Op zoek naar de beste motorhelm van 2021? Vergelijk hier de beste koop!

Beste motorhelm

Als motorrijder ben je verplicht om een helm te dragen. Hierdoor bescherm je namelijk jezelf.

Beste motorhelm van 2021

Afbeelding
Product
Helm Street Entire mat zwart M
#1 Beoordeeld
Helm Street Entire mat zwart M… Meer
Vito JET Bruzano Mat Zwart Jethelm - Motorhelm - Maat S
Met de Jet Bruzano volgt ook Vito helmen de razend populaire stoere helmen rage, echter pakken zij het… Meer
Vinz Harrow Motor Helm incl. Zonnevizier / Integraal Helm - Mat Zwart-Large
- Antikras vizier met Quick Release Systeem - Uitneembare- en wasbare binnenvoering - Antibacteriële… Meer
Vinz Santiago Systeemhelm / Motor Helm / Klaphelm - Mat Zwart-Small
- Systeemhelm met anti-kras vizier - Ingebouwd zonnevizier - ABS buitenschaal - Uitneembare en wasbare… Meer
HELM VITO JET LORETO MATT BLACK M Scooter & Motor
VITO Fashion in de kleur mat zwart. Leverbaar in de maten XS t/m XL. Eigenschappen: - Fashion design… Meer
Westt Torque X Systeemhelm - Motorhelm - Zwart - Maat S
De Westt Torque is een opklapbare motorhelm met een transparant, afneembaar vizier en een opklapbare… Meer
Westt Vintage · Open retro scooter jethelm zwart · Motorhelm dames en heren · ECE goedgekeurd
WESTT Vintage Maat-XL Helm Motorhelm Jethelm Scooterhelm Brommer Zonnevizier De WESTT Vintage is een… Meer
Vito JET Palermo Mat Zwart Jethelm - Motorhelm - Maat XL
Vito Palermo Jethelm mat zwart De Vito Palermo is de instap jethelm in de Vito collectie, een mooie scooterhelm… Meer
Helm Street Entire wit/rood M
Helm Street Entire wit/rood M… Meer
Vinz Crawley Helm met Zonnevizier / Integraalhelm / Full-face Motorhelm - Mat Zwart-Large
- Antikras vizier met Quick Release Systeem - Uitneembare- en wasbare binnenvoering - Antibacteriële… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Helm Street Entire mat zwart M…Meer

Met de Jet Bruzano volgt ook Vito helmen de razend populaire stoere helmen rage, echter pakken zij het…Meer

- Antikras vizier met Quick Release Systeem - Uitneembare- en wasbare binnenvoering - Antibacteriële…Meer

- Systeemhelm met anti-kras vizier - Ingebouwd zonnevizier - ABS buitenschaal - Uitneembare en wasbare…Meer

VITO Fashion in de kleur mat zwart. Leverbaar in de maten XS t/m XL. Eigenschappen: - Fashion design…Meer

De Westt Torque is een opklapbare motorhelm met een transparant, afneembaar vizier en een opklapbare…Meer

WESTT Vintage Maat-XL Helm Motorhelm Jethelm Scooterhelm Brommer Zonnevizier De WESTT Vintage is een…Meer

Vito Palermo Jethelm mat zwart De Vito Palermo is de instap jethelm in de Vito collectie, een mooie scooterhelm…Meer

Helm Street Entire wit/rood M…Meer

- Antikras vizier met Quick Release Systeem - Uitneembare- en wasbare binnenvoering - Antibacteriële…Meer

Je weet intussen waarom het goed is om een motorhelm te dragen. Daarnaast hebben we je een beeld gegeven van waar je op kunt letten bij het uitkiezen van jouw beste motorhelm. We vergemakkelijken je zoektocht verder. In dit artikel vertellen we je namelijk over de top 10 modellen van het jaar. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar kwalitatief goede helmen. Het enige waar je op let is het design, de maat en eventuele unieke eigenschappen. Om je meer te laten weten over elke variant, recenseren we de verschillende motorhelmen. Nadat je de recensies hebt gelezen, vergelijk je de verschillende modellen met elkaar. Aan de hand van deze vergelijking kies je de beste motorhelm voor jouw behoeften uit.
Een helm zorgt er immers voor dat je hoofd is beschermd. Mocht je van je motorfiets vallen en je hebt je helm op, dan kun je ernstig letsel voorkomen. Het dragen van een helm is niet alleen een verplichting tijdens het afrijden. Ook daarna moet je een motorhelm dragen. Bovendien moet een dergelijke helm aan een aantal veiligheidseisen voldoen. Zo moet een dergelijke helm gekeurd zijn met de ECE22.05 norm. Ben je op zoek naar de beste motorhelm voor jouw behoeften? Dan kun je letten op verschillende zaken. Zo kun je nagaan of hij gekeurd is. De maat is tevens belangrijk, omdat je voor een helm kiest die op jouw hoofd past. Lees dit artikel om jouw beste motorhelm te vinden.

1. Westt Storm · Full Face zwarte scooter integraalhelm

Bij het uitkiezen van de beste motorhelm voor jouw behoeften, kun je op verschillende factoren letten. Deze factoren hebben we benoemd in de inleiding van het artikel. Er zijn echter verschillende soorten motorhelmen. Hierdoor kun je ook kiezen voor een bepaald type helm. Vind je dat een integraalhelm het beste bij je past? Dan is de beste motorhelm voor jou wellicht de Westt Storm · Full Face zwarte scooter integraalhelm. Westt Storm · Full Face zwarte scooter integraalhelm Wij vinden dat dit model goed bij je past. Hij is namelijk een integraalhelm in de mat M. Je kunt hem behalve voor motorfietsen ook dragen als je een scooter of brommer rijdt.

Als je kijkt naar het design van de helm, dan zie je dat hij een modern ontwerp heeft. Hij beschikt tevens over een transparant, verwijderbaar vizier. Wanneer je deze helm draagt, zie je er stoer uit. Dit komt doordat hij een zwart, mat ontwerp heeft. Hij is hierdoor de ultieme moderne helm voor scooter- en motorrijders. Met de Westt Storm · Full Face zwarte scooter integraalhelm op kun je rekenen op een koele en comfortabele rit. Je krijgt de helm namelijk met 5 verstelbare ventilatiepunten. Comfort en veiligheid worden tevens geboden door de versterkte kinband van lichtgewicht ABS schaal. De helm is bovendien voorzien van de ECE 22.05 certificering. Dus zijn gebruik is op alle Britse en Europese wegen goedgekeurd.

Eigenschappen van de Westt Storm · Full Face zwarte scooter integraalhelm:

 • Voor een comfortabele en veilige rit is er gezorgd voor een versterkte kinband.
 • Extra bescherming tegen insecten regen en wind wordt geboden door het krasbestendig vizier.
 • Zelfs met handschoenen aan garandeert de quick-release micro-metrische gesp een eenvoudig en handig systeem.
 • Hij beschikt over een schokabsorberend interieur met ademende padding en een wasbare voering voor maximaal comfort.
 • Het gebruik van deze helm is op alle Britse en Europese wegen op legale wijze goedgekeurd, want hij beschikt over de ECE 22.05 certificering.

2. Vitohelmets Helm Vito Systeemhelm Furio Geel

Heb je de vorige recensie gelezen? Dan heb je gezien dat er verschillende soorten motorhelmen zijn. Hierdoor kun je kiezen voor een bepaald type helm. Wil je het liefst een systeemhelm hebben? Dan is jouw beste motorhelm een systeemhelm. Wij kennen een dergelijke variant, die ook populair is onder andere gebruikers. Hier verwijzen we naar de Vitohelmets Helm Vito Systeemhelm Furio Geel. Dit model is wellicht de beste motorhelm voor jou. Hij is namelijk een systeemhelm. Een dergelijke helm kun je ook wel Vitohelmets Helm Vito Systeemhelm Furio Geel definiëren als een integraalhelm voor op de motor of scooter. Bij een dergelijk model kun je het kinstuk opklappen. Hierdoor is een dergelijke helm zowel geschikt voor de snelweg als rijden in de stad.

Deze eigenschappen gelden ook voor de Vitohelmets Helm Vito Systeemhelm Furio Geel. Je kunt dus gerust een rit maken door de stad. Is het mooi weer, dan klap je zijn kinstuk naar boven. Als je echter op de snelweg rijdt, dan is een dichte helm veiliger en comfortabeler. Je kunt in dat geval het kinstuk dus juist zakken. Ben je een brildrager, dan zijn dergelijke helmen ook ideaal. Je kunt de helm namelijk eenvoudiger op- en afzetten. Sommige systeemhelmen kun je zelfs gebruiken als jethelm. Hoewel we je veel hebben verteld over systeemhelmen in het algemeen, betekent het niet dat dit model minder uniek is. Hij heeft namelijk een uitstekende pasvorm en een pinlock voorbereiding. Ook is er gezorgd voor uitneembare en wasbare oorpads. Net zoals het vorige model, kun je ook deze helm gerust dragen op Britse en Nederlandse wegen. Hij beschikt namelijk over de ECE goedkeuring.

Eigenschappen van de Vitohelmets Helm Vito Systeemhelm Furio Geel:

 • Zijn veiligheidssluiting is gebruiksvriendelijk.
 • Hij beschikt over een pinlock voorbereiding.
 • Deze helm in maat L heeft een uitstekende pasvorm.
 • Doordat dit model ECE is goedgekeurd, draag je hem gerust op Britse en Nederlandse wegen.
 • Er is rekening gehouden met hygiëne, dus je hij is voorzien van uitneembare en wasbare oorpads.

3. Vinz Systeemhelm / Motorhelm / Flip-up Helm

In de vorige recensie hebben we je verteld over een systeemhelm. Dergelijke modellen brengen veel voordelen met zich mee. Ze kunnen namelijk zowel op snelwegen als in de stad gebruikt worden. In beide gevallen zijn ze tevens comfortabel en praktisch. Is daarom jouw beste motorhelm een systeemhelm? Misschien vond je echter dat het vorige model niet helemaal aan je vereisten voldeed. Als dat het geval is, dan kies je voor de Vinz Systeemhelm / Motorhelm / Flip-up Helm. Vinz Systeemhelm Motorhelm Flip-up Helm Dit model is wellicht de beste motorhelm voor jou. Hij is namelijk ook een systeemhelm, dus je profiteert van de vele voordelen die deze helmen met zich meebrengen.

In veel opzichten komt de Vinz Systeemhelm / Motorhelm / Flip-up Helm overeen met de vorige systeemhelm. Wat dit model echter uniek maakt, is dat hij beschikt over een anti-kras vizier. Je kunt dus gerust ermee op stap gaan zonder je zorgen te maken dat je vizier krassen krijgt. De helm in het Lombard model is bovendien stevig, want zijn buitenschaal is van ABS gemaakt. Voor comfortabele ritten beschikt hij bovendien over een geïntegreerd zonnevizier, een helmzak en een ventilatiesysteem. Ook bij dit model zijn de oorpads uitneembaar en wasbaar. Hoewel deze helm ook een maat L is, kan het dat hij je toch wat beter past dan de vorige helm. Dit model valt namelijk een beetje klein uit. Als je dus gewoonlijk een maatje M draagt, dan is deze L wellicht perfect voor jou.

Eigenschappen van de Vinz Systeemhelm / Motorhelm / Flip-up Helm:

 • Hij heeft een microlock sluiting.
 • Dit model heeft het ECE 22.05 keurmerk.
 • Zijn oorpads zijn uitneembaar en wasbaar.
 • Het gaat hier om een systeemhelm in de maat L.
 • Deze polycarbonaat helm voor volwassenen beschikt over een helder, anti-kras vizier.
 • Houd er rekening mee dat de helm klein kan vallen en dat je bij twijfel liever een maatje groter kunt nemen.
 • Voor comfort tijdens het rijden beschikt hij over een ventilatiesysteem, helmzak en een geïntegreerd zonnevizier.

4. SKM Helm SMK Streem Mat Zwart ECE 22-05 certificering

Veel personen kijken naar het design van een helm voordat ze hem kopen. Er zijn echter ook personen die kiezen voor een model binnen hun budget. Voor hen maakt het design van de helm meestal wat minder uit. Behoor jij tot deze groep? Is daarom jouw beste motorhelm een goed model dat tegen een lage prijs wordt verkocht? Dan kennen we een model dat goed bij je zal passen. Hier verwijzen we naar de SKM Helm SMK Streem Mat Zwart ECE 22-05 certificering. Deze helm is wellicht de beste motorhelm voor jou. Hij is namelijk gemaakt door een enorm grote helmenfabriek SMK. SKM Helm SMK Streem Mat Zwart ECE 22-05 certificering Dit bedrijf houdt de productiekosten laag, heeft een grote opslag en zorgt voor een Italiaans design. Hierdoor kun je hun helmen, die van topkwaliteit zijn, tegen een lage prijs kopen.

De prijs is niet het enige wat de SKM Helm SMK Streem Mat Zwart ECE 22-05 certificering uniek maakt. Dit model onderscheidt zich ook van andere varianten, omdat hij beschikt over 2 verschillende maten helmschalen. Bovendien zijn ze gemaakt van het enorm duurzame EIRT materiaal. Je kunt dus rekenen op optimale veiligheid bij een val. Ook ziet de helm er zeer stijlvol uit, omdat er is gezorgd voor sportieve lijnen. Als je deze helm op hebt, kun je gerust rijden op de snelweg. Hij is namelijk zodanig ontworpen, dat je geen last hebt van de geluiden om je heen. Daarnaast is de helm aerodynamisch geoptimaliseerd. Hij is dus niet alleen stil, maar biedt ook comfort dankzij het langer uitgevoerde anti-kras vizier. Met deze helm rijd je volledig legaal op Britse en Nederlandse wegen. Hij beschikt namelijk over de ECE 22-05 certificering.

Eigenschappen van de SKM Helm SMK Streem Mat Zwart ECE 22-05 certificering:

 • Zijn vizier biedt 100% UV-bescherming en heeft een anti-kras coating.
 • Je kunt er gerust mee op stap gaan, want hij beschikt over de ECE 22-05 certificering.
 • Deze helm in maat M heeft een extreem breed zichtveld en een microlock kinbandsluiting.
 • Dankzij het ventilatiesysteem wordt er gezorgd voor maximale verkoeling en optimale concentratie.
 • Vervelende geuren worden actief tegengegaan door de antiallergische uitneembare en wasbare binnenvoering.
 • Bij dit model zijn er 2 verschillende maten helmschalen die zorgen voor een comfortabele en aangesloten pasvorm.
 • Er is gezorgd voor een Rapid release viziermechanisme en een aerodynamische EIRT (Energy Impact Resistant Thermoplastic) helmschaal.

5. HJC C70 Motorhelm

Wist je dat integraalhelmen de meest gebruikelijke motorhelmen met een vast kinstuk zijn? Het is je misschien eerder niet opgevallen, omdat je er niet specifiek op hebt gelet. Dergelijke helmen zijn echter zeer populair, omdat ze enorm veilig zijn. Dergelijke helmschalen worden immers uit 1 stuk gemaakt. Hierdoor beschermen ze het hele hoofd goed. Over het algemeen laat een dergelijke helm ook enorm weinig windgeruis door. Is daarom de beste motorhelm voor jou een integraalhelm? HJC C70 Motorhelm Dan kun je de HJC C70 Motorhelm aanschaffen. Wij vinden dat deze helm de beste motorhelm voor jou is, omdat hij een integraalhelm is. Met een dergelijke helm bescherm je je hoofd goed tijdens het motorrijden.

Je kiest wellicht voor deze helm, omdat hij een integraalhelm is. Er zijn echter ook andere factoren die hem speciaal maken. Zo heeft dit model een helder vizier. Zijn binnenvizier is voorbereid voor anti-fog en anti-condens. Je bent dus goed voorbereid voor vrijwel elke weerstoestand. Zelfs als de zon fel schijnt, hoeft dat geen invloed te hebben op je rit. De helm beschikt namelijk over een geïntegreerde, getinte zonneklep. Vergeleken met de andere helmen uit deze lijst, is dit model uniek. Hij heeft namelijk een ander type sluiting. Het gaat hierbij namelijk om een ratelsluiting. Voor extra comfort tijdens het rijden, heeft de helm een supercool-binnenwerk en ingebouwd brilkanaal. Ruiken de hoofd- en wangkussens na een tijdje niet fris meer? Geen probleem. Ze zijn namelijk uitneem- en wasbaar. Schaf de HJC C70 Motorhelm met een ECE 22.05 keuring snel aan!

Eigenschappen van de HJC C70 Motorhelm:

 • Dit model is de opvolger van de IS-17.
 • Bij zowel de kin als op het hoofd kun je de ventilatie instellen.
 • Hij heeft een helder vizier, met een anti-fog en anti-condens binnenvizier.
 • Er is gezorgd voor een supercool-binnenwerk en een ingebouwd brilkanaal.
 • Brildragers zijn dol op deze helm, omdat hij een windafwijzer en ademdeflector heeft.
 • Doordat de hoofd- en wangkussens uitneem- en wasbaar zijn, houd je ze gemakkelijk schoon.
 • Over de zon hoef je je geen zorgen te maken, want hij beschikt over een geïntegreerde en getinte zonneklep.
 • Ritten op Britse en Nederlandse wegen maak je gerust met deze helm, want hij beschikt over de ECE 22.05 keuring.

Ook interessant: