Op zoek naar de beste huistelefoon van 2020? Vergelijk de beste koop!

Beste huistelefoon

Hoewel vrijwel iedereen inmiddels beschikt over een smartphone, kunnen we een huistelefoon nog steeds niet wegdenken uit het dagelijkse leven.

Beste huistelefoon van 2020

Afbeelding
Product
Gigaset A220 - Duo DECT telefoon - Zwart
#1 Beoordeeld
Ervaar het comfort van een ongecompliceerde en complete bundel voor al je standaard telefoonwensen -… Meer
Gigaset AL220A - Duo DECT telefoon - met antwoordapparaat - Zwart
" Het betaalbare telefoontoestel met handsfree en een extra handset voor comfortabel telefoneren. Ervaar… Meer
Gigaset A415 - Duo DECT telefoon - Zwart
De Gigaset A415: Gun jezelf het comfort van een moderne telefoon! Ontdek de Gigaset A415 Een moderne,… Meer
Gigaset A670A - Trio DECT telefoon - Antwoordapparaat - Zilver/Zwart
De Gigaset A670A Trio Full colour heeft een 1.8 inch groot scherm met TFT kleurendisplay! Het scherm… Meer
Gigaset E310 - Duo Senioren DECT telefoon - Zilver
De Gigaset E310 is een eenvoudige en duidelijke telefoon. Het toestel beschikt over grote toetsen en… Meer
Gigaset AS405 - Duo DECT telefoon - Zwart
Eenvoud en gemak is waar de Gigaset AS405 naar streeft. Door het hoog-contrast zwart/wit scherm is tekst… Meer
Gigaset A415A - Trio DECT telefoon - Antwoordapparaat - Zwart
Gun jezelf het comfort van een moderne telefoon Bij onze dagelijkse telefoongesprekken staat gebruiksvriendelijkheid… Meer
Gigaset A475 - Duo DECT telefoon - Zwart
De betrouwbare Gigaset A475 Duo heeft 2 handsets, zodat je op meerdere plekken in je huis altijd de telefoon… Meer
Gigaset A670A - Duo DECT telefoon - met antwoordapparaat - Zilver/Zwart
De Gigaset A670A Duo Full colour heeft een 1.8 inch groot scherm met TFT kleurendisplay! Het scherm is… Meer
Motorola CD211 - Single DECT telefoon NL - Antwoordapparaat - Zwart
MOTOROLA brengt met de CD211 stijlvolle design en geavanceerde digitaal techniek samen in een telefoon… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Ervaar het comfort van een ongecompliceerde en complete bundel voor al je standaard telefoonwensen -…Meer

" Het betaalbare telefoontoestel met handsfree en een extra handset voor comfortabel telefoneren. Ervaar…Meer

De Gigaset A415: Gun jezelf het comfort van een moderne telefoon! Ontdek de Gigaset A415 Een moderne,…Meer

De Gigaset A670A Trio Full colour heeft een 1.8 inch groot scherm met TFT kleurendisplay! Het scherm…Meer

De Gigaset E310 is een eenvoudige en duidelijke telefoon. Het toestel beschikt over grote toetsen en…Meer

Eenvoud en gemak is waar de Gigaset AS405 naar streeft. Door het hoog-contrast zwart/wit scherm is tekst…Meer

Gun jezelf het comfort van een moderne telefoon Bij onze dagelijkse telefoongesprekken staat gebruiksvriendelijkheid…Meer

De betrouwbare Gigaset A475 Duo heeft 2 handsets, zodat je op meerdere plekken in je huis altijd de telefoon…Meer

De Gigaset A670A Duo Full colour heeft een 1.8 inch groot scherm met TFT kleurendisplay! Het scherm is…Meer

MOTOROLA brengt met de CD211 stijlvolle design en geavanceerde digitaal techniek samen in een telefoon…Meer

De bovengenoemde punten zijn slechts enkele voorbeelden van factoren waar je op kunt letten. Er zijn namelijk ook andere zaken die een rol kunnen spelen bij het uitkiezen van de beste huistelefoon. Denk er maar aan dat de functies van diverse modellen kunnen verschillen. Zo heeft de ene telefoon nummerherkenning, terwijl het andere model beschikt over een antwoordapparaat. Je kunt desgewenst ook letten op het design van de telefoon. Om je zoektocht te vergemakkelijken, hebben we een top 10 voor je samengesteld. Hierbij hebben we gekozen voor verschillende soorten telefoons. Er is ook rekening gehouden met diverse merken. Daarnaast hebben we elk model afzonderlijk gerecenseerd. Je kunt dus de sterke en zwakke eigenschappen van de telefoons met elkaar vergelijken. Op die manier vind je eenvoudig de beste huistelefoon voor jouw behoeften.
Daarom is het handig als je een dergelijke telefoon in huis hebt. De huistelefoons, die ook wel bekend zijn als vaste telefoons en DECT telefoons, worden steeds hipper. Hierdoor passen ze perfect bij ons interieur. Als je op zoek gaat naar de beste huistelefoon, dan kun je op verschillende zaken letten. Ga onder andere na hoeveel handsets je wil hebben. Ook is het handig om na te gaan of je een variant met of zonder draad wil hebben. Er zijn zelfs varianten speciaal voor wat oudere personen. Dergelijke telefoons hebben vaak een noodknop en grote toetsen of een groot display. Nadat je bent nagegaan waar je naar op zoek bent, kun je jouw beste huistelefoon uitkiezen.

1. Profoon PDX-315 – Single DECT telefoon – Antwoordapparaat

Zoek je naar de beste huistelefoon voor jouw behoeften? Dan is het handig als je eerst nagaat welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Denk er bijvoorbeeld aan dat sommige telefoons gekoppeld gaan met een superieure geluidskwaliteit. Daarnaast kun je kiezen voor varianten met 1 of meer handsets. Het is ook handig als je telefoon een antwoordapparaat heeft. Op die manier mis je namelijk geen gesprekken meer. Degene die je belde kan immers gewoon een bericht achterlaten. Vervolgens bel je hem/haar terug. Is jouw ideale huistelefoon daarom een Profoon PDX-315 - Single DECT telefoon - Antwoordapparaat DECT telefoon met een antwoordapparaat? Wil je graag een variant hebben met 1 handset? Dan is de Profoon PDX-315 – Single DECT telefoon – Antwoordapparaat de beste huistelefoon voor jou.

Bij deze telefoon kun je rekenen op gebruiksgemak en een superieure geluidskwaliteit. Ook heeft hij een antwoordapparaat. Dit antwoordapparaat heeft een digitale opnamecapaciteit van 15 minuten. Je kunt dus gerust uit huis gaan zonder je zorgen te maken dat je telefoontjes mist. De Profoon PDX-315 – Single DECT telefoon – Antwoordapparaat heeft tevens alle basisfuncties die je van een vaste telefoon verwacht. Zo zie je de naam en het nummer van de beller in het duidelijk verlichte display. Ook heeft de telefoon een intern telefoonboek. Daarin is er ruimte voor de gegevens van maar liefst 50 contacten. Je kunt zelfs de laatste 5 nummers waar je contact mee had snel kiezen via de terugbelfunctie!

Eigenschappen van de Profoon PDX-315 – Single DECT telefoon – Antwoordapparaat:

 • Dankzij de naam- en nummerweergave zie je meteen wie je belt.
 • Doordat hij een duidelijk verlicht display heeft, kun je ook bij weinig licht zien wie er belt.
 • Er is gezorgd voor een antwoordapparaat, waarop je je eigen boodschap kunt inspreken.
 • Handsfree bellen is mogelijk, dus je kunt gerust telefoneren en ergens anders mee bezig zijn.

Productoverzicht

2. Medion E63197B DECT-telefoon

Tegenwoordig onthouden de meeste personen geen telefoonnummers meer. Deze nummers worden namelijk opgeslagen in de contactenlijst van onze smartphones. Als je thuis bent en je wil iemand bellen, dan hoef je niet speciaal je smartphone te pakken. Dit komt doordat er ook huistelefoons zijn met ingebouwde telefoonboeken. Wil je graag thuis een aantal belangrijke telefoonnummers opslaan? Dan doe je er goed aan om te kiezen voor een DECT-telefoon met een telefoonboek. Vind je tevens een groot outdoorbereik belangrijk? Dan kun je kiezen voor de Medion E63197B DECT-telefoon. Medion E63197B DECT-telefoon Wij vinden dat deze telefoon de beste huistelefoon voor jou is. Hij heeft namelijk een telefoonboek waar je 20 nummers in kunt opslaan. Daarnaast heeft hij een groot maximum outdoorbereik van 300 meter.

Doordat hij een groot bereik heeft, kun je ook wanneer je in de tuin werkt, de telefoon meenemen. Hierdoor ben je zelfs tijdens het tuinieren goed beschikbaar. Je maakt je daarbij geen zorgen dat de verbinding verbreekt, want er is gezorgd voor een groot bereik. Houd er wel rekening mee dat het bereik binnenshuis wat kleiner is. Zijn indoorbereik bedraagt namelijk maximaal 50 meter. We hebben het gehad over telefoneren en tuinieren tegelijkertijd. Je hoeft het proces in de tuin niet te onderbreken als er een telefoongesprek binnenkomt. Je kunt namelijk de luidsprekerfunctie inschakelen. Hierdoor kun je de telefoon gewoon in de zak van je hemd zetten, praten en verder werken. De Medion E63197B DECT-telefoon beschikt zelfs over nummerherkenning.

Eigenschappen van de Medion E63197B DECT-telefoon:

 • In het telefoonboek kun je 20 nummers opslaan.
 • Dankzij nummerherkenning weet je keer op keer wie je belt.
 • Deze draadloze handset heeft een luidsprekerfunctie, wat ideaal is voor multi-taskers.
 • Hij heeft een maximum indoorbereik van 50 meter en zijn outdoorbereik bedraagt 300 meter.

Productoverzicht

3. Gigaset A220 – Duo DECT telefoon

Een huistelefoon is een apparaat dat je eenvoudig kunt gebruiken. Hij staat voor je klaar wanneer je iemand wil bellen en wanneer je gebeld wordt. Daarom zoeken veel personen naar een ongecompliceerd model voor al hun standaard telefoonwensen. Kun je je terugvinden in deze stelling? Dan is jouw beste huistelefoon wellicht een gebruiksvriendelijk model met meerdere functies. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Gigaset A220 – Duo DECT telefoon. Dit model is wellicht de beste huistelefoon voor jou. Met dit apparaat in huis, ervaar je namelijk het comfort van een ongecompliceerd, compleet toestel voor al je standaard telefoonwensen. Gigaset A220 - Duo DECT telefoon Zo beschikt dit toestel over gebruiksvriendelijke toetsen. Deze toetsen hebben een duidelijk en gevoelig drukpunt. Er is zelfs een verlichte handsfree-toets. Daarmee schakel je met 1 toetsdruk over op handsfree-telefoneren.

Als je kiest voor de Gigaset A220 – Duo DECT telefoon, dan kies je voor gemak. Hij heeft namelijk niet alleen een eenvoudige werking, maar is ook een plug & play toestel. Dit betekent dat je hem gemakkelijk kunt installeren. De handset is bij de levering al aangemeld bij het basisstation. Een andere unieke eigenschap van deze telefoon is dat hij milieuvriendelijk is. Hij beschikt namelijk over de Eco Mode Plus-technologie. Doordat het hierbij gaat om een duo DECT-telefoon, betekent het dat je 2 handsets krijgt. Zet ze op strategische punten in je huis zodat je altijd in de buurt van een toestel bent. Hierdoor hoef je niet van bijvoorbeeld de slaapkamer naar de woonkamer te sprinten om de telefoon te beantwoorden. Voor meer informatie over dit toestel verwijzen we je naar het artikel over de beste vaste telefoon. Daar is dit toestel namelijk reeds beschreven.

Eigenschappen van de Gigaset A220 – Duo DECT telefoon:

 • In het telefoonboek sla je tot 80 contactpersonen op.
 • Met Conference Call koppel je meerdere contactpersonen in 1 gesprek.
 • Het gevoelige drukpunt maakt dat de toetsen van dit toestel gebruiksvriendelijk zijn.
 • De ECO Modus Plus schakelt het DECT-signaal uit wanneer de telefoon zich in de standby-stand bevindt.
 • Hij heeft een zuinige netadapter, die minder elektriciteit verbruikt, wat zowel beter is voor je portemonnee als het milieu.
 • Het toestel vermindert variabel het DECT-signaal tussen de handset en het basisstation wanneer hij dichter bij het basisstation staat.
 • Ingekomen en gemiste oproepen kun je eenvoudig terugbellen, want in de oproeplijst worden tot 35 ingekomen en gemiste oproepen opgeslagen.

Productoverzicht

4. Fysic FX-6020 Big Button Dect Twinset

Vaak is het zo dat oudere personen minder goed zien. Hierdoor is het voor hen wat lastiger om een kleine telefoon te gebruiken. Ze zien namelijk de cijfers minder goed. Daarom zijn er speciale seniorentelefoons. Is jouw beste huistelefoon om deze reden een seniorentelefoon? Dan raden wij de Fysic FX-6020 Big Button Dect Twinset aan. Dit apparaat is wellicht de beste huistelefoon voor jou. Hij is namelijk een handige seniorentelefoon. Doordat hij beschikt over grote toetsen kun je hem enorm gemakkelijk gebruiken. Denk er maar aan dat je niet meer per ongeluk een verkeerd nummer intoetst. Er zijn namelijk op de grote toetsen grote cijfers. Fysic FX-6020 Big Button Dect Twinset Hierdoor zie je duidelijk en goed welk nummer je intoetst. Het scherm is daarnaast extra groot en verlicht. Het telefoonnummer en de naam van de contactpersoon kun je dus eenvoudig aflezen.

Als je de Fysic FX-6020 Big Button Dect Twinset in huis hebt, heb je geen telefoonboekje meer nodig. Je kunt namelijk tot wel 50 telefoonnummers opslaan in het telefoonboek van dit toestel. Denk je maar eens in hoeveel tijd je hiermee kunt winnen. Je hoeft namelijk niet meer naar telefoonnummers op papiertjes of in telefoonboeken te zoeken. Zijn er personen die je regelmatig belt? Dan heb je geluk. Je hoeft hun nummer namelijk niet steeds te zoeken in het telefoonboek van de telefoon. Dit toestel geeft je namelijk de mogelijkheid om 3 nummers onder de sneltoetsen te zetten. Zo bel je razendsnel je favoriete gesprekspartners. Aangezien het gehoor van persoon tot persoon kan verschillen, kun je het geluid van dit toestel afstellen op iedere beller. Het belvolume kan namelijk aangepast worden. Stel dus eenvoudig in of juist de hoge of lage tonen benadrukt worden.

Eigenschappen van de Fysic FX-6020 Big Button Dect Twinset:

 • Je kunt het geluid van dit toestel afstellen op iedere beller.
 • Drie nummers kunnen onder de sneltoetsen gezet worden.
 • In zijn telefoonboek is er ruimte voor maximaal 50 telefoonnummers.
 • Vanwege de grote cijfers en het extra groot en verlicht scherm is dit toestel perfect voor senioren.
 • Moet je tijdens het telefoongesprek even iets opzoeken, dan gebruik je de telefoon gewoon handsfree.
 • Zelfs aan personen die zeer slecht horen is er gedacht en daarom heeft het toestel een bellampje dat knippert wanneer je gebeld wordt.

Productoverzicht

5. AEG Lloyd 15 DECT Telefoon

Nadat je de vorige recensies hebt gelezen, heb je gezien dat er verschillende soorten huistelefoons zijn. Zo is de ene telefoon perfect voor senioren terwijl het andere model veel functionaliteiten heeft. Hoewel we minder hebben gelet op de designs van de telefoons, kun je ook daarop letten. Ben jij slechts op zoek naar een functionele huistelefoon, maar moet hij wel een mooi design hebben? Dan is de beste huistelefoon voor jou wellicht de AEG Lloyd 15 DECT Telefoon. AEG Lloyd 15 DECT Telefoon Wij vinden dat dit model de beste huistelefoon voor jou is, omdat hij een prachtig en uniek design heeft. Daarnaast beschikt hij over allerlei handige functies. Hierdoor kun je er gemakkelijk mee bellen en gebeld worden.

Als we kijken naar de functies, dan zien we dat dit apparaat beschikt over de standaard functies. Denk maar aan een telefoonboek waar je namen en nummers in kunt opslaan. In het geval van dit model gaat het om 100 nummers die opgeslagen kunnen worden. Ook geeft het toestel een lijst weer van de laatste 50 ontvangen oproepen. In deze lijst zie je de tijd en datum van de oproep. Je kunt dus gemakkelijk personen die je gebeld hebben terugbellen. Net zoals bij sommige andere modellen, beschikt dit apparaat over nummerherhaling. Deze 20 nummerherhalingen kun je desgewenst selectief wissen. Moet je een keer multi-tasken? Dan kun je gebruik maken van de handsfree functie. Er is zelfs gezorgd voor een Call Blocker!

Eigenschappen van de AEG Lloyd 15 DECT Telefoon:

 • Via de handset kun je desgewenst berichten privé beluisteren.
 • Bij dit toestel selecteer je zelf 1 van de 10 vooraf opgeslagen beltonen.
 • Je hebt de mogelijkheid om de verschillende handsets een naam te geven.
 • Berichten kunnen met een druk op de knop handsfree afgespeeld worden.
 • Dankzij de volumeregeling beslis je zelf hoe luid het geluid van de handset is.
 • Er is gezorgd voor een meeluisterfunctie en je kunt berichten selectief wissen.
 • Mocht het batterijniveau laag zijn, dan geeft de telefoon je een waarschuwing.
 • Hoewel dit een telefoon is met 1 handset, is hij uitbreidbaar tot maximaal 5 handsets.
 • Hij heeft een antwoordapparaat met een digitale opnametijd van 15 minuten, dus je mist nooit meer een belangrijk gesprek.

Productoverzicht

Ook interessant: