Op zoek naar de beste muggenlamp van 2022? Vergelijk dan de top 10!

Beste muggenlamp

Er zijn overal ter wereld insecten. Zo lang ze je niet lastig vallen, maak je je geen zorgen om ze.

Beste muggenlamp van 2022

Afbeelding
Product
Vliegenlamp Flystopper HV16 - 16 Watt - 4000 Volt
#1 Beoordeeld
Nieuwste model - Zeer krachtige effectieve vliegenlamp. Tot 50% krachtiger dan andere vergelijkbare apparaten!… Meer
MIFOR® Elektrische UV Muggenlamp - GRATIS ADAPTER - insectenverdelger - Grote Insecten / vliegen lamp - Muggen vanger / val - Elektronische insectenkiller - Fly insect killer - Muggendoder - Mosquito trap- Antimuggenlamp- Muggenval- Insectenlamp
Euromac insectenlamp Fly Away Metal - 50 meter bereik - UV licht - Grijs
Deze vliegenlamp is voorzien van 2x 8W TL buizen, een ophangketting en een lok-middel reservoir. Met… Meer
MIFOR® Elektrische UV Muggenlamp - GRATIS USB ADAPTER - insectenverdelger - Grote Insecten / vliegen lamp - Muggen vanger / val - Elektronische insectenkiller - Fly insect killer - Muggendoder - Mosquito trap- Antimuggenlamp- Muggenval- Insectenlamp
Eurom Fly Away 30-2 insectenlamp - muggenlamp - vliegen en muggen - 2x15 Watt UV - 150m² - insectendoder
Eurom Fly Away metal 30 insectendoder Met de Eurom Fly Away Metal 30 heeft u geen last meer van vervelende… Meer
Relaxwonen - Insectenbestrijder - Insectenvanger - 13x13x19cm
Insectenbestrijder met Led lamp 13x13x19cm… Meer
MaxxHome GH18N Insectendoder – Vliegenlamp – 1x18 Watt
Met de MaxxHome insectenlamp heeft u geen last meer van vervelende insecten. Deze insectendoder elektrocuteert… Meer
TIKKENS Muggenlamp - Muggenvanger - Muggenval - Insectenlamp - Vliegenlamp - Muggenlamp - UV Licht - Wit
De zomer staat voor de deur en het begint weer wamer te worden, de muggen en insecten zijn weer talrijk… Meer
Vliegenlamp Insectenlamp met LED | Flystopper HV130 LED - 16 Watt - 4000 Volt
Nieuwste model – Met LED Lampen De nieuwste generatie vliegenlampem met LED lampen! De Flystopper H130… Meer
MaxxHome GB-16L LED Vliegenlamp - Insectendoder – 11 Watt – 16xLED
Door de led lampen in deze MaxxHome vliegenlamp wordt er weinig stroom verbruikt. De energiezuinige UV-led… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Nieuwste model - Zeer krachtige effectieve vliegenlamp. Tot 50% krachtiger dan andere vergelijkbare apparaten!…Meer

Deze vliegenlamp is voorzien van 2x 8W TL buizen, een ophangketting en een lok-middel reservoir. Met…Meer

Eurom Fly Away metal 30 insectendoder Met de Eurom Fly Away Metal 30 heeft u geen last meer van vervelende…Meer

Met de MaxxHome insectenlamp heeft u geen last meer van vervelende insecten. Deze insectendoder elektrocuteert…Meer

De zomer staat voor de deur en het begint weer wamer te worden, de muggen en insecten zijn weer talrijk…Meer

Nieuwste model – Met LED Lampen De nieuwste generatie vliegenlampem met LED lampen! De Flystopper H130…Meer

Door de led lampen in deze MaxxHome vliegenlamp wordt er weinig stroom verbruikt. De energiezuinige UV-led…Meer

Wil je specifiek muggen bestrijden, dan is het handig om te kiezen voor een variant die speciaal voor muggen is ontworpen. Het maakt niet uit of je alleen muggen of ook andere vliegende insecten wil bestrijden. In beide gevallen werkt een insectenlamp namelijk effectief en eenvoudig. Hij werkt door middel van UV licht. Dit licht trekt de insecten aan. Wanneer ze er eenmaal naartoe vliegen, komen ze in een hoogspanningsrooster of een val terecht. Daar worden ze uiteindelijk bestreden. Ben je daarom op zoek naar de beste muggenlamp? Geen nood! Wij helpen je namelijk om jouw beste muggenlamp te vinden.

Als je gebruik maakt van een insectenlamp of muggenlamp, dan kun je ongedierte bestrijden zonder chemicaliën te gebruiken. Dit is goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van onder andere je huisdieren en kinderen. Daarom helpen wij je om de beste muggenlamp voor jouw behoeften te vinden. Hoe doen we dit? We hebben van tevoren een groot aantal muggenlampen en insectenlampen met elkaar vergeleken. Tot sluit hebben we een top 10 samengesteld. Deze top 10 is ontstaan doordat we hebben gekeken naar modellen waar andere gebruikers goede ervaringen mee hebben. Ook is er gekozen voor lampen van topkwaliteit. Je weet dus van tevoren dat je voor een goed model kiest, ongeacht welke je selecteert. Om je zoveel mogelijk te informeren over de lampen, hebben we elk model afzonderlijk gerecenseerd. Je kunt de verschillende muggenlampen dus met elkaar vergelijken en vervolgens jouw beste muggenlamp uitkiezen!

Echter, het kan voorkomen dat je last hebt van motten, muggen, vliegen of andere vliegende insecten. In dat geval is het een aanrader om een insectenlamp aan te schaffen.

1. VeXpeR – Muggen Lamp Vanger

Als je op zoek gaat naar de beste muggenlamp voor jouw behoeften, dan kun je kiezen uit verschillende modellen. Er zijn namelijk varianten die speciaal zijn ontworpen om muggen te bestrijden. Echter, je kunt ook kiezen voor een variant die gericht is op verschillende vliegende insecten. Dergelijke modellen zijn ideaal voor huishoudens die niet alleen last hebben van muggen, maar ook bijvoorbeeld van vliegen. Klinkt een dergelijke variant, die je ook kunt gebruiken in een caravan ideaal? Dan raden wij de VeXpeR – Muggen Lamp Vanger aan. Dit model is wellicht de beste muggenlamp voor jou. Hij is namelijk niet alleen gericht op het bestrijden van muggen, maar hij vangt ook andere vliegende insecten. VeXpeR - Muggen Lamp Vanger De lamp is bovendien zodanig ontworpen dat je hem vrijwel overal kunt gebruiken. Zo is hij ideaal om vliegende insecten in je huis, caravan en slaapkamer te bestrijden.

Wat is het principe van deze muggenlamp? Net zoals bij vele andere muggenlampen, werkt ook dit model op basis van een UV licht. Dit blauwe licht trekt vliegende insecten aan. Bovendien is er bij de VeXpeR – Muggen Lamp Vanger gezorgd voor een geruisloze ventilator. Deze ventilator zuigt de muggen en andere vliegende insecten die dichtbij komen naar binnen. Op die manier komen de muggen en andere vliegende insecten terecht in de opvangbak van de muggenlamp. Jij hebt dus geen last meer van deze insecten. Bij deze lamp hoef je je bovendien geen zorgen te maken als je niet in de buurt van een stopcontact bent. Hij kan namelijk aangesloten worden door middel van een USB stekker. Doordat dit model bovendien een dubbele werking heeft, kun je rekenen op superieure resultaten.

Eigenschappen van de VeXpeR – Muggen Lamp Vanger:

 • Je kunt deze muggenlamp aansluiten door middel van een USB stekker.
 • Nadat insecten naar binnen zijn gezogen, komen ze terecht in de opvangbak.
 • Zijn snoer is 1 meter lang en het apparaat zelf heeft ook een bereik van 1 meter.
 • Doordat hij een dubbele werking heeft, gaat hij gepaard met uitstekende resultaten.
 • Deze lamp is bedoeld voor gebruik binnenshuis, maar kan ook buiten gebruikt worden.
 • Vliegende insecten worden aangetrokken door de blauwe UV lamp van dit apparaat en worden naar binnen gezogen door de stille ventilator.

2. Muggen Lamp Vanger (Merkloos)

De meeste muggenlampen hebben een soortgelijke werking. Er wordt gezorgd voor een UV licht dat de muggen aantrekt. Vervolgens, wanneer de muggen richting het licht vliegen, komen ze terecht in een hoogspanningsgebied. Daar worden ze bestreden. Niet alle muggenlampen zorgen er echter voor dat de muggen meteen gedood worden. Er zijn namelijk ook modellen die de muggen vangen. Een voorbeeld van een dergelijk model is de muggenlamp die we hierboven hebben gerecenseerd. Bij het uitkiezen van de beste muggenlamp kun je bovendien op verschillende factoren letten. Zo is het belangrijk om na te gaan hoe hij werkt. Echter, sommige personen kiezen een insectenlamp uit aan de hand van het merk. Muggen Lamp Vanger (Merkloos) Wil jij jezelf niet op die manier beperken en vind je een merkloze muggenlamp ook ideaal? Dan kun je kiezen voor de Muggen Lamp Vanger (Merkloos). Dit model is wellicht de beste muggenlamp voor jou.

De Muggen Lamp Vanger (Merkloos) heeft dezelfde werking als de muggenlamp die we hierboven hebben gerecenseerd. Echter, omdat het gaat om een merkloze variant, is hij veel lager geprijsd. Zo heeft ook dit model een dubbele werking. Eerst trekt hij de vliegende insecten aan door middel van het blauwe UV licht. Vervolgens zuigt hij deze insecten naar binnen met zijn geruisloze ventilator. Zo komen de insecten in de opvangbak terecht. Net zoals bij het vorige model, kun je ook deze muggenvanger aansluiten door middel van een USB stekker. Een belangrijk verschil is wel dat deze lamp een bereik van 50 meter heeft. Je kunt dus ook muggen die wat verder weg zijn bestrijden met deze muggenvanger. Dit model kun je bovendien zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken. Zo geniet je van rustige momenten binnen of buiten zonder dat er muggen in je oren zingen.

Eigenschappen van de Muggen Lamp Vanger (Merkloos):

 • Deze muggenlamp kun je zowel binnen als buiten gebruiken.
 • Je kunt deze muggenvanger aansluiten door middel van een USB stekker.
 • Dit model heeft een dubbele werking die zorgt voor uitstekende resultaten.
 • Bij aankoop van dit model krijg je een muggenvanger met een USB kabel toegestuurd.
 • Houd er rekening mee dat het 20 cm lange snoer van deze muggenvanger relatief kort is.
 • Hij heeft een bereik van 50 meter, dus je hoeft je geen zorgen te maken over vliegende insecten.
 • Als je deze muggenvanger in huis hebt, hebben vliegende insecten in je slaapkamer, huis of caravan geen kans meer.
 • Zijn werking is vrij eenvoudig, want eerst trekt het blauwe UV licht vliegende insecten aan, waarna een geruisloze ventilator deze insecten naar binnen zuigt en ze vervolgens stuurt naar de opvangbak.

3. D-Label – Insectenlamp – Muggen vanger

Als je verschillende muggenlampen met elkaar vergelijkt, dan zie je dat sommige modellen speciaal voor binnenshuis zijn ontworpen. Er zijn echter ook muggenvangers die zowel binnen- als buitenshuis gebruikt kunnen worden. De vorige 2 lampen zijn daar goede voorbeelden van. Je kunt echter ook op andere zaken letten. Denk maar aan de werking van de lamp. Als je wil dat de insecten meteen bestreden worden, dan is een lamp met een elektrisch veld handig. Wil je de insecten gewoon vangen, dan kun je kiezen voor een model waar de muggen worden opgevangen. Is jouw beste muggenlamp een variant waar de muggen gevangen worden? Vind je het bovendien van immens belang dat jouw muggenvanger van duurzame materialen is gemaakt? D-Label - Insectenlamp - Muggen vanger Dan kies je voor de D-Label – Insectenlamp – Muggen vanger. Dit model is wellicht de beste muggenlamp voor jouw behoeften. Dankzij deze lamp heb je geen last meer van vliegende insecten.

Je kunt dus heerlijk in je slaapkamer tot rust komen zonder dat je last hebt van muggen. Echter, de D-Label – Insectenlamp – Muggen vanger kan ook buitenshuis gebruikt worden. Dankzij zijn compact design kun je hem zelfs overal plaatsen. Net zoals bij de vorige 2 modellen heeft ook deze muggenlamp een blauw UV licht. Met dit licht worden insecten naar de lamp gelokt. Vliegen ze dicht bij de lamp, dan worden ze naar binnen gezogen. Daar zitten ze in de val. Het apparaat heeft dus een simpele, maar toch effectieve werking. Zoemende insecten om je heen behoren tot het verleden wanneer dit apparaat aan staat. Het unieke van deze lamp is echter dat hij is gemaakt van duurzame materialen. Hierdoor is hij van topkwaliteit, waardoor hij een lange levensduur heeft. Plaats de muggenvanger voor een optimaal effect een paar uur voordat je naar bed gaat in een donkere slaapkamer!

Eigenschappen van de D-Label – Insectenlamp – Muggen vanger:

 • Als je hem koopt, krijg je er een USB-kabel van 1 meter bij.
 • Hij is overal te gebruiken en heeft 360 graden aanzuiging van muggen.
 • Voor optimaal gebruiksgemak heeft hij een compact design met slechts 1 knop.
 • Het bakje is gemakkelijk afneembaar, dus je kunt het gemakkelijk schoonmaken.
 • Deze muggenvanger heeft een bereik van 20 tot 40 meter en is van ABS gemaakt.
 • Dit apparaat kun je 1 tot 2 weken gebruiken voordat het nodig is om hem schoon te maken.
 • UV licht waarmee de muggen worden gelokt is ook onschadelijk voor kinderen en zwangere vrouwen.
 • Aangezien dit model superstil is, is hij ideaal voor tijdens het slapen en is hij ook nog eens milieuvriendelijk.
 • Voor een optimale werking kun je hem een paar uur voordat je naar bed gaat zetten in een donkere slaapkamer.
 • Er wordt geen gebruik gemaakt van geur, geluid of een hoog wattage, waardoor de muggenvanger erg milieuvriendelijk is.
 • Dankzij de USB aansluiting, het minimale stroomverbruik en het licht gewicht, is deze muggenvanger de perfecte reisgenoot.
 • Zijn aanzuigventilator heeft 7 bladen en roteert 1800 keer per minuut, waardoor muggen geen kans krijgen om te ontsnappen.

4. Eurom Fly Away 16-2 insectenlamp

Tot nu toe hebben we het steeds gehad over lampen die vliegende insecten vangen. Bij dergelijke modellen worden de insecten niet meteen gedood. Wil je echter helemaal geen last hebben van de insecten, dan is het wellicht beter om hen meteen te doden. Er zijn namelijk muggenlampen waarbij de vliegende insecten niet worden gevangen, maar meteen worden gedood. Klinkt een dergelijk model als de beste muggenlamp voor jou? Dan kun je kiezen voor de Eurom Fly Away 16-2 insectenlamp. Dit model is niet specifiek gericht op het doden van muggen. Hij zorgt namelijk voor de bestrijding van verschillende vliegende insecten. Wanneer vliegende insecten namelijk vliegen naar de lamp toe, dan worden ze geëlektrocuteerd. Het apparaat heet wel Eurom Fly Away 16-2 insectenlamp Fly Away, maar de insecten kunnen niet meer wegvliegen nadat ze de lamp zijn binnengevlogen. Om deze reden is deze insectenlamp wellicht de beste muggenlamp voor jou.

Misschien heb je al eerder gebruik gemaakt van een insectenlamp van het merk Eurom. Als dat het geval is, dan ken je het model Fly Away Metal wellicht. De Eurom Fly Away 16-2 insectenlamp is de opvolger van het Metal model. Het verschil tussen de twee modellen is echter dat insecten extra worden gelokt. Zo is er aan de onderkant van deze lamp een speciaal reservoir. Daar kun je een lokmiddel in zetten. Denk bijvoorbeeld aan een beetje limonade. Zo zorg je ervoor dat nog meer insecten naar de lamp toe vliegen. Je lokt de insecten dus op meerdere manieren. Hierdoor kun je hen optimaal bestrijden. Meestal worden insectenlampen opgehangen. Ze zijn namelijk ontworpen om vliegende insecten te bestrijden. Echter, desgewenst kun je dit model ook gewoon staand gebruiken. Hoe je hem ook gebruikt, hij zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van vliegende insecten zoals muggen.

Eigenschappen van de Eurom Fly Away 16-2 insectenlamp:

 • Deze muggenlamp heeft een aluminium behuizing.
 • In deze muggenbestrijder zitten er 2 UV lampen van 8 Watt.
 • Je kunt deze muggenlamp zowel staand als hangend gebruiken.
 • Vliegende insecten worden gedood door een spanning van 2500 Volt.
 • Om vliegende insecten actiever te lokken naar de lamp, kun je in het reservoir aan de onderkant een lokmiddel zoals limonade zetten.

5. MaxxHome GH-18N Insectendoder

We hebben je intussen verteld over 4 superieure insectendoders. Deze apparaten zijn niet speciaal ontworpen voor het doden van muggen en pakken daarom ook andere vliegende insecten aan. We hebben gezien dat sommige van de lampen de insecten slechts vingen. Daarnaast zijn er ook modellen die de muggen en andere vliegende insecten effectief doden. Afhankelijk van jouw voorkeuren kies je dus voor een bepaalde lamp. Vind je het beter als de insecten meteen gedood worden? Dan is jouw beste muggenlamp wellicht een variant met een elektrocuterende werking. Als een dergelijk model ideaal klinkt, dan kun je kiezen voor de MaxxHome GH-18N Insectendoder. Dit apparaat heeft een soortgelijke werking als de insectenlamp die we hiervoor hebben gerecenseerd. MaxxHome GH-18N Insectendoder De lamp zorgt er namelijk voor dat je geen last meer hebt van vervelende insecten. Hoe gaat het er aan toe? Elke vlieg, mug of ander insect dat tegen de lamp aanvliegt, wordt geëlektrocuteerd.

Hierdoor kun je gerust op je terras zitten en een kopje koffie of een lekkere cocktail drinken zonder dat je last hebt van vervelende insecten. Je maakt je dus geen zorgen meer over het gezoem van insecten in je oren. Afhankelijk van jouw woonsituatie, is het wel of juist niet mogelijk om de lamp op te hangen. Als je de mogelijkheid niet hebt om hem op te hangen, hoef je je ook geen zorgen te maken. Je kunt de lamp namelijk zowel hangend als staand plaatsen. Er zijn nog meer redenen waarom deze lamp wellicht de beste muggenlamp voor jou is. Zo kun je de MaxxHome GH-18N Insectendoder gemakkelijk reinigen. Zijn opvangbak aan de onderkant kan namelijk verwijderd worden. Vergeleken met andere lampen, heeft dit model zelfs een grote reikwijdte. Hij heeft namelijk een reikwijdte van maar liefst 150 m2.

Eigenschappen van de MaxxHome GH-18N Insectendoder:

 • Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kun je dit model hangend of juist staand plaatsen.
 • Deze 18W antimug insectendoder maakt gebruik van UV-A licht en een 2G11 18W PL/BL lamp.
 • Zijn verzamelbak aan de onderkant kun je verwijderen om het apparaat gemakkelijk schoon te maken.
 • Als je deze insectenlamp in huis hebt, hoef je je geen zorgen meer te maken over vervelende insecten.
 • Hij heeft een X4 ongediertebestrijding IP-classificatie en kan zowel buiten- als binnenshuis gebruikt worden.
 • Elke mug, vlieg of ander insect dat tegen de lamp aanvliegt, wordt door deze insectendoder geëlektrocuteerd.
 • Vliegende insecten worden effectief gedood door deze muggenlamp, want hij heeft een grote effectieve reikwijdte van maar liefst 150 m2.
 • Met een afmeting van 170 x 340 x 170 mm is hij relatief compact, waardoor je hem gemakkelijk een plek kunt geven op je terras of in je kamer.
 • Houd er rekening mee dat zijn kabel is 1 meter lang is, dus als je hem ver van een stopcontact wil plaatsen, dan heb je wellicht een verlengsnoer nodig.
 • Indien je hem binnenshuis wil gebruiken, is het handig om hem enkele uren voor het slapengaan in een donkere ruimte te zetten zodat er zoveel mogelijk vliegende insecten gelokt en gedood kunnen worden.
 • Voor een optimale werking, is het net als bij andere muggenlampen belangrijk dat je de lamp op een strategische plek zet zodat er zoveel mogelijk muggen of andere vliegende insecten naartoe kunnen vliegen.

Ook interessant: