscillerend. Tijdens het poetsen, coacht deze tandenborstel je, waardoor je steeds beter leert poetsen. Oral-B Genius 10100S Zwart Elektrische Tandenborstel De tandenborstel heeft tevens 6 poetsstanden en een lange gebruikstijd. Loopt de batterij toch leeg, dan kun je de tandenborstel eenvoudig via USB opladen.

Wanneer je kiest voor de Oral-B Genius 10100S Zwart Elektrische Tandenborstel, dan kies je bovendien voor een tandenborstel met handige accessoires. Hierdoor is deze tandenborstel het ultieme model voor een uitgebreide mondverzorging. Denk er bijvoorbeeld aan dat de tandenborstel beschikt over een ronde opzetborstel. Dergelijke borstels reinigen het gebit beter. Bovendien zorgt deze elektrische tandenborstel ervoor dat je tandvlees tot 100% gezonder wordt gehouden. Dit, in vergelijking met wanneer je gebruik zou maken van een handmatige tandenborstel. Er wordt zelfs meer tandplak verwijderd wanneer je gebruik maakt van deze tandenborstel. Om ervoor te zorgen dat je geen zone in je mond overslaat tijdens het poetsen, heeft deze tandenborstel positiedetectie. Hierdoor is 100% poetsdekking mogelijk, omdat je geen zone meer overslaat. Je beschermt je tandvlees zelfs door met dit model te poetsen. De tandenborstel laat je namelijk dankzij de Gum Guard-technologie en de poetsdruksensor weten wanneer je te hard poetst.

Eigenschappen van de Oral-B Genius 10100S Zwart Elektrische Tandenborstel:

 • Je kunt kiezen uit 6 poetsstanden waaronder Pro Clean, gevoelige tanden, tandvleesverzorging en Whitening.
 • Met de 12-kleurige LED SmartRing en 6 poetsmodi kun je je poetservaring personaliseren wanneer je deze tandenborstel gebruikt.
 • Hij ziet waar je poetst en begeleidt je om alle zones van je mond te bereiken om zo te zorgen voor een grondige reiniging van je gebit.
 • Poetsdrukcontrole vermindert bij deze tandenborstel de poetssnelheid en de SmartRing waarschuwt je om zachter te poetsen wanneer je te hard poetst.
 • Er is bij deze tandenborstel gezorgd voor een ronde borstelkop, die elke tand omvat voor schonere tanden en gezonder tandvlees in vergelijking met een handmatige tandenborstel.
 • Je hoeft je bij deze tandenborstel geen zorgen te maken dat de batterij snel leegloopt, want de Lithium Ion-batterij gaat tot 12 dagen mee nadat je hem een keer volledig hebt opgeladen.
 • Zijn tandvleesbescherming poetsstand werkt samen met de Oral-B applicaties om je aan te tonen bij welke zones je te hard hebt gepoetst en hij geeft je feedback voor een meer zorgvuldige routine.
 • Een reisetui met een USB poort en een afneembare kabel worden meegeleverd wanneer je deze tandenborstel koopt, zodat je zowel je tandenborstel als je telefoon kunt opladen met slechts 1 stopcontact.
 • Vanaf de eerste dag kun je ervoor zorgen dat je tanden zachtjes witter worden, want de tandenborstel maakt gebruik van een unieke polijstkop, die tandpasta vasthoudt en deze over de tanden verdeelt om oppervlakkige verkleuringen te verwijderen.
 • De opzetborstels die gebruikt kunnen worden voor deze tandenborstel zijn ontworpen door tandartsen en hebben speciale functies voor geweldige resultaten zoals een ronding die zacht is voor het tandvlees, borstelharen die schuin zijn geplaatst om ook tussen de tanden te reinigen en superdunne borstelharen die zorgen voor een extra zachte reiniging.

4. Philips Sonicare DiamondClean HX9353/56 – Elektrische tandenborstel

Heb je het gevoel dat je last hebt van veel tandplak? Vind je daarom dat het belangrijk is om je tanden te poetsen met een Deepcleanstand voor een extra grondige reiniging? Dan is de beste elektrische tandenborstel voor jou wellicht een variant die speciaal is gericht op het optimaal reinigen van je gebit. Wij kennen een dergelijke variant, namelijk de Philips Sonicare DiamondClean HX9353/56 – Elektrische tandenborstel. Wij vinden dat deze tandenborstel de beste elektrische tandenborstel voor jou is. Hij helpt je namelijk om tot 10x meer tandplak te verwijderen. Dit heeft de tandenborstel mede te danken aan de speciale Deepcleanstand die zorgt voor een extra grondige reiniging. Zorg er bovendien voor dat je tanden dankzij deze Philips Sonicare DiamondClean HX9353 56 - Elektrische tandenborstel tandenborstel meer dan dubbel zo wit worden. In vergelijking met wanneer je een handmatige tandenborstel zou gebruiken. Verbeter ook de gezondheid van je tandvlees in 2 weken.

Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn. Toch is het waar. De Philips Sonicare DiamondClean HX9353/56 – Elektrische tandenborstel zorgt namelijk voor een complete reiniging van je gebit. Als je gebruik maakt van deze tandenborstel, dan kun je zelfs kiezen uit 5 poetsstanden. Eén van deze standen is de DeepClean-modus. Deze is speciaal ontworpen voor een uitzonderlijke reiniging op zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken in je mond. Er zijn echter ook andere standen waar je voor kunt kiezen. Deze zorgen voor een “normale” reiniging. Wanneer je eenmaal begint te poetsen met deze tandenborstel, is opladen geen probleem. Je hoeft hem niet dagelijks op te laden. De tandenborstel kun je namelijk op een volle accu 3 weken lang dagelijks gebruiken. Pas daarna is het wellicht nodig om de batterij weer op te laden. Bij aankoop van deze elektrische tandenborstel krijg je er 3 opzetborstels bij!

Eigenschappen van de Philips Sonicare DiamondClean HX9353/56 – Elektrische tandenborstel:

 • Wanneer je hem koopt, krijg je er een luxe oplaadglas en handige reisetui bij.
 • Voor een grondige reiniging, volgt deze tandenborstel de vormen van je tanden en tandvlees.
 • Je kunt de tandenborstel in het oplaadglas zetten na gebruik, maar dit glas kun je ook gebruiken om je mond te spoelen na het tandenpoetsen.
 • Tanden worden dubbel zo wit wanneer je met deze elektrische tandenborstel poetst in vergelijking met wanneer je een gewone tandenborstel gebruikt.
 • Hij kan opgeladen worden door hem aan te sluiten op je laptop via USB of hem op te laden via een stopcontact, waardoor je de tandenborstel overal mee naartoe kunt nemen.
 • Doordat deze tandenborstel tot wel 10 keer meer tandplak verwijdert dan een gewone tandenborstel, kun je zorgen voor een optimale reiniging van je gebit wanneer je dit model gebruikt.
 • Dankzij de superieure batterij van deze tandenborstel, kun je met dit model 3 weken lang je tanden dagelijks poetsen zonder dat het weer nodig is om de elektrische tandenborstel op te laden.
 • Alle opzetborstels van Philips zijn universeel, waardoor ze ook allemaal passen op elke Philips Sonicare tandenborstel en je dus gerust de opzetborstels kunt uitkiezen die het beste bij jouw behoeften passen.
 • Aangezien de tandenborstel 5 poetsstanden heeft, namelijk Clean, White, Deepclean, Sensitive en Gum Care kun je aan de hand van je persoonlijke behoeften een bepaalde stand uitkiezen voor een optimale reiniging van je gebit.
 • Je krijgt bij aankoop van deze tandenborstel 2 DiamondClean-opzetborstels meegeleverd, die bijdragen aan wittere tanden dankzij de ruitvormige borstelharen die effectief maar mild oppervlaktevlekken en tandplak verwijderen.
 • Philips Sonicare-technologie houdt in dat de opzetborstel en het handvat met snelle trillingen de sonische technologie versterken en zorgen voor een optimale reiniging, want er wordt gezorgd voor 62.000 poetsbewegingen per minuut, waardoor je tandpasta goed schuimt en deze diep langs je tanden en tandvlees komt.
 • Met meer dan 31.000 poetsbewegingen per minuut biedt de elektrische tandenborstel een superieure reiniging die je niet alleen ziet, maar ook voelt, want de sonische technologie reinigt dynamisch door vloeistof diep tussen de tanden en langs het tandvlees te spoelen, waardoor er een krachtige en toch zachte klinisch bewezen reiniging mogelijk is.
 • Bij aankoop van deze elektrische tandenborstel krijg je een AdaptiveClean-opzetborstel meegeleverd, die de unieke vorm van je tanden en tandvlees met alle contouren volgt, dankzij de zachte, flexibele rubberen zijkanten, waardoor de opzetborstel tot 4 keer meer oppervlak bereikt en tot 10 keer meer tandplak verwijdert langs het tandvlees en tussen de tanden.

5. Oral-B Genius 10000N White Elektrische Tandenborstel

Je hebt na het lezen van de bovenstaande recensies een beeld gekregen van de verschillende mogelijkheden die elektrische tandenborstels met zich mee kunnen brengen. Hierdoor kun je nu een goed beeld vormen van de beste elektrische tandenborstel voor jouw behoeften. Heb je besloten dat een oscillerende, ronde tandenborstel goed bij je past? Vond je de andere ronde, oscillerende modellen niet perfect? Geen probleem. We kennen namelijk nog een ronde, oscillerende elektrische tandenborstel. Deze behoort ook tot de top 5 van het jaar, namelijk de Oral-B Genius 10000N White Elektrische Tandenborstel. Dit model is wellicht de beste elektrische tandenborstel voor jou, omdat hij een rond, oscillerend model is. Oral-B Genius 10000N White Elektrische Tandenborstel Bovendien kun je aan de hand van zijn naam al concluderen dat hij je helpt om je gebit optimaal te reinigen. Hij heeft immers de naam Genius gekregen, omdat hij je Smart coacht bij het poetsen van je tanden.

Doordat je gecoacht wordt in het poetsen van je tanden, weet je dat je het steeds beter kunt doen. Hierdoor kun je er beetje bij beetje voor zorgen dat je gebit gaat stralen. Het poetsen van je tanden gebeurt bovendien zoals jij dat wil wanneer je de Oral-B Genius 10000N White Elektrische Tandenborstel gebruikt. Deze tandenborstel heeft namelijk maar liefst 6 poetsstanden en een lange gebruikstijd. Ook kun je hem eenvoudig opladen via USB. Je krijgt er zelfs handige accessoires bij om te zorgen voor een complete en uitgebreide mondverzorging. Zo heeft de tandenborstel een ronde opzetborstel, waardoor je ervoor zorgt dat je tandvlees 100% gezonder is. Er wordt ook meer tandplak verwijderd dan wanneer je een handmatige tandenborstel zou gebruiken. Hij heeft tevens positiedetectie, waardoor je geen zone overslaat tijdens het poetsen en 100% poetsdekking mogelijk is. Daarnaast heeft hij Gum Guard-technologie en een poetsdruksensor.

Eigenschappen van de Oral-B Genius 10000N White Elektrische Tandenborstel:

 • Je kunt kiezen uit 6 poetsstanden waaronder tandvleesverzorging, Pro Clean, gevoelige tanden en Whitening.
 • Met de 12-kleurige LED SmartRing en 6 poetsmodi kun je je poetservaring personaliseren wanneer je deze tandenborstel gebruikt.
 • Bij aankoop van deze elektrische tandenborstel krijg je 1 White handvat, 4 opzetborstels, een USB-reisetui en een smartphonehouder meegeleverd.
 • Poetsdrukcontrole vermindert bij deze tandenborstel de poetssnelheid en de SmartRing waarschuwt je om zachter te poetsen wanneer je te hard poetst.
 • Je krijgt er een reisetui met USB poort en een afneembare kabel bij zodat je zowel je tandenborstel als telefoon kunt opladen met slechts een stopcontact.
 • Dankzij de positiedetectie ziet de tandenborstel waar je poetst en begeleidt hij je om alle zones van je mond te bereiken om zo te zorgen voor een grondige reiniging.
 • Er is bij deze tandenborstel gezorgd voor een ronde borstelkop, die elke tand omvat voor schonere tanden en gezonder tandvlees in vergelijking met een handmatige tandenborstel.
 • Deze tandenborstel is compatibel met de Oral-B opzetborstels Ortho Care, CrossAction, Precision Clean, Sensi UltraTin, FlossAction, TriZone, 3D White, Sensitive Clean, Power Tip en Dual Clean.
 • Zijn tandvleesbescherming poetsstand werkt samen met de Oral-B applicaties om je aan te tonen bij welke zones je te hard hebt gepoetst en hij geeft je feedback voor een meer zorgvuldige routine.
 • Met 1 oplaadbeurt kun je ongeveer 12 dagen zorgeloos poetsen, want er zit in de tandenborstel een geavanceerde Lithium Ion-batterij, waardoor je niet hoeft na te denken over je oplader als je op vakantie gaat.
 • Maak je tanden vanaf de eerste dag witter met deze tandenborstel, want hij maakt gebruik van een unieke polijstkop die tandpasta vasthoudt en over de tanden verdeelt om oppervlakkige verkleuringen te verwijderen.
 • Revolutionaire Gum Guard-technologie in combinatie met 360 SmartRing en poetsdrukcontrole waarschuwen je en verminderen de snelheid als je te snel poetst en ze laten je ook weten wanneer je te lang op 1 plek hebt gepoetst voor een zachtere poetsroutine.
 • De opzetborstels die gebruikt kunnen worden voor deze tandenborstel zijn ontworpen door tandartsen en hebben speciale functies voor geweldige resultaten zoals een ronding die zacht is voor het tandvlees, borstelharen die schuin zijn geplaatst om ook tussen de tanden te reinigen en superdunne borstelharen die zorgen voor een extra zachte reiniging.

Ook interessant: