De beste GPS tracker van 2022 vind je door hier de top 10 te vergelijken!

Beste GPS tracker

Voorheen, als je mensen en objecten wilde volgen, dan moest je hen fysiek achterna gaan. Gelukkig is het tegenwoordig niet zo ingewikkeld meer.

Beste GPS tracker van 2020

Afbeelding
Product
Sleutelvinder 2021 - GPS Tracker - Bluetooth 5.0 Keyfinder - Extra CR2032- Zwart
#1 Beoordeeld
Komt je dit bekend voor? Je had al 5 minuten weg moeten zijn, maar je bent nog steeds op zoek naar je… Meer
Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker - Magneet - Gratis App - Krachtige accu
Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker met magneet - Gratis App - Krachtige accu - Draadloos - Live… Meer
Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind / Auto / Scooter / Fiets / Kat / Hond
Gebruik deze kleine GPS tracker voor het traceren van auto’s, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren.… Meer
Invoxia - Huisdier GPS Tracker - Zonder Simkaart - Tot 1 Maand Batterijduur - Hond - Kat - Poes - Track & Trace Volgsysteem
De Invoxia Huisdier GPS Tracker behoort tot de nieuwste generatie GPS Trackers. Dankzij de nieuwste techniek… Meer
Samsung Galaxy SmartTag - GPS tracker - 1 stuk - Zwart
Tag het. Vind vrede. Galaxy SmartTag. De lokalisatie assistent voor je bezittingen. Vind het makkelijker… Meer
GPS tracker – Zonder Abonnement – Geschikt Alle Voertuigen – Vrachtwagen - Auto – Motor - Scooter - Waterdicht - Afluisterfunctie
Voor instalatie is enige ervaring nodig De GPS TRACKER systemen zijn, vanwege hun betrouwbaarheid en… Meer
Bluetooth Keyfinder | Sleutel vinder | GPS tracker | Extra CR2032 | 2019 Zwart
Ken je dat gevoel Op het laatste moment ben je weer die vervloekte sleutels kwijt. Je zoekt overal, maar… Meer
Sinotrack Mini Persoonlijke GPS Tracker Voor Kind / Senior / Hond / Poes / Baggage - Inclusief Battery - Alarmfunctie
De slimme GPS tracker voor je Kind / Senior / Hond / Poes / Baggage . Wil jij je Kind, ouders, huisdieren… Meer
Tile Mate - 1 Pack [urb]
De vernieuwde Tile Mate URB is de opvolger van de Tile Mate. Met een bereik van 50 meter en een 50% luider… Meer
Tile Pro Black - 1-pack [urb]
Raak jij altijd alles kwijt? Niet meer met de Tile Pro URB. Met een bereik van maar liefst 90 meter en… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Komt je dit bekend voor? Je had al 5 minuten weg moeten zijn, maar je bent nog steeds op zoek naar je…Meer

Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker met magneet - Gratis App - Krachtige accu - Draadloos - Live…Meer

Gebruik deze kleine GPS tracker voor het traceren van auto’s, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren.…Meer

De Invoxia Huisdier GPS Tracker behoort tot de nieuwste generatie GPS Trackers. Dankzij de nieuwste techniek…Meer

Tag het. Vind vrede. Galaxy SmartTag. De lokalisatie assistent voor je bezittingen. Vind het makkelijker…Meer

Voor instalatie is enige ervaring nodig De GPS TRACKER systemen zijn, vanwege hun betrouwbaarheid en…Meer

Ken je dat gevoel Op het laatste moment ben je weer die vervloekte sleutels kwijt. Je zoekt overal, maar…Meer

De slimme GPS tracker voor je Kind / Senior / Hond / Poes / Baggage . Wil jij je Kind, ouders, huisdieren…Meer

De vernieuwde Tile Mate URB is de opvolger van de Tile Mate. Met een bereik van 50 meter en een 50% luider…Meer

Raak jij altijd alles kwijt? Niet meer met de Tile Pro URB. Met een bereik van maar liefst 90 meter en…Meer

Je kunt namelijk met een GPS tracker gemakkelijk een persoon of object volgen. Wil je bijvoorbeeld nagaan of je kinderen de juiste route naar school volgen? Of je wil je je oude moeder of vader in de gaten houden? Dan gebruik je een GPS tracker. Er worden zelfs trackers ontworpen voor huisdieren. Zo hoef je je minder zorgen te maken wanneer je kat zomaar het huis verlaat. Je kunt hem namelijk gemakkelijk terugvinden. Zelfs een auto of motor is gemakkelijk te volgen met een GPS tracker. Zo is het gemakkelijk om je voertuig terug te vinden als hij eens gestolen wordt. Ben je daarom op zoek naar de beste GPS tracker van het jaar? Vergelijk dan de modellen uit dit artikel en vind jouw beste GPS tracker!

Als je op zoek gaat naar de beste GPS tracker voor jouw behoeften, dan is het handig om na te gaan waarvoor de tracker precies gebruikt kan worden. Verschillende modellen communiceren namelijk met verschillende apparaten of objecten. Hoewel er veel verschillende trackers worden verkocht, hoeft het uitkiezen van het ideale model niet moeilijk te zijn. Je kunt hier namelijk jouw perfecte GPS tracker vinden, omdat we verschillende modellen met elkaar hebben vergeleken en vervolgens een top 10 lijst voor je hebben samengesteld. Om je optimaal op weg te helpen, hebben we meer gedaan dan alleen de namen van de trackers te noteren. We hebben namelijk ook elk model afzonderlijk gerecenseerd. Ook geven we bij elk model aan welke eigenschappen ermee gepaard gaan. Hierdoor kun je een goed geïnformeerde keus maken en gemakkelijk de beste GPS tracker voor jouw behoeften vinden. Aarzel dus niet langer en lees snel dit artikel!

 

1. Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker

Heb je bepaalde bezittingen waar je veel waarde aan hecht? Of wil je bijvoorbeeld weten of je kinderen de juiste route naar school volgen? Dan kun je een GPS tracker aanschaffen. Is het voor jou belangrijk dat je te allen tijde weet waar je auto is? Dan kun je kiezen voor een GPS tracker die speciaal is ontworpen voor het volgen van auto’s. Is een dergelijke tracker de beste GPS tracker voor jou? Dan raden wij de Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker aan. Deze tracker maakt het mogelijk om je dierbare bezit altijd direct te volgen. Je hebt hier niet eens snoeren voor nodig. Het kleine, maar toch effectieve apparaatje heeft een betrouwbare en nauwkeurige werking. Hij is daarom Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker wellicht de beste GPS tracker voor jou. Met deze tracker volg je je dierbare bezit altijd direct. Dankzij deze handige en eenvoudige werking, is de tracker zeer populair onder auto-eigenaren.

Hoe werkt het systeem van de Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker precies? Nadat je de tracker in je auto hebt gezet, kun je direct real-time zien waar het voertuig staat. Je gebruikt hier namelijk een gebruiksvriendelijke applicatie voor of je kunt ervoor kiezen om de locatie te checken via het online platform. Nadat je bent ingelogd, heb je een duidelijk overzicht met een nauwkeurige plaatsbepaling. Hierbij maakt de tracker gebruik van een duidelijke Google Maps kaart. Wil je graag precies nagaan waar je auto de afgelopen tijd is geweest? Dit kun je ook controleren! De tracker geeft je namelijk de mogelijkheid om tot 3 maanden geleden terug te kijken naar de gereden routes. Achteraf kun je dus ook traceren waar het voertuig is geweest en welke route er is afgelegd. In het systeem kun je zelfs de gereden snelheid controleren! Stel de instellingen gemakkelijk in binnen de gratis applicatie.

Eigenschappen van de Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker:

 • Als de batterij begint leeg te lopen, dan krijg je een melding.
 • Bij het overschrijden van de ingestelde maximumsnelheid, gaat er een snelheidsalarm af.
 • Je kunt een bewegingsalarm instellen, waardoor je een melding ontvangt wanneer de tracker in beweging komt.
 • Aangezien hij IP65 waterproof is, is hij spatwaterdicht kun je hem ook gebruiken tijdens vochtige omstandigheden.
 • Er is bij deze tracker gezorgd voor een ingebouwde microfoon, waardoor je via de tracker live mee kunt luisteren.
 • Mocht de tracker de vooraf ingestelde “safe zone” verlaten, dan word je op de hoogte gesteld over de actuele locatie, waardoor je tijdig kunt ingrijpen.
 • Het volgsysteem kun je tot 90 dagen lang gebruiken zonder hem tussendoor op te laden met de bijgeleverde USB kabel, omdat hij een krachtige accu heeft.
 • Deze tracker is eenvoudig te plaatsen op, tegen of onder metalen oppervlakten, omdat hij een ingebouwde magneet heeft, waardoor inbouw niet nodig is.
 • Door gebruik te maken van de real-time tracking functie, heb je de mogelijkheid om afgelegde routes uit het verleden in te zien en meldingen te ontvangen.
 • Als het voertuig minimaal 5 minuten niet is bewogen, wordt de slaapmodus geactiveerd, waarbij het batterijverbruik aanzienlijk verminderd wordt en de batterij dus langer meegaat.
 • Je hebt de mogelijkheid bij dit apparaat om SMS tracking in te stellen, wat inhoudt dat je een sms met de locatie krijgt of dat je een sms krijgt wanneer de tracker in beweging komt.
 • Behalve een bewegingsalarm heeft de GPS tracker ook een trilalarm dat afgaat wanneer de tracker in beweging komt; hierbij krijg je een melding inclusief de coördinaten van de locatie.
 • Real-time tracking behoort tot de mogelijkheden en houdt in dat je de locatie live via het online platform kunt bekijken op de computer of telefoon met de gratis applicatie die werkt op Windows, Android en Apple.
 • Houd er rekening mee dat deze tracker werkt met een Simkaart (standaard formaat), die enkele euro’s bel/ internettegoed erop moet hebben, en dat het KPN netwerk voor Nederland en Base voor België is aanbevolen.

2. Bluetooth GPS Tracker (Merkloos)

Nadat je de vorige recensie hebt gelezen, denk je waarschijnlijk dat je specifiek op zoek moet gaan naar een tracker voor een auto, een variant voor je kinderen of huisdieren of misschien zelfs een variant voor je bagage. Echter, er zijn ook GPS trackers die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Heb je bijvoorbeeld het gevoel dat je huisdier door de dag heen het huis verlaat, dan bevestig je de tracker aan zijn halsband. Is dat probleem opgelost en wil je de tracker voor iets anders gebruiken, dan heb je die mogelijkheid ook. Is daarom de beste GPS tracker voor jou een variant die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken? Dan kun je kiezen voor de Bluetooth GPS Tracker (Merkloos). Bluetooth GPS Tracker (Merkloos) Deze tracker is wellicht de beste GPS tracker voor jou, omdat je er producten zoals je bagage mee kunt traceren, maar je kunt hem ook gebruiken voor andere doeleinden.

De Bluetooth GPS Tracker (Merkloos) is een beetje anders dan andere GPS trackers. Dit model werkt namelijk via Bluetooth. Nadat je het Bluetooth volgsysteem hebt geïnstalleerd, kun je alles traceren via je smartphone of tablet. Zo houd je bij waar je kind is. Je gaat na of je huisdier het huis heeft verlaten. Ook kun je nagaan of iemand er met je bezittingen vandoor is gegaan. Nadat je hebt gelezen dat je een smartphone of tablet nodig hebt om met deze tracer te werken, vraag je je wellicht af welk type smartphone of tablet precies nodig is. Er zijn namelijk verschillende besturingssystemen. Gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken. De tracker is namelijk geschikt voor iedere smartphone met iOS of Android en Bluetooth. Om na te gaan waar je tracker is, moet je wel een gratis applicatie downloaden zodat je de tracker kunt traceren via Google Maps.

Eigenschappen van de Bluetooth GPS Tracker (Merkloos):

 • Tot wel 10 verschillende trackers kunnen aangesloten worden op 1 smartphone.
 • Afhankelijk van de sterkte van het Bluetooth signaal is er een bereik mogelijk tot wel 25 meter.
 • Bij “lost history” kun je meerdere laatste locaties van je bezittingen of eventueel je huisdieren of kinderen terug zien.
 • Er is gezorgd voor een alarmfunctie, waardoor er een alarm afgaat zodra de tracker buiten het bereik van je telefoon komt.
 • Dankzij de ingebouwde voice recorder kun je berichten inspreken en deze afluisteren door middel van een speciale applicatie.
 • De tracker wordt geleverd met een batterij, die een levensduur heeft van maar liefst 6 maanden en je krijgt er ook een handige gebruiksaanwijzing bij.
 • Als je de tracker bij je hebt, maar je kunt je telefoon niet vinden, dan kun je 2 keer kort op de knop drukken van de tracer en dan gaat het alarm van je telefoon af.
 • Je kunt deze tracker gebruiken om producten zoals bagage of elektronica te traceren, maar je kunt hem ook gebruiken om na te gaan waar je kind of huisdier zich bevindt.
 • Dit apparaat werkt via Bluetooth en je traceert waar hij zich bevindt via een gratis applicatie, die met Google Maps werkt, op je iOS of Android smartphone of tablet met Bluetooth.
 • Aangezien je meerdere trackers kunt aansluiten op 1 telefoon, is het handig als je elke tracker een individuele naam geeft zoals “sleutels”, “smartphone” of “huisdier” om het terug vinden een stuk gemakkelijker te maken.

3. Heavy Duty Magneet GPS Tracker Globaltrace G950

Als je zoekt naar een nieuwe GPS tracker, dan kun je op verschillende manieren te werk gaan. Je kunt zoeken naar een variant aan de hand van de spullen die je ermee kunt traceren. Het is ook handig om na te gaan via welk systeem de tracker werkt. De meeste varianten maken gebruiken van een combinatie van het internet en Google Maps. Er zijn echter ook varianten die werken met Bluetooth, zoals de tracker die we hierboven hebben gerecenseerd. Je kunt daarnaast een tracker kopen die multifunctioneel inzetbaar is. Zo schaf je slechts 1 tracker aan, maar kun je hem voor verschillende doeleinden gebruiken. Let jij op andere eigenschappen en is het voor jou slechts belangrijk dat de beste Heavy Duty Magneet GPS Tracker Globaltrace G950 GPS tracker een lange accuduur heeft? Dan kies je voor de Heavy Duty Magneet GPS Tracker Globaltrace G950. Deze tracker is perfect voor toepassingen waarbij er een lange accuduur nodig is.

Wij vinden dat de Heavy Duty Magneet GPS Tracker Globaltrace G950 de beste GPS tracker voor jou is. Hij is namelijk een volgsysteem van ongeëvenaarde kwaliteit. Hij heeft tevens een lange accuduur. Dit is ook een van de redenen waarom hij gezien wordt als een “heavy duty” apparaat. Een andere eigenschap die maakt dat deze tracker een “heavy duty” variant is, is dat hij tegen een stootje kan en lang meegaat. Kijk bijvoorbeeld naar zijn behuizing. Als je hem in je hand houdt, kun je meteen concluderen dat dit apparaat stevig en duurzaam is. De behuizing is namelijk niet alleen supersterk, maar ook nog eens spatwaterdicht. Bovendien beschikt deze tracker over een interne batterij die tot 90 dagen meegaat. Hierdoor is dit model perfect voor het volgen van aanhangwagens, containers, trailers, opleggers, bouwmachines en zelfs je auto. Het bevestigen van de tracker is eenvoudig, want hij heeft een ingebouwde magneet.

Eigenschappen van de Heavy Duty Magneet GPS Tracker Globaltrace G950:

 • Je kunt de tracker gemakkelijk bevestigen, omdat hij is voorzien van een ingebouwde magneet.
 • Hij heeft een supersterke en spatwaterdichte behuizing, dus deze tracker kan tegen een stootje en is zeer duurzaam.
 • Doordat er hier sprake is van een heavy duty systeem, is deze tracker perfect om een oplegger, aanhangwagen, bouwmachine, trailer, container of gewoon je persoonlijke auto te volgen.
 • De tracker is perfect voor toepassingen waarbij er een lange accuduur nodig is, omdat hij beschikt over een interne batterij die tot 90 dagen meegaat voordat dat je hem weer moet opladen.
 • Indien gewenst, kun je gebruik maken van de Bewegingsalert, wat inhoudt dat je per SMS bericht een waarschuwing ontvangt wanneer het voertuig vanuit een stilstaande status begint te bewegen.
 • Er is gezorgd voor een SMS tracking functie, die het mogelijk maakt om te bellen naar het toestel of een sms sturen, waarna je binnen 10 seconden de locatie ontvangt met een linkje naar Google Maps.
 • Bij dit apparaat is er gezorgd voor een zeer handige Real-time tracking functie, wat inhoudt dat je met niets meer dan een SIM-kaart en GPRS-kaart de tracker op de meter nauwkeurig kunt volgen op een kaart en op het internet via de meegeleverde software.
 • Heb je geen computer beschikbaar, dan hoef je je toch geen zorgen te maken, want er is gezorgd voor Track en Trace on Demand, wat inhoudt dat je een SMS bericht stuurt vanaf je mobiele telefoon naar het apparaat en je direct de locatie, snelheden en richting terug ontvangt op je telefoon.

4. Mini GPS tracker Volg Systeem (Merkloos)

In de vorige recensies hebben we je laten zien dat je gemakkelijk jouw ideale GPS tracker kunt vinden. Hierbij hoef je namelijk slechts na te gaan wat je precies wil traceren. Vervolgens kies je een tracker uit aan de hand daarvan. Je kunt echter ook gewoon kiezen voor een multifunctioneel model, omdat je dergelijke trackers voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Heb je er moeite mee om exact na te gaan wat je met de tracker wil traceren? Is daarom de beste GPS tracker voor jou een variant waar je gemakkelijk verschillende (waardevolle) spullen of gewoon levende wezens mee kunt volgen? Dan kennen wij het perfecte model voor jou, namelijk de Mini GPS tracker Volg Systeem (Merkloos). Mini GPS tracker Volg Systeem (Merkloos) Wij vinden dat dit model de beste GPS tracker voor jou is, omdat je er veel kanten mee op kunt. Volg nu bijvoorbeeld je motor en over een maand je huisdier met dezelfde tracker!

Het maakt niet uit wat je precies wil volgen wanneer je de Mini GPS tracker Volg Systeem (Merkloos) gebruikt. Dit model is multifunctioneel inzetbaar. Je kunt hem dus gebruiken om je waardevolle voertuigen zoals auto’s, boten en motoren te volgen. Hij is daarnaast ook inzetbaar om bijvoorbeeld je kinderen te traceren. Wist je bovendien dat deze kleine tracker gemakkelijk is te gebruiken? Om hem te bevestigen, hoef je namelijk slechts gebruik te maken van de meegeleverde magnetische cover. Dankzij deze cover heb je de mogelijkheid om de tracker op, onder of tegen verschillende metalen oppervlakken te bevestigen. Je krijgt bij aankoop van deze tracker zelfs een waterdicht opbergzakje meegeleverd. Je kunt de tracker dus ook gebruiken in vochtige omstandigheden. Hierdoor kun je hem handig gebruiken in verschillende situaties. Er is bij dit apparaat zelfs gezorgd voor handige functies, waaronder de “vraag de locatie op” functie en het Geofence-alarm.

Eigenschappen van de Mini GPS tracker Volg Systeem (Merkloos):

 • Wanneer de batterij bijna leegloopt, krijg je een melding zodat je de batterij tijdig kunt opladen.
 • Een handige functie van dit apparaat is dat je de locatie kunt opvragen en deze vervolgens per SMS ontvangt.
 • Je kunt dit apparaat gebruiken voor verschillende doeleinden, wat maakt dat hij een zeer nauwkeurig en handig volgsysteem is.
 • Als je hem koopt, dan krijg je er een waterdicht opbergzakje bij, dus je kunt de tracker ook gebruiken in vochtige omstandigheden.
 • Bij deze tracker is er gezorgd voor een snelheidsalarm, dus je krijgt een melding wanneer de maximumsnelheid wordt overschreden.
 • Nadat je de SOS-knop hebt ingedrukt, verstuurt het volgsysteem de tekst “help me” en de locatie naar alle vooraf ingestelde nummers.
 • Hoewel de tracker een klein formaat heeft, kun je bij dit apparaat toch rekenen op dezelfde handige functies als bij vergelijkbare volgsystemen.
 • Door gebruik te maken van het trilalarm van deze tracker, krijg je een melding inclusief de coördinaten van de locatie als het Track & Trace systeem in beweging komt.
 • Het volgsysteem is zeer handig, want je kunt hem gebruiken om van alles te traceren, van auto’s tot scooters, motoren tot boten, en zelfs levende wezens zoals je kinderen en huisdieren.
 • Er is gezorgd voor een Geofence-alarm, dat ervoor zorgt dat je op de hoogte wordt gesteld over de actuele locatie als de GPS tracker de vooraf ingestelde “safe zone” verlaat, dus je kunt tijdig ingrijpen.
 • Deze tracker is voorzien van een meeluisterfunctie, dus wanneer je de mini GPS tracker belt, kun je via de ingebouwde microfoon de omgevingsgeluiden live beluisteren, hoewel dit niet merkbaar is in de omgeving van het apparaat.

5. Auto/ Motor GPS Tracker

Je hebt intussen gezien dat je op verschillende factoren kunt letten wanneer je zoekt naar jouw ideale GPS tracker. Sommige modellen zijn namelijk speciaal ontworpen voor het traceren van bepaalde objecten zoals voertuigen, terwijl andere modellen multifunctioneel inzetbaar zijn. Je kunt tevens kiezen voor een model aan de hand van zijn accuduur. We hebben je in dit artikel reeds verteld over een tracker met een lange accuduur. Echter, het kan dat dat model toch niet precies was waar je naar op zoek was. Klinkt een energiezuinige tracker met een accuduur van ongeveer 30 dagen als de beste GPS tracker voor jou? Dan Auto/ Motor GPS Tracker kun je de Auto/ Motor GPS Tracker aanschaffen. Dit model gebruik je om je voertuigen direct en eenvoudig te lokaliseren. Dankzij de lange accuduur is hij wellicht de beste GPS tracker voor jou.

Wat onderscheidt de Auto/ Motor GPS Tracker van andere modellen? Hij werkt anders dan andere modellen. Zo verstuur je geen SMS bericht om de locatie van de tracker op te vragen. Bij dit model download je de bijbehorende applicatie via de App Store op je Android of iOS apparaat. Je kunt echter ook inloggen op de website via een Windows of Mac pc. Nadat je bent ingelogd, kun je binnen slechts enkele seconden de locatie van de tracker live volgen. De applicatie en online omgeving geven je bovendien een andere mogelijkheid. Je kunt tot 30 dagen terug nagaan waar de tracker en dus ook je bezit is geweest. Zelfs wanneer de batterij leeg is, heb je de mogelijkheid om je laatst bekende locaties weer te geven. Dit apparaat is dus meer dan een GPS tracker alleen. Hij heeft immers meer functies dan alleen Live en Historische track.

Eigenschappen van de Auto/ Motor GPS Tracker:

 • Dankzij de eenvoud en flexibiliteit, kun je deze GPS tracker voor verschillende doeleinden gebruiken.
 • Aangezien deze tracker prima werkt met een prepaid SIM-kaart, hoef je er geen abonnement voor af te sluiten.
 • Bij dit model download je de applicatie op je Android of iOS smartphone of je kunt inloggen op de website via je Windows of Mac computer.
 • Door de functie signaal interval te gebruiken, kan het apparaat na elke minuut, na 10 minuten of na elk uur zijn locatie doorsturen naar de applicatie.
 • Dit apparaat werkt in tegenstelling tot andere GPS trackers niet door middel van een SMS bericht dat je verstuurt om de locatie van de tracker op te vragen.
 • Via de gebruiksvriendelijke applicatie heb je de mogelijkheid om veiligheidszones in te stellen en notificaties te ontvangen wanneer de GPS tracker deze zones verlaat.
 • Er is gezorgd voor een GEO Fencing optie, waardoor je een gebied kunt instellen via de applicatie en je vervolgens een alarmbericht ontvangt wanneer het apparaat dit afgebakend gebied verlaat.
 • Met deze tracker is op afstand afsluiten ook een optie, want je kunt het apparaat via de applicatie op afstand uitschakelen, waarbij je de batterij bespaart op momenten dat het apparaat niet nodig is.
 • Nadat je bent ingelogd op de applicatie of online omgeving, kun je de locatie van de tracker live volgen en je kunt tot 30 dagen terug in de tijd de laatst bekende locaties afspelen; dit kan zelfs als de batterij leeg is.
 • Hij beschikt over een Voice Monitoring functie, dus je kunt via de app het apparaat als microfoon gebruiken en luisteren naar de omgevingsgeluiden waar het apparaat zich in bevindt, zonder dat de omgeving daar iets van merkt.
 • Hoewel deze energiezuinige tracker, die van hoogwaardige materialen is gemaakt en is voorzien van een accu met een hoge capaciteit, op een volle batterij ongeveer 30 dagen meegaat, kun je deze batterij gemakkelijk opladen via de meegeleverde USB kabel.

Ook interessant: