Vind hier het beste laminaat van 2022 door de top 10 te vergelijken!

Beste laminaat

Laminaat is een interessante optie voor een nieuwe vloer. Dit materiaal is namelijk eenvoudig in onderhoud. Daarnaast heeft het vaak de uitstraling van hout.

Beste laminaat van 2022

Afbeelding
Product
PVC laminaat 0,975 m² zelfklevend voelbare houtstructuur eiken grijs
#1 Beoordeeld
Design PVC laminaat 0,975 m² zelfklevend set van 7 voelbare houtstructuur Ze hebben een zelfklevende… Meer
Laminaat Century Oak Grey
Legwijze Zwevend Pakinhoud 2.397m2 V-Groef 4V rondom lengte 1380 MM Breedte 193 MM Dikte 7 MM Gebruiksklasse… Meer
Benson laminaat legset 22-delig
Benson laminaat legset 22-delig. Bestaande uit 1 aanslagijzer, 1 aanslagblok en 20 wiggen… Meer
Balterio - laminaat - 7mm Tulip Haring Grijs 60m2
betreft 60m2 laminaat Breedte: 1925 mm Lengte: 1261 mm Dikte: 7 mm Fabrieksgarantie: 20 jaar Formaat:… Meer
Kronotex Oak White D2951
Pakinhoud (in m²) 2.92 Merk Kronotex Randafwerking Zonder V-groef Gebruiksklasse 31 (licht gebruik) Garantie… Meer
Harbour Oak – D3570
Pakinhoud 2.694 m2 Aantal planken per pak 8 Lengte 138 cm Breedte 24.4 cm Dikte 8 mm Strook 1-Strook… Meer
PVC laminaat 0,975 m² zelfklevend voelbare houtstructuur eiken
Design PVC laminaat 0,975 m² zelfklevend set van 7 voelbare houtstructuur Ze hebben een zelfklevende… Meer
LocFloor Laminaat LocFloor V4
LocFloor V4 Eiken Natuur LCV050 laminaat heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Het mooie LocFloor… Meer
PVC laminaat 0,975 m² zelfklevend voelbare houtstructuur licht
Design PVC laminaat zelfklevend set van 7 Ze hebben een zelfklevende onderlaag die geen extra lijm nodig… Meer
Floer Landhuis Laminaat Vloer Licht Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cm
Extra Breed Laminaat van Floer. Dit Laminaat heeft een unieke breedte van 32,8 cm. Deze brede laminaat… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Design PVC laminaat 0,975 m² zelfklevend set van 7 voelbare houtstructuur Ze hebben een zelfklevende…Meer

Legwijze Zwevend Pakinhoud 2.397m2 V-Groef 4V rondom lengte 1380 MM Breedte 193 MM Dikte 7 MM Gebruiksklasse…Meer

Benson laminaat legset 22-delig. Bestaande uit 1 aanslagijzer, 1 aanslagblok en 20 wiggen…Meer

betreft 60m2 laminaat Breedte: 1925 mm Lengte: 1261 mm Dikte: 7 mm Fabrieksgarantie: 20 jaar Formaat:…Meer

Pakinhoud (in m²) 2.92 Merk Kronotex Randafwerking Zonder V-groef Gebruiksklasse 31 (licht gebruik) Garantie…Meer

Pakinhoud 2.694 m2 Aantal planken per pak 8 Lengte 138 cm Breedte 24.4 cm Dikte 8 mm Strook 1-Strook…Meer

Design PVC laminaat 0,975 m² zelfklevend set van 7 voelbare houtstructuur Ze hebben een zelfklevende…Meer

LocFloor V4 Eiken Natuur LCV050 laminaat heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Het mooie LocFloor…Meer

Design PVC laminaat zelfklevend set van 7 Ze hebben een zelfklevende onderlaag die geen extra lijm nodig…Meer

Extra Breed Laminaat van Floer. Dit Laminaat heeft een unieke breedte van 32,8 cm. Deze brede laminaat…Meer

Het is ook prettig te weten dat dit materiaal voor vrijwel iedere ondergrond geschikt is. Hierbij houd je er slechts rekening mee dat de ondergrond is voorzien van een ondervloer voor isolatie. Zoek je naar het beste laminaat voor jouw behoeften? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij vertellen je namelijk over verschillende varianten. Daardoor kies je het laminaat uit dat het beste bij je past. Wanneer je de vloer eenmaal hebt geplaatst, hoef je je maar om 1 factor zorgen te maken. Laminaat kan namelijk niet goed tegen vocht. Dit betekent dat als je water hebt geknoeid, je dit direct moet drogen. Hierdoor voorkom je beschadiging van de vloer. Zo geniet je lang van jouw beste laminaat.

Laminaat is een prima materiaal voor een vloer. Hij ziet er namelijk prachtig uit en is eenvoudig te onderhouden. Zoek je daarom naar het beste laminaat voor jouw huis? Dan ben je hier op het juiste adres. Aan de hand van de beste koop hebben we namelijk een top 5 voor je samengesteld. Je kiest dus voor laminaat van topkwaliteit. Ook recenseren we de verschillende modellen en soorten. Hierdoor kun je de varianten gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het is echter ook mogelijk om gewoon naar de foto’s te kijken en zo een vloer uit te kiezen. De patronen en kleuren zien er namelijk prachtig uit. Lees dus snel dit artikel, vergelijk de verschillende varianten en kies jouw beste laminaat snel uit!

1. Quickstep EXQ1550 Leisteen zwart

Als je zoekt naar het beste laminaat, dan ben je hier op het juiste adres. We vertellen je in dit artikel namelijk over verschillende varianten. Daardoor wordt het een stuk gemakkelijker om jouw ideale variant uit te kiezen. Wat dacht je van laminaat dat lijkt op een innovatieve plankenvloer? Moet hij tevens een voelbare oppervlaktestructuur hebben? Als dergelijk laminaat ideaal klinkt, dan kennen wij een variant die goed bij je zal passen. We verwijzen hier naar de Quickstep EXQ1550 Leisteen zwart Quickstep EXQ1550 Leisteen zwart. Dit is wellicht het beste laminaat voor jouw woning. Het heeft namelijk de uitstraling van een innovatieve plankenvloer. Daarnaast heeft het een voelbare oppervlaktestructuur.

Kiezen voor de Quickstep EXQ1550 Leisteen zwart is een goed idee. Wanneer je hem namelijk plaatst op je vloer, dan ontdek je per plank een, twee of drie aparte tegels. Dit heeft het laminaat te danken aan zijn subtiele dwarsnaden. Zijn multi-patroonversie gaat zelfs een stapje verder. Zo is er gezorgd voor extra diepe naden. Deze creëren een aantrekkelijk lijnenspel. Je vloer komt op die manier perfect tot zijn recht. Klinkt dit type laminaat niet geweldig? Als je vindt dat hij goed bij je woning past, dan kun je het meteen bestellen. Vervolgens schakel je desgewenst een specialist in om de vloer voor je te leggen.

Eigenschappen van de Quickstep EXQ1550 Leisteen zwart:

 • Hij heeft een voelbare oppervlaktestructuur.
 • Dit laminaat ziet eruit als een innovatieve plankenvloer.
 • Je ontdekt 1 of meer aparte tegels per plank dankzij de subtiele dwarsnaden.
 • De multi-patroonversie heeft extra diepe naden, die een aantrekkelijk lijnspel creëren.

2. Ultimate Laminate Lipica Oak 908 – 12mm

Bij sommige laminaatvloeren is er veel informatie beschikbaar. Dit heeft meestal te maken met de structuur of het onderhoud. Echter, andere varianten hebben slechts weinig uitleg nodig. Je kijkt bij dergelijke varianten naar het design en kiest ze aan de hand daarvan uit. Ben jij niet geïnteresseerd in een lange uitleg? Is daarom jouw beste laminaat een variant met een mooi design en een matte finish? Dan kun je kiezen voor de Ultimate Laminate Lipica Oak 908 – 12mm Ultimate Laminate Lipica Oak 908 – 12mm. Bij dit laminaat is er weinig uitleg nodig. Het ziet er namelijk prachtig uit en heeft een matte finish. Dankzij deze finish is een super snelle installatie mogelijk.

De Ultimate Laminate Lipica Oak 908 – 12mm heeft behalve een matte finish ook een matte structuur. Daarnaast is het van super sterke kwaliteit. Je zal er dus geen spijt van hebben als je hem in je huis laat installeren. Het prettige van dit laminaat is dat hij geschikt is voor intensief woongebruik. Je kunt het dus in vrijwel elke ruimte van je huis laten installeren. Zo ziet je gehele woning er prachtig uit. Deze prachtige uitstraling heeft het laminaat tevens te danken aan zijn rustgevende kleur. Heb je vloerverwarming in huis? Dat is geen probleem als je dit laminaat installeert. Het is namelijk ook geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast is het fijn te weten dat dit laminaat pvc-vrij is en beschikt over een voelbare houtstructuur.

Eigenschappen van de Ultimate Laminate Lipica Oak 908 – 12mm:

 • Dit laminaat heeft een voelbare houtstructuur en is pvc-vrij.
 • Hij heeft een eiken laminaatstijl en is geschikt voor vloerverwarming.
 • Zelfs voor geluidsdemping is dit laminaat met een rustgevende kleur geschikt.
 • Het laminaat heeft een matte finish, matte structuur, is van super sterke kwaliteit en kan super snel geïnstalleerd worden.

3. PVC vloer laminaatvloer 28 st. 3,92 m² bamboe mat (Merkloos)

Tot nu toe hebben we het steeds gehad over laminaat van bekende merken. Veel personen kiezen voor dergelijk laminaat, omdat ze van mening zijn dat dergelijke merken staan voor goede kwaliteit. Echter, soms kunnen merkloze varianten je in positieve zin verrassen. Sommige merkloze varianten zijn namelijk zeer handig in gebruik én van topkwaliteit. Is daarom jouw beste laminaat een merkloze variant van goede kwaliteit? Dan raden wij de PVC PVC vloer laminaatvloer 28 st. 3,92 m² bamboe mat (Merkloos) vloer laminaatvloer 28 st. 3,92 m² bamboe mat (Merkloos) aan. Deze variant is wellicht het beste laminaat voor jou. Het is namelijk een merkloze variant van topkwaliteit. We vertellen je er meer over.

PVC vloer laminaatvloer 28 st. 3,92 m² bamboe mat (Merkloos) is eenvoudig te installeren. Dit komt doordat dit laminaat een zelfklevende variant is. Je hoeft er dus niet veel voor te doen om het te installeren. Bovendien heeft dit laminaat een natuurlijk effect. Als je dit pakket koopt, dan krijg je 28 stuks laminaat. Hierdoor kun je gemakkelijk de hele vloer in een ruimte van laminaat voorzien. Om precies te zijn, komt 28 stuks laminaat van dit type neer op 3,92 vierkante meter. De kleur is tevens aantrekkelijk. Het gaat hier namelijk om een bamboe-mat kleur. Je geeft je woning dus een rustieke uitstraling met dit laminaat. Het laminaat heeft een natuurlijk effect en een geribbelde structuur. Je kunt het tevens leggen op alle solide en gladde gronden.

Eigenschappen van de PVC vloer laminaatvloer 28 st. 3,92 m² bamboe mat (Merkloos):

 • Dit zelfklevend laminaat is antislip en antistatisch.
 • Zelfs voor natte omgevingen is deze zelfklevende variant geschikt.
 • Nadat je het hebt gelegd, is het duurzaam en eenvoudig te reinigen.
 • Het laminaat is aangenaam warm en stil en kan gelegd worden op alla solide en gladde gronden.
 • Deze hygiënische variant is antibacterieel en antiallergisch en is zelfs geschikt voor vloerverwarming op lage temperatuur.

4. Actielaminaat Basic laminaat Eiken Natuur

Als je graag laminaat op je vloer wil leggen, dan kun je op verschillende factoren letten. Denk er bijvoorbeeld aan dat sommige varianten slechts geschikt zijn voor matig woongebruik. Echter, als je met je gezin woont, dan heb je een vloer nodig voor intensief woongebruik. Dit is vooral het geval als je jonge kinderen hebt. Zij rennen immers regelmatig door het huis. Is daarom jouw beste laminaat geschikt voor intensief woongebruik? Moet het bovendien een eiken uitstraling hebben? Dan kies je voor het Actielaminaat Basic laminaat Eiken Natuur. Actielaminaat Basic laminaat Eiken Natuur Wij vinden deze vloer ideaal voor jou, omdat het geschikt is voor intensief woongebruik. Het heeft tevens een eiken natuur kleur, waardoor het je woning een mooie, landelijke uitstraling geeft.

Het Actielaminaat Basic laminaat Eiken Natuur krijg je per pak van 2,92 vierkante meter. Je kunt het dus gebruiken om een kleine ruimte te voorzien van een mooie vloer. Wil je echter een groter oppervlak voorzien van laminaat, dan kun je meerdere pakken aanschaffen. Denk je maar eens in hoe mooi je woning zal zijn als je dit laminaat in elke ruimte hebt. Het gaat bovendien om 6 mm dik clicklaminaat. Dit betekent dat de vloer van topkwaliteit is. Je kunt er dus gedurende lange tijd van genieten. Is een deel van de vloer om de een of andere reden beschadigd? Dan kun je gerust nog een pak van het laminaat kopen en de vloer als het ware repareren.

Eigenschappen van het Actielaminaat Basic laminaat Eiken Natuur:

 • Dit laminaat is geschikt voor intensief woongebruik.
 • Dankzij de mooie kleur en structuur, geeft het je woning een landelijke uitstraling.
 • Je kiest hier voor 6 mm dik clicklaminaat van een w31 klasse, dat eenvoudig gelegd kan worden.
 • Het komt in een verpakking van 2,92 vierkante meter, dus je kunt er gemakkelijk een kleine ruimte mee bekleden.

5. Quick-Step Classic laminaat | Midnight eik natuur

Als je na een lange dag hard werken thuis komt, dan wil je lekker relaxen. Ook is het prettig als je in huis kunt lopen op een vloer die prettig aanvoelt. Daarom kies je niet zomaar voor laminaat. Je gaat eerst na of het bij je past. Klinkt een topvloer met een mooie matte afwerking als het beste laminaat voor jou? Dan kies je voor het Quick-Step Classic laminaat | Midnight eik natuur. Dit laminaat is wellicht het beste laminaat voor jou. Het gaat hier namelijk om een topvloer, Quick-Step Classic laminaat Midnight eik natuur die je huis maakt tot een thuis. Deze vloer heeft een mooie, matte afwerking en een ijzersterke toplaag. Hierdoor heeft je vloer de uitstraling van een strak tegen elkaar gelegde houten vloer.

De vloer lijkt op een houten vloer, omdat deze geen V-groeven heeft. Bovendien zorgt dit effect ervoor dat je vloer nog minder onderhoud nodig heeft dan vele andere laminaatvloeren. Er kan namelijk geen stof blijven liggen na het stofzuigen. Je houdt hierdoor meer tijd over om te genieten van een welverdiende vrije avond. Het prettige van dit laminaat is tevens dat zijn prijs en kwaliteit goed in verhouding zijn. Dit komt mede doordat de vloer beschikt over een speciale Scratch Guard laag. Hierdoor is deze vloer krasbestendig. Je kunt er dus lang van genieten. Dit laminaat heeft een gebruiksklasse 32 en een dikte van 8 mm. Hierdoor is het Quick-Step Classic laminaat | Midnight eik natuur een aanwinst voor elke woning.

Eigenschappen van het Quick-Step Classic laminaat | Midnight eik natuur:

 • Hij heeft een mooie, matte afwerking en een ijzersterke toplaag.
 • Als je gaat verhuizen, kun je deze vloer gewoon met je meenemen.
 • Doordat het geen V-groeven heeft, heeft de vloer weinig onderhoud nodig.
 • Deze vloer heeft de uitstraling van een strak tegen elkaar gelegde houten vloer.
 • Dankzij de Scratch Guard laag is de vloer krasbestendig en kun je er lang van genieten.
 • Het laminaat is eenvoudig te leggen en eventueel te herplaatsen vanwege de unieke Uniclic verbinding.
 • Nadat je deze vloer hebt gestofzuigd, blijft er geen stof liggen, dus je kunt genieten van een welverdiende vrije avond.

Ook interessant: