Vergelijk de top 10 en vind de beste stappenteller van 2022!

Beste stappenteller

Steeds meer mensen beginnen het belang van dagelijkse beweging in te zien.

Beste stappenteller van 2022

Afbeelding
Product
Omron walking style iv
#1 Beoordeeld
De stappenteller Omron Walking Style IV meet nauwkeurig uw fysieke activiteit en ondersteunt u bij uw… Meer
Stappenteller - Activity Tracker - Temperatuurmeter - Bloeddrukmeter - Hartslagmeter - Smartwatch - Horloge - Heren - Dames - Nederlandse Handleiding
Productbeschrijving Multifunctionele activity tracker De Kiraal multifunctionele activity tracker is… Meer
M4 -Stappenteller - Calorieënmeter - Hartslagmeter - Sport horloge - Zwart - Smart Bracelet - IOS & Android - Voor Heren en Dames
Multifunctionele activity tracker De multifunctionele activity tracker is een innovatief product en de… Meer
Smartwatch Dames-Smartwatch Stappenteller -Sport horloge -Smartwatch Heren- Smartwatch Kinderen-Activity Tracker -Bloeddrukmeter - Hartslagmeter- Afstandmeter- Calorieënteller-Fitness Tracker-Zuurstofmeter-Alternatieve Fitbit- Screenprotector-Zwart
Omron Walking Style One 2.1 - Stappenteller
De nieuwe Walking Style One stappentellers zijn voorzien van een 3-D sensor zodat ze in borst-of broekzak… Meer
Stappenteller - Temperatuurmeter - Activity Tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Smartwatch - Bluetooth - Horloge - Heren - Dames
Productbeschrijving Multifunctionele activity tracker De J&D supplies multifunctionele Stappenteller… Meer
Digitale Stappenteller Armband
Deze digitale armband stappenteller meet nauwkeurig uw fysieke activiteit en ondersteunt u bij uw dieet… Meer
Stappenteller - Donker Grijs - Activity Tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Smartwatch - Bluetooth - Horloge - Heren - Dames
Productbeschrijving Ben jij opzoek naar een betaalbare en geavanceerde Stappenteller? Dit ultieme gezondheid… Meer
E-Quality Activity Tracker – Hartslagmeter – Stappenteller – Fitbit Alternatief – Touchscreen –Cadeautip
Altijd al willen bijhouden hoeveel je verbrand tijdens die zware trainingen? Dan is de E-Quality Activity… Meer
Stappenteller Omron Walking Style IV zwart
De Omron stappenteller Walking Style IV zwart is het meest recente model in de Walking Style serie. De… Meer
Product
#1 Beoordeeld

De stappenteller Omron Walking Style IV meet nauwkeurig uw fysieke activiteit en ondersteunt u bij uw…Meer

Multifunctionele activity tracker De multifunctionele activity tracker is een innovatief product en de…Meer

De nieuwe Walking Style One stappentellers zijn voorzien van een 3-D sensor zodat ze in borst-of broekzak…Meer

Productbeschrijving Multifunctionele activity tracker De J&D supplies multifunctionele Stappenteller…Meer

Deze digitale armband stappenteller meet nauwkeurig uw fysieke activiteit en ondersteunt u bij uw dieet…Meer

Productbeschrijving Ben jij opzoek naar een betaalbare en geavanceerde Stappenteller? Dit ultieme gezondheid…Meer

Altijd al willen bijhouden hoeveel je verbrand tijdens die zware trainingen? Dan is de E-Quality Activity…Meer

De Omron stappenteller Walking Style IV zwart is het meest recente model in de Walking Style serie. De…Meer

Deze meter wordt ook wel omschreven als een stappenteller. Zijn werking is eenvoudig. Hij gaat na hoeveel stappen je dagelijks maakt. Zoek je daarom naar de beste stappenteller voor jouw behoeften? Dan ben je hier op het juiste adres. Je kunt immers verschillende modellen met elkaar vergelijken. Denk er maar aan dat sommige varianten extra mogelijkheden met zich meebrengen. Ook kan de prijs van de verschillende modellen verschillen. Lees dus snel het artikel en kies jouw beste stappenteller uit.

Daarom willen zij weten of zij de aanbevolen 10.000 stappen dagelijks zetten. Om na te gaan hoeveel stappen je hebt gemaakt, kun je gebruik maken van een pedometer.

De werking van een stappenteller is eenvoudig. Het zou daarom eenvoudig moeten zijn om jouw beste stappenteller uit te kiezen. Echter, de keuze wordt wat moeilijker, omdat er verschillende soorten pedometers zijn. Sommige modellen komen namelijk als extraatje van een smartwatch. Er zijn tevens opzichzelfstaande modellen. Waar jouw voorkeur ook naar uit gaat, we helpen je door middel van dit artikel om jouw ideale pedometer te vinden. Dit doen we door je te vertellen over de top 10. Elk van de modellen uit de top 10 recenseren we bovendien afzonderlijk. Hierdoor kun je gemakkelijk de eigenschappen van elk model met de andere varianten vergelijken. Het uitkiezen van de beste stappenteller is hierdoor super gemakkelijk!

1. Smart Wristband Optible Activity tracker

Er zijn mensen met veel discipline. Zij staan ’s morgens vroeg op en gaan meteen joggen. Er zijn ook personen die nadat zij van het werk komen, gaan bewegen. Sommigen van ons hebben echter wat meer inspiratie nodig als het aankomt op dagelijkse beweging. Is jouw beste stappenteller daarom een model waarbij je altijd je eigen coach hebt? Dan kun je kiezen voor de Smart Wristband Optible Activity tracker. Met dit model heb je je eigen coach altijd om je pols. Zo houdt het apparaatje meer bij dan alleen je gemaakte stappen. Smart Wristband Optible Activity tracker Hij noteert namelijk ook je afgelegde afstand en verteld je hoeveel calorieën je hebt verbrandt. Hierdoor word je bewust van je dagelijkse bewegingspatroon. Je kunt dus doelen stellen voor jezelf om steeds sportiever te worden.

Een leuke eigenschap van deze tracker is dat je je vooruitgang gemakkelijk terug kunt zien. Hiervoor gebruik je de app, die je op je smartphone kunt installeren. Het is prettig om te zien dat je bijvoorbeeld de eerste maand slechts 3 kilometer kon afleggen en je op den duur 10 kilometer aankan. De functies van de Smart Wristband Optible Activity tracker zijn bovendien zeer aantrekkelijk. Hij is namelijk een echte alleskunner. Zo houdt hij niet alleen jou in de gaten, maar ook je telefoon. Je kunt hem immers koppelen aan je smartphone. Op die manier krijg je meldingen van WhatsApp-berichten, Facebook-meldingen, e-mails en inkomende telefoongesprekken. Je kunt het horloge daarnaast ook gebruiken als wekker.

Eigenschappen van de Smart Wristband Optible Activity tracker:

 • Op het scherm zie je inkomende gesprekken.
 • Zijn standby-tijd bedraagt 10 dagen en de gebruikstijd 7 dagen.
 • Hij houdt je dagelijkse activiteiten, afgelegde afstand en stappen bij.
 • Je kunt hem verbinden met je smartphone via een speciale applicatie.
 • Gedurende de dag draag je hem als een persoonlijke coach voor een gezonde levensstijl.
 • Er is gezorgd voor een real-time hartslagsensor en real-time monitoring van je fitness doelen.
 • De mogelijkheid bestaat om op de tracker meldingen te ontvangen van Facebook, Skype, WhatsApp en Twitter.
 • Dit model fungeert als sport tracker en slaap tracker en heeft daarnaast een speciale modus voor fietsen, rennen, zwemmen, springtouw springen, sit-ups, sprongen, lopen, afstand en calorieën.

2. Smart Bracelet Stappenteller-Horloge-Activity Tracker

Gezonde voeding is de basis van een gezonde levensstijl. Echter, dit gaat gepaard met voldoende beweging. Als je niet weet of je dagelijks voldoende beweegt, dan is het een goed idee om te zoeken naar jouw beste stappenteller. Met een dergelijk apparaat kun je namelijk nagaan of je dagelijks genoeg loopt. Sommige modellen hebben echter extra functies. Zo gaan bepaalde pedometers ook na hoeveel kilometer je hebt afgelegd. Je krijgt dus inzicht in je eigen bewegingspatroon. Klinkt een dergelijk model perfect? Kies dan voor de Smart Bracelet Stappenteller-Horloge-Activity Tracker Smart Bracelet Stappenteller-Horloge-Activity Tracker. Dit model is wellicht de beste stappenteller voor jou. Hij monitort namelijk al je bewegingen. Zo krijg je dankzij het apparaatje inzicht in je eigen bewegingspatroon.

Als je precies wil nagaan wat je bewegingspatroon is, dan is het handig als je de pedometer vaak bij je hebt. Daarom is er bij de Smart Bracelet Stappenteller-Horloge-Activity Tracker gezorgd voor een slanke en lichte riem. Deze riem is comfortabel en gemakkelijk te dragen. Daarom is het prettig om de tracker om je pols te doen. Wanneer hij eenmaal om je pols is, houdt hij nauwkeurig je activiteitengegevens over de hele dag bij. Hierbij gaat hij na hoeveel stappen je hebt gemaakt. De tracker controleert ook welke afstand je hebt afgelegd, hoeveel calorieën je hebt verbrandt en de duur van de desbetreffende activiteit. Zelfs je bloeddruk wordt nauwkeurig gemeten. Na een lange dag is een goede nachtrust van immens belang. Dat begrijpt de fabrikant van de activity tracker ook. Daarom bewaakt hij elke nacht je slaapkwaliteit.

Eigenschappen van de Smart Bracelet Stappenteller-Horloge-Activity Tracker:

 • Elke nacht wordt je slaapkwaliteit in de gaten gehouden.
 • Hij zit prettig om je pols dankzij de slanke, lichte en comfortabele riem.
 • Super HR-sensoren volgen je hartslag en je bloeddruk wordt nauwkeurig gemeten.
 • Rustig wakker worden zonder anderen te storen is mogelijk dankzij de alarm van dit horloge.
 • Met een waterdichte classificatie van IP67, hoef je hem niet te verwijderen zelfs als het regent en tijdens het zwemmen.
 • De tracker heeft een 0,96 inch IPS single-touch HD kleurenscherm, dus je ziet zelfs buitenshuis duidelijk wat er staat op het scherm van de fitnesstracker.
 • Belangrijke telefoontjes en berichten mis je niet meer wanneer je telefoon uit het zicht is, want de slimme armband geeft aan wanneer er iets binnenkomt.
 • Activiteitengegevens over de hele dag worden nauwkeurig bijgehouden, zoals het aantal stappen, de afgelegde afstand, verbrande calorieën en de duur van elke activiteit.
 • Meldingen van bijvoorbeeld oproepen, sms-berichten, SNS-meldingen, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en dergelijke worden doorgegeven door middel van een trillende herinnering.

3. Optible S5-Stappenteller

De volgende situatie hebben velen van ons al eens meegemaakt. Je gaat uit huis met de bedoeling om te joggen of hardlopen. Echter, je wil het liefst trainen zonder je smartphone. Een smartphone zorgt soms namelijk voor afleiding. De reden waarom je je smartphone niet thuis kunt laten, is omdat je er misschien een GPS-tracker applicatie op hebt geïnstalleerd. Een dergelijke applicatie registreert de hardlooproute. Gelukkig kun je nu gerust je smartphone thuis laten als je gaat joggen. De beste stappenteller voor jou heeft namelijk een ingebouwde GPS-sensor. We verwijzen momenteel naar de Optible S5-Stappenteller. Dit model is wellicht de beste stappenteller voor jou. Optible S5-Stappenteller Hij maakt het namelijk mogelijk om je smartphone thuis te laten. Zijn ingebouwde GPS-sensor registreert immers je hardlooproute. Behalve de route meet hij ook je gelopen afstand, stappen en snelheid.

Als je gebruik maakt van de Optible S5-Stappenteller, dan wordt zelfs je hartslag gemeten. Er is namelijk gezorgd voor een ingebouwde hartslagsensor. Het apparaat houdt tevens je slaapritme bij met de functie TrueSleep. Desgewenst zorgt deze functie er zelfs voor dat je op het juiste moment wakker gemaakt wordt. Met deze pedometer om je pols monitor je bovendien al je bewegingen. Ook krijg je inzicht in je bewegingspatroon. Het apparaat houdt namelijk veel meer bij dan alleen het aantal gemaakte stappen. De verschillende parameters die hij in de gaten houdt, kun je eenvoudig aflezen op het scherm. Wil je gaan zwemmen? Dan hoef je de meter niet eens uit te trekken. Hij is namelijk waterdicht tot een diepte van 50 meter. Dankzij de vele handige functies, motiveert dit apparaat je om je doelen te behalen en fit te worden.

Eigenschappen van de Optible S5-Stappenteller:

 • Met de ingebouwde hartslagsensor meet hij je hartslag.
 • Hij meet behalve het aantal gemaakte stappen ook je gelopen afstand en snelheid.
 • Dankzij de functie TrueSleep wordt je slaapritme bijgehouden en wordt je slaap geanalyseerd.
 • Doordat deze tracker waterdicht is tot een diepte van 50 meter kun je er gerust mee gaan zwemmen.
 • Zijn ingebouwde GPS-sensor registreert je hardlooproute, dus je kunt je smartphone gerust thuis laten.
 • Desgewenst kun je de TrueSleep functie zodanig instellen dat hij je op het juiste moment wakker maakt.

4. Omron Walking Style One 2.1

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat stappentellers gemaakt worden in de vorm van horloges. Je draagt een dergelijk model dus om je pols en beweegt. Vervolgens gaat hij na hoeveel stappen je hebt gemaakt. De meeste trackers checken bovendien meer dan alleen het aantal gemaakte stappen. Vind je de meting van al die extra parameters onnodig? Dan is de beste stappenteller voor jou een eenvoudig model. Wij kennen een dergelijke eenvoudige pedometer, namelijk de Omron Walking Style One 2.1. Dit model is wellicht de beste stappenteller voor jou. Hij beschikt namelijk niet over een heleboel extra Omron Walking Style One 2.1 (en onnodige) functies, maar doet precies waar je hem voor hebt gekocht. Dit model gaat dus alleen na hoeveel stappen je hebt gemaakt. Er is ook gezorgd voor enkele extra functies, maar daar vertellen we je straks over.

De Omron Walking Style One 2.1 laat je denken aan de klassieke stappentellers. Zo beschikt hij over een handige 3-D sensor. Je kunt hem dus gerust in je borst- of broekzak zetten. Wil je hem aan je broekband bevestigen tijdens het trainen? Die mogelijkheid bestaat ook. Je krijgt er namelijk een handige kledingclip bij om de pedometer aan je broekband te bevestigen. Als je dit model koopt, dan krijg je hem in een aantrekkelijke transparante verpakking. Deze verpakking kun je zowel neerzetten als ophangen. Het prettige van dit eenvoudig model is bovendien dat hij slank is. Wanneer je hem dus in je zak zet, voel je bijna niet dat hij daar is. Hij doet bovendien wat hij moet doen en telt je stappen. Net zoals bij de meeste andere pedometers, heeft ook dit model extra functies. Zo telt hij ook het aantal aerobic stappen en hij berekent de afgelegde afstand.

Eigenschappen van de Omron Walking Style One 2.1:

 • Dankzij zijn 3D sensor kun je hem gerust in je borst- of broekzak zetten tijdens het trainen.
 • Er wordt een kledingclip meegeleverd zodat je hem indien gewenst aan je broekband kunt bevestigen.
 • Hij komt in een aantrekkelijke transparante verpakking, dus je kunt hem zowel neerzetten als ophangen.
 • De pedometer berekent de afgelegde afstand, heeft een klokfunctie en beschikt over 7 dagen geheugen.
 • Met dit slank model ga je na hoeveel stappen of aerobic stappen je hebt gemaakt en hoeveel calorieën je hebt verbrandt.

5. M3 Stappenteller – Hartslagmeter – Waterdicht

In grote lijnen komen veel pedometers met elkaar overeen. Zo gaan ze na hoeveel stappen je per dag maakt en welke afstand je hebt afgelegd. De meters controleren soms ook je hartslag en gaan na hoeveel calorieën je hebt verbrandt. Hierdoor heb je een goed beeld van je dagelijkse bewegingspatronen. Ben je iemand die een push nodig heeft om meer te bewegen? Dan is de beste stappenteller voor jou wellicht een model met een “Sedentary Reminder”. Dit houdt in dat het apparaat je na een bepaalde tijd van inactiviteit meldt om te bewegen. Klinkt een dergelijk model perfect? M3 Stappenteller - Hartslagmeter - Waterdicht Dan kies je voor de M3 Stappenteller – Hartslagmeter – Waterdicht. Dit model is wellicht de beste stappenteller voor jou. Hij beschikt immers over een handige Sedentary Reminder.

Met de M3 Stappenteller – Hartslagmeter – Waterdicht kun je ervoor zorgen dat je niet alleen gezond eet, maar ook voldoende beweegt. De activity tracker controleert namelijk al je bewegingen. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen bewegingspatroon. Hij houdt bovendien niet alleen je stappen bij via de ingebouwde stappenteller. Ook noteert dit model je afgelegde afstand. Je kunt er zelf op aflezen hoeveel calorieën je hebt verbrandt. Indien je dus wil afslanken, dan is deze tracker ook handig om dagelijks bij je te hebben. Als je graag zwemt, hoef je je ook geen zorgen te maken dat je de meter om hebt. Je kunt er immers gerust in het diepe mee springen. Hij is namelijk waterdicht tot een diepte van 50 meter. Laat dit apparaat je motiveren om je doelen te behalen en fit te worden!

Eigenschappen van de M3 Stappenteller – Hartslagmeter – Waterdicht:

 • Zijn OLED display heeft een grootte van 0,96 inch.
 • Deze tracker heeft een standby-tijd van maar liefst 15 dagen.
 • Met dit apparaat houd je je persoonlijke gezondheid in de gaten.
 • Dit model werkt met Android en Apple iOS en motiveert je om je doelen te behalen en fit te worden.
 • In water springen is mogelijk met deze pedometer, want hij is waterdicht tot een diepte van 50 meter.
 • Hij beschikt over een hartslagmeter, pedometer, slaaptracker, sedentary reminder, alarm, bloeddrukmeter en een saturatiemeter.

Ook interessant: