Home » Inshared hondenverzekering sluiten? Dat kan nu!

Inshared hondenverzekering sluiten? Dat kan nu!

Wil je dat je hond in goede handen is door een verzekering voor hem of haar af te sluiten? Dan is het een goed idee om te kiezen voor de Inshared hondenverzekering. De verzekering van dit bedrijf is goedkoop en je trouwe viervoeter is tegelijkertijd verzekerd tegen ongelukken. Je kunt zelfs kiezen voor aanvullende dekkingen wanneer je deze verzekering sluit. Inshared beloont hondenbaasjes die extra voorzichtig zijn met hun huisdier. Je krijgt namelijk beloningspunten. Sluit dus snel je hondenverzekering af bij deze verzekeraar!

Inshared hondenverzekering

Misschien vraag je je af wat de Inshared hondenverzekering zo speciaal maakt. Deze verzekering onderscheidt zich van andere verzekeringen, omdat je verschillende mogelijkheden hebt op het gebied van pakketten en dekkingen. Zo kun je kiezen voor het Huisdier & Ongeval pakket, het Huisdier & Zorg (50%) pakket en het Huisdier & Zorg (100%) pakket. Door te kiezen voor het Huisdier & Ongeval pakket, zijn de volgende dekkingen gegarandeerd:

 • Onderzoek, medicijnen, behandeling, therapie na ongeluk in Nederland.
 • Onderzoek, medicijnen, behandeling, therapie na ongeluk in Europa.
 • Dierenambulance na een ongeval.
 • Je hond laten inslapen nadat hij of zij een ernstig ongeluk heeft gehad.
 • Fysiotherapie na een ongeval.

Als je echter kiest voor 1 van de andere verzekeringen, namelijk Huisdier & Zorg (50%) of Huisdier & Zorg (100%), dan kun je rekenen op de bovengenoemde dekkingen plus extra dekkingen. Het verschil tussen het 50% en 100% pakket is dat je bij de ene een vergoeding van 50% krijgt en bij de andere wordt het volledig bedrag gedekt. Enkele dekkingen die worden meegenomen in deze pakketten zijn:

 • Opname en verpleging in een dierenkliniek.
 • Advertentie indien de hond wordt vermist.
 • Echo, röntgen-, urine- en bloedonderzoek.
 • Crematie van je overleden hond.
 • Ook chemotherapie behoort tot de dekking.

Er zijn dus veel mogelijkheden wanneer je je hond verzekert bij Inshared. Je kunt bovendien vrijwel alle hondenrassen verzekeren bij deze verzekeraar. Enkele rassen die je kunt verzekeren zijn chihuahua’s, Duitse herders, rottweilers, cocker spaniels, Amerikaanse staffords, zwarte grote poedels en teckels. Er zijn uiteraard nog een heleboel andere rassen die je kunt verzekeren bij deze verzekeraar.

Voordelen van de Inshared dierenverzekering

Behalve dat er voor een optimale dekking wordt gezorgd wanneer je hond ziek wordt of wanneer hij of zij een ongeluk krijgt, zijn er nog andere voordelen die gepaard gaan met de Inshared hondenverzekering. Een belangrijk voordeel is dat deze dierenverzekering ook geldt voor wanneer je op vakantie gaat en je je trouwe viervoeter meeneemt. Zo lang je binnen Europa blijft, zijn de medische kosten van een ongeluk van je huisdier gedekt. Een ander aantrekkelijk voordeel is dat deze verzekeraar je het liefst gelukkig ziet. Daarom willen ze je graag helpen wanneer je hond is weggelopen. Voor een dergelijke advertentie krijg je een vergoeding van maximaal €250. Wat dacht je ervan om je trouwe viervoeter op de televisie te laten komen? Dan vind je hem of haar waarschijnlijk sneller terug.

Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen heb je de optie niet om te kiezen voor een pakket met 50% dekking. Je kiest namelijk voor een standaardpakket en aan de hand daarvan wordt bepaald wat wel of niet wordt gedekt. Dit is niet het geval bij Inshared. Door namelijk voor de Inshared hondenverzekering “Huisdier & Zorg (50%)” te kiezen, heb je dezelfde voordelen van het duurste pakket, alleen worden de kosten voor de helft gedekt. Je sluit waarschijnlijk een dierenverzekering om er zeker van te zijn dat de kosten voor de dierenarts zijn gedekt wanneer je huisdier ziek wordt. Echter, het is ook handig om meteen te denken aan preventieve behandelingen zoals vaccinaties. Als je voor een aanvullende dekking van deze verzekeraar kiest, dan kunnen ook preventieve behandelingen geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Ten slotte is het belangrijk om te weten dat de kosten voor behandeling tot maximaal €3500 per jaar worden vergoed.

Nadelen van de Inshared hondenverzekering

Hoewel we dit punt beschrijven als nadelen, gaat het eigenlijk over de behandelingen of spullen die niet gedekt worden bij de verschillende verzekeringspakketten. We starten eerst bij de verzekering die zorgt voor een basisdekking, namelijk Huisdier & Ongeval. Enkele kosten die bij dit pakket niet gedekt worden, zijn:

 • Telefonische consulten en thuisvisites.
 • Revalidatie die langer dan 3 maanden na het ongeluk nodig is.
 • Diergeneesmiddelen die niet officieel geregistreerd zijn in Nederland.
 • Cosmetische verandering van het uiterlijk.
 • Alternatieve geneeswijzen.
 • Aanschaf en plaatsing van protheses en/of braces.

Hoewel de Huisdier & Zorg (50% en 100%) verzekeringen meer dekking bieden dan de Huisdier & Ongeval verzekering, zijn er toch kosten die bij deze pakketten niet gedekt worden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het aanbrengen van een identificatiechip.
 • Transplantaties van lichaamsdelen van een ander huisdier.
 • Het plaatsen van een pacemaker, stents, hartkleppen en coils bij je huisdier.
 • Voedingssupplementen, vitamines of diëten voor je huisdier of medicijnen die invloed hebben op de vetstofwisseling.
 • Medicatie die nodig is als je huisdier gedragsproblemen vertoont.
 • Onderzoeken naar de doodsoorzaak.

Conclusie over de Inshared hondenverzekering

We hebben je in dit artikel verteld over de verschillende verzekeringspakketten waar je uit kunt kiezen. Daarnaast zijn we voor je nagegaan welke hondenrassen je kunt verzekeren, welke voordelen de verzekeringen met zich meebrengen en welke kosten niet zijn gedekt bij de verschillende pakketten. Aan de hand van deze informatie kun je zelf bepalen of de Inshared hondenverzekering de beste verzekering voor jou en je trouwe viervoeter is. Wij vinden hem sowieso een aanrader vanwege de vele mogelijkheden en de geweldige service. Je kunt namelijk zelfs beloningspunten krijgen voor schadevrij gedrag en voor je inzet om schade aan je maatje te beperken. Heeft dit artikel je warm gemaakt voor de Inshared dierenverzekering, dan kun je de verzekering meteen online afsluiten!

Inshared hondenverzekering sluiten? Dat kan nu!
5 (100%) 6 votes

Add comment