Welke zijn de beste horloges van 2022? Wij vertellen je over de top 10!

Beste horloges

Wil je weten hoe laat het is? Dan kijk je naar je horloge. Echter, op je smartphone kun je ook zien hoe laat het is.

Beste horloges van 2022

Afbeelding
Product
Samsung Galaxy Watch - Smartwatch heren - 46mm - Zwart/zilver
#1 Beoordeeld
Waarmee te koppelen? De Galaxy Watch is een Samsung-product. Een Samsung telefoon werkt het best in combinatie… Meer
MMOBIEL Horlogeband Inkorter/Inkortset – Reparatieset Incl. Stalen Pons, 3 Pinnen En Veerdrukker
Wil jij je horloge band inkorten of repareren? Dat kan super eenvoudig met onze complete MMOBIEL horlogeband… Meer
Samsung Galaxy Watch3 - Smartwatch heren - Stainless Steel - 45mm - Zwart
De Samsung Galaxy Watch3 is een enorm uitgebreide smartwatch met een enorm scala aan gezondheidsopties… Meer
2 Stuks Duracell CR2430 3v lithium knoopcelbatterij
Duracell CR2430 3v lithium knoopcelbatterij Beschrijving: Lithium knoopcelbatterij Voltage: 3V Bekend… Meer
Garmin Vivoactive 4S - Smartwatch - 40 mm - Zwart
Waarmee te koppelen? De Garmin Connect app kan worden geïnstalleerd op Android 6.0 of hoger of voor iPhone… Meer
Garmin Vivoactive 4 - Smartwatch - 45 mm - Zwart/Leigrijs
Waarmee te koppelen? De Garmin Connect app kan worden geïnstalleerd op Android 6.0 of hoger of voor iPhone… Meer
NIBOSI Horloges voor mannen - Luxe Zilver Zwart Design - Heren Horloge - Ø42
Een prachtig cadeau, een luxe bedankje of gewoon zomaar. Een heren horloge kan altijd gegeven worden,… Meer
LVPAI Quartz Horloge | Zwart & Zwart | PU Lederen Band | Fashion Favorite
Dit chique LVPAI quartz horloge is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het horloge heeft een zilverkleurige… Meer
Horloge gereedschap - Horloge band inkorter - Blauw
Zelf je horlogebandje korter maken? Dat doe je in een handomdraai met deze handige horlogeband inkorter.… Meer
Camelion 377, SR626SW, SR66, LR66, AG4 Zilveroxide horloge knoopcel batterij 1,55Volt - 5 stuks
Product informatie: De Camelion SR66 Silver-Oxide batterij is speciaal bedoeld voor gebruik in horloges.… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Waarmee te koppelen? De Galaxy Watch is een Samsung-product. Een Samsung telefoon werkt het best in combinatie…Meer

Wil jij je horloge band inkorten of repareren? Dat kan super eenvoudig met onze complete MMOBIEL horlogeband…Meer

De Samsung Galaxy Watch3 is een enorm uitgebreide smartwatch met een enorm scala aan gezondheidsopties…Meer

Duracell CR2430 3v lithium knoopcelbatterij Beschrijving: Lithium knoopcelbatterij Voltage: 3V Bekend…Meer

Waarmee te koppelen? De Garmin Connect app kan worden geïnstalleerd op Android 6.0 of hoger of voor iPhone…Meer

Waarmee te koppelen? De Garmin Connect app kan worden geïnstalleerd op Android 6.0 of hoger of voor iPhone…Meer

Een prachtig cadeau, een luxe bedankje of gewoon zomaar. Een heren horloge kan altijd gegeven worden,…Meer

Dit chique LVPAI quartz horloge is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het horloge heeft een zilverkleurige…Meer

Zelf je horlogebandje korter maken? Dat doe je in een handomdraai met deze handige horlogeband inkorter.…Meer

Product informatie: De Camelion SR66 Silver-Oxide batterij is speciaal bedoeld voor gebruik in horloges.…Meer

We hebben je in het kort een indicatie gegeven van de factoren waar je op kunt letten als je de beste horloges van het jaar met elkaar wil vergelijken. Er zijn ook andere zaken die een rol kunnen spelen bij het maken van je keuze. Daarom kan niemand precies voor je bepalen welk horloge ideaal is voor jou. Aan de hand van je persoonlijke voorkeuren en de manier waarop je je horloge gebruikt, kun jij dus beslissen welk horloge het beste bij je past. Gelukkig hoef je niet honderden modellen met elkaar te vergelijken om jouw ideale horloge te vinden. We hebben namelijk een top 10 lijst voor je samengesteld met de beste modellen van het jaar. Het maakt dus niet uit welk model je selecteert, want in alle gevallen kies je voor een super horloge. Lees dus snel het artikel over de beste horloges en koop jouw lievelingsmodel!
Waarom schaf je dan een horloge aan? Een horloge is meer dan alleen een item waar je de tijd op bekijkt. Het is namelijk een sieraad, oftewel een item dat je draagt om wat meer van jezelf te laten zien. Als je om deze redenen op zoek gaat naar de beste horloges van het jaar, dan is het belangrijk dat je op bepaalde factoren let. Denk er maar aan dat er bij horloges verschillende technieken worden toegepast. Een quartz horloge bijvoorbeeld, loopt op een batterij. Je kunt echter ook kiezen voor een mechanisch uurwerk, dat loopt op een op zichzelf ontspringende veer. Ga ook na welke tijdsaanduiding handig is voor jou en welk design je wil. Zo vergelijk je optimaal de beste horloges met elkaar.

1. Garmin Vivomove HR – Hybride Smartwatch

Dat er verschillende factoren zijn waar je op kunt letten als je op zoek gaat naar een nieuw horloge, weet je inmiddels. Daarom is het handig als je van tevoren nagaat welke uitstraling voor jou belangrijk is en eventueel over welke functies de beste horloges voor jou moeten beschikken. Ben je een stylist die op zoek is naar een smartwatch? Dan hoef je niet alle varianten van de beste horloges met elkaar te vergelijken, omdat je kunt kiezen voor de Garmin Vivomove HR – Hybride Smartwatch. Dit horloge is een analoge smartwatch, die er ook nog eens prachtig uitziet. Daarom is hij ook een aanrader voor modebewuste personen. Het unieke van dit horloge is bovendien dat je geen Garmin Vivomove HR - Hybride Smartwatch afscheid hoeft te nemen van het ouderwetse horloge en je tegelijkertijd toch meegaat met de tijd. Deze smartwatch heeft namelijk een klassiek design, maar beschikt over smartfuncties.

Wij vinden dat de Garmin Vivomove HR – Hybride Smartwatch zeer handig is, omdat hij je niet alleen op een stijlvolle manier laat zien hoe laat het is. Hij is daarnaast ook nog eens een sieraad om je pols, vanwege zijn stijlvolle en modieuze design. Bovendien zit er ook een activity tracker verwerkt in dit apparaat. Ondanks de handige functies, is dit horloge toch eenvoudig te gebruiken. Je kunt met dit horloge bovendien vele kanten op, omdat hij verschillende functionaliteiten heeft. Laat hij bijvoorbeeld je hartslag meten of je stappen tellen. Hij is ook in staat te meten hoeveel calorieën je hebt verbrand, wat de kwaliteit van je slaap was en nog meer. Je algemene fitheid en stressniveau worden ook 24/7 bijgehouden door dit handige apparaat. Dankzij de automatische synchronisatie met Garmin Connect, heb je de mogelijkheid om al deze gegevens eenvoudig de bekijken en analyseren.

Eigenschappen van de Garmin Vivomove HR – Hybride Smartwatch:

 • Binnenkomende berichten en notificaties worden weergegeven op het horloge.
 • De Vivomove HR geeft een seintje wanneer je stressniveau stijgt zodat je weet dat je het even rustig aan moet doen.
 • Houd er rekening mee, dat ondanks hij berichten weergeeft, het display wellicht te klein is voor uitgebreide berichten.
 • Het horloge is geschikt voor elke gelegenheid, omdat hij er stijlvol en modieus uitziet en hij verwisselbare bandjes heeft.
 • Hij beschikt over een accu die 7 dagen meegaat, maar als je hem alleen in de horlogefunctie gebruikt, dan gaat de accu 14 dagen mee.
 • Met dit apparaat kun je meer doen dan alleen de tijd bekijken, want het horloge meet ook je hartslag, stappen, verbrande calorieën, stressniveau, intensieve training en zelfs slaapkwaliteit.
 • Om zoveel mogelijk inspanning te meten maakt dit apparaat gebruik van de Move IQ functie, wat betekent dat wanneer je gaat wandelen, het horloge automatisch de activiteit start en stopt met een tijdmeting, zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen.
 • Dit apparaat combineert het beste van 2 werelden, want hij heeft zowel analoge precisiewijzers als een smart display, wat inhoudt dat de wijzers standaard de tijd aangeven, maar zich verplaatsen als je hem aanraakt en door je berichten, hartslag en andere functionaliteiten scrolt.

2. Casio F-91W-1Yef

Nadat je de vorige recensie hebt gelezen, kun je concluderen dat sommige horloges beschikken over allerlei handige functionaliteiten. Zo kun je met het horloge de tijd bekijken, maar je kunt er ook veel meer parameters mee meten. Echter, niet iedereen heeft behoefte aan een dergelijk geavanceerd apparaat. Sommige personen willen gewoon een horloge hebben waar zij de tijd mee kunnen bekijken. Behoor jij tot deze groep en wil je daarom de beste horloges van het jaar met elkaar vergelijken om een eenvoudig, maar wel duurzaam apparaat te vinden? Dan kies je voor de Casio F-91W-1Yef. Dit model behoort tot de beste horloges van het jaar. Hij is echter een eenvoudig model, dat gebruikt kan worden door zowel mannen, Casio F-91W-1Yef vrouwen als kinderen. Het gaat hier immers om een uniseks model. Dit horloge beschikt over een quartz uurwerk en komt uit de serie Casio Collection.

Kiezen voor een eenvoudig horloge betekent niet perse dat je kiest voor een horloge dat alleen de tijd weergeeft. Dat laat de Casio F-91W-1Yef je zien. Het horloge is namelijk ideaal om de tijd digitaal te bekijken, maar hij heeft ook andere handige functies, zoals een ingebouwde lamp, die de klok vanaf de zijkant verlicht. Mocht je hem aanhebben wanneer je gaat slapen, en word je midden in de nacht wakker, dan doe je het licht aan om precies te zien hoe laat het is. Het horloge beschikt tevens over een timer, die de verstreken tijd, tussentijd en eindtijd met een nauwkeurigheid van een honderdste van een seconde meet. Er is zelfs gezorgd voor een tijdsignaal dat piept bij elk heel uur. Zonder naar het horloge te kijken, weet je dus ongeveer hoe laat het is. Check ook de datum op dit toestel, want hij heeft een automatische kalender!

Eigenschappen van de Casio F-91W-1Yef:

 • Je krijgt het horloge met een quartz uurwerk in een luxe doos, waardoor hij ook perfect is als cadeau.
 • Er is gezorgd voor een 12- of 24-uurs aanduiding met een nauwkeurigheid van ongeveer 30 seconden.
 • Bij elk heel uur klinkt er een pieptoon, waardoor je zonder naar het horloge te kijken, een indicatie hebt van hoe laat het is.
 • Het horloge met een timerfunctie heeft een diameter van 30 mm en kan gedragen worden door zowel mannen, vrouwen als kinderen.
 • Dit horloge beschikt over een automatische kalender, waarbij de datum automatisch wordt gecorrigeerd als het jaar een schrikkeljaar is.
 • Ook in het donker kun je gemakkelijk aflezen hoe laat het is, want er is bij dit horloge gezorgd voor een ingebouwde lamp, die de klok vanaf de zijkant verlicht.
 • Mocht je hem om je pols hebben en het begint te regenen, dan hoef je je geen zorgen te maken, want het horloge is waterbestendig conform DIN 8310 en ISO 22810, wat inhoudt dat hij spatwaterdicht is.

3. I-deLuxe LED Horloge

Sommige horloges zijn bestemd voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Dergelijke modellen worden vaak uniseks horloges genoemd. Er zijn echter ook uniseks modellen, die alleen geschikt zijn voor de wat jongeren onder ons. Dergelijke horloges hebben vaak een wat kortere band, waardoor ze niet geschikt zijn met personen met wat bredere polsen. Ben je op zoek naar de beste horloges voor tieners? Moet jouw ideale horloge bovendien een sportief model zijn? Dan kun je het I-deLuxe LED Horloge aanschaffen. Dit horloge is wellicht perfect voor jou, omdat hij speciaal ontworpen is voor tieners. Hij heeft immers een horlogebandje van 20 mm. Daarnaast is het horloge zeer sportief. Het enige wat je hoeft te doen om I-deLuxe LED Horloge de tijd en datum te bekijken, is drukken op het horloge. Na enkele seconden gaat hij vervolgens weer uit. Hierdoor lijkt het erop alsof je gewoon een polsbandje om je pols hebt.

We hebben je verteld over de breedte van het horlogebandje. Wist je echter dat dit bandje gemakkelijk op maat gemaakt kan worden? Hij sluit namelijk via een magneet. Dit is, tezamen met het gebruiksgemak van dit model, een van de redenen waarom de I-deLuxe LED Horloge behoort tot de beste horloges van het jaar. We hebben het hier weliswaar over de zwarte versie van het horloge, maar je kunt dit model ook verkrijgen in andere kleuren, zoals zwart-wit, zwart-blauw en zwart-rood. Vanwege de lengte van de horlogekast, van ongeveer 4,5 cm, is dit model perfect voor gebruikers vanaf ongeveer 10 jaar. Mocht je op zoek zijn naar een kleinere variant, dan bestaat die mogelijkheid ook. Hij komt namelijk ook in een kindervariant voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Ben je de handleiding kwijtgeraakt? Dan kun je hem gemakkelijk digitaal opzoeken op de website van de fabrikant West-Concepts.

Eigenschappen van de I-deLuxe LED Horloge:

 • Je kunt het horloge gemakkelijk op maat maken en vervolgens sluit je hem via een magneet.
 • In de verpakking van dit luxe pakket vind je een linnen verpakking, horlogegereedschap en een extra batterijtje.
 • Dit horloge is zeer sportief en ziet eruit als een eenvoudig polsbandje, maar wanneer je op hem drukt, dan komt de tijd en datum tevoorschijn.
 • Hoewel het horloge zowel door heren als dames gedragen kan worden, is dit model vanwege de doorsnede speciaal bedoeld voor tieners, maar er is ook een kindervariant beschikbaar.

4. Casio Collection A168WA-1YES

Het uitkiezen van het ideale horloge hoeft niet moeilijk te zijn als je eerst voor jezelf nagaat aan welke vereisten jouw ideale horloge moet voldoen. Sommige personen vinden bijvoorbeeld dat hun horloge moet beschikken over meerdere functies zoals het meten van je hartslag. Dergelijke modellen worden smartwatches genoemd. Je kunt echter ook kiezen voor een horloge aan de hand van de tijdsaanduiding. Prefereer je een analoog horloge of juist een digitale tijdsweergave? Heb je geen specifieke voorkeur, dan is het wellicht eenvoudig om de beste horloges van het jaar met elkaar te vergelijken aan de hand van hun merk. Een bekend horlogemerk is Casio. Dit merk bestaat al geruime tijd en je kunt kiezen voor horloges in allerlei vormen en kleuren. Wil je een horloge van dit Casio Collection A168WA-1YES merk hebben met een eenvoudige uitstraling? Kies dan voor de Casio Collection A168WA-1YES. Dit zilverkleurig horloge behoort tot de beste horloges van 2022.

Vanwege het eenvoudig, maar toch klassieke design van de Casio Collection A168WA-1YES, kan dit horloge gedragen worden door zowel mannen als vrouwen. Wanneer je dit horloge om je pols hebt, dan ben je helemaal bij de tijd. Hoewel hij namelijk een eenvoudig ontwerp heeft, past hij door de toegankelijke stijl, bij de meest uiteenlopende outfits. Het maakt dus niet uit of je naar het werk gaat of gezellig gaat dansen met vrienden en vriendinnen, want in alle gevallen past het horloge perfect bij je kleding. Bij het uitkiezen van een nieuw horloge, is het belangrijk dat je rekening houdt met de diameter. Zo weet je immers of het horloge bij je zal passen. Dit horloge heeft een diameter van 36 mm. Hierdoor gaat het bij vrouwen om een medium-formaat en bij mannen om een extra small formaat. Past hij helemaal bij jou? Schaf hem dan vandaag nog aan!

Eigenschappen van de Casio Collection A168WA-1YES:

 • Hij heeft een diameter van 36 mm, wat voor vrouwen medium is en voor mannen extra small.
 • Dit horloge is van het bekende merk Casio, dus je weet al voordat je hem gebruikt, dat je erop kunt rekenen.
 • Er is bij dit apparaat gezorgd voor een timerfunctie, maar je kunt er ook gemakkelijk de datum en tijd van aflezen.
 • Als je je handen wast en je hebt het horloge aan, dan hoef je je geen zorgen te maken over het spattende water, want het horloge is een spatwaterdicht model.
 • Zelfs in het donker kun je gemakkelijk de tijd aflezen, want er is bij dit model gezorgd voor een ingebouwd lampje, dat het beeldscherm vanuit de zijkant verlicht.
 • Hoewel het horloge een relatief eenvoudig ontwerp heeft, kun je hem overal naartoe dragen, omdat hij zodanig is ontworpen dat hij een toegankelijke stijl heeft om bij de meest uiteenlopende outfits te passen.

5. West Watch – Model Milan

In dit artikel hebben we het tot nu toe alleen gehad over uniseks horloges. Dergelijke modellen zijn aantrekkelijk, omdat je ze ook gemakkelijk als cadeau aan anderen kunt geven. Vanwege het algemene model, is de kans klein dat de ontvanger er niet blij mee is. Echter, als je voor jezelf op zoek gaat naar de beste horloges, dan is het wellicht handig om specifiek te zoeken naar een heren- of juist dameshorloge. Wil je jezelf een beetje verwennen en zoek je daarom naar het ideale mannenhorloge voor jezelf? Moet het bovendien gaan om een zeer stijlvol model met niet alleen een tijdsweergave, maar ook een datum aanduiding? Dan kennen wij het perfecte model voor jou, namelijk de West Watch - Model Milan West Watch – Model Milan. Dit horloge behoort tot de beste horloges van het jaar. Vanaf het moment dat je hem ziet, begrijp je waarom hij tot de top 5 behoort.

Dit horloge straalt immers luxe uit met zijn zwart design, cijferloze tijdsaanduiding en slanke wijzers. Als je hem om je pols hebt, zie je er meteen aantrekkelijker uit. Laten we eerst kijken naar de behuizing van dit apparaatje. Hij heeft een zwarte RVS behuizing, die rond en subtiel is. Bovendien gaat het hier om een quartz uurwerk van topkwaliteit. Het horloge is tevens stevig en beschikt over kras werend glas. Klinkt hij niet als jouw perfecte horloge? Als je hem om hebt, hoef je je niet eens zorgen te maken dat er water erop spat. Spatwater doet hem immers niets, omdat hij spatwaterdicht is. Zie je jezelf al met dit prachtig uurwerk pronken op straat? Je kunt hem gebruiken als werkhorloge om professionaliteit uit te stralen, maar hij is ook perfect als uitgangshorloge om er geraffineerd uit te zien. Helemaal jouw stijl? Aarzel dan niet langer en schaf hem aan.

Eigenschappen van de West Watch – Model Milan:

 • Zijn glas is kras werend.
 • Behalve voor het bekijken van de tijd, kun je op dit horloge ook nagaan wat de datum is.
 • Je merkt duidelijk dat het hier gaat om een speciaal herenhorloge, want hij heeft een prettig gewicht van 120 gram.
 • Wanneer je dit horloge om je pols hebt, hoef je je geen zorgen te maken over spatwater, want het horloge is spatwaterdicht.
 • Hij heeft een diameter van 40 mm, een band met een breedte van 20 mm en een lengte van 20 cm en zijn horlogekast is 10 mm dik.
 • Het gaat hier om een subtiele klok met een metalen glanzende zwarte band en een mooie sluiting, dus wanneer je hem om je pols hebt, straal je elegantie uit.

Ook interessant: