Zocht je al een tijdje naar de beste krulföhn van 2023? Vergelijk dan snel de top 10!

Beste krulföhn

Sommige personen zijn van mening dat we als mensen niet tevreden zijn met wat we hebben.

Beste krulföhn van 2023

Afbeelding
Product
BaBylissPRO ® Blue Lightning BAB2620E - Föhnborstel
#1 Beoordeeld
De BaBylissPRO Blue Lightning BAB2620E föhnborstel is de meest verkochte warme luchtborstel van BaByliss.… Meer
LifeGoods 3-in-1 Magic Brush Föhnborstel - Ronde Haar Droger - Volumizer met Borstel – Zwart/Roze
Styleer en föhn je haar tegelijkertijd met de LifeGoods 3-in-1 föhnborstel. De borstel combineert een… Meer
BaByliss ® 1200W Multistyle AS121E - Föhnborstel set
De 1200W Multistyle AS121E föhnborstel set van BaByliss is een complete multifunctionele set voor het… Meer
BaByliss ® Shape & Smooth AS82E - Föhnborstel
De Shape & Smooth Föhnborstel AS82E van BaByliss behoort tot één van de klassiekers. De föhnborstel heeft… Meer
Revlon RVDR5222E - Warmeluchtborstel
De Revlon One-step RVDR5222E fohnborstel is een warmeluchtborstel die zorgt voor volumineus en glanzend… Meer
BaByliss ® Dry, Straighten & Style AS200E - Föhnborstel
De Dry, Straighten & Style AS200E föhnborstel van BaByliss is een multifunctionele tool voor het creëren… Meer
Fohn borstel 3 in 1 - haardroger met borstel van Zedar ( Fohnborstel)
Slap en futloos haar is verleden tijd dankzij de föhnborstel van Zedar! De föhnborstel beschikt over… Meer
Braun Satin Hair 1 AS110 Krulborstel
Stijl en droog in één beweging en bescherm uw haar met de Braun Satin Hair 1 airstyler Droog en stijl… Meer
Remington AS8810 Keratin Protect - Föhnborstel
De Keratin Protect Föhnborstel die je haar sterk en gezond houdt Een haardroger en borstel in één, je… Meer
Babylisspro BAB2676TTE - Hairstyler
De BaBylissPRO Titanium Tourmaline Föhnborstel BAB2676TTE is een warme luchtborstel (ook wel föhnborstel… Meer
Product
#1 Beoordeeld

De BaBylissPRO Blue Lightning BAB2620E föhnborstel is de meest verkochte warme luchtborstel van BaByliss.…Meer

Styleer en föhn je haar tegelijkertijd met de LifeGoods 3-in-1 föhnborstel. De borstel combineert een…Meer

De 1200W Multistyle AS121E föhnborstel set van BaByliss is een complete multifunctionele set voor het…Meer

De Shape & Smooth Föhnborstel AS82E van BaByliss behoort tot één van de klassiekers. De föhnborstel heeft…Meer

De Revlon One-step RVDR5222E fohnborstel is een warmeluchtborstel die zorgt voor volumineus en glanzend…Meer

De Dry, Straighten & Style AS200E föhnborstel van BaByliss is een multifunctionele tool voor het creëren…Meer

Slap en futloos haar is verleden tijd dankzij de föhnborstel van Zedar! De föhnborstel beschikt over…Meer

Stijl en droog in één beweging en bescherm uw haar met de Braun Satin Hair 1 airstyler Droog en stijl…Meer

De Keratin Protect Föhnborstel die je haar sterk en gezond houdt Een haardroger en borstel in één, je…Meer

De BaBylissPRO Titanium Tourmaline Föhnborstel BAB2676TTE is een warme luchtborstel (ook wel föhnborstel…Meer

Als je hebt besloten dat je een krulföhn wil aanschaffen, dan ga je vervolgens op zoek naar het ideale model voor jouw haar. Daarbij kun je onder andere letten op verschillende factoren. Het is bijvoorbeeld handig om eerst na te gaan hoe vaak je de krulföhn wil gebruiken. Als je hem vaker wil gebruiken, heb je een model nodig van een sterker materiaal, zoals een 100% keramisch model, wat niet verward mag worden met een krulföhn met een keramische coating. Ook titanium is een stevig materiaal. Daarnaast houd je in je zoektocht naar de beste krulföhn ook rekening met je haartype. Personen met dun, fijn haar, geverfd of beschadigd haar zitten over het algemeen goed bij een temperatuur van 180 graden Celsius. Heb je echter dik, grover haar, dan houd je rekening met een temperatuur van ongeveer 220 graden Celsius. Wij helpen je om jouw beste krulföhn te vinden!
Echter, dit hoeft niet waar te zijn. Denk er bijvoorbeeld aan dat je wordt geboren met super steil haar. Je bent dan blij met het haar en maakt er verschillende kapsels mee, maar soms wil je er gewoon een beetje anders uitzien. In dat geval is het handig om te zorgen voor enkele krullen in je haar. Deze krullen kun je op verschillende manieren krijgen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je gebruik maakt van haarrollers. Je kunt echter ook krullen krijgen door je haar te permanenten. Als je je haar in topconditie wil houden, dan kun je kiezen voor een krulföhn. Met een dergelijk apparaat heb je in een handomdraai prachtige krullen in je haar. Zoek je daarom naar de beste krulföhn van 2023? Lees dan dit artikel en vind gemakkelijk jouw beste krulföhn.

1. BaByliss Ionische Set AS200E

In de inleiding van dit artikel hebben we je een beeld gegeven van de aspecten die een rol kunnen spelen bij het uitkiezen van de beste krulföhn voor jouw behoeften. Er zijn echter ook andere factoren waar je op kunt letten. Denk bijvoorbeeld aan de kapsels die je met het apparaat wil maken. Is het voor jou belangrijk dat je een multifunctionele tool in huis haalt om er diverse looks mee te creëren? Dan raden wij de BaByliss Ionische Set AS200E aan. Wij vinden dat dit model de beste krulföhn voor jou is, omdat je er gemakkelijk thuis een glad, glanzend kapsel mee kunt bereiken. Ook krullen maak je er gemakkelijk mee. BaByliss Ionische Set AS200E Na een beurt met dit apparaat lijkt het alsof je net van de kapper komt of een luxe blow-dry bar. Hoe je je haar zo mooi in vorm hebt gekregen, blijft echter jouw geheim.

We zeggen niet zomaar dat de BaByliss Ionische Set AS200E een multifunctioneel model is. Je kunt er namelijk diverse kapsels mee creëren. Denk er bijvoorbeeld aan dat je er volume mee kunt creëren van de haarwortels tot aan de punten. Daarnaast kun je aan de punten van je haar een brushing creëren naar binnen of juist naar buiten. Of je kiest voor binnen of buiten hangt af van de uitstraling die je wil creëren. Met deze krulföhn kun je echter ook gewoon je pony modelleren. Dit gebeurt in een handomdraai. Hij kan tevens gebruikt worden om je haar voor te drogen. Tot slot kun je je haar ook met volume stijlen als je gebruik maakt van dit apparaat. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus je kunt er desgewenst keer op keer anders uitzien zonder dat je steeds een kapster hoeft te bezoeken.

Eigenschappen van de krulföhn BaByliss Ionische Set AS200E:

 • Om de styling tool netjes op te bergen, krijg je er een etui bij.
 • Met dit apparaat kun je tegelijkertijd je haar drogen en stylen.
 • Voor een goede fixatie van het haar is er gezorgd voor de Cool shot technologie.
 • Er zijn 2 snelheden en temperatuurinstellingen mogelijk en de krulföhn draait in 2 richtingen.
 • Hij is geschikt om diverse looks te creëren en kan gebruikt worden om alle haartypes te stylen.
 • Bij aankoop van dit apparaat krijg je er een stijltang opzetstuk bij, dat is ontworpen als een kam.
 • Dankzij de ionische functie van dit apparaat kun je rekenen op een antistatische en verzorgende werking.
 • Doordat er bij dit model is gezorgd voor everzwijnhaar, zorgt hij ervoor dat je na een behandeling kunt genieten van zachter en glanzender haar.
 • Wanneer je dit apparaat koopt, krijg je 4 opzetstukken, namelijk een 50 mm thermisch-keramisch roterende föhnborstel voor lang haar en om slagen en volume te creëren, een 20 mm föhnborstel voor kort haar en voor een perfecte finishing, een exclusief “Beliss” stijltang opzetstuk voor perfect stijl haar en een blaasmond, die perfect is voor het voordrogen van het haar.

2. Philips Essential Care HP8663/00

Zoek je naar de beste krulföhn voor jouw behoeften? Dan is het handig om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Als je echter weinig tijd hebt om een mooi kapsel te creëren, dan wil je het liefst een krulföhn hebben waar je je haar snel mee kunt behandelen. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Philips Essential Care HP8663/00. Dit model is wellicht de beste krulföhn voor jou, omdat je je haar er tegelijkertijd mee kunt drogen en stylen terwijl je ook je haar optimaal verzorgt. Je krijgt er bovendien 4 hulpstukken bij die je helpen om mooie en natuurlijke stijlen te creëren. Zo zie je er steeds anders, maar altijd mooi uit. Als we kijken naar de Philips Essential Care HP8663/00 meegeleverde accessoires, dan zien we dat je er een verwarmde borstel van 38 mm bij krijgt. Deze borstel dient voor het gladmaken van het haar en om er golven mee te creëren.

Daarnaast krijg je er een mondstuk bij voor een gerichte luchtstroom. Er wordt tevens een platte borstel meegeleverd om je haar te ontkrullen. Zo ontstaat er een natuurlijke steile look. Tot slot krijg je er een intrekbare borstelpen bij. Deze pen is ideaal voor golvend haar en om volume te creëren vanuit de wortel. Hoewel het handig is om te kijken naar de meegeleverde accessoires, is het ook belangrijk om rekening te houden met de stylingprestaties. In het geval van de Philips Essential Care HP8663/00 zien we dat hij optimaal presteert. Het gaat namelijk om een 800 W krulföhn, die een optimale luchtstroom en droogkracht produceert voor prachtige resultaten. Wil je een keer je haar extra zacht drogen, dan kun je gebruik maken van de koele luchtstand. Hierdoor minimaliseer je beschadiging aan je haar. Deze stand is ideaal voor fijn, droog en beschadigd haar.

Eigenschappen van de krulföhn Philips Essential Care HP8663/00:

 • Om dit apparaat gemakkelijk op te bergen, is er gezorgd voor een ophanghaakje aan de onderkant van de handgreep.
 • Voor mooie resultaten gaat het hier om een airstyler van 800 W, die een optimale luchtstroom en droogkrachtig creëert.
 • De ThermoProtect-temperatuur biedt de optimale droogtemperatuur en extra bescherming tegen oververhitting van het haar.
 • Dankzij de 3 verschillende standen op het gebied van snelheid en temperatuur kun je je haar nauwkeurig stylen zoals jij het graag wil.
 • Zijn slanke compressor zorgt voor een gerichte airflow, met als resultaat een perfecte styling die ideaal is voor het bijwerken of afmaken van je haarstijl.
 • Je hoeft je geen zorgen te maken dat het snoer in de knoop komt, want dankzij de handige draaitechnologie draait het snoer om te voorkomen dat dit in de knoop komt.
 • Hij beschikt ver een koudeluchtstand die ideaal is voor het extra zacht drogen van je haar en om beschadigingen te minimaliseren, maar deze stand is ook aanbevolen voor fijn, droog en beschadigd haar.
 • De ionenconditioner zorgt ervoor dat je haar niet statisch wordt tijdens het drogen, want de negatieve ionen elimineren statische elektriciteit, verzorgen het haar en sluiten de haarschubben, zodat het haar nog intenser glanst met als resultaat prachtig glad, glanzend en pluisvrij haar.
 • Je krijgt er verschillende opzetstukken bij, waaronder een verwarmde borstel van 38 mm voor het gladmaken van het haar en om golven te creëren, een mondstuk voor een gerichte luchtstroom, een platte borstel om je haar te ontkrullen en een natuurlijke steile look te creëren en tot slot een intrekbare borstelpen, die ideaal is voor golvend haar en om volume te creëren vanuit de wortel.

3. ZulayFehrle Föhn & Borstel

Bij het uitkiezen van de beste krulföhn voor jouw behoeften, let je op verschillende factoren. Eén daarvan is de tijd die het je kost om je haar te stylen. Als je bijvoorbeeld een druk leven hebt, dan wil je niet urenlang bezig zijn je haar te stylen. Anders kom je laat aan op je bestemming. Er is echter een simpele oplossing voor dit probleem. Je kunt namelijk kiezen voor een krulföhn die enorm snel werkt, omdat hij meerdere handelingen tegelijkertijd uitvoert. Denk er bijvoorbeeld aan dat je je haar snel en zonder pluis kunt drogen en tegelijkertijd maximaal volume erin krijgt. Dit alles terwijl je geen lang proces hoeft te ondergaan om je haar te drogen en stylen. Klinkt dit ideaal? ZulayFehrle Föhn & Borstel Dan is de ZulayFehrle Föhn & Borstel wellicht de beste krulföhn voor jou. Met deze föhn wordt de bovenstaande situatieschets een realiteit. Topresultaten bereik je in een handomdraai!

De ZulayFehrle Föhn & Borstel is een aanrader, omdat hij ervoor zorgt dat meerdere handelingen tegelijkertijd plaatsvinden. Je bespaart dus tijd, omdat de föhn ervoor zorgt dat je je haar snel kunt drogen, mooi kunt stylen en tegelijkertijd kunt voorzien van een maximaal volume. Bovendien brengt dit apparaat 2 handige styling producten bijeen, namelijk een föhn en een losse, ronde borstel. Met een dergelijke haarborstel, droger en volumizer, wat ook wel bekend staat als een warme luchtborstel of een elektrische föhnborstel, zorg je er in een handomdraai voor dat je haar perfect in model is. Je geniet ook van extra volume en een mooie slag. Doordat er bij deze krulföhn is gezorgd voor een keramische coating, beschermt hij je haar tegen warmte van de haarborstel. Zo minimaliseer je beschadigingen aan het haar. Laat het dus lijken alsof je van de kapsalon komt en creëer een langdurig zacht en glanzend haarresultaat.

Eigenschappen van de krulföhn ZulayFehrle Föhn & Borstel:

 • Voor maximaal comfort tijdens je stylingssessies heeft dit apparaat een licht gewicht.
 • Hij vermindert kroezen en klitten, maar laat de glans en het volume van je haar toenemen.
 • Met dit apparaat kun je je haar drogen en stylen tegelijkertijd en je creëert een langdurig zacht en glanzend resultaat.
 • Dit apparaat beschikt over een 360 graden meedraaiend snoer van 1,6 meter en schakelt zichzelf na 60 minuten automatisch uit.
 • Er is gezorgd voor een variabele warmte en snelheid, dus je kunt onder andere kiezen uit een koude of warme setting, die gecombineerd is met een lage of juist hoge snelheid.
 • Je kunt deze krulföhn met een keramische coating om je haar te beschermen tegen warmte gebruiken voor het stylen van alle haartypes en hij is geschikt voor dagelijks gebruik.

4. Remington Amaze Airstyler AS1220

Als je modebewust bent, dan weet je dat je voor het maken van sommige kapsels meer dan 1 tool nodig hebt. Denk er bijvoorbeeld aan dat je je haar eerst droog föhnt. Vervolgens heb je een stijltang nodig om het haar glad te maken. Sommige personen gebruiken vervolgens rollers om voor krullen te zorgen. Als je al deze processen ondergaat om het gewenste kapsel te creëren, dan ben je enorm veel tijd kwijt. Het is daarom handig als je kiest voor een apparaat dat de kracht van verschillende stylingtools combineert. Is daarom de beste krulföhn voor jou een 5-in-1 apparaat? Dan is de Remington Amaze Airstyler AS1220 wellicht de beste krulföhn voor jou. Dit model is namelijk de koningin Remington Amaze Airstyler AS1220 onder de haarstylers, omdat hij een 5-in-1 model is. Zo kun je er verschillende schitterende looks mee creëren, waardoor het steeds weer lijkt alsof je pas van de kapsalon komt.

Je ziet er bovendien steeds weer aantrekkelijk uit als je de Remington Amaze Airstyler AS1220 gebruikt, omdat je verschillende stijlen kunt creëren. Denk er bijvoorbeeld aan dat je vandaag met prachtige krullen uit huis wil gaan. Dan gebruik je het desbetreffende opzetstuk van deze airstyler. Wil je een andere keer golvend haar hebben, dan kun je ook die stijl creëren met de krulföhn. Daarnaast geeft hij je ook de optie om je haar supersteil te maken of te zorgen voor weelderig volume. Al deze mogelijkheden heb je wanneer je deze krulföhn gebruikt. Je krijgt er immers 5 hulpstukken bij, zodat je elke look kunt creëren die je voor ogen hebt. Nadat je je haar in het gewenste kapsel hebt gekregen, zorgt de Coolshot functie van de airstyler ervoor dat je haar wordt gefixeerd zodat het de hele dag in model blijft zitten. Je kunt dus de hele dag stralen!

Eigenschappen van de krulföhn Remington Amaze Airstyler AS1220:

 • Bij aankoop van deze krulföhn krijg je er een professionele opbergtas bij.
 • Dankzij de 1200 W-motor kun je bij dit apparaat rekenen op een supersnel resultaat.
 • Doordat er maar liefst 5 verschillende opzetstukken worden meegeleverd, kun je elke stijl in je haar creëren.
 • Je kunt kiezen uit drie verschillende temperatuurstanden om de warmte optimaal af te stemmen op jouw haar.
 • Hoewel de borstel van deze krulföhn niet automatisch roteert, is dat geen probleem, omdat je hem zelf kunt meebewegen.
 • Wanneer je dit apparaat gebruikt, heb je genoeg bewegingsvrijheid, want hij heeft een draaibaar snoer van maar liefst 3 meter.
 • Er is gezorgd voor een Coolshot functie die je haar fixeert zodat het de hele dag in model blijft zitten, maar het ook zacht en glanzend blijft.
 • Zijn keramische borstel zorgt ervoor dat je haar extra wordt beschermd tegen de warmte van de borstel en de negatieve ionen zorgen ervoor dat het haar niet statisch wordt en prachtig gaat glanzen.

5. Philips ProCare Airstyler HP8656/00

In dit artikel hebben we je reeds verteld over verschillende soorten krulföhns. Je hebt ook modellen gezien van verschillende merken. Vond je het vorige Philips model aantrekkelijk, maar was hij nog net niet de beste krulföhn voor jou? Dan kun je kiezen voor de Philips ProCare Airstyler HP8656/00. Wij vinden dat dit model een goed alternatief is voor de andere Philips krulföhn, omdat dit model een multifunctionele airstyler is. Dit houdt in dat je je haar er tegelijkertijd mee kunt drogen als stylen. Het apparaat geeft je tevens de mogelijkheid om mooie, natuurlijke stijlen te creëren terwijl je je haar optimaal verzorgt. Er is bij dit model zelfs gezorgd voor een Philips ProCare Airstyler HP8656/00 innovatieve platte borstel die je helpt om een natuurlijk rechte look te creëren zonder dat je je haar beschadigt. Je ziet er dus niet alleen mooi uit, maar loopt ook met gezond haar rond.

De Philips ProCare Airstyler HP8656/00 is wellicht de beste krulföhn voor jou. Dit model beschikt namelijk over een ionenconditioner die ervoor zorgt dat je haar niet statisch wordt tijdens het drogen. De negatieve ionen elimineren statische elektriciteit, verzorgen het haar en sluiten de haarschubben. Hierdoor glanst je haar nog intenser, waardoor je kunt pronken met prachtig, glad, glanzend en pluisvrij haar. Het apparaat heeft bovendien een vermogen van 1000 W, waardoor hij een optimale luchtstroom creëert en zorgt voor een optimale droogkracht. Deze factoren dragen bij aan prachtige resultaten, waar je elke daag weer op kunt rekenen. Je krijgt zelfs meerdere accessoires meegeleverd, namelijk een spuitkop voor een gerichte luchtstroom, een intrekbare borstelpen om golven en krullen zonder klitten te maken, een platte borstel om het haar te ontkrullen, een thermoborstel om het haar glad te maken en om golven te creëren en een volumizer voor volume bij de haaraanzet.

Eigenschappen van de krulföhn Philips ProCare Airstyler HP8656/00:

 • Bij aankoop van dit apparaat krijg je een reisetui meegeleverd.
 • Voor het zacht drogen van je haar is er gezorgd voor een koudeluchtstand.
 • Om te zorgen voor een gerichte luchtstroom heeft dit apparaat een slanke compressor.
 • Zijn borstel heeft een keramische laag, die je haar beschermt tegen uitdrogen, waardoor je haar tijdens een behandeling met dit apparaat optimaal wordt verzorgd.
 • Controle is belangrijk wanneer je bezig bent met haarstyling, dus je kunt bij dit apparaat kiezen uit 3 verschillende snelheids- en temperatuurinstellingen om je haar te stylen zoals jij het graag wil.
 • De ThermoProtect-temperatuur biedt de optimale droogtemperatuur en extra bescherming tegen oververhitting van het haar, dus je krijgt met dezelfde krachtige luchtstroom de beste verzorgende resultaten.
 • Er is gezorgd voor de geavanceerde Philips EHD-technologie, die inhoudt dat de hulpstukken zodanig zijn ontworpen dat de hitte gelijkmatig wordt verdeeld en doordat de warmte ook bij hogere temperaturen heel gelijkmatig wordt verdeeld, raakt het haar niet plaatselijk beschadigd en wordt je haar maximaal beschermd tegen oververhitting, waardoor het gezond en glanzend blijft.
 • Als je deze krulföhn koopt, dan krijg je er een spuitkop bij voor een gerichte luchtstroom, een intrekbare borstelpen om golven en krullen te creëren zonder kitten, een platte borstel om het haar te ontkrullen om zo een natuurlijke steile look te creëren, een thermoborstel voor het gladmaken van het haar en om golven te creëren en een volumizer om te zorgen voor volume bij de haaraanzet.

Ook interessant: