De Beste Oortjes Van 2023 Kopen? Vergelijking Test Top 10

Beste oortjes

De meesten van ons vinden het prettig om naar muziek of radioprogramma’s te luisteren. Je kunt echter niet altijd de luidsprekers van je smartphone of ander apparaat gebruiken.

Beste oortjes van 2023

Afbeelding
Product
Apple AirPods 2 - Niet draadloze oplaadcase
#1 Beoordeeld
De nieuwe versie van de Apple Airpods beschikken over de nieuwe H1-Chip, hiermee is het mogelijk om onder… Meer
Apple EarPods - met lightning connector - wit
Anders dan bij de veelvoorkomende ronde oortjes is het ontwerp van de EarPods gebaseerd op de geometrie… Meer
Apple AirPods Pro
De Apple AirPods Pro zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Ditmaal met een nieuw… Meer
Apple EarPods - In-ear oordopjes - Wit
Deze originele Apple oortjes zijn speciaal ontworpen en vormgegeven door Apple voor een optimale pasvorm… Meer
Mossmedia Professional Draadloze Oordopjes - Met Oplaadcase - Alternatief AirPods - Wit
Met deze oordopjes maak je muziek luisteren nog makkelijker. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor… Meer
Samsung - Original Headset - EHS64AVFWE (GH59-11720A) - 3.5mm
Met deze originele EHS64AVFWE headset van Samsung kun je nu optimaal van je muziek in hoge kwaliteit… Meer
QCY T2C (2e gen) - Volledig draadloze oordopjes - Zwart
Met deze kwaliteitsvolle oordopjes luister je moeiteloos, draadloos naar jouw favoriete muziek! De oordopjes… Meer
Draadloze oordopjes - Alternatief AirPods 2 - Met Touch functie - Bluetooth oortjes - Earpods - Earbuds - Lightning aansluiting - Geschikt voor alle smartphones Apple en Android
Mossmedia Professional+ Draadloze Oordopjes - Met Oplaadcase - Alternatief AirPods - Wit
Met deze oordopjes maak je muziek luisteren nog makkelijker. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor… Meer
JBL Tune 225TWS Zwart - Volledig draadloze oordopjes
Verbind je JBL TUNE 225TWS draadloze oordopjes nu super gemakkelijk met je muziek. De oordopjes worden… Meer
Product
#1 Beoordeeld

De nieuwe versie van de Apple Airpods beschikken over de nieuwe H1-Chip, hiermee is het mogelijk om onder…Meer

Anders dan bij de veelvoorkomende ronde oortjes is het ontwerp van de EarPods gebaseerd op de geometrie…Meer

De Apple AirPods Pro zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Ditmaal met een nieuw…Meer

Deze originele Apple oortjes zijn speciaal ontworpen en vormgegeven door Apple voor een optimale pasvorm…Meer

Met deze oordopjes maak je muziek luisteren nog makkelijker. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor…Meer

Met deze originele EHS64AVFWE headset van Samsung kun je nu optimaal van je muziek in hoge kwaliteit…Meer

Met deze kwaliteitsvolle oordopjes luister je moeiteloos, draadloos naar jouw favoriete muziek! De oordopjes…Meer

Met deze oordopjes maak je muziek luisteren nog makkelijker. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor…Meer

Verbind je JBL TUNE 225TWS draadloze oordopjes nu super gemakkelijk met je muziek. De oordopjes worden…Meer

Het vinden van de beste oortjes hoeft niet moeilijk te zijn. Je houdt namelijk gewoon rekening met jouw voorkeuren. Denk er maar aan dat je bijvoorbeeld draadloze oortjes wil hebben. Dergelijke modellen koppel je meestal door middel van Bluetooth aan je apparaat. Je kunt tevens kiezen voor oordopjes in een bepaalde kleur of van een specifiek merk. Waar je ook naar op zoek bent, je hebt veel keuzemogelijkheden. Helaas ziet niet iedereen dit als een pluspunt. Doordat er veel keuzemogelijkheden zijn, kan het uitkiezen van 1 paar wellicht moeilijk zijn. Daarom hebben wij een top 10 voor je samengesteld met de meest verkochte varianten. Elke variant recenseren we afzonderlijk. Zo kun je gemakkelijk de beste oortjes voor jouw behoeften vinden.
Denk maar aan situaties waarbij je bent omringd door anderen. Ook zijn bepaalde programma’s of liedjes niet gepast bij bijvoorbeeld officiële bijeenkomsten. In dergelijke gevallen is het handig als je oordopjes of een koptelefoon bij je hebt. Daarbij is het wel belangrijk om te weten dat oordopjes of in-ears vaak praktischer zijn. Je hebt namelijk veel bewegingsvrijheid als je oortjes gebruikt. Daarnaast kun je kiezen voor speciale sportoordopjes, die ondanks beweging en zweet goed blijven zitten. Tegenwoordig kun je dankzij ingebouwde microfoons met de meeste oortjes bellen… Zoek je daarom naar de beste oortjes? Wij helpen je door middel van dit artikel om de beste oortjes te vinden!

1. Apple AirPods 2

De meeste personen kennen de draadloze oortjes van Apple reeds. Dit komt doordat deze oordopjes razend populair zijn onder Apple gebruikers. Ze hebben immers geen kabels, waardoor je geniet van optimale bewegingsvrijheid. Heb je goede ervaringen met het eerste model dat Apple heeft gefabriceerd? Apple AirPods 2 Dan zijn de Apple AirPods 2 wellicht de beste oortjes voor jou. Deze oordopjes zijn immers de tweede variant van de alom bekende draadloze Apple oordopjes. Echter, bij het ontwikkelen van deze tweede generatie, heeft de fabrikant veel factoren verbeterd. Zo beschikt de tweede generatie oordopjes over een H1-Chip. Deze maakt het mogelijk om onder andere gebruik te maken van Hé Siri. Je hoeft dus niet meer op de airpod te tikken.

Met de Apple AirPods 2 is het tevens mogelijk om tot wel 5 uur achter elkaar muziek te beluisteren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat hij je onderweg zomaar in de steek laat. Mocht het toch voorkomen dat de oordopjes leeg zijn, dan hoef je ze slechts een kwartier op te laden. Hierna kun je maar liefst 3 uur muziek beluisteren. Het prettige van deze oordopjes is dat je al je Apple apparaten gemakkelijk kunt koppelen. Wanneer de oordopjes gekoppeld zijn, maken ze in het vervolg automatisch verbinding met je iPhone, Mac, iPad en/of Apple Watch. Eigenlijk zijn alle mogelijkheden die de oordopjes met zich meebrengen te veel om op te noemen. Je zou daarom het genot van deze oortjes zelf moeten ervaren.

Eigenschappen van de Apple AirPods 2:

 • Je configureert deze oordopjes met een simpel tikje.
 • Al je Apple apparaten kun je gemakkelijk koppelen aan deze oordopjes.
 • Dankzij de H1-chip kun je rekenen op topprestaties zoals een lange batterijduur.
 • Het gaat hier om de 2019 versie, die niet beschikt over de draadloos oplaadbare oplaadcase.
 • Zodra je de oordopjes uit de case haalt, zijn ze klaar voor gebruik en geniet je van geweldig geluid.
 • Zonder je telefoon te pakken kun je via de oordopjes dankzij “Hé Siri” met je favoriete persoonlijke assistent communiceren.

2. JBL Tune 220TWS

Heb je de vorige recensie gelezen? Dan heb je gezien dat het daar ging om volledig draadloze oordopjes. Echter, die oordopjes zijn speciaal vervaardigd voor Apple apparaten. Heb jij apparaten van andere merken? Ben je bovendien specifiek op zoek naar draadloze oordopjes? Dan hebben we goed nieuws voor je. JBL Tune 220TWS Er zijn namelijk ook andere fabrikanten die volledig draadloze oordopjes fabriceren. Zo zijn de JBL Tune 220TWS wellicht de beste oortjes voor jou. Deze oortjes zijn namelijk ook volledig draadloos. Doordat ze echter niet speciaal voor Apple apparaten zijn gemaakt, kun je ze op vrijwel al je apparaten aansluiten. Daarom zijn deze oordopjes voor jou wellicht de beste oortjes.

Het feit dat de oordopjes draadloos zijn is niet hun enige goede eigenschap. Zo kun je deze oordopjes zowel koppelen op Android als Apple apparaten. Nadat je de oordopjes eenmaal hebt aangesloten, blijven ze de hele dag verbonden. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken om kabels die in de weg zitten. Daarnaast geniet je de hele dag door van geweldige prestaties. Dit komt doordat de oordopjes een batterijduur hebben van maar liefst 20 uur. Terwijl je muziek beluistert, geniet je van geluid van hoge kwaliteit. Daarnaast kun je moeiteloos schakelen tussen muziek, oproepen en je stemassistent. Je hoeft je niet eens raar te voelen wanneer je de JBL Tune 220TWS in je oren hebt. Ze hebben namelijk een trendy design.

Eigenschappen van de JBL Tune 220TWS:

 • Ze hebben een eenvoudige on-the-go bediening.
 • Deze oordopjes hebben een batterijduur tot 20 uur.
 • Dankzij het trendy design mogen de oortjes gezien worden.
 • Houd er rekening mee dat de oordopjes niet waterdicht zijn.
 • Met deze oortjes kun je handsfree bellen en geniet je van optimale bewegingsvrijheid.

3. Mossmedia Professional

De meesten van ons weten dat Apple producten van topkwaliteit zijn. Echter, als je budget het niet toelaat, kun je deze producten niet kopen. Daarom zijn er personen die graag tot de Apple-familie willen behoren, maar zich dit niet kunnen permitteren. Behoor jij tot deze groep, maar wil je het laten lijken alsof je Mossmedia Professional toch een Apple product gebruikt? Dan kun je kiezen voor oordopjes die op de oorspronkelijke Apple oortjes lijken. Klinken dergelijke oordopjes als de beste oortjes voor jou? Dan raden wij de Mossmedia Professional aan. Deze oordopjes zijn voor jou wellicht de beste oortjes. Dit komt doordat ze lijken op originele Apple producten. Alleen zijn ze van een ander merk en kosten ze ook minder.

Als je gebruik maakt van de Mossmedia Professional, dan kun je optimaal van muziek genieten. Nadat je de oortjes uit de case hebt gehaald, zijn ze klaar voor gebruik. Je kunt ze dan direct koppelen op je smartphone. Bovendien kun je de oordopjes gemakkelijk configureren via Bluetooth. Na deze handeling, gaat alles vanzelf. Zo gaan ze oordopjes automatisch aan. Hierna blijven ze verbonden met je apparaten. Je merkt dus al gauw waarom deze oordopjes een ideaal alternatief zijn voor de Apple Airpods. Bij aankoop van deze oordopjes krijg je standaard een oplaad box meegeleverd. Deze box gebruik je om de oordopjes gemakkelijk en snel weer op te laden. Dankzij de ingebouwde microfoon kun je bovendien gemakkelijk draadloos bellen.

Eigenschappen van de Mossmedia Professional:

 • Met deze oordopjes wordt muziek beluisteren nog gemakkelijker.
 • Bij aankoop van deze oordopjes krijg je standaard een oplaad box meegeleverd.
 • Je configureert de oordopjes gemakkelijk via Bluetooth waarna alles vanzelf gaat.
 • Nadat je de oortjes uit de case hebt gehaald, zijn ze meteen klaar voor gebruik met je smartphone.
 • Deze oortjes kun je gebruiken voor elk merk telefoon, waaronder Apple iPhones en Samsung smartphones.

4. QCY T2C (2e gen)

Als we kijken naar de oordopjes die het meest verkocht worden, dan zien we dat bijna allemaal draadloze modellen zijn. We willen namelijk allemaal genieten van draadloze prestaties. Zo kun je namelijk gemakkelijk multitasken. Denk je maar eens in dat je bijvoorbeeld het erf kunt harken terwijl je muziek beluistert. QCY T2C (2e gen) Hierbij is geen enkele kabel in de weg, omdat je gebruik maakt van draadloze oordopjes. In dit artikel hebben we reeds 3 varianten beschreven. Zijn de beste oortjes voor jou volledig draadloze varianten met Bluetooth 5.0? Als dergelijke modellen bij je passen, dan kun je de QCY T2C (2e gen) gebruiken. Deze oordopjes zijn voor jou namelijk de beste oortjes. Dit komt doordat ze draadloos zijn en beschikken over Bluetooth 5.0.

Nadat je de QCY T2C (2e gen) hebt gebruikt, wil je ze niet meer uit je oren halen. Je kunt ze namelijk door unieke technologie binnen een mum van tijd verbinden met je telefoon. Hierbij is er zelfs sprake van laag stroomverbruik. Als je muziek beluistert of gesprekken voert met deze oordopjes, dan geniet je van een Stereo HD-geluidservaring met uitstekende bass. Hierdoor wil je de hele dag je favoriete nummers beluisteren. Je haalt de oortjes ook niet gauw uit je oor, omdat ze perfect in je oren passen. De oordopjes vallen bovendien niet uit je oren, waardoor je van de beste geluidservaring geniet. Wist je dat je met deze oordopjes ook kunt gamen? Er gaat dus een wereld aan mogelijkheden voor je open!

Eigenschappen van de QCY T2C (2e gen):

 • Je verbindt deze oordoppen draadloos met Bluetooth 5.0.
 • Dankzij de Reltek v5.0 Chip kun je met de oordopjes luisteren, praten én gamen.
 • Het is fijn te weten dat de oortjes perfect in je oren passen en niet uit je oren vallen.
 • Deze oortjes gaan gepaard met een geweldige geluidservaring met uitstekende bass.
 • Ultra Low Audio Delay zorgt voor een stabiele verbinding en een onvergetelijke ervaring.

5. Samsung Galaxy Buds

Sommige personen zijn als het ware geabonneerd op producten van een bepaald merk. Denk maar aan Apple gebruikers, die het liefst alleen Apple producten gebruiken. Zo zijn er ook personen die het liefst alleen de producten van Samsung kopen. Ben jij ook zo een trouwe Samsung gebruiker? Samsung Galaxy Buds Dan zijn de beste oortjes voor jou wellicht Samsung oordopjes. Kun je je terugvinden in deze stelling? Dan kennen wij de beste oortjes voor jou, namelijk de Samsung Galaxy Buds. Als trouwe Samsung-gebruiker zal je vast wel genieten van deze oortjes. Ze zijn namelijk vergelijkbaar met de variant van Apple, maar zijn van het merk Samsung.

De Samsung Galaxy Buds zijn gemaakt in samenwerking met AKG. Ze produceren bovendien een omvangrijk geluid, waardoor je ze de hele dag in je oren wil hebben. Denk er maar aan hoe heerlijk het zal zijn om je favoriete nummers te beluisteren. Muziek beluisteren is bovendien niet het enige wat je kunt doen met deze oordopjes. Zo kun je ze dankzij hun dubbele microfoon ook gebruiken om gesprekken te voeren. De microfoons passen zich zelfs aan de omgeving aan! Zelfs als de oordopjes leeglopen hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt ze namelijk gemakkelijk opladen in de meegeleverde Charging Case. Als de oortjes volledig zijn opgeladen, beluister je maar liefst 6 uur achtereen muziek.

Eigenschappen van de Samsung Galaxy Buds:

 • Deze oordopjes bedien je gemakkelijk via de applicatie.
 • Je krijgt er een case bij waar je de oortjes draadloos mee kunt opladen.
 • Met volledig opgeladen oordopjes kun je 6 uur lang muziek beluisteren.
 • Hun dubbele microfoons passen zich automatisch aan de omgeving aan.
 • Houd er rekening mee dat je de draadloos laden-case niet los kunt nabestellen.
 • Behalve voor het beluisteren van muziek kun je de oordopjes ook gebruiken om draadloos te bellen.
 • Het is mogelijk om de oordopjes te koppelen aan zowel Android als Apple-apparaten middels Bluetooth.

Ook interessant: