Op zoek naar de beste oorthermometer van 2022? Lees dan snel dit artikel!

Beste oorthermometer

Als volwassene voel je aan wanneer je koorts hebt. Aangezien baby’s nog niet exact kunnen aangeven wat ze voelen, ga jij als ouder na of je kindje koorts heeft.

Beste oorthermometer van 2022

Afbeelding
Product
Bintoi® Thermometer voorhoofd - Koortsthermometer- Infrarood Thermometer - Incl. Batterijen
#1 Beoordeeld
Deze thermometer zorgt ervoor dat je vanop een afstand op een eenvoudige en accurate manier, de temperatuur… Meer
Braun IRT 3030 - Oorthermometer
De Braun Thermoscan 3-IRT3030 is een gemakkelijke oorthermometer en erg snel te gebruiken. Binnen 1 seconden… Meer
Braun IRT 6520 ThermoScan 7 MNLA - Oorthermometer
Braun IRT 6520 ThermoScan 7 MNLA… Meer
Bintoi® - Digitale Infrarood Oorthermometer Thermometer Voorhoofd - Temperatuurmeter - Koortsthermometer voor volwassenen en baby's - Incl. batterijen
Deze thermometer zorgt ervoor dat je op een eenvoudige en accurate manier, de temperatuur van je baby… Meer
Braun IRT 3030 - Oorthermometer
De Braun Thermoscan 3-IRT3030 is een gemakkelijke oorthermometer en erg snel te gebruiken. Binnen 1 seconden… Meer
Bintoi® - Digitale Infrarood Oorthermometer - Thermometer Voorhoofd - Temperatuurmeter - koortsthermometer voor volwassenen en baby's - Digitale thermometer lichaam - Instant meting in 1 seconde - Makkelijk te lezen in het donker - Incl. batterijen
Braun LF40 - Navulset Lensfilters Oorthermometer
De Braun Thermoscan Lensfilters LF40 zijn veilig, hygiënisch en comfortabel te gebruiken voor kinderen… Meer
Medische Infrarood oor en voorhoofdthermometer lichaam voor baby- kinderen & volwassenen-digitale koortsthermometer-incl. batterijen +NL handleiding
Medische Infrarood Voorhoofd & Oorthermometer - Digitale koortsthermometer deze Contactloze koortsthermometer… Meer
Braun IRT 6515 ThermoScan 6 Infrarood Koortshermometer
Braun IRT6515MNLA ThermoScan 6 koortsthermometer Snel en gebruiksvriendelijk Het meest gebruikte en aanbevolen… Meer
HighFiv - Navulset Wegwerp Lensfilters / Beschermkapjes voor thermometer - Dopjes LF20 LF40 voor Braun Thermoscan en Alle Andere Oor Thermometers
Hygiëne staat in deze tijd voorop en daarom is het belangrijk om op een veilige manier eens in de zoveel… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Deze thermometer zorgt ervoor dat je vanop een afstand op een eenvoudige en accurate manier, de temperatuur…Meer

De Braun Thermoscan 3-IRT3030 is een gemakkelijke oorthermometer en erg snel te gebruiken. Binnen 1 seconden…Meer

De Braun Thermoscan 3-IRT3030 is een gemakkelijke oorthermometer en erg snel te gebruiken. Binnen 1 seconden…Meer

De Braun Thermoscan Lensfilters LF40 zijn veilig, hygiënisch en comfortabel te gebruiken voor kinderen…Meer

Medische Infrarood Voorhoofd & Oorthermometer - Digitale koortsthermometer deze Contactloze koortsthermometer…Meer

Braun IRT6515MNLA ThermoScan 6 koortsthermometer Snel en gebruiksvriendelijk Het meest gebruikte en aanbevolen…Meer

Hygiëne staat in deze tijd voorop en daarom is het belangrijk om op een veilige manier eens in de zoveel…Meer

Als je op zoek gaat naar een nieuw product, dan kun je op diverse manieren te werk gaan. Sommige personen vragen hun vrienden of familieleden om advies. Weer anderen vragen specialisten naar raad. Je kunt echter ook gerust recensies lezen. Door recensies te lezen, kom je meer te weten over de ervaringen van anderen. Je vergelijkt bovendien verschillende varianten van het product zodat je een goed geïnformeerde keus kunt maken. Om de beste oorthermometer voor jouw behoeften te vinden, kun je ook op deze manier te werk gaan. In dit artikel vertellen we je namelijk over de top 10 oorthermometers van het jaar. Deze modellen zijn geselecteerd aan de hand van gebruikerservaringen en hun kwaliteit. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen, recenseren we elk van de 10 thermometers individueel. Zo kun je ze optimaal met elkaar vergelijken en vervolgens jouw beste oorthermometer uitkiezen.
Om na te gaan of er sprake is van koorts, kun je een oorthermometer of rectale thermometer gebruiken. De laatste steek je in het poepgaatje van je baby. Omdat een oorthermometer wat minder belastend is voor kinderen, gebruiken ouders deze thermometer eerder dan de rectale variant. Hoewel het vaak zo is dat duurdere modellen nauwkeuriger meten, is nauwkeurigheid minder belangrijk als je slechts wil weten of je kindje koorts heeft. Zoek je dus naar de beste oorthermometer voor jouw kindje? Dan ben je hier op het juiste adres. In dit artikel kom je immers meer te weten over de top 10 oorthermometers van het jaar. Vergelijk dus de verschillende modellen en kies vervolgens de beste oorthermometer voor jouw behoeften uit!

1. Braun ThermoScan 7 IRT 6520

Een oorthermometer gebruik je om na te gaan of je kind koorts heeft. Hoewel dergelijke thermometers voornamelijk voor kinderen worden gebruikt, kunnen sommige varianten ook voor volwassenen gebruikt worden. Klinkt een dergelijk model voor jong en oud als de beste oorthermometer voor jou? Dan kennen we een model dat goed bij je zal passen. Hier verwijzen we naar de Braun ThermoScan 7 IRT 6520. Dit model is wellicht de beste oorthermometer voor jou. Hij is namelijk een handig hulpmiddel om te weten te komen of je koorts hebt. Bovendien kun je deze thermometer gebruiken voor jong en oud. Je hoeft dus geen apart apparaat aan te schaffen voor jezelf of je kinderen. Hoe werkt dit apparaatje precies? Braun ThermoScan 7 IRT 6520 De thermometer meet op welke temperatuur je lichaam heeft. Het gaat hier bovendien niet zomaar om een thermometer, maar één die speciaal is gemaakt voor gebruik in het oor.

Wist je dat het oor vaak een ruimte is vol met bacteriën? Je kunt je oor immers niet dichtklappen. Daarom is het ook geen goed idee om een oorthermometer steeds opnieuw te gebruiken en te delen met het gezin. Op die manier ben je namelijk onhygiënisch bezig. Echter, we gaven aan dat je deze thermometer voor het hele gezin kunt gebruiken. Dat is ook waar. Braun heeft namelijk wegwerplensfilters ontwikkeld. Deze bevestig je op de punt van het apparaat. Na gebruik gooi je de filters weg. Zo ben je steeds weer hygiënisch bezig. Bij de Braun ThermoScan 7 IRT 6520 bevestig je de thermometer steeds op het goede punt. Hij geeft namelijk een geluidssignaal om je door te geven dat hij op het juiste punt is bevestigd. Je voert dus steeds correcte metingen uit. De meetresultaten lees je vervolgens af van het display.

Eigenschappen van de Braun ThermoScan 7 IRT 6520:

 • Het display is voorzien van nachtverlichting.
 • Dit model kun je gebruiken voor jong en oud.
 • Op het display kun je de informatie van de metingen aflezen.
 • Bij een onjuiste positie zie en hoor je licht- en geluidssignalen.
 • Deze thermometer onthoudt de laatste 9 temperatuurmetingen.
 • Er is gezorgd voor een voorverwarmde punt om een heftig temperatuurverschil te voorkomen.
 • Je bevestigt de thermometer steeds op het goede punt, want je hoort bij deze handeling een geluidssignaal.
 • Om ervoor te zorgen dat je deze thermometer voor verschillende personen kunt gebruiken, heeft de fabrikant wegwerplensfilters ontwikkeld.

2. ProTools – Infrarood Thermometer

Wij als volwassenen vinden het eenvoudig om de lichaamstemperatuur van onze baby’s te meten via het oor. Door namelijk de temperatuur via het oor te meten, stribbelt de baby minder tegen. Dit in vergelijking met wanneer je de temperatuur via het poepgaatje meet. Wist je dat er echter een eenvoudigere manier is om na te gaan of je baby koorts heeft? Je kunt namelijk de temperatuur gemakkelijk meten door middel van infrarood technologie. Klinkt een dergelijke thermometer als de beste oorthermometer vervanger voor jou? Dan raden wij de ProTools – Infrarood Thermometer aan. Dit model is wellicht de beste oorthermometer vervanger voor jou. Je kunt namelijk nagaan of je kind koorts heeft ProTools - Infrarood Thermometer zonder een thermometer in zijn/haar oortje te stoppen. De thermometer werkt namelijk door middel van infrarood technologie. Hij heeft bovendien een robuuste behuizing en is gemakkelijk in gebruik.

Als je gebruik maakt van de ProTools – Infrarood Thermometer, dan kun je de temperatuur op afstand meten. Hierbij heeft de thermometer een meetbereik van -50 graden Celsius tot 330 graden Celsius. Dankzij dit ruime bereik, kun je de thermometer ook voor andere doeleinden gebruiken. Daarom is hij ook geschikt voor het meten van de temperatuur van verschillende oppervlakten. Denk er bijvoorbeeld aan dat je ook de temperatuur van het vlees in de oven kunt meten. Het enige wat je hoeft te doen is mikken op het doel. Dit gebeurt steeds accuraat dankzij de ingebouwde lasterpointer. Nadat je op het doel hebt gemikt, meet het apparaat de juiste temperatuur. Hoewel we lichaamstemperatuur en de temperatuur van vlees hebben aangehaald, heeft de thermometer meerdere toepassingen. Zo kun je hem ook gebruiken om de temperatuur van zwembaden en aquariums te meten. Zelfs de temperatuur van motoren en uitlaten kun je ermee meten!

Eigenschappen van de ProTools – Infrarood Thermometer:

 • Hij heeft een groot meetbereik van -50 graden Celsius tot 330 graden Celsius.
 • Om met deze thermometer aan de slag te gaan, heb je 2 AAA batterijen nodig.
 • Er is gezorgd voor een handige Hold functie voor wanneer je de temperatuur niet meteen wil meten.
 • Deze thermometer werkt via infrarood stralen, dus je hoeft hem niet in het oor van je kind te zetten.
 • Dankzij de ingebouwde laserpointer hoef je slechts te richten op het oppervlak waarvan je de temperatuur wil meten.
 • Metingen zijn mogelijk in graden Celsius en graden Fahrenheit, dus je kiest voor de meetwaarde die je comfortabel laat voelen.
 • Hij heeft verschillende toepassingen zoals uitlaten, motoren, voedsel, elektrische verbindingen, verwarmde buizen, zwembaden en aquariums.

3. Medische voorhoofds- en oor thermometer – digitale infrarood thermometer voor koorts (Merkloos)

Aan het begin van dit artikel hebben we je verteld dat je niet perse de duurste thermometer hoeft te kopen. Je kunt namelijk ook tegen een lage prijs een goede oorthermometer aanschaffen. Over het algemeen kun je met de dure varianten nauwkeurigere metingen uitvoeren. Echter, de nauwkeurigheid is minder belangrijk als je slechts wil vaststellen of je koorts hebt. Vind je daarom dat de beste oorthermometer voor jou een merkloze variant is? Dan kun je kiezen voor de Medische voorhoofds- en oor thermometer – digitale infrarood thermometer voor koorts (Merkloos). Wij vinden dat dit model de beste oorthermometer voor jou is. Hij is namelijk een merkloze variant, maar hij is toch een professionele lichaamsthermometer. Je kunt er dus gemakkelijk de Medische voorhoofds- en oor thermometer - digitale infrarood thermometer voor koorts (Merkloos) lichaamstemperatuur mee meten. Bij dit apparaat heb je zelfs de mogelijkheid om de detectiemodus om te schakelen van voorhoofd naar oor. Zo kun je eenvoudig en praktisch de lichaamstemperatuur meten.

Als men hoort dat een apparaat een merkloze variant is, verwacht men niet dat hij een nauwkeurige werking heeft. In sommige gevallen is dat werkelijk het geval. Gelukkig is de Medische voorhoofds- en oor thermometer – digitale infrarood thermometer voor koorts (Merkloos) een uitzondering op de regel. Deze thermometer gaat namelijk gepaard met klinische nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Dit heeft hij te danken aan de geavanceerde medische infraroodtechnologie waar hij mee is uitgerust. Je kunt zelfs beslissen of je metingen wil uitvoeren in graden Fahrenheit of juist graden Celsius. Hierdoor kun je keer op keer rekenen op betrouwbare testresultaten. De thermometer is bovendien zo betrouwbaar en consistent dat hij wordt aanbevolen door medische experts. Wil je de trend van je lichaamstemperatuur volgen? Die mogelijkheid biedt de thermometer ook. Zo heeft hij een geheugenherinnering die tot 12 meetwaarden opstaat voor baby’s en volwassenen. Volg met deze waarden de trend van je lichaamstemperatuur.

Eigenschappen van de Medische voorhoofds- en oor thermometer – digitale infrarood thermometer voor koorts (Merkloos):

 • Dit apparaat gebruikt 2 AAA-batterijen.
 • Na 60 seconden gaat hij automatisch uit om batterijen te besparen.
 • Metingen in zowel graden Celsius als graden Fahrenheit zijn mogelijk.
 • Met deze thermometer kun je de lichaamstemperatuur meten vanaf het oor of het voorhoofd.
 • Hij heeft een ontwerp met een groot display en achtergrondverlichting, waardoor je hem super eenvoudig kunt aflezen.
 • Hoewel het hier gaat om een merkloze thermometer, mag deze variant niet onderschat worden, want hij presteert prima.
 • Verschijnen er op het display 7 snelle en korte beltonen met LCD, dan is het raadzaam om meteen een arts te raadplegen.
 • Bediening met 1 knop en een snelle klinische accurate temperatuur binnen 1 seconde zorgt voor een nauwkeurige uitlezen.
 • Tot 12 meetwaarden kunnen opgeslagen worden en opgeroepen worden om de trend van je lichaamstemperatuur te volgen.
 • Hij beschikt over koortswaarschuwing, wat inhoudt dat er een temperatuuralarm afgaat bij een lichaamstemperatuur hoger dan 38 graden Celsius.

4. JY&K Thermometer | baby | koorts | digitaal

Zoek je naar de beste oorthermometer voor jouw behoeften? Aangezien er verschillende soorten oorthermometers zijn, kan het op een moeilijke opgave lijken om het ideale model uit te kiezen. Gelukkig kun je meerdere modellen met elkaar vergelijken om zo de perfecte variant te selecteren. We hebben je in dit artikel reeds over 3 modellen verteld. Misschien is het perfecte model voor jou een thermometer die je op diverse manieren de lichaamstemperatuur laat meten. Klinkt een dergelijk model ideaal? Dan kennen we een variant die goed bij je zal passen. Hier verwijzen we naar de JY&K Thermometer | baby | koorts | digitaal. Deze thermometer is wellicht de JY&K Thermometer baby koorts digitaal beste oorthermometer voor jou. Je kunt hem namelijk gebruiken om de lichaamstemperatuur op verschillende manieren te meten. Hij kan namelijk oraal, rectaal en ook onder de oksel gebruikt worden.

Op die manier kun je gemakkelijk de lichaamstemperatuur van je kind of baby meten. Hoewel we het hier hebben over het meten van de temperatuur van je kind, kun je er ook je eigen temperatuur mee meten. Dit is handig, omdat je dan geen apart apparaat nodig hebt om na te gaan of jij koorts hebt. Wanneer je de lichaamstemperatuur wil meten met deze thermometer, hoef je niet veel te doen. Het enige wat je doet, is drukken op de knop. Vervolgens geeft de thermometer na enkele seconden aan wat je lichaamstemperatuur is. Maak gebruik van een referentietabel om na te gaan of de temperatuur normaal is. Indien het hoger is dan de gemiddelde lichaamstemperatuur, dan is er sprake van koorts. Schaf dus snel de JY&K Thermometer | baby | koorts | digitaal aan!

Eigenschappen van de JY&K Thermometer | baby | koorts | digitaal:

 • Hij kan ook gebruikt worden om de temperatuur oraal, rectaal en onder de oksel te meten.
 • Met deze thermometer kun je op een gemakkelijke manier de temperatuur van je kind of baby meten.
 • Om de temperatuur te meten, druk je op de knop en na enkele seconden weet je wat de lichaamstemperatuur is.
 • Het is gemakkelijk om deze thermometer te gebruiken, dus je bent niet een heleboel tijd kwijt aan het doornemen van de instructies.
 • Hoewel de thermometer ideaal is voor kinderen, kan hij ook voor volwassenen gebruikt worden, wat handig is voor gezinnen, omdat ze niet meerdere thermometers hoeven aan te schaffen.

5. Beurer FT65

We hebben het in dit artikel over allerlei handige oorthermometers gehad. Je hebt zelfs gezien dat bepaalde thermometers op verschillende delen van het lichaam gebruikt kunnen worden. Daarnaast kun je sommige thermometers ook gebruiken om bijvoorbeeld de temperatuur van voeding te meten. Vond je de reeds gerecenseerde thermometers toch niet ideaal? Is de beste oorthermometer voor jou een 6-in-1 variant? Dan kunnen wij de Beurer FT65 aanraden. Dit model is wellicht de beste oorthermometer voor jou, omdat hij een multifunctioneel model is. Zo kun je hem gebruiken om in slechts enkele seconden de temperatuur via het oor te meten. Daarnaast is het ook mogelijk om binnen een paar seconden de temperatuur van het voorhoofd te meten. Wil je de thermometer Beurer FT65 helemaal niet gebruiken om je lichaamstemperatuur te meten? Geen probleem! Hij kan ook gebruikt worden voor een oppervlakte temperatuurmeting van objecten en vloeibare stoffen.

Om de werking van de Beurer FT65 verder te verbeteren, is er ook gezorgd voor andere handige opties. Zo heeft hij een alarm om aan te geven wanneer de temperatuur te hoog is. Er is zelfs gezorgd voor een datum- en tijdnotificatie en 10 geheugenplekken. Dit houdt in dat wanneer je de trend van je lichaamstemperatuur wil volgen, je nauwkeurig weet wanneer de metingen zijn uitgevoerd. Ook zie je precies welk resultaat hoort bij elke meting. Een andere leuke eigenschap van deze thermometer is dat hij geschikt is voor de hele familie. Bovendien is hij voorzien van een groot display. Hierdoor kun je de meetresultaten gemakkelijk aflezen. Je ziet dan gauw of er sprake is van een normale lichaamstemperatuur of koorts. Bij een eventueel verhoogde temperatuur geven tevens gekleurde LED lampjes aan dat er sprake is van een verhoogde temperatuur. Zo schakel je tijdig je huisarts in.

Eigenschappen van de Beurer FT65:

 • Dit apparaat wordt geleverd met 2 AAA-batterijen van 1,5 V.
 • Metingen kunnen uitgevoerd worden bij het voorhoofd, oor en bij andere objecten.
 • Zijn display geeft de gemeten temperatuur weer in graden Celsius of juist graden Fahrenheit.
 • Om de batterijduur te verlengen, beschikt deze thermometer over automatische uitschakeling.
 • Doordat hij eenvoudig is te reinigen kun je hem keer op keer op een hygiënische wijze gebruiken.
 • Hij heeft een modern, maar tevens handig design dus hij mag gezien worden en is eenvoudig te gebruiken.
 • Aangezien er is gezorgd voor een batterij indicator weet je precies wanneer je de batterij moet vervangen.
 • Er zijn 10 geheugenplaatsen, dus de thermometer kan je het verloop van je lichaamstemperatuur aangeven.
 • Bij dit apparaat kun je de testresultaten gemakkelijk aflezen, want hij heeft een groot, gemakkelijk te lezen display.
 • Hij geeft weer wanneer er sprake is van een normale of verhoogde temperatuur door middel van gekleurde LED lampjes.
 • Een groen LED lampje betekent dat alles oké is, maar een rood lampje betekent dat je koorts hebt of de temperatuur boven de 37,6 graden Celsius is.
 • Je kunt deze thermometer gebruiken om de lichaamstemperatuur van kinderen en baby’s te meten, maar hij kan ook gebruikt worden voor het meten van de lichaamstemperatuur van volwassenen, wat inhoudt dat hij geschikt is voor de gehele familie.

Ook interessant: