Het beste huis alarmsysteem van 2023 vind je hier. Vergelijk snel de top 10!

Beste alarmsysteem huis

In alle tijden is er sprake geweest van inbrekers. Het is daarom belangrijk dat je je bezittingen zo goed mogelijk beveiligt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor speciale sloten om je woning te beveiliging. Echter, een alarmsysteem is wellicht effectiever.

Beste huis alarmsysteem van 2023

Afbeelding
Product
Eufy by Anker Draadloos Alarmsysteem - 5-delig - Inclusief HomeBase
#1 Beoordeeld
eufy Security 5-delige alarmkit voor thuis Van eufy, waar privacy voorop staat. Uitgebreide veiligheidsoplossingen… Meer
TK-Star 905 GPS Tracker - 90 dagen accu - Met simkaart!
Deze versie wordt geleverd inclusief een Simkaart met een 5 Euro beltegoed Bonnetje welke eenvoudig op… Meer
ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem – Wifi – GSM Functie – Als Beste Getest
Het ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem is een betrouwbaar draadloos alles-in-éénsysteem om jouw huis of kantoor… Meer
Ring Alarm 5-delige Starter Kit - Draadloos alarmsysteem
Alles wat nodig is voor gemoedsrust. Je gezin, huisdieren, woning: we houden alles veiliger. Met Ring… Meer
Anti-diefstal - Alarminstallatie draadloos - Alarm beveiliging - Fietsalarm - Huisalarm - Motor alarm - Auto alarm - Alarm met afstandsbediening - SOS geluid - 113 Decibel - Waterdicht
WiFi Draadloos alarmsysteem voor woning met binnen en- buitencamera - Beveiligingssysteem zonder abonnement - Pro pakket - Volledige huisbeveiliging
Met het alarmsysteem pro is uw huis slim beveiligd met moderne beveiligingstechnieken. Het alarmsysteem… Meer
2x Draadloze Mini-Alarmen Set met Sensor - 2 Stuks - 95 dB - Inclusief Batterijen en Montageset | Pakket van 2 Magnetische Deur en Raam Sensor Alarmsystemen | Woningbeveiliging | Waarschuwings Alarm Tegen Inbrekers en Indringers
eTIGER S6 Smart Home Draadloos Alarmsysteem - WIFI - GSM-functie - Inclusief accessoire pakket
"De nieuwe generatie draadloze alarmsystemen van eTIGER staan garant voor nog meer veiligheid, betrouwbaarheid… Meer
Fietsalarm - Scooter Alarm - Anti Diefstal - Alarmsysteem Draadloos - Alarm voor o.a. Scooter, Fiets, E-Bike, Motor, Raam, Kluis - INCL. Batterijen
Op zoek naar een handig en simpel alarm? Dit anti-diefstal alarm zorgt met 1 druk op de knop dat jouw… Meer
Technaxx TX-100 12V/24V Autoalarm 110 dB met laadfunctie, bewegingssensor, afstandsbediening, ingebouwde accu zwart
Product
#1 Beoordeeld

eufy Security 5-delige alarmkit voor thuis Van eufy, waar privacy voorop staat. Uitgebreide veiligheidsoplossingen…Meer

Deze versie wordt geleverd inclusief een Simkaart met een 5 Euro beltegoed Bonnetje welke eenvoudig op…Meer

Het ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem is een betrouwbaar draadloos alles-in-éénsysteem om jouw huis of kantoor…Meer

Alles wat nodig is voor gemoedsrust. Je gezin, huisdieren, woning: we houden alles veiliger. Met Ring…Meer

"De nieuwe generatie draadloze alarmsystemen van eTIGER staan garant voor nog meer veiligheid, betrouwbaarheid…Meer

Mocht iemand dan toch je huis binnendringen, dan gaat er een alarm af. Afhankelijk van het type alarmsysteem waar je voor kiest, zie je zelfs degene die inbreekt. Zoek je daarom naar het beste huis alarmsysteem van het jaar? Dan ben je hier op het juiste adres. Het uitkiezen van het ideale model gaat gepaard met enkele factoren. Zo kun je kiezen voor een draadloos of juist bedraad alarm. Er zijn zelfs slimme alarmsystemen, die via een app bediend kunnen worden. Je kunt dus op basis van jouw voorkeuren kiezen voor een systeem dat bij je past. Lees dit artikel en vind vandaag nog het beste alarmsysteem voor je huis!

In dit artikel vertellen we je over de top 10 alarmsystemen voor in huis. Deze top 10 is samengesteld nadat een groot aantal verschillende modellen met elkaar zijn vergeleken. Aan de hand van de vergelijking, hebben we de 10 allerbeste modellen geselecteerd. Het gaat bovendien om varianten waar andere gebruikers positieve ervaringen mee hebben. Je weet dus van tevoren dat je een goede keus maakt, ongeacht welk model je selecteert. Om je nog beter op weg te helpen, geven we niet alleen de namen van de verschillende systemen door. We recenseren namelijk elk van de 10 systemen. Door de recensies te lezen, kun je dus een goed geïnformeerde keus maken. Waar wacht je nog op? Lees het artikel, vergelijk de verschillende alarmsystemen voor in huis en kies jouw beste huis alarmsysteem uit!

1. Blaupunkt SA2900-R Smart GSM Draadloos Alarm Systeem

Ben je op zoek naar het beste alarmsysteem voor in huis? Is het voor jou bovendien belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om je alarmsysteem zelf te installeren? Moet het een draadloos systeem zijn? Als dat het geval is, dan kennen wij het perfecte model voor jou. We verwijzen hier naar het Blaupunkt SA2900-R Smart GSM Draadloos Alarm Systeem. Dit systeem is wellicht het beste huis alarmsysteem voor jou, omdat hij van topkwaliteit is. Bovendien heb je de mogelijkheid om dit draadloos systeem eenvoudig zelf te installeren. Deze variant is de opvolger van het alom geprezen alarmsysteem SA2700 GSM. Ook dat systeem is van het merk Blaupunkt. Echter, de SA2900-R heeft een aantal super upgrades. Blaupunkt SA2900-R Smart GSM Draadloos Alarm Systeem Hierdoor is dit systeem veiliger dan zijn voorganger. Ook brengt hij meer mogelijkheden met zich mee. Denk je maar in dat de basis programmering van dit systeem in slechts 3 gemakkelijke stappen is gedaan.

Nadat je het alarmsysteem hebt geïnstalleerd, kun je enorm veel functies naar wens aanpassen. Zo kun je onder andere het systeem instellen in een taal naar keuze. Het Blaupunkt SA2900-R Smart GSM Draadloos Alarm Systeem is bovendien veilig. Er is namelijk sprake van professionele encryptie. Hierdoor is de communicatie tussen de verschillende accessoires beveiligd. Mogelijke indringers kunnen het signaal wat je naar het alarmpaneel uitzendt dus niet kopiëren. Hierdoor kunnen zij dit signaal ook niet gebruiken om het systeem zelf uit te schakelen. Bij dit systeem heb je bovendien de optie om je beveiliging zelf te regelen. Je bent dus zelf in controle. Wil je liever niet zelf in actie komen als er sprake is van een alarmmelding? Vind je het beste dat dit via een alarmcentrale gebeurt? Deze mogelijkheid heb je ook als je dit systeem gebruikt. Het ContactID en SIA protocol zijn namelijk verwerkt in dit alarmsysteem.

Eigenschappen van het Blaupunkt SA2900-R Smart GSM Draadloos Alarm Systeem:

 • Je kunt zelf de gewenste taal instellen.
 • Zijn accessoires hebben een lange batterijduur.
 • Met een druk op de knop is dit systeem uitbreidbaar.
 • Deze draadloze set kun je gemakkelijk zelf installeren, dus je hoeft geen geld uit te geven aan installatiekosten.
 • Dit alarmsysteem met encryptie werkt op de beveiligde 868 MHz frequentie en beschikt over sabotage bescherming.
 • Hij heeft een bereik van wel 300 meter in een open veld en werkt via het ingebouwde display met zowel Apple als Android smartphones.
 • Alle benodigde montage materialen worden meegeleverd en je krijgt er ook een alarmpaneel met LCD display, een bewegingsmelder, een deur-/ raamcontact, een voedingsadapter voor het paneel, beveiligingsstickers, een handleiding en een afstandsbediening bij.

2. ELRO AS8000 Smart Home Alarmsysteem

Er zijn verschillende manieren om je woning te beveiligen tegen inbrekers. Een handige manier is door te zorgen voor een beveiligingssysteem. Wil je je woning op een slimme manier beveiligen tegen inbrekers? Zoek je daarom naar het beste huis alarmsysteem voor jouw behoeften? Dan raden wij het ELRO AS8000 Smart Home Alarmsysteem aan. Als je deze variant aanschaft, dan heb je in 1 keer een complete set in huis. Met deze set beveilig je je woning op een slimme manier. Hij is wellicht het beste alarmsysteem voor in jouw huis. Je kunt het systeem namelijk volledig instellen, aanpassen en besturen met je smartphone en/of tablet. Om het systeem via je digitaal apparaat te besturen, gebruik je de gebruiksvriendelijke ELRO Smart Alarm App. ELRO AS8000 Smart Home Alarmsysteem Wanneer je dit alarmsysteem aanschaft, dan krijg je er een HD kwaliteit camera bij. Bij eventuele alarmmeldingen bekijk je dus meteen in dezelfde applicatie wat er thuis gebeurt.

Aangezien we hebben gesproken over een volledige set, wil je waarschijnlijk weten waaruit het pakket bestaat. Het pakket bestaat uit een IP Alarm box, een Voice Siren, een bewegingsmelder, een raam-/deurcontact, een afstandsbediening en een HD beveiligingscamera. Vind je deze accessoires toch niet genoeg? Geen nood! Het systeem is namelijk uitbreidbaar met verschillende accessoires. Nadat je het systeem hebt aangeschaft, wil je hem installeren. Hiervoor hoef je geen externe installateur in te schakelen. Je kunt hem namelijk gemakkelijk zelf installeren. Het enige wat je hoeft te doen is de IP Smart Alarm box aan je router koppelen. Vervolgens steek je de stekker in het stopcontact. Hierna ga je naar de website van ELRO Smart Alarm en volg je de overige instructies. Doordat het systeem zo eenvoudig is zelf te installeren, kun je het ELRO AS8000 Smart Home Alarmsysteem al binnen enkele minuten in gebruik nemen.

Eigenschappen van het ELRO AS8000 Smart Home Alarmsysteem:

 • Met de ELRO Smart Alarm App kun je het systeem eenvoudig besturen.
 • Videobeelden van de HD-camera kun je in de app bewaren en bekijken.
 • Informatie over de actuele status van het systeem krijg je door via de Voice Siren.
 • Doordat een plug & play installatie mogelijk is, kan vrijwel iedereen dit systeem zelf installeren.
 • Indien je het systeem wil uitbreiden, kun je nog een Smart Home Camera, Smart Home Codeslot, Smart Home Voice Siren, Smart Home Outdoor Siren en andere accessoires toevoegen.
 • Dit systeem is helemaal compleet, want je krijgt een IP Alarm Box, een bewegingsmelder, een afstandsbediening, een Voice Siren, een raam-/deurcontact en een HD beveiligingscamera meegeleverd.

3. Somfy Protect Home alarm – Plug & Play alarmsysteem

Bij de meeste alarmsystemen is het zo dat de inbrekers pas weggejaagd worden wanneer ze al binnen zijn. Dan pas gaat het alarm meestal af. Echter, sommige personen vinden dit niet ideaal. Daarom willen zij het liefst een systeem hebben dat inbrekers wegjaagt, nog voor ze binnen zijn. Op die manier voelen ze zich veilig en beschermd. Vind jij een dergelijk alarmsysteem ook ideaal? Is daarnaast jouw beste huis alarmsysteem een plug & play variant? Dan kies je voor het Somfy Protect Home alarm – Plug & Play alarmsysteem. Wij vinden dat dit model het beste alarmsysteem voor in jouw huis is. Hij is namelijk een plug & play variant, die inbrekers wegjaagt voordat ze binnen zijn. Somfy Protect Home alarm - Plug & Play alarmsysteem Je voelt je hierdoor niet alleen veilig, maar ook goed beschermd. Het systeem is tevens zeer uitgebreid. Je kunt dus gemakkelijk alle hoeken van je woning optimaal beschermen.

Als we kijken naar de accessoires die worden meegeleverd, dan zien we dat je 3 deur- en raamsensoren krijgt. Er wordt daarnaast ook een bewegingsdetector meegeleverd. Deze accessoires sturen bij inbraak meteen een pushbericht naar je smartphone. Om de inbrekers weg te jagen, gaat er tegelijkertijd een luide sirene af. Nu denk je misschien dat het systeem vast wel valse meldingen doorgeeft. Denk maar aan een bal die tegen de deur aankomt. Gelukkig herkent het Somfy Protect Home alarm – Plug & Play alarmsysteem het verschil tussen een bal die de deur raakt en een deur die geforceerd wordt. Hoe zit het dan met je huisdieren? Dankzij de slimme bewegingsdetector rennen en springen dieren tot 25 kg vrolijk door het beeld. Hierbij gaat het alarm niet af. Voor extra gebruiksgemak krijg je 2 speciale Key-Fobs meegeleverd voor aan je sleutelbos. Hiermee schakel je eenvoudig het alarm in of uit.

Eigenschappen van het Somfy Protect Home alarm – Plug & Play alarmsysteem:

 • De Somfy app herinnert je eraan dat je het alarm moet activeren.
 • Bij onraad krijg je direct via je smartphone een pushbericht om je op de hoogte te stellen.
 • Aangezien het een allround alarmsysteem is, zijn alle hoeken beveiligd, compleet met sirene.
 • Dankzij de IntelliTAG slimme deur-/raamsensor krijg je een waarschuwing nog voor de inbreker binnen is.
 • Maak je geen zorgen over de bevestiging van de sensoren, want je kunt ze neerzetten of gewoon plakken.
 • Voor het installeren van het alarmsysteem helpt de app je en hij laat je wanneer je maar wil alle instellingen aanpassen.
 • Binnen slechts 10 minuten kun je dit systeem installeren en in gebruik nemen, want het gaat om een plug & play systeem.
 • Met de applicatie beheer je het hele systeem en je kunt zelfs gebruikers naar wens toevoegen, die het systeem aan en uit kunnen zetten.
 • Als je deze set koopt, dan koop je meteen een compleet systeem, want je krijgt 3 deur- en raamsensoren, 2 KeyFobs, een binnensirene, een bewegingsmelder voor binnen en een link.
 • Mocht er sprake zijn van onverwachte temperatuurverschillen, dan reageert de bewegingsdetector direct, maar hij gaat niet af wanneer je huisdieren rondlopen of rennen door het huis.

4. Draadloos alarmsysteem eTIGER S3b Sim SECUAL met GSM communicatie via iOS en Android

Als je zoekt naar het beste alarmsysteem voor in huis, dan ben je bij ons op het juiste adres. Je komt hier namelijk meer te weten over de 5 beste systemen van het jaar. Wat wel belangrijk is, is dat je van tevoren nagaat aan welke eisen jouw ideaal systeem moet voldoen. Aan de hand daarvan kun je de 5 modellen in dit artikel met elkaar vergelijken. Zo vind je tot slot het perfecte systeem voor jouw woning. Wat dacht je van een draadloos alarmsysteem met GSM-communicatie? Als een dergelijk systeem perfect klinkt, dan kennen wij het ideale model voor jou. Hier verwijzen we naar het Draadloos alarmsysteem eTIGER S3b Sim SECUAL met GSM communicatie via iOS en Android. Dit systeem is wellicht het Draadloos alarmsysteem eTIGER S3b Sim SECUAL met GSM communicatie via iOS en Android beste huis alarmsysteem voor jou. Hij is namelijk draadloos en beschikt over GSM-communicatie. Je kunt je complete woning dus op een eenvoudige manier beveiligen.

Een belangrijke factor bij het uitkiezen van een alarmsysteem is nagaan welke accessoires er worden meegeleverd. In het geval van dit systeem, zien we dat het standaard systeem vrij eenvoudig is. Zo krijg je een bedieningspaneel, 2 bewegingsmelders, 2 magneetcontacten, 2 afstandsbedieningen, 2 RFID-tags, een wisselstroomadapter en documentatie meegeleverd. Hoewel het standaard systeem vrij eenvoudig is, is het systeem uitbreidbaar met allerlei accessoires. Denk er maar aan dat je gerust 1 of meer IP-camera’s kunt aansluiten op het systeem. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om extra bewegingsmelders, deurcontacten, RFID-tags, rookmelders en sirenes kunt aansluiten op het systeem. Zo zorg je voor de beveiliging die jou comfortabel laat voelen. Houd er wel rekening mee dat dit systeem werkt met een simkaart en dat je deze apart moet aanschaffen. Er zijn echter veel functies die het Draadloos alarmsysteem eTIGER S3b Sim SECUAL met GSM communicatie via iOS en Android handig maken.

Eigenschappen van het Draadloos alarmsysteem eTIGER S3b Sim SECUAL met GSM communicatie via iOS en Android:

 • Vanaf het paneel is er een handige belfunctie.
 • Zijn ingebouwde sirene produceert een geluid van 100 dB.
 • Met de RFID-tag kun je het alarm of de sirene eenvoudig deactiveren.
 • Dit alarmsysteem met audiobewaking op afstand onthoudt tot 5 telefoonnummers.
 • Via sms, telefoon of via de gratis applicatie kun je desgewenst het systeem deactiveren of activeren.
 • Aansturing van dit systeem vindt plaats via je smartphone, of deze nou een iOS of Android besturingssysteem heeft.
 • Indien er sprake is van een stroomonderbreking, fout of lage batterijspanning, dan krijg je een waarschuwing via sms.
 • Om gebruik te maken van dit systeem is er een simkaart vereist, die je apart moet aanschaffen en waarvan je de code moet uitzetten.
 • Doordat het systeem gebruiksklaar is kun je hem direct na de aanschaf installeren en hem desgewenst uitbreiden met verschillende accessoires.
 • Het systeem met interferentiebeveiliging is beschermd tegen stroomuitval en maakt dat je je huis op een zeer eenvoudige manier kunt beveiligen.
 • Een installateur inschakelen is niet nodig, omdat je het systeem gemakkelijk kunt monteren, zo lang je gebruik maakt van de uitgebreide bijgevoegde handleiding.
 • Tot 10 afstandsbedieningen, 50 draadloze accessoires en 50 RFID-tags kan dit systeem met een radiofrequentie van 433 MHz en de GSM-frequenties 850-900-1800-1900MHz onthouden.

5. Gigaset Smart Home Alarmsysteem Special Edition – All You Need Box en Philips Hue

In dit artikel hebben we je verteld over zowel eenvoudige als uitgebreide alarmsystemen. Wist je echter dat sommige systemen zelfs uitgebreider zijn? Soms werken bepaalde bedrijven namelijk samen om een nog geavanceerder systeem te creëren. Wil je een dergelijk systeem aanschaffen? Is het beste huis alarmsysteem voor jou een systeem dat enorm uitgebreid is? Dan is het Gigaset Smart Home Alarmsysteem Special Edition – All You Need Box en Philips Hue het beste alarmsysteem voor jou. Dit systeem is namelijk een gecombineerd systeem, dat bestaat uit een Gigaset Smart Home alarmsysteem en de Philips Hue. Je kunt dus gemakkelijk het hele huis in de gaten houden, ongeacht waar je bent. Nadat je het systeem hebt Gigaset Smart Home Alarmsysteem Special Edition - All You Need Box en Philips Hue aangeschaft heb je bovendien niets extra nodig. Je hebt namelijk alles bij de hand om te kunnen meekijken wat er in huis gebeurt. Zo stream je de camera via je smartphone.

Indien je wil opnemen wat er thuis gebeurt, kun je zonder abonnement tot 30 seconden opnemen. Kies je echter voor een abonnement, dan kun je onbeperkt opnemen wat er thuis gebeurt. Wat bovendien nog prettiger is, is dat alle producten van Gigaset Alarm met elkaar kunnen samenwerken. Dit betekent dat je ook de mogelijkheid hebt om in te stellen dat wanneer de bewegingsmelder een beweging registreert, de camera het beeld begint op te nemen. Zo staat de inbreker duidelijk op het videobeeld. Je hoeft je niet eens zorgen te maken als het gaat om een inbreker die ’s nachts de lichten niet heeft aangedaan. Het systeem beschikt immers over een infraroodfunctie. Je hebt dus dan en nacht overal en altijd haarscherp beeld met het Gigaset Smart Home Alarmsysteem Special Edition – All You Need Box en Philips Hue in huis.

Eigenschappen van het Gigaset Smart Home Alarmsysteem Special Edition – All You Need Box en Philips Hue:

 • De handige smartphone app is geheel gratis.
 • Voor een slim en veilig huis kun je dit systeem eenvoudig uitbreiden.
 • Dit alarmsysteem herkent de aanwezigheid van personen in de woning.
 • Je kunt altijd en overal kijken wat er in je woning gebeurt in HD kwaliteit.
 • Installatie is mogelijk zonder dat je hoeft te boren, want het gaat om een plug & play systeem.
 • In de set vind je een basisstation, een bewegingsmelder, een smart HD camera en een universele sensor.
 • Het alarmsysteem kun je uitbreiden met onder andere een watersensor en rookmelder, waardoor je naast inbraakschade ook water- of brandschade voor bent.
 • Hoewel je de optie hebt om een abonnement af te sluiten, ben je niet verplicht een contract te tekenen, abonnement af te sluiten of additionele kosten te betalen.

Ook interessant: