Welk model is de beste neustrimmer van 2022? Lees dit artikel en vind hem!

Beste neustrimmer

Op verschillende plekken van ons lichaam groeit er haar. Dit haar heeft een bepaalde functie.

Beste neustrimmer van 2022

Afbeelding
Product
BaBylissMEN ® Nose & Ear E650E - Neustrimmer
#1 Beoordeeld
Verwijder snel en pijnloos ongewenst haar in je neus en oor met de BaByllissMEN neus- en oortrimmer E650E.… Meer
Philips Series 3000 NT3650/16 - Neus-, oor- en wenkbrauwtrimmer
Trim comfortabel jouw neus-, oor- en wenkbrauwhaar met de Philips Series 3000 NT3650/16 - Neustrimmer.… Meer
Philips 1000 serie NT1150/10 - Neus- en oorhaartrimmer
De Philips NOSETRIMMER Series 1000 verwijdert voorzichtig ongewenste neus- en oorharen. De ProtecTube-technologie… Meer
BaBylissMEN ® Diamond E110E - Wenkbrauw trimmer & Neustrimmer
Met de Diamond E110E neus- en oortrimmer van BaBylissMEN trim je je neus- en oorhaar moeiteloos in een… Meer
Neustrimmer Mannen - Oplaadbaar | Baardtrimmers | Wenkbrauw trimmer | 2 in 1 oplaadbare Multifunctionele Neus- en baard trimmer | Trimmersets | Mannen en Vrouwen | Draadloos
Remington NE3870 - Neushaartrimmer
Met de Remington Nano Series Lithium Nose & Ear Trimmer zijn ongewenste haren in een handomdraai verdwenen.… Meer
Mondio Neustrimmer Baardtrimmer – Wenkbrauw Trimmer – Oortrimmer – Oplaadbare Neus- en Oortrimmer – Multifunctioneel – Scheren – 4-in-1 – Mannen en Vrouwen
Wahl Neus- Oor- en precisietrimmer WA5545-2416
Wahl WA5545-2416 Neus-, oor- en precisietrimmer op batterij: Handige, afwasbare precisietrimmer. Inclusief… Meer
J.E Trimmer voor Neus/Oor/Baard – Oplaadbaar – Incl. 4 Opzetstukken – Voor Mannen/Vrouwen - Waterdicht
Reken af met ongewenste haren en zorg voor een verzorgde look met de trimmer van J.E. Dankzij de vier… Meer
Remington NE3850 - Neushaartrimmer
Onze Nano Series Nose & Ear Trimmer is het perfecte apparaat om ongewenste haartjes te verwijderen. Dankzij… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Verwijder snel en pijnloos ongewenst haar in je neus en oor met de BaByllissMEN neus- en oortrimmer E650E.…Meer

Trim comfortabel jouw neus-, oor- en wenkbrauwhaar met de Philips Series 3000 NT3650/16 - Neustrimmer.…Meer

De Philips NOSETRIMMER Series 1000 verwijdert voorzichtig ongewenste neus- en oorharen. De ProtecTube-technologie…Meer

Met de Diamond E110E neus- en oortrimmer van BaBylissMEN trim je je neus- en oorhaar moeiteloos in een…Meer

Met de Remington Nano Series Lithium Nose & Ear Trimmer zijn ongewenste haren in een handomdraai verdwenen.…Meer

Wahl WA5545-2416 Neus-, oor- en precisietrimmer op batterij: Handige, afwasbare precisietrimmer. Inclusief…Meer

Reken af met ongewenste haren en zorg voor een verzorgde look met de trimmer van J.E. Dankzij de vier…Meer

Onze Nano Series Nose & Ear Trimmer is het perfecte apparaat om ongewenste haartjes te verwijderen. Dankzij…Meer

Door gebruik te maken van een neushaartrimmer beleef je geen gênante haarmomenten meer. Daarom is het handig om een dergelijk apparaat in huis te hebben. In sommige gevallen maakt de trimmer deel uit van een alles-in-een trimmerset. Echter, er zijn vaak ook gewoon neushaartrimmers die los worden verkocht. Bij het vergelijken van verschillende modellen kun je nagaan welke opzetstukken worden meegeleverd. Het is ook handig om de batterijduur van de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Zo kun je gemakkelijk jouw beste neustrimmer vinden. In dit artikel is het uitkiezen van jouw ideaal model een fluitje van een cent. Elk model is namelijk van topkwaliteit. Het gaat hier immers om een lijst met de 10 allerbeste modellen van het jaar. Om je optimaal op weg te helpen, hebben we elk van de trimmers individueel gerecenseerd. Vergelijk dus de top 10 en kies jouw beste neustrimmer vandaag nog uit!
Echter, vanwege schoonheidsstandaarden verwijderen we de haren van sommige plekken. Dit kun je doen door het haar te scheren of te waxen. Er zijn echter ook plekken met haargroei waar je met een normaal scheer- of trimapparaat niet bij komt. Vaak gaat her dan om ongewenste haargroei in het gezicht. Denk maar aan extra lange neusharen of haren die uit je oren groeien. Om dergelijke haren op een eenvoudige en pijnloze manier te verwijderen, gebruik je een neushaartrimmer. Dit apparaat, dat ook wel een neustrimmer wordt genoemd, houdt de ongewenste haartje onder controle. Hierbij maakt hij gebruik van diverse opzetstukjes. Dankzij deze opzetstukjes kom je gemakkelijk en pijnloos bij moeilijk bereikbare plekken. Om jouw beste neustrimmer te vinden, kun je verschillende modellen met elkaar vergelijken. Vind daarom hier gemakkelijk de beste neustrimmer voor jouw behoeften!

1. Tristar Trimmer TR-2587

De meesten van ons willen er goed verzorgd uitzien. Echter, we hebben niet altijd veel tijd. Hierdoor slaan we bepaalde delen van onze schoonheidsroutine over. Denk er bijvoorbeeld aan dat een heer met weinig tijd niet meteen zijn oksels zal scheren. Hij kiest er dan liever voor om zijn snor en baard bij te werken. Deze haartjes worden namelijk eerder gezien dan de haren onder zijn oksels. Echter, als je last hebt van ongewenste haargroei in je neus en oren, dan komen deze haartjes wel te zien. Het is daarom belangrijk om de tijd te nemen om de haartjes te verwijderen of te snoeien. Gelukkig ben je niet veel tijd kwijt aan deze activiteit als je kiest voor de beste Tristar Trimmer TR-2587 neustrimmer. Er zijn namelijk ook neushaartrimmers die je snel én veilig de ongewenste haartjes in je neus en oren laten verwijderen. Eén daarvan is de Tristar Trimmer TR-2587.

Wij vinden dat de Tristar Trimmer TR-2587 de beste neustrimmer voor jou is. Je kunt met dit apparaat namelijk snel én veilig de ongewenste haartjes in je neus en oren verwijderen. Er is bij deze trimmer zelfs gezorgd voor een ergonomische vormgeving. Hierdoor ligt het apparaatje goed in de hand. Daarnaast heeft hij een ronddraaiend scheersysteem. De trimmer is daarom praktisch en veilig in gebruik. Tijdens het trimmen van de haartjes voel je geen pijn. Dat vinden de meeste gebruikers prettig. Een andere eigenschap van de trimmer die als prettig wordt ervaren is het feit dat hij op een batterij werkt. Om exact te zijn, gaat het om een AA-batterij. Je kunt dus gerust draadloos de ongewenste haren verwijderen. Wil je de neushaartrimmer na gebruik gemakkelijk reinigen? Dan kun je de kop van de trimmer afspoelen. Zo is het apparaat klaar voor de volgende scheerbeurt.

Eigenschappen van de Tristar Trimmer TR-2587:

 • Het verwijderen van ongewenste haartjes vindt pijnloos plaats.
 • Voor optimale gebruiksvriendelijkheid is de trimmer licht en compact.
 • Je kunt hem gemakkelijk aan en uit zetten door gebruik te maken van de schakelaar.
 • Overtollige haren in je neus en oren kun je eenvoudig verwijderen met deze trimmer.
 • Zijn rubberen afwerking zorgt voor extra grip bij het trimmen van je oor- en neusharen.
 • Na ieder gebruik maak je deze trimmer schoon zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten.
 • In de doos vind je de oor- en neushaartrimmer, een beschermkapje, een reinigingsborsteltje en een handleiding.
 • Doordat dit apparaat draadloos is en werkt op AA-batterijen heb je tijdens het scheren genoeg bewegingsvrijheid.
 • Aangezien neushaar werkt als barrière tegen bacteriën en gevaarlijke kiemen, die in de lucht aanwezig zijn, is het een aanrader om niet teveel haar te verwijderen tijdens het scheren.

2. ProHealth – Neushaartrimmer

Als je op zoek gaat naar de beste neustrimmer voor jouw behoeften, dan kom je verschillende modellen tegen. Je zal onder andere zien dat sommige modellen een vrij eenvoudige werking hebben. Andere varianten daarentegen hebben een wat moeilijkere, maar vaak ook uitgebreidere werking. Het ligt dus geheel aan jou om te beslissen wat voor model het beste bij je past. Door dit artikel te lezen, ben je alvast goed bezig. Je vindt in dit artikel namelijk alleen trimmers van goede kwaliteit en een effectieve werking. Heb je je weleens afgevraagd waar de meeste personen aan denken als ze aan een neustrimmer denken? Over het algemeen, denkt men aan een apparaat voor mannen. Vrouwen hebben namelijk meestal minder last van ProHealth - Neushaartrimmer ongewenste haargroei in de neus of oren. Is het voor jou echter belangrijk dat jouw trimmer voor zowel mannen als vrouwen geschikt is? Kies dan voor de ProHealth – Neushaartrimmer.

Het unieke van de ProHealth – Neushaartrimmer is dat hij geschikt is voor mannen en vrouwen. Eigenlijk zijn de meeste trimmers geschikt voor beide geslachten. Alleen wordt er vaak niet daarop gelet. Bij deze trimmer heeft de fabrikant echter expliciet aangegeven dat het apparaat door zowel mannen als vrouwen gebruikt kan worden. Er is bovendien rekening gehouden met mensen met een gevoelige huid. Daarom heeft deze neushaartrimmer een zachte werking. Als vrouw hoef je je dus geen zorgen te maken als je last hebt van ongewenste haargroei in je neus. Je hoeft ook geen pincet meer te gebruiken om deze haren te verwijderen. Het enige wat je hoeft te doen is deze neustrimmer in huis halen. Hij heeft namelijk een eenvoudige, maar toch zachte en effectieve werking. Hierdoor is hij geschikt voor iedere neus. Wordt dit model jouw volgende neushaartrimmer?

Eigenschappen van de ProHealth – Neushaartrimmer:

 • Hoewel het hier gaat om een vrij eenvoudige neustrimmer, heeft hij toch een effectieve werking.
 • Doordat hij een zachte werking heeft, hoef je je geen zorgen te maken als je een gevoelige huid hebt.
 • Deze fijne neushaartrimmer is geschikt voor iedere neus, dus hij kan door zowel mannen als vrouwen gebruikt worden.

3. BaByliss For Men Neus- en oortrimmer E650E

Bij het recenseren van de eerste neushaartrimmer in deze lijst, hebben we gesproken over personen met weinig tijd. Geen tijd hebben is echter een veel voorkomend fenomeen. De meesten van ons hebben namelijk een vrij druk leven. Daarom is het handig om te kiezen voor apparaten die ons helpen om klussen snel te klaren. Dit geldt ook voor apparaten zoals neushaartrimmers. Is jouw beste neustrimmer een variant die je snel en veilig ongewenste haartjes in je neus en oren laat verwijderen? Moet het apparaat ook zodanig zijn ontworpen dat je op een comfortabele manier de haartjes verwijdert? Dan kennen wij de perfecte neushaartrimmer voor jou. We verwijzen hier naar de BaByliss For Men Neus- en oortrimmer E650E. Dit model is wellicht de beste neustrimmer voor jou. BaByliss For Men Neus- en oortrimmer E650E Hij laat je namelijk snel en veilig ongewenste haartjes in de neus en oren verwijderen. Bovendien vindt dit proces op een comfortabele manier plaats.

Het comfortabel trimmen van de haartjes heeft het apparaat mede te danken aan zijn ergonomische vormgeving. Er is namelijk gezorgd voor een unieke vormgeving, waardoor de trimmer goed in de hand ligt. De comfortabele werking heeft daarnaast te maken met het scheersysteem van het apparaat. Hij heeft namelijk een ronddraaiend scheersysteem. De trimkop is daarnaast voorzien van een ronde vorm. Zo bereik je gemakkelijk holtes in je neus en oren. Terwijl je haartje verwijdert met de BaByliss For Men Neus- en oortrimmer E650E, maken de mesjes een roterende beweging. De haartjes worden op die manier afgeschoren en niet uitgetrokken. Hierdoor scheer je pijnloos en veilig. Om optimaal van het apparaat te genieten, is het belangrijk dat je hem na gebruik reinigt. Voor een eenvoudige reiniging kun je bij dit model de kop van de handgreep klikken. Hierna spoel je de trimkop eenvoudig af onder de kraan.

Eigenschappen van de BaByliss For Men Neus- en oortrimmer E650E:

 • De neushaartrimmer is eenvoudig in gebruik en is praktischer en veiliger dan een schaar.
 • Dit apparaat met een ronde vorm gebruik je om gemakkelijk de holtes in je neus en oren te bereiken.
 • Aangezien de haartjes uit je neus en oren niet worden uitgetrokken, heeft dit apparaat een pijnloze werking.
 • Hij werkt op 1 AA-batterij dus dit apparaat heeft een draadloze werking waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt.
 • Doordat de mesjes van deze trimmer een roterende beweging maken, worden de haartjes afgeschoren en niet uitgetrokken.
 • Na gebruik kun je de trimkop van de handgreep af klikken en vervolgens de trimkop gemakkelijk afspoelen onder de kraan.

4. Braun EN10 Oor- en neustrimmer

Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee kunt houden als je op zoek gaat naar een nieuwe neustrimmer. Echter, voor de meesten van ons is het slechts belangrijk dat het apparaat veilig en effectief oor- en neushaar verwijdert. Daarnaast vinden velen van ons het belangrijk dat het apparaat een precieze en veilige werking heeft. Op die manier kun je pijnloos scheren. Als jouw beste neustrimmer moet voldoen aan deze eisen, dan kennen wij een model dat goed bij je zal passen. We verwijzen hier naar de Braun EN10 Oor- en neustrimmer. Dit apparaat is wellicht de beste neustrimmer voor jou. Dit model geeft je namelijk de mogelijkheid om veilig en effectief oor- en neushaar te verwijderen. Braun EN10 Oor- en neustrimmer Bovendien heeft deze trimmer een precieze en veilige werking. Je kunt er dus haartjes op kwetsbare plekken mee verwijderen, zonder dat er aan deze haartjes wordt getrokken. Een pijnloze behandeling dus!

Tijdens het scheren van je oor- en neushaar hoef je je nergens zorgen over te maken. Je kunt de Braun EN10 Oor- en neustrimmer namelijk gemakkelijk hanteren. Ook is hij comfortabel in gebruik. Keer op keer zorgt hij voor betrouwbare en effectieve resultaten. Er is zelfs gezorgd voor een high performance rond messysteem. Hierdoor garandeert de fabrikant de nauwkeurige verwijdering van de haartjes in je neus en oren. Dit gebeurt op een veilige manier zonder dat de haartjes worden gerukt of getrokken. Als je lang wil genieten van een neustrimmer, dan moet je hem na gebruik reinigen. Dit reinigingsproces is zeer eenvoudig wanneer je gebruik maakt van dit model. De trimmer is namelijk volledig afwasbaar en kan daarom gemakkelijk schoongemaakt worden onder stromend water. Wil je hem met je meenemen? Geen probleem! De neustrimmer heeft namelijk een beschermkap en compact ontwerp, waardoor hij ideaal is voor thuis én onderweg.

Eigenschappen van de Braun EN10 Oor- en neustrimmer:

 • Dit apparaat werkt op een AA-batterij waardoor je er 60 minuten lang draadloos mee kunt scheren.
 • Voor het eenvoudig en hygiënisch schoonmaken van dit apparaat is de trimmer afwasbaar onder stromend water.
 • Er is gezorgd voor een compact ontwerp en een beschermkap, waardoor hij de ideale verzorgingstool is voor thuis én onderweg.
 • Je kunt keer op keer rekenen op betrouwbare en effectieve resultaten, omdat hij ergonomisch is ontworpen, eenvoudig is te hanteren en comfortabel is in gebruik.
 • Zijn high performance rond messysteem zorgt ervoor dat oor- en neushaar veilig en nauwkeurig wordt verwijderd, zonder dat er aan de haartjes wordt getrokken of gerukt.

5. Philips 3000 serie NT3160/10

In dit artikel hebben we gesproken over verschillende neushaartrimmers. Je hebt gezien dat sommige modellen speciaal zijn ontworpen om de haren uit je neus te knippen. Weer andere modellen kunnen gebruikt worden voor het verwijderen van haartjes in zowel de neus als het oor. Vind je deze werking nog net niet genoeg? Kan jouw beste neustrimmer namelijk ongewenste haren in de neus, het oor en zelfs bij de wenkbrauwen verwijderen? Dan kennen we een model dat goed bij je zal passen, namelijk de Philips 3000 serie NT3160/10. Dit model vinden wij de beste neustrimmer voor jou. Hij doet namelijk meer dan alleen de haren van je neus verwijderen. Zo kun je hem ook Philips 3000 serie NT3160/10 gebruiken om ongewenste haargroei uit je oren te verwijderen. Daarnaast kan hij gebruikt worden voor het beter vormen van je wenkbrauwen. Dit apparaat heeft dus een driedubbele werking.

Bij het ontwerpen van de Philips 3000 serie NT3160/10 is er gebruik gemaakt van de ProtecTube-technologie. Ook is er gezorgd voor een speciaal ontworpen hoek bij de trimmer. Deze twee factoren zorgen ervoor dat je met deze trimmer niet alleen snel, maar ook eenvoudig en comfortabel kunt trimmen. Tijdens het trimmen van de haartjes hoef je je geen zorgen te maken dat de haren worden uitgetrokken. Om je optimaal de mogelijkheid te geven om je wenkbrauwen bij te werken, krijg je 2 wenkbrauwkammetjes meegeleverd. Je krijgt bij aankoop van dit apparaat tevens een etui meegeleverd. Op die manier kun je hem na gebruik weer netjes opbergen. Voordat je hem opbergt, reinig je hem wel eerst. Je kunt namelijk de tondeuse en kammen gemakkelijk reinigen onder de kraan. Wist je bovendien dat je de trimmer onder de douche kunt gebruiken? Op die manier vindt het scheerproces nog comfortabeler plaats!

Eigenschappen van de Philips 3000 serie NT3160/10:

 • Bij aankoop van deze trimmer krijg je 2 wenkbrauwkammetjes en een etui meegeleverd.
 • Dit apparaat werkt op basis van een AA-batterij, dus je hebt genoeg bewegingsvrijheid tijdens het scheren.
 • Wenkbrauwhaar kun je netjes op 1 lengte brengen door gebruik te maken van de wenkbrauwkammen van 3 of 5 mm.
 • Alle accessoires kun je gemakkelijk, veilig en netjes bij elkaar opbergen, want de trimmer wordt geleverd met een zacht etui.
 • Doordat de messen van deze trimmer nooit geolied hoeven te worden, is het onderhouden van de neushaartrimmer eenvoudig.
 • Hij is volledig afspoelbaar, dus eenvoudig schoon te maken, omdat de kammen en tondeuse onder de kraan gereinigd kunnen worden.
 • Zelfs wanneer het apparaat nat is, kun je hem eenvoudig vasthouden en bedienen, want hij heeft een zacht rubber voor een optimale grip.
 • De neustrimmer heeft een scheerbreedte van 21 mm en 3 lengte-instellingen, zodat je zelf beslist hoe lang de geschoren haartjes mogen zijn.
 • Zowel het knipelement als het kapje hebben zeer precieze en scherpe scheersleuven, waardoor alle haren snel en effectief geschoren worden.
 • Dit apparaat heeft de ideale hoek om haar in het oor, neus en wenkbrauwen te bereiken, dus je weet ban tevoren dat ongewenste haren efficiënt verwijderd worden.
 • Deze trimmer kun je onder de douche gebruiken voor optimaal scheercomfort, want sommige personen kunnen er niet tegen als de haartjes droog worden geschoren.
 • Het knipelement is zo ontworpen dat hij voorkomt dat er haar vast komt te zitten tussen 2 afzonderlijk bewegende mesjes, waardoor er niet aan het haar wordt getrokken.
 • Revolutionaire ProtecTube-technologie houdt in dat het knipelement door een ultradun scheerbladkapje met afgeronde uiteinden wordt beschermd om irritatie van de huid te voorkomen.

Ook interessant: