Op zoek naar het beste projectiescherm van 2022? Vergelijk hier de beste koop!

Beste projectiescherm

Als je een beamer oftewel een projector in huis hebt, dan is het handig als je ook een projectiescherm hebt.

Beste projectiescherm van 2022

Afbeelding
Product
Projectiescherm voor beamer - 100 inch - Opvouwbaar - Beamer scherm - Projectie doek
#1 Beoordeeld
Opzoek naar een goedkoop 100 inch projectiescherm voor uw beamer? Beelden op het grote scherm zijn altijd… Meer
Beeldscherm Vergroter HD - Telefoon bioscoop - Schermvergroter - Thuisbioscoop - 3D - Smartphone Vergroter - ideaal voor Netflix films/series - Zwart
Je scherm word 20 cm groter. Soms wil je voor het gemak een Netflix film/serie gewoon op je smartphone… Meer
Overmax Screen - Verstelbaar Projectie Scherm 60 - Zwart
Projectiescherm op een statief OVERMAX Het Overmax projectiescherm biedt een hoge mate van functionaliteit… Meer
Enjoy Inc ® - Vergrootglas voor Smartphone - Beeldschermvergroter Smartphone - Zwart
Soms heb je zin om een filmpje te kijken op je telefoon maar meestal is het scherm net te klein. De beeldschermvergroter… Meer
Telefoon Vergrootglas- Smartphone Vergrootscherm- 3D beeld- Zwart 12 Inch- Inclusief Smartphone ringhouder
Wij zijn elke dag op onze telefoon omdat we tegenwoordig simpelweg niet meer zonder kunnen. Hoe fijn… Meer
Beeldscherm vergroter| Schermvergroter| Vergroot glassmartphone| Telefoonscherm vergroter-Telefoon projector- 3d schermvergroter
Productbeschrijving Youtube - Vlogs- Netflix- Videoland kijken of je smartphone wie doe dat nou niet.… Meer
Vergrootglas voor Smartphone - Beeldscherm Vergroter HD - 3D schermvergroter voor Phone - Telefoon Vergrootglas - Schermvergroter - Thuis Bioscoop - Beeldschermvergroter - 3D - Scherm vergroter voor mobiele telefoon - projectieschermen
Romas® - 4K Full hd Projectiescherm Beamer - Beamerscherm tot 120 Inch - 160° Beeldhoek - Projectiedoek Wit/500g
Een witte muur die toch niet helemaal vlak is of juist voor wazig beeld zorgt tijdens het projecteren.… Meer
TecTake - Projectiescherm met statief 178 x 178 cm 402514
Het projectiescherm met statief van tectake werd ontwerpen en geproduceerd om uw beelden overal gemakkelijk… Meer
TecTake - beamerscherm 84 inch - oprolbaar - 402081
Dit beamerdoek brengt je de ultieme home theater-ervaring. Wat is er mooier dan thuis films, series,… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Opzoek naar een goedkoop 100 inch projectiescherm voor uw beamer? Beelden op het grote scherm zijn altijd…Meer

Projectiescherm op een statief OVERMAX Het Overmax projectiescherm biedt een hoge mate van functionaliteit…Meer

Soms heb je zin om een filmpje te kijken op je telefoon maar meestal is het scherm net te klein. De beeldschermvergroter…Meer

Wij zijn elke dag op onze telefoon omdat we tegenwoordig simpelweg niet meer zonder kunnen. Hoe fijn…Meer

Productbeschrijving Youtube - Vlogs- Netflix- Videoland kijken of je smartphone wie doe dat nou niet.…Meer

Een witte muur die toch niet helemaal vlak is of juist voor wazig beeld zorgt tijdens het projecteren.…Meer

Het projectiescherm met statief van tectake werd ontwerpen en geproduceerd om uw beelden overal gemakkelijk…Meer

Dit beamerdoek brengt je de ultieme home theater-ervaring. Wat is er mooier dan thuis films, series,…Meer

Het lijkt op een eenvoudige opgave om een beamer scherm uit te kiezen. Echter, je dient toch rekening te houden met verschillende factoren. We hebben een paar van deze factoren reeds benoemd. Doordat je op verschillende zaken let, wordt het ietsje moeilijker om het beste projectiescherm uit te kiezen. Vrees echter niet, want we helpen je graag op weg. We hebben namelijk het voorwerk reeds gedaan. Zo zijn we nagegaan welke beamerschermen populair zijn onder gebruikers. We hebben ook gekeken naar de verschillende soorten beamerschermen en mogelijkheden. Ook met de kwaliteit is er rekening gehouden. Aan de hand van deze factoren hebben we een top 10 samengesteld. In dit artikel lees je over de top 10. Je weet dus van tevoren dat je voor een goed model kiest. Vergelijk de verschillende modellen, maak een goed geïnformeerde keuze en vind hier jouw beste projectiescherm!
Op die manier kun je gemakkelijk het beeld van je beamer projecteren op het scherm. Je hoeft dus niet steeds op zoek te gaan naar een witte muur in huis. Nu ben je het waarschijnlijk ermee eens dat je er goed aan doet om een beamerscherm aan te schaffen. Echter, welk model is het beste projectiescherm voor jou? Dat hangt af van de beamer die je hebt. Het is namelijk altijd belangrijk dat de beeldverhouding van je beamer overeenkomt met dat van je beamerscherm. Ook houd je rekening met verschillende mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld ook schermen met elektrische of handmatige bediening beschikbaar. Je kunt ook letten op de montage. Wij helpen je om jouw beste projectiescherm te vinden.

1. Projectieschermen 100 Inch Compact Portable Opvouwbare Beamer Scherm (Merkloos)

Als je op zoek gaat naar een nieuw beamerscherm, dan is het belangrijk rekening te houden met de afmeting. Je gebruikt immers geen klein scherm als je een presentatie moet houden voor een groot publiek. Daarnaast kijk je ook naar de eventuele installatie van het scherm. Gebruiksgemak is immers voor velen van immens belang. Is jouw beste projectiescherm een relatief groot scherm dat gemakkelijk geïnstalleerd kan worden? Dan raden wij de Projectieschermen 100 Inch Compact Portable Opvouwbare Beamer Scherm (Merkloos) Projectieschermen 100 Inch Compact Portable Opvouwbare Beamer Scherm (Merkloos) aan. Dit scherm is wellicht het beste projectiescherm voor jou. Hij is namelijk relatief groot, want hij is een 100 inch variant. Daarnaast kun je hem gemakkelijk installeren.

Het prettige van de Projectieschermen 100 Inch Compact Portable Opvouwbare Beamer Scherm (Merkloos) is dat je hem compact kunt opvouwen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vervoeren van een groot scherm. Je vouwt hem namelijk gemakkelijk op en neemt hem overal mee naartoe. Hierdoor is hij tevens ideaal voor zowel zaken als plezier. Denk je maar in dat je ’s middags een presentatie houdt op kantoor en je ’s nachts met je gezin naar een film kijkt. Ook is de installatie eenvoudig. Dit komt doordat het scherm beschikt over meerdere ringen in de zijkant. Deze ringen zorgen ervoor dat het ophangen van het scherm eenvoudig en snel verloopt. Het scherm weegt bovendien niet veel. Hierdoor heb je geen hulp nodig om hem op te hangen.

Eigenschappen van de Projectieschermen 100 Inch Compact Portable Opvouwbare Beamer Scherm (Merkloos):

 • Doordat hij opvouwbaar is, heeft hij een compact ontwerp.
 • Hij weegt weinig, dus je hebt geen hulp nodig om hem op te hangen.
 • Het ophangen van het scherm verloopt soepel dankzij de ringen in de zijkant.
 • Dit scherm met een beeldformaat 16:9 is geschikt voor zowel zakelijke als entertainment doeleinden.
 • Hoewel het een groot 100 inch scherm is, is hij opvouwbaar waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

2. Superdealer Projectieschermen 72 Inch Compact Portable Opvouwbare Beamer Scherm

Het vorige scherm dat we hebben gerecenseerd is een merkloze variant. Echter, dit betekent niet dat hij onder doet voor varianten van andere merken. Vond je dat het vorige scherm perfect leek? Was het enige probleem dat hij een beetje te groot is? Dan is het beste projectiescherm voor jou wellicht een iets kleiner model. Wij kennen een dergelijke variant, die in veel opzichten overeen komt met het vorige model. Hier verwijzen we naar de Superdealer Projectieschermen 72 Inch Compact Portable Opvouwbare Beamer Scherm. Superdealer Projectieschermen 72 Inch Compact Portable Opvouwbare Beamer Scherm Dit scherm is ook opvouwbaar. Hierdoor kun je hem net zoals het vorige beamerscherm compact opvouwen en gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Het grootste verschil tussen de 2 schermen is dat dit model een 72 inch variant is.

Net zoals bij het vorige scherm, kun je ook dit model voor zowel zaken als plezier gebruiken. Je neemt hem ’s morgens gerust mee naar kantoor en gebruikt hem bij presentaties. Na een lange werkdag hoef je hem niet op kantoor te laten. Je vouwt hem gemakkelijk op en neemt hem mee naar huis. In de avond kun je gezellig met je gezin naar vakantiefoto’s kijken. Ook bij dit model is de installatie een fluitje van een cent. Het Superdealer Projectieschermen 72 Inch Compact Portable Opvouwbare Beamer Scherm heft namelijk ook meerdere ringen in de zijkant. Je gebruikt de ringen om het scherm eenvoudig en in een handomdraai op te hangen. Het lichte gewicht van het scherm maakt dat je hem in je eentje binnen no time ergens aan kunt ophangen.

Eigenschappen van de Superdealer Projectieschermen 72 Inch Compact Portable Opvouwbare Beamer Scherm:

 • Je kunt dit scherm eenvoudig ophangen dankzij de ringen in de zijkant.
 • Dankzij de opvouwbare eigenschap, heeft dit scherm een compact ontwerp.
 • Dit scherm heeft een beeldformaat 16:9 en is geschikt voor zowel business als plezier.
 • Het lichte gewicht van het scherm maakt dat je geen hulp nodig hebt om hem op te hangen.
 • Hoewel hij met een schermdiameter van 72 inch relatief groot is, is hij opvouwbaar waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

3. Top-Vision Manueel Projectiescherm (16:9) – 92″ (234cm) – 203 x 114 cm – mét CSR-systeem – beamer scherm

Sommige personen gebruiken een projector en beamerscherm slechts sporadisch. Er zijn echter ook personen die bijna elke dag een presentatie moeten houden. Ook op het gebied van entertainmentgebruik zijn er verschillende gebruiksfrequenties. De een kijkt slechts 1 keer in het kwartaal met zijn gezin naar een film op een groot scherm. Daarentegen zijn er ook personen die regelmatig filmavonden organiseren. Behoor jij tot de groep die een projectorscherm regelmatig gebruikt? Dan is het belangrijk dat het scherm eenvoudig bevestigd en verwijderd kan worden. Het is namelijk niet prettig als het scherm de Top-Vision Manueel Projectiescherm (16 9) - 92 (234cm) - 203 x 114 cm - mét CSR-systeem - beamer scherm hele tijd de ruimte in beslag neemt. Is daarom jouw beste projectiescherm een variant die zichzelf na gebruik oprolt? Kies dan voor het Top-Vision Manueel Projectiescherm (16:9) – 92″ (234cm) – 203 x 114 cm – mét CSR-systeem – beamer scherm.

Wij vinden dat het Top-Vision Manueel Projectiescherm (16:9) – 92″ (234cm) – 203 x 114 cm – mét CSR-systeem – beamer scherm het beste projectiescherm voor jou is. Dit scherm kun je namelijk 1 keer bevestigen. Vervolgens laat je hem zichzelf oprollen na gebruik. Zo blijft de ruimte in huis vrij wanneer het scherm niet in gebruik is. Echter, je hoeft niet voor een complete opzet te zorgen als je hem weer wil gebruiken. Vanwege het gebruiksgemak is dit scherm perfect voor home-cinema of allerhande presentaties. Het is mogelijk om dit scherm te bevestigen aan de wand of het plafond. Ga dus voor jezelf na waar het scherm het beste tot zijn recht komt.

Eigenschappen van het Top-Vision Manueel Projectiescherm (16:9) – 92″ (234cm) – 203 x 114 cm – mét CSR-systeem – beamer scherm:

 • Je kunt hem gemakkelijk bedienen.
 • Hij heeft een kijkhoek van 160 graden en een 16:9beeldverhouding.
 • Dankzij het Controlled Screen Return systeem rolt dit scherm zichzelf na gebruik weer in.
 • Of je hem nou voor home-cinema doeleinden of diverse presentaties gebruikt, hij komt altijd goed tot zijn recht.
 • Voor dit model vind je gemakkelijk een plek, want hij kan zowel tegen de wand als aan het plafond bevestigd worden.

4. TradeNL Projectie scherm – beamer – 178×178 cm – 3D HD 4K compitabel

Je hebt het waarschijnlijk weleens meegemaakt dat je met een groepje naar een film kijkt. Als het om een grote groep gaat, moet je je plek goed uitkiezen. Dit komt doordat niet elk scherm geschikt is voor elke kijkhoek. Het is echter jammer als dit het geval is, want dan is de filmavond niet voor iedereen even prettig. Wil je deze situatie voorkomen? TradeNL Projectie scherm - beamer - 178x178 cm - 3D HD 4K compitabel Dan is jouw beste projectiescherm wellicht een variant waarbij projectie vanuit elke kijkhoek van het scherm springt. Wij kennen een dergelijk model. Hier verwijzen we naar het TradeNL Projectie scherm – beamer – 178×178 cm – 3D HD 4K compitabel.

Wij vinden dat het TradeNL Projectie scherm – beamer – 178×178 cm – 3D HD 4K compitabel het beste projectiescherm voor jou is. Hij heeft namelijk een zwarte achterzijde en een gain van 1.1. Hierdoor springt je projectie vanuit elke kijkhoek van het scherm. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat sommige personen het beeld minder goed zien. Vervolgens geniet je alleen of met meerdere personen van films, series en misschien ook voetbalwedstrijden. Dit zijn enkele entertainmentmogelijkheden die het scherm met zich meebrengt. Echter, je kunt ook presentaties geven en seminars bekijken op het scherm. Het beamerscherm is vinyl gecoat en is daardoor onderhoudsvriendelijk en robuust. Deze coating zorgt er tevens voor dat het scherm duurzaam is en eenvoudig gereinigd kan worden.

Eigenschappen van het TradeNL Projectie scherm – beamer – 178×178 cm – 3D HD 4K compitabel:

 • Zwarte randen zorgen voor een optimaal contrast.
 • Vanuit elke kijkhoek springt je projectie van het scherm.
 • Hij is geschikt voor elke beamer en bezorgt je veel kijkplezier.
 • De geïntegreerde weegbalk maakt dat het doek kreukvrij blijft.
 • Dit scherm is robuust, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en eenvoudig te reinigen.
 • Doordat dit doek zelf oprollend is, zorgt hij voor een hoge mate van gebruiksgemak.
 • Aan de montagebalk zijn er haakjes bevestigd zodat je het scherm eenvoudig kunt ophangen.
 • Je kunt het doek opstellen in de formaten 1:1, 4:3, 16:9 en meer, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Bij dit model kun je zelf beslissen waar je hem bevestigt, want hij kan zowel aan de muur als aan het plafond bevestigd worden.

5. VidaXL Projectiescherm met afstandsbediening elektrisch 200×113 cm 16:9

Voordat je een bepaald beamerscherm uitkiest, is het handig om na te gaan waar je hem zal gebruiken. Sommige schermen kunnen namelijk gebruikt worden in thuisomstandigheden, maar ook op kantoor. Daarnaast zijn er andere varianten die perfect zijn voor thuisgebruik. Er zijn ook schermen die speciaal zijn ontworpen voor zakelijke doeleinden. Weet je nog niet precies waar je jouw scherm voor zal gebruiken? Dan kies je voor een variant die ideaal is voor zowel entertainmentdoeleinden als zakelijk gebruik. Daarom is het VidaXL Projectiescherm met afstandsbediening elektrisch 200×113 cm 16:9 wellicht jouw beste projectiescherm. Dit scherm kun je immers VidaXL Projectiescherm met afstandsbediening elektrisch 200x113 cm 16 9 gebruiken in klaslokalen, thuisbioscopen, bij openbare vertoningen, in vergaderruimtes, enzovoorts. Hij is wellicht ook het beste projectiescherm voor jou vanwege het bevestigingsgemak. Je kunt hem namelijk zowel aan het plafond als aan de muur bevestigen.

Bij dit scherm maakt het niet uit hoe vaak je hem gebruikt. Stofophoping wordt namelijk voorkomen door het gladde oppervlak. Dit oppervlak is gemaakt van een speciale UV- en schimmelbestendige stof. Deze stof is tevens antistatisch en zuurstofafstotend. Daarom voorkomt hij stofophoping. Je kunt hem scherm bovendien gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek. Het beeld en contrast worden verhoogd door de zwarte maskeerrand aan alle vier zijdes. Zo blijf je gefocust op hetgeen zich in de film afspeelt of bij de presentatie wordt behandeld. Dit scherm is bovendien geen alledaagse variant. Hij is namelijk een elektrisch beamerscherm met een ingebouwde motor. Dankzij deze motor kan hij automatisch in en uit worden geklapt. Je krijgt zelfs een afstandsbediening meegeleverd, die op 2 AAA-batterijen werkt. Zo kun je het scherm gemakkelijk bedienen nadat je batterijen in de afstandsbediening hebt gezet.

Eigenschappen van het VidaXL Projectiescherm met afstandsbediening elektrisch 200×113 cm 16:9:

 • Dit model heeft een ingebouwde motor, waardoor je hem automatisch in en uit kunt klappen.
 • Bevestiging is mogelijk aan zowel het plafond als de muur, waardoor zijn montage eenvoudig is.
 • Hij is veelzijdig en kan daarom gebruikt worden voor zowel zakelijke als entertainment doeleinden.
 • Je kunt het schermoppervlak gemakkelijk schoonmaken, want je hebt er slechts een vochtige doek voor nodig.
 • Bij aankoop van dit scherm krijg je er een afstandsbediening bij, die het bedieningsgemak aanzienlijk verhoogt.
 • Er is gezorgd voor een zwarte maskeerrand aan alle vier zijdes waardoor de focus van het beeld en het contrast wordt verhoogd.
 • Zijn glad oppervlak van een speciale UV- en schimmelbestendige stof is antistatisch en zuurstofafstotend, dus stofophoping wordt voorkomen.

Ook interessant: