Zoek je al een tijdje naar de beste nageldroger van 2022? Hier vind je hem!

Beste nageldroger

Er zijn verschillende manieren om je uitstraling te verbeteren. Denk er bijvoorbeeld aan dat je make-up kunt zetten.

Beste nageldroger van 2022

Afbeelding
Product
LifeGoods 54W LED Nageldroger voor Gelnagels - Geschikt voor elke Nagel Gellak - 36 LEDs
#1 Beoordeeld
De LifeGoods nageldroger heeft 36 sterke 54 Watt LED UV-lampen. In 30-60 seconden zijn de nagels van… Meer
Rostem® Professionele 120W LED Nageldroger Lamp - Gel nagel Droger - Nagellamp - Geschikt Voor Elke Gel Nagellak - 120 Watt
De Rostem® 120 Watt professionele en draagbare nagellamp voor gelnagels is momenteel de sterkste nagellamp… Meer
80 Watt UV LED lamp nagels - 45 Leds- Nagel - UV- LED lamp - Nagellamp - Nail Dryer - Nagels - Salon - Lamp - Daniqqi - Wit
Met de superkrachtige professionele SUN X5 MAX - 80 Watt UV LED Gel lamp nageldroger van Daniqqi met… Meer
LifeGoods 120W LED Nageldroger UV Lamp - Voor Gelnagels en Nagel Gellak - 36 LEDs - Wit/Paars
De LED Nageldroger van LifeGoods is perfect voor gebruik in huis en in de salon! Door de 36 sterke 120… Meer
Sun one UV lamp gelnagels – professioneel – 48W
Originele SUN 1 heeft een snelle uithardingstijd voor alle gel soorten (LED, UV, UV/LED, gellak, hybride… Meer
Professionele nagellak droger - Set - Werkt op USB - Nagel lamp - Nagellakdroger - Nageldroger - UV - Wit
Deze professionele nagel droger is het ideale apparaat om je nagels te drogen en te verharden. Versplintering… Meer
ForDig Professionele Nageldroger voor Gel Nagels (80W) - Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels - Nageldrogerlamp met 45 LED Lampjes voor Nagel Gellak - Geschikt voor Manicure en Pedicure - Nagellakdroger Hard Gelpolish Builder
Sun 5 48W Wit Nageldroger Met UV LED Lamp Nagels - Gellak/Gelnagels/Gel Nagellak Droger - Nagellamp / Nagel Lamp
Originele SUN 5 heeft een snelle uithardingstijd voor alle gel soorten (LED, UV, UV/LED, gellak, hybride… Meer
De Sera UV Lamp Gelnagels 168W - LED Lamp Nagels - Gellak Lamp - Nageldroger met 2.5 Meter Lang Snoer - Wit
Salonkwaliteit gellak, maar dan voor thuis! Deze led UV lamp van De Sera is de basis voor prachtige gelnagels.… Meer
Medoes Professionele Nageldroger voor Gel Nagellak (54 Watt) - Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels - Nageldrogerlamp met 36 LED Lampjes voor Nagel Gellak - Geschikt voor Manicure en Pedicure - Gelpolish Builder Gel Nagels
Product
#1 Beoordeeld

De LifeGoods nageldroger heeft 36 sterke 54 Watt LED UV-lampen. In 30-60 seconden zijn de nagels van…Meer

De Rostem® 120 Watt professionele en draagbare nagellamp voor gelnagels is momenteel de sterkste nagellamp…Meer

Met de superkrachtige professionele SUN X5 MAX - 80 Watt UV LED Gel lamp nageldroger van Daniqqi met…Meer

De LED Nageldroger van LifeGoods is perfect voor gebruik in huis en in de salon! Door de 36 sterke 120…Meer

Originele SUN 1 heeft een snelle uithardingstijd voor alle gel soorten (LED, UV, UV/LED, gellak, hybride…Meer

Deze professionele nagel droger is het ideale apparaat om je nagels te drogen en te verharden. Versplintering…Meer

Originele SUN 5 heeft een snelle uithardingstijd voor alle gel soorten (LED, UV, UV/LED, gellak, hybride…Meer

Salonkwaliteit gellak, maar dan voor thuis! Deze led UV lamp van De Sera is de basis voor prachtige gelnagels.…Meer

Als je je nagels op een eenvoudige en snelle manier wil drogen, dan droog je ze onder een nageldroger. Een dergelijk apparaat gebruikt een UV LED lamp om de nagellak sneller te laten drogen. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken dat alles onder de nagellak zit, behalve je nagels. We begrijpen dat er enorm veel nageldrogers verkocht worden. Hierdoor moet je veel modellen met elkaar vergelijken om jouw beste nageldroger te vinden. Om je deze moeite te besparen hebben we een top 10 samengesteld. Het gaat hierbij om nageldrogers van topkwaliteit, waar anderen goede ervaringen mee hebben. Je weet dus van tevoren dat je voor een goed product kiest. We helpen je bovendien verder op weg door elke variant afzonderlijk te recenseren. Door dit artikel te lezen en de top 10 met elkaar te vergelijken vind je gemakkelijk jouw beste nageldroger.
Ook nagellak op je nagels geeft je een mooie uitstraling. Sommige personen kiezen er daarom voor om een nagelsalon te bezoeken. Echter, het kost je aanzienlijk minder geld als je je nagellak zelf aanbrengt. Het enige wat minder prettig is bij het zelf zetten van nagellak, is wachten totdat de nagels droog zijn. In die periode kun je namelijk niet veel doen. Bovendien duurt het soms best lang voordat de nagels droog zijn. Gelukkig zijn er apparaten die het drogen van de nagels versnellen. We verwijzen hier naar nageldrogers. Er zijn verschillende soorten nageldrogers. Daarom is het handig als je verschillende varianten met elkaar vergelijkt om jouw beste nageldroger te vinden. Lees dit artikel en vind gemakkelijk de beste nageldroger voor jouw behoeften!

1. Timmers Trade 36W Nageldroger Met UV LED Lamp Nagels

Ben jij ook iemand die zich niet prettig voelt als je nagels niet netjes zijn gelakt? Dan bezoek je waarschijnlijk regelmatig een nagelstudio. Bij deze studio kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om acrylnagels te zetten. Echter, als je van nature al sterke en lange nagels hebt, dan is acryl niet nodig. Je kunt in dat geval gewoon gellak op je nagels zetten. Ben je al vaak naar de nagelstudio geweest om gel nagels aan te brengen? Vind je dat het nu tijd is om zelf je nagels thuis te doen? Timmers Trade 36W Nageldroger Met UV LED Lamp Nagels Dan is de beste nageldroger voor jou een variant voor gel nagels. We kennen een dergelijk model, namelijk de Timmers Trade 36W Nageldroger Met UV LED Lamp Nagels.

Wij vinden dat de Timmers Trade 36W Nageldroger Met UV LED Lamp Nagels de beste nageldroger voor jou is. Als je dit apparaat namelijk in huis hebt, dan behoort betalen voor gel nagels tot het verleden. Je doet nu namelijk zelf thuis je nagels. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. Je bepaalt immers zelf wanneer je je nagels behandelt. Het prettige van gel nagels is dat deze tot 3x zo lang mooi gelakt blijven als nagels met normale nagellak. Hierdoor hoef je dus ook minder vaak je nagels bij te werken. Als je deze nageldroger gebruikt, dan kun je bovendien ook je teennagels aanpakken. De droger is namelijk zowel voor vinger- als teennagels geschikt.

Eigenschappen van de Timmers Trade 36W Nageldroger Met UV LED Lamp Nagels:

 • Deze compacte nageldroger heeft een CE-certificering.
 • Dit model is geschikt voor zowel teen- als vingernagels.
 • Je kunt hem gebruiken om alle UV lakken en gels uit te harden.
 • Stel de timer in op 30, 60 of 90 seconden zodat het apparaat automatisch uitgaat wanneer de nagels droog zijn.

2. SensatioNail Starter kit Scarlet Red – Gel nagellak

Velen van ons hebben al “normale” nagellak in huis. We kiezen ervoor om geen gelnagellak te kopen, omdat je voor het drogen van deze lak een nageldroger nodig hebt. Als je echter een geschikte nageldroger in huis hebt, dan kun je gerust experimenteren met gel nagellak. Klinkt experimenteren met gel nagellak en een nageldroger als een leuke ervaring? Dan is de beste nageldroger voor jou een set met alle gel benodigdheden. Wil je graag een dergelijke set aanschaffen? Kies dan voor de SensatioNail Starter kit Scarlet Red – Gel nagellak. Wij vinden dat deze set de beste nageldroger SensatioNail Starter kit Scarlet Red - Gel nagellak set voor jou is. In de kit zit namelijk alles wat je nodig hebt voor een prachtige manicure met gelnagellak. Je kunt bovendien 2 weken lang genieten van je prachtig gelakte nagels.

Nu wil je waarschijnlijk weten wat er precies in de set zit. Daar vertellen we je graag over. In de set zit er een LED-lamp, gel cleanser, gel primer, basecoat en topcoat, nagelriemstokje, pluisvrije doekjes, een nagelvijltje en een mooie, roodkleurige gel nagellak. Deze set is het perfecte instapmodel voor personen die zelf gel nagels willen aanbrengen. Je hebt namelijk binnen een handomdraai een perfect gelakte manicure waar je 2 weken lang van kunt genieten. Doordat je de nagels na het lakken meteen droogt, wordt chippen van de nagellak voorkomen. Ook hoef je niet een hele tijd te wachten totdat de nagels droog zijn. Zo lak je je nagels snel en kun je meteen weer verder gaan met waar je mee bezig was.

Eigenschappen van de SensatioNail Starter kit Scarlet Red – Gel nagellak:

 • Van de gelakte gel nagels geniet je ongeveer 2 weken.
 • Je hebt in 1 keer alles bij de hand wat nodig is om je nagels perfect te lakken.
 • Nadat je de nagels hebt gelakt en gedroogd, kun je meteen verder gaan met hetgeen waar je mee bezig was.
 • Doordat er vrijwel geen droogtijd meer is, voorkom je dat er stukjes van de nagellak afspringen en de nagellak beschadigt.
 • In de set vind je een LED-lamp, nagelriemstokje, nagelvijltje, gel nagellak, stofvrije doekjes, een gel cleanser, gel primer, basecoat en topcoat.

3. Panda Nails – Nagel droger – 2 gratis gel nagellak – 36 watt UV LED Lamp

Heb je de vorige recensie gelezen? Dan heb je gezien dat je niet altijd alleen een nageldroger hoeft te kopen. Er zijn namelijk setjes waarbij je de nageldroger samen met andere nagelartikelen krijgt. Dit is voordelig, omdat je niet apart allerlei spullen hoeft te kopen. Daarnaast is het ook handig om voor een dergelijke set te kiezen. Je hoeft namelijk niet afzonderlijk op zoek te gaan naar bijvoorbeeld nagellak. Vind je het niet nodig om allerlei extraatjes te hebben? Panda Nails - Nagel droger - 2 gratis gel nagellak - 36 watt UV LED Lamp Maar wil je slechts een nageldroger en gel nagellak hebben? Dan kennen wij de beste nageldroger set voor jou. We verwijzen naar de Panda Nails – Nagel droger – 2 gratis gel nagellak – 36 watt UV LED Lamp.

Deze set is wellicht de beste nageldroger set voor jou. In de set zit er namelijk een handige nageldroger en je krijgt er ook 2 gel nagellakken bij. Je bespaart bovendien tijd en geld door deze set te gebruiken. Dit komt doordat je niet meer naar de nagelstudio hoeft te gaan voor gel nagels. Breng de nagellak gerust zelf aan en laat deze drogen onder de nageldroger. Je kunt zelfs unieke nail art creëren door bijvoorbeeld de 2 kleuren beiden aan te brengen op 1 nagel. Voor welk design je ook kiest, de 36 Watt lamp droogt je nagels snel. Voor de juiste hardheid van de nagellak kun je zelfs 3 standen selecteren, namelijk 60, 90 en 120 seconden. Je nagellak blijft met deze lamp zo’n 21 dagen mooi. Koop dus snel de Panda Nails – Nagel droger – 2 gratis gel nagellak – 36 watt UV LED Lamp!

Eigenschappen van de Panda Nails – Nagel droger – 2 gratis gel nagellak – 36 watt UV LED Lamp:

 • Het gaat hier om een set met een nageldroger en 2 flesjes gel nagellak.
 • Door dit apparaat te gebruiken zorg je ervoor dat je nagels snel droog zijn.
 • Kies uit de 3 standen om te zorgen voor de juiste hardheid van de nagellak.
 • Deze nageldroger met 12 UV-lampen en een vermogen van 36 Watt is niet schadelijk voor de ogen.

4. Confibel 48W Nageldroger Met UV Led Licht

Velen van ons gaan naar een nagelstudio, omdat we de juiste tools niet in huis hebben. Denk er maar aan dat het weinig zin heeft om gel nagellak te kopen als je geen nageldroger hebt. Deze vorm van nagellak kun je namelijk niet gewoon in de wind drogen. Echter, zelfs als je zelf normale nagellak zet, kan er wat misgaan. Denk er maar aan dat je net klaar bent met nagellak zetten en je dringend naar toilet moet gaan. Je riskeert hierdoor dat je nagellak je kleding vlekt en ook gewoon dat de gelakte nagels beschadigen. Confibel 48W Nageldroger Met UV Led Licht Wil je daarom het zekere voor het onzekere nemen en een professionele nageldroger kopen? Dan is jouw beste nageldroger wellicht de Confibel 48W Nageldroger Met UV Led Licht.

Wij vinden dat de Confibel 48W Nageldroger Met UV Led Licht de beste nageldroger voor jou is. Dit model is namelijk geschikt voor zowel professioneel als eigen gebruik. Hierdoor zorg je ervoor dat je nagels er net zo mooi uitzien als wanneer je naar een nagelstudio bent geweest. Het is bovendien niet verbazingwekkend dat deze droger geschikt is voor professioneel gebruik. Hij heeft namelijk een hoog vermogen. Zo heeft dit model een sterkte van maar liefst 48 Watt. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over half droge gelakte nagels. Er is bij dit apparaat zelfs gezorgd voor timer instellingen. Hierdoor bepaal je de hardheid van de nagels zelf. Wist je dat deze nageldroger geschikt is voor zowel vingernagels als teennagels?

Eigenschappen van de Confibel 48W Nageldroger Met UV Led Licht:

 • Hij is met een vermogen van 48 Watt zeer krachtig.
 • Dit model is geschikt voor zowel professioneel als eigen gebruik.
 • Deze nageldroger kun je gebruiken voor zowel je vingernagels als teennagels.
 • Je bepaalt zelf de hardheid van je nagellak, want je kunt de timer instellingen desgewenst aanpassen.

5. A Beauty UV-LED – Droogt 2 Handen Tegelijkertijd – met Manicure set & Polijstblok

In dit artikel hebben we je verteld over verschillende nageldrogers. Daarbij heb je onder andere gezien dat er drogers zijn die krachtiger zijn dan andere modellen. Je hebt tevens gezien dat sommige nageldrogers geschikt zijn voor zowel de vingernagels als teennagels. Wat we nog niet hebben gezien, is een nageldroger die 2 handen tegelijkertijd droogt. Klinkt een dergelijk krachtig apparaat als de beste nageldroger voor jou? Dan kies je voor de A Beauty UV-LED – Droogt 2 Handen Tegelijkertijd – met Manicure set & Polijstblok. A Beauty UV-LED - Droogt 2 Handen Tegelijkertijd – met Manicure set & Polijstblok Dit model is de beste nageldroger voor jou, omdat je er 2 handen tegelijkertijd mee kunt drogen. Bovendien is dit apparaat krachtig, want hij heeft een capaciteit van 72 Watt.

Met deze nageldroger in huis kunnen je nagels er altijd mooi en verzorgd uitzien. De droger is namelijk voorzien van een salonwaardige UV-LED lamp, die zorgt voor een efficiënt gebruik. Het prettige van deze droger is bovendien dat je er verschillende nagellaksoorten mee kunt drogen. Zo is hij geschikt voor gel nagellak, gelnagels, acrylnagels, kalknagels, shellac en soak off. Je kunt er zelfs alle base en top coats mee uitharden. Zoals je waarschijnlijk vermoedde, kun je dit apparaat zowel voor de handen als voeten gebruiken. Ook kun je er 2 handen tegelijk mee drogen. Hierdoor bespaar je tijd, maar ook energie. Door het unieke design, hoef je je geen zorgen te maken dat de UV straling van de lamp je ogen beschadigt. Bovendien kun je deze compacte nageldroger gemakkelijk gebruiken. Schaf de A Beauty UV-LED – Droogt 2 Handen Tegelijkertijd – met Manicure set & Polijstblok dus snel aan!

Eigenschappen van de A Beauty UV-LED – Droogt 2 Handen Tegelijkertijd – met Manicure set & Polijstblok:

 • Met dit model kun je 2 handen tegelijk drogen.
 • Dit apparaat heeft een professioneel vermogen van 72 Watt.
 • De gekozen instellingen lees je gemakkelijk af op het LCD-scherm.
 • Alle soorten gel nagellak kunnen gedroogd worden met dit apparaat.
 • Zijn duurzame LED-parels hebben een levensduur van ongeveer 60.000 uur.
 • Hij is multifunctioneel, want je kunt hem gebruiken voor zowel de handen als de voeten.
 • Voor 2x sneller resultaat dan andere UV-LED nageldrogers heeft hij een dubbele lichtbron.
 • Het gaat hier om een set van een nageldroger met een luxe manicure set en een polijstblok.
 • Je bepaalt de hardheid van de nagellak zelf door de timer in te stellen op 30, 60, 99 of 120 seconden.
 • Er is gezorgd voor een slimme sensor die het apparaat automatisch inschakelt voor 120 seconden wanneer er een hand wordt gedetecteerd.

Ook interessant: