Op zoek naar de beste metaaldetector van 2022? Vergelijk dan snel de top 10!

Beste metaaldetector

Wil je graag een metaaldetector kopen? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Beste metaaldetector van 2022

Afbeelding
Product
MacGyver Metaaldetector Target met Pinpointer - Detectie apparaat - Analoog display - tot 20cm - Waterdichte zoekspoel
#1 Beoordeeld
De Target metaaldetector is de enige in zijn soort met een ingebouwde pinpointer en waterdichte zoekspoel.… Meer
Velleman Metaaldetector CS130 - Waterbestendige zoekschotel - Excl. batterij
Het product Met de Velleman Metaaldetector kan je speuren naar bijvoorbeeld muntstukken, juwelen, goud… Meer
DETECT-IT Metaaldetector - Voor kinderen en volwassenen - Verstelbare hoogte - Incl. Batterijen en Schep
Ga erop uit met de Detect-it Metaaldetector! Heb je wel eens nagedacht over het ontdekken van bijzondere… Meer
EFLO® Metaal Detector voor Goud, Munten, Sierraden, ... - Professionele Metaaldetector Inclusief Headphones - 20 cm Diepte Detectie - 75 cm
Productomschrijving Alles wat je nodig hebt om op schattentocht te vertrekken is deze metaaldetector!… Meer
Pinpointer - Metaaldetectie - Metaaldetector Kind/Volwassenen
Waarom een pinpointer Een pinpointer bespaart je veel tijd en frustratie omdat je vaak veel sneller een… Meer
vidaXL Junior metaaldetector met LCD-scherm 120 cm
Deze junior metaaldetector kan worden gebruikt om metalen te vinden, zoals ijzer, zilver, koper, etc.… Meer
Minelab GPZ 7000. Metaaldetector specialist.
Minelab GPZ 7000 De nieuwste gouddetector van Minelab, de Minelab GPZ 7000!Tot wel 40% meer diepgang… Meer
Electrovision Cs100 Metaaldetector Analoog Akoestisch
Deze all-round metaaldetector is het perfecte instapmodel. Hij heeft een 170 mm waterdichte spoel en… Meer
Garrett Ace 200i metaaldetector voordeelpakket
Garrett Ace 200i metaaldetector met numerieke voorwerp identificatie Garrett is het A-merk onder de metaaldetectors… Meer
Minelab Go-find 11 metaaldetector voor kinderen
De Minelab Go-find 11, zeer geschikt voor kinderen. Een metaaldetector kopen voor uw kind? De Minelab… Meer
Product
#1 Beoordeeld

De Target metaaldetector is de enige in zijn soort met een ingebouwde pinpointer en waterdichte zoekspoel.…Meer

Het product Met de Velleman Metaaldetector kan je speuren naar bijvoorbeeld muntstukken, juwelen, goud…Meer

Ga erop uit met de Detect-it Metaaldetector! Heb je wel eens nagedacht over het ontdekken van bijzondere…Meer

Productomschrijving Alles wat je nodig hebt om op schattentocht te vertrekken is deze metaaldetector!…Meer

Waarom een pinpointer Een pinpointer bespaart je veel tijd en frustratie omdat je vaak veel sneller een…Meer

Deze junior metaaldetector kan worden gebruikt om metalen te vinden, zoals ijzer, zilver, koper, etc.…Meer

Minelab GPZ 7000 De nieuwste gouddetector van Minelab, de Minelab GPZ 7000!Tot wel 40% meer diepgang…Meer

Deze all-round metaaldetector is het perfecte instapmodel. Hij heeft een 170 mm waterdichte spoel en…Meer

Garrett Ace 200i metaaldetector met numerieke voorwerp identificatie Garrett is het A-merk onder de metaaldetectors…Meer

De Minelab Go-find 11, zeer geschikt voor kinderen. Een metaaldetector kopen voor uw kind? De Minelab…Meer

In de inleiding van dit artikel hebben we je verteld dat je kunt kiezen voor een bepaalde metaaldetector aan de hand van de mogelijkheden die de verschillende detectors met zich meebrengen. Hierdoor hebben we je enigszins op weg geholpen. Om echter de beste metaaldetector voor jouw behoeften te vinden, is het handig als je meerdere modellen met elkaar vergelijkt. Je komt zo meer te weten over instellingsmogelijkheden van de verschillende detectors. Ook zie je onder andere hoeveel geld je apart kunt zetten om een dergelijke detector aan te schaffen. Door dit artikel te lezen, kun je gemakkelijk jouw ideale metaaldetector vinden. Je hoeft namelijk niet honderden detectors met elkaar te vergelijken. Dit komt doordat we reeds een top 10 lijst voor je hebben samengesteld. Je vergelijkt dus precies 10 modellen met elkaar en kiest aan de hand daarvan voor de beste metaaldetector voor jouw behoeften.
Wij begrijpen namelijk dat je voor het uitkiezen van de beste metaaldetector met verschillende factoren rekening moet houden. Denk er bijvoorbeeld aan dat er verschillende soorten metaaldetectors zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een goedkope variant, maar daar vind je vaak niet veel metaal mee. Er zijn echter ook metaaldetectors voor hobbyisten. Dergelijke modellen beschikken over het algemeen over de nodige instellingsmogelijkheden om diverse metaalsoorten te vinden, maar kosten minder dan de professionele varianten. Afhankelijk van de mogelijke instellingsmogelijkheden, in welke bodem je metaal wil vinden en onder andere de grootte van de gewenste voorwerpen kun je kiezen voor een metaaldetector die bij je past. Er zijn ook andere factoren waar je op kunt letten zoals bijvoorbeeld de diepte waarop de detector metaal kan vinden. Wij helpen je om jouw beste metaaldetector te vinden.

1. MacGyver Metaaldetector Target

Als je op zoek gaat naar de beste metaaldetector voor jouw behoeften, dan kom je verschillende varianten tegen. In sommige gevallen lijken de detectors op elkaar als je let op de mogelijkheden die ze met zich meebrengen. Vind je het echter belangrijk om te kiezen voor een detector die enig is in zijn soort? Dan kun je kiezen voor de MacGyver Metaaldetector Target. Wij vinden dat dit model de beste metaaldetector is voor personen die op zoek zijn naar een unieke en handige detector. Deze detector beschikt namelijk over een zoekspoel en ingebouwde pinpointer. Bij detectoren van deze prijs komt er over het algemeen geen ingebouwde pinpointer voor. MacGyver Metaaldetector Target Bovendien is hij voorzien van een uitschuifbare steel, waardoor hij perfect ingesteld kan worden op alle lengtes. Je hoeft je rug dus niet te vermoeien wanneer je aan de slag gaat met de detector.

Weet je welk voordeel de ingebouwde pinpointer van de MacGyver Metaaldetector Target met zich meebrengt? Doordat dit model beschikt over een ingebouwde pinpointer, kan het apparaat niet alleen geweldig zoeken, maar de pinpoint-functie zorgt er tevens voor dat je het gevonden object kunt uitpeilen. Hierdoor hoef je niet meer onnodig te graven en te zoeken. Er is bij deze detector ook gezorgd voor een instelbaar volume. Je kunt hierdoor perfect zoeken op locaties waar er veel personen aanwezig zijn. Denk er bijvoorbeeld aan dat je naar metaal zoekt op het strand. Dan is een iets hoger volume vanwege de drukte om je heen zeker handig. Wanneer je naar metaal zoekt met deze detector, dan kun je rekenen op een gevoeligheid tot 20 cm voor onder andere muntjes. De detector ontdekt ook dieper in de grond metaal, maar dan moet het gaan om grotere objecten.

Eigenschappen van de MacGyver Metaaldetector Target:

 • Dit model beschikt over een 19 cm waterdichte zoekschijf.
 • Bij aankoop van dit model met een analoog display krijg je er een schepje bij.
 • Je kunt 3 bedieningsstanden instellen, namelijk alle metalen, disc en pinpoint.
 • Er is bij deze metaaldetector gezorgd voor een aansluiting voor je hoofdtelefoon.
 • De detector is in lengte verstelbaar, dus je hoeft tijdens het zoeken je rug niet te vermoeien.
 • Hij heeft een gevoeligheid tot 20 cm voor muntjes en een diepere gevoeligheid voor grotere objecten.
 • Doordat de detector een instelbaar volume heeft, kun je hem ook goed gebruiken wanneer je op drukkere locaties naar metaal zoekt.

2. Garrett Ace 150 metaaldetector

Hoewel sommige personen precies weten waar zij op moeten letten als zij naar een nieuwe metaaldetector zoeken, is het voor anderen wat lastiger om het juiste model te vinden. Denk er bijvoorbeeld aan dat dit jouw eerst metaaldetector wordt. Dan heb je waarschijnlijk geen ervaring met andere modellen, waardoor het moeilijker wordt om jouw beste metaaldetector uit te kiezen. Een eenvoudige manier om dan toch een goed model uit te kiezen is door een variant te selecteren die behoort tot de meest verkochte metaaldetectors in de wereld. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Garrett Ace 150 metaaldetector. Als je kiest voor dit model, dan weet je zeker dat je voor een goede detector kiest. Hij behoort namelijk tot de meest verkochte varianten in de wereld. Garrett Ace 150 metaaldetector Dit model is tevens de beste metaaldetector voor jou, omdat hij gebruik maakt van superieure digitale techniek en hij tegen een spotprijs wordt verkocht.

De Garrett Ace 150 metaaldetector is een aanrader, omdat hij beschikt over functies en capaciteiten die je gewoonlijk alleen vindt bij de duurdere detectors. Zo is deze detector vervaardigd van enorm sterk materiaal. Hij heeft ook een sportief design, een digitaal display en unieke technologieën. Een van deze technologieën is van toepassing op het dieptebereik. Het dieptebereik van deze detector is ongelooflijk te noemen. Daarom is de detector ook geschikt voor zowel starters als gevorderden. Als je precies wil weten naar welke detectiediepte we verwijzen, dan kunnen we je aangeven dat de detectiediepte afhangt van de voorwerpgrootte. Voor voorwerpen ter grootte van een munt, heeft de detector een detectiediepte van ongeveer 25 cm. Gaat het echter om grote voorwerpen, dan heeft de detector een detectiediepte tot maximaal 1 meter. De metaaldetector heeft bovendien een waterdichte zoekspoel en steel. Alleen het display is niet waterdicht.

Eigenschappen van de Garrett Ace 150 metaaldetector:

 • Mocht het regenen, dan kun je het display beschermen met een display cover.
 • Doordat de detector beschikt over een waterdichte zoekspoel en steel, kun je hem gebruiken in ondiep water, zo lang je ervoor zorgt dat het display niet nat wordt.
 • Het gaat hier om de ideale startersdetector, want hij is een kwalitatief uitstekende metaaldetector, die is voorzien van alle basisfuncties.
 • Deze metaaldetector is voorzien van een discriminatiefunctie waar je kleine metalen afvalobjecten zoals bierdoppen, spijkers en colablikjes mee kunt uitschakelen van detectie.

3. Jago Metaaldetector

Er zijn verschillende redenen waarom personen op zoek gaan naar een metaaldetector. Sommigen willen gewoon nagaan of er wel metaal in de grond zit, terwijl anderen er een sport van maken. Dergelijke hobbyisten vinden het vaak prettig als ze verborgen schatten kunnen vinden of gewoon oude munten. Ben jij een dergelijke hobbyist en zoek je daarom naar de beste metaaldetector voor jouw behoeften? Dan is de Jago Metaaldetector wellicht de beste metaaldetector voor jou. Dit model helpt je namelijk om verborgen schatten te vinden, maar je kunt er ook oude munten mee opsporen en zelfs badges of grote schatten mee vinden. Het maakt niet uit waar je precies naar zoekt, want met deze detector ben je goed uitgerust voor een spannende schattenjacht. Jago Metaaldetector Denk er onder andere aan dat je edele metalen kunt ontdekken met behulp van een akoestisch signaal. De detector maakt tevens gebruik van analoge signalen.

Dankzij de verschillende signalen, vind je met de Jago Metaaldetector gemakkelijk een verborgen schat. Als je verschillende metaaldetectors met elkaar vergelijkt, dan is het handig om na te gaan welke detectiediepte de verschillende modellen met zich meebrengen. In het geval van deze detector gaat het om een diepte tot ongeveer 20,8 cm in het water. Je kunt hem echter ook gebruiken op het droge. Waar je hem ook gebruikt, je hoeft tijdens je schattenjacht je rug niet te vermoeien. Er is bij dit model namelijk gezorgd voor een telescopische staaf. Deze kun je naar wens instellen. Het is ook handig als je weet welke metalen je kunt vinden met de detector. Met deze detector kun je alle metalen vinden. Hij discrimineert dus niet, wat de schattenjacht alleen maar spannender maakt. Je weet immers van tevoren niet wat je zal vinden.

Eigenschappen van de Jago Metaaldetector:

 • Deze detector maakt gebruik van een akoestisch signaal en ook analoge signalen voor de beste resultaten.
 • Dankzij de telescopische staaf hoef je tijdens je schattenjacht je rug niet te forceren, want je stelt de staaf naar wens in.
 • Met deze metaaldetector kun je alle metalen vinden, waardoor het keer op keer spannend is om een object op te graven.
 • Hij heeft een detectiediepte tot ongeveer 20,8 centimeter in water, maar je hebt ook de mogelijkheid om er op land metalen mee te zoeken.

4. Velleman Metaaldetector CS130

De meesten van ons willen rijk worden of gewoon comfortabel leven. Daarom werken we hard zodat we kunnen sparen. Wist je echter dat je ook rijk kunt worden of ten minste aan wat extra zakcenten kunt komen terwijl je iets doet wat je leuk vindt? Als je namelijk in je vrije tijd gebruik maakt van een metaaldetector, dan kun je diverse schatten vinden. Klinkt dat niet geweldig? Misschien vind je zelfs een eeuwenoude munt die nu enorm veel geld waard is of je vindt diverse juwelen van goud en zilver. Daarom ga je op zoek naar de beste metaaldetector voor jouw behoeften. Als je van plan bent jouw detector regelmatig te gebruiken, dan is het handig om te kiezen voor een ergonomisch model. Velleman Metaaldetector CS130 Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Velleman Metaaldetector CS130. Deze detector heeft een comfortabele armsteun die de ergonomie bevordert. Vind dus op een comfortabele manier schatten!

Het zoekcomfort bij deze detector wordt bovendien verhoogd doordat hij beschikt over een verstelbare steel. Je hoeft dus niet voorover te bukken om allerlei schatten te vinden. Wij vinden bovendien dat de Velleman Metaaldetector CS130 de beste metaaldetector is voor personen die graag veel schatten willen vinden, omdat hij je dankzij zijn VU-meter kan vertellen welk type metaal hij detecteert. Zo kun je dus bijvoorbeeld gericht speuren naar muntstukken, juwelen, goud en zilver. Zoeken naar schatten is precisiewerk. Daarom is het belangrijk dat je geconcentreerd bezig bent. Ook dit wordt bevorderd door deze metaaldetector. Hij heeft namelijk een uitgang voor een hoofdtelefoon en een volumeregeling, dus je hoort duidelijk wanneer er metaal wordt gedetecteerd. Afhankelijk van waar je precies naar op zoek bent, kun je tevens de gevoeligheid instellen. Zelfs in water kun je allerlei schatten vinden, want de zoekschotel van deze detector is waterbestendig.

Eigenschappen van de Velleman Metaaldetector CS130:

 • Zijn zoekschotel is waterbestendig, wat inhoudt dat je ook gerust in laag water naar allerlei schatten kunt zoeken.
 • Het TUNE-niveau kun je instellen, maar je kunt ook de gevoeligheid van de detector instellen (>12 centimeter voor een muntstuk van 50 Eurocent).
 • Dit model weegt slechts 650 gram, dus hij is niet zwaar, waardoor je hem graag en gemakkelijk met je meeneemt wanneer je bijvoorbeeld naar het strand gaat.
 • Er is gezorgd voor een 3,5 mm aansluiting voor een hoofdtelefoon en een volumeregeling, waardoor je duidelijk hoort wanneer het apparaat metaal detecteert.
 • Hij beschikt over een handige VU-meter die het type metaal dat de machine detecteert, aanduidt, waardoor je gemakkelijk weet of het gaat om een schat die je wil opgraven of niet.
 • Deze metaaldetector is voorzien van een comfortabele armsteun, die de ergonomie bevordert en hij beschikt over een verstelbare steel, waardoor je niet voorover hoeft te bukken tijdens je schattenjacht.
 • Hoewel de batterij die je nodig hebt voor deze detector niet wordt meegeleverd, geeft het apparaat je wel op tijd aan wanneer de batterij bijna leeg is, waardoor je de batterij op tijd kunt vervangen en optimaal door kunt gaan met je schattenjacht.

5. MD Coinhunter kinder metaaldetector

We hebben je intussen verteld over 4 super metaaldetectors. In de lijst ben je modellen tegengekomen die ideaal zijn voor starters, maar je hebt ook modellen gezien met geavanceerde functies, die perfect zijn voor gevorderden. Het ligt dus helemaal aan jou om te kiezen voor een detector die bij je past. Heb je een bepaald model uitgekozen en vervolgens uitgeprobeerd? Heeft je kind hierdoor passie gekregen voor het zoeken naar schatten? Hoewel je het waarschijnlijk leuk vindt dat je kind interesse heeft in iets wat jij leuk vindt, wil je niet altijd dat hij/zij gebruik maakt van jouw detector. Daarom kun je kiezen voor een detector die speciaal voor kinderen is ontworpen. Is een kindermetaaldetector de MD Coinhunter kinder metaaldetector beste metaaldetector voor jou? Dan kies je voor de MD Coinhunter kinder metaaldetector. Dit model is een aanrader voor kinderen die het leuk vinden om op schattenjacht te gaan.

De MD Coinhunter kinder metaaldetector is wellicht de beste metaaldetector voor jouw kind, omdat hij speciaal is ontworpen voor kinderen tussen de 4 en ongeveer 10 jaar. Je kind kan de detector gemakkelijk bedienen. Als ouder hoef je de detector bovendien niet voor je kind mee te nemen, want dankzij het lichte gewicht neemt je kleine spruit de detector graag zelf mee. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat jij met een kist vol schatten naar huis gaat, terwijl je kind niets vindt. Met deze kinderdetector vind je kind namelijk allerlei mooie dingen, zoals munten, juwelen en zelfs bodemvondsten. De detector biedt bovendien de mogelijkheid om kleine ijzeren objecten zoals bijvoorbeeld bierdoppen en spijkers te discrimineren (uitschakelen van het zoekproces). Je kind vindt dus alleen leuke objecten. Het dieptebereik van deze detector varieert van 15 centimeter tot ongeveer 70 centimeter afhankelijk van de grootte van het object.

Eigenschappen van de MD Coinhunter kinder metaaldetector:

 • Deze metaaldetector die speciaal voor kinderen is ontworpen, heeft een dieptebereik van ongeveer 15 centimeter voor een object met een grootte van een muntje tot een diepte van ongeveer 70 centimeter voor grotere voorwerpen.
 • Er is bij deze analoge metaaldetector gezorgd voor 3 knoppen, namelijk een knop voor de discriminatie van klein ijzer, een knop die dient als aan/uitknop en ook het instellen van de gevoeligheid oftewel zoekdiepte en een andere knop om het volume in te stellen.
 • Dit model maakt gebruik van 2 batterijen van 9 V.
 • Op het bedieningspaneel van deze detector is er een hoofdtelefooningang.
 • Voor een prettige zoekervaring beschikt deze metaaldetector over een armsteun.
 • Dankzij het lichte gewicht van deze detector nemen kinderen hem graag zelf mee.
 • Hij heeft een “low battery indicator” oftewel een lampje dat je waarschuwt wanneer je de batterijen moet vervangen.
 • Kinderen kunnen de metaaldetector in lengte verstellen om jarenlang op een ergonomische manier te kunnen zoeken naar allerlei schatten.
 • Bij aankoop van deze detector krijg je er een hoofdtelefoon bij, batterijen en zelfs een schepje, waardoor je er meteen mee aan de slag kunt gaan.
 • Je kind zal hoogstwaarschijnlijk graag pronken met deze metaaldetector, omdat hij een aantrekkelijke en bovendien opvallende groene kleur heeft.
 • Breng je je kind naar het strand om daar op schattenjacht te gaan, dan hoef je je geen zorgen te maken over het water, want de zoekspoel en steel van deze metaaldetector zijn waterdicht.

Ook interessant: