Vergelijk de top 10 en vind hier de beste stille stofzuiger van 2020!

Beste stille stofzuiger

Er zijn verschillende manieren om je woning schoon te maken. Als je echter snel klaar wil zijn, dan gebruik je een stofzuiger.

Beste stille stofzuiger van 2020

Afbeelding
Product
Inventum ST306RZA - Stofzuiger met zak - Rood
#1 Beoordeeld
De Inventum ST306RZA Stofzuiger is een stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met voornamelijk… Meer
AEG VX7-2-CR-A Animal Edition - Stofzuiger met zak
De AEG VX7-2-CR-A stofzuiger met zak is de ideale allround stofzuiger. De VX7-2-CR-A is energiezuinig,… Meer
Philips Performer Silent FC8782/09 - Stofzuiger met zak
De Philips FC8782/09 is een stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met zowel harde als zachte… Meer
Philips Performer Silent FC8780/09 - Stofzuiger met zak
Een schone vloer betekent een gezonder huis. De Philips Performer Silent FC8780/09 beschikt over een… Meer
Philips Performer Silent FC8784/09 - Stofzuiger met zak - Rood
Een schone vloer betekent een gezonder huis. De Philips Performer Silent FC8784/09 is ideaal voor eigenaren… Meer
Tristar SZ-1926PR Steelstofzuiger - Cycloon principe - 2-in-1 functie - Met snoer
Maak schoonmaken een stuk makkelijker met de SZ-1926PR Steelstofzuiger. Deze stofzuiger kan heel makkelijk… Meer
AEG VX8-2-2DB - Stofzuiger met zak
De AEG VX8-2-2DB is een stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met zowel harde als zachte vloeren.… Meer
AEG VX7-2-EBP - Stofzuiger met zak
Sledestofzuiger 650 Watt Indicatie stofzak vol 12 m Actieradius HEPA Filter H12 Wasbaar Kierenmondstuk… Meer
Miele Complete C3 Silence - Stofzuiger met zak - Lotuswit
Zo stil is deze Miele Complete C3 Silence EcoLine dat je deze stofzuiger bijna niet hoort! De Complete… Meer
Princess 339481 Draadloze steelstofzuiger
De Princess 339481 Draadloze steelstofzuiger is de ideale stofzuiger voor iedereen die genoeg heeft van… Meer
Product
#1 Beoordeeld

De Inventum ST306RZA Stofzuiger is een stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met voornamelijk…Meer

De AEG VX7-2-CR-A stofzuiger met zak is de ideale allround stofzuiger. De VX7-2-CR-A is energiezuinig,…Meer

De Philips FC8782/09 is een stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met zowel harde als zachte…Meer

Een schone vloer betekent een gezonder huis. De Philips Performer Silent FC8780/09 beschikt over een…Meer

Een schone vloer betekent een gezonder huis. De Philips Performer Silent FC8784/09 is ideaal voor eigenaren…Meer

Maak schoonmaken een stuk makkelijker met de SZ-1926PR Steelstofzuiger. Deze stofzuiger kan heel makkelijk…Meer

De AEG VX8-2-2DB is een stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met zowel harde als zachte vloeren.…Meer

Sledestofzuiger 650 Watt Indicatie stofzak vol 12 m Actieradius HEPA Filter H12 Wasbaar Kierenmondstuk…Meer

Zo stil is deze Miele Complete C3 Silence EcoLine dat je deze stofzuiger bijna niet hoort! De Complete…Meer

De Princess 339481 Draadloze steelstofzuiger is de ideale stofzuiger voor iedereen die genoeg heeft van…Meer

De meesten van ons weten dat er verschillende soorten stofzuigers te koop worden aangeboden. Daarom is het handig om van tevoren na te gaan in welke omstandigheden je de stofzuiger wil gebruiken. Aan de hand daarvan kun je immers een geschikt model uitkiezen. Echter, ook als je precies weet welk type stofzuiger je nodig hebt, kan het uitkiezen van het perfecte model moeilijk zijn. Daarom helpen wij je om de beste stille stofzuiger te vinden. We hebben alvast een top 10 voor je samengesteld. Hierbij gaat het om de 10 best verkochte modellen van het jaar. Je weet dus dat andere gebruikers deze stofzuigers graag gebruiken. Bovendien recenseren we elk van de stofzuigers afzonderlijk. Je kunt hierdoor de verschillende varianten met elkaar vergelijken. Aan de hand daarvan concludeer je welke variant het beste bij je past. Zo kies je dankzij dit artikel jouw beste stille stofzuiger uit!
Dit is een van de redenen waarom veel personen een stofzuiger aanschaffen. Er zijn echter enorm veel verschillende varianten. Denk maar aan de steelstofzuigers, robot stofzuigers en zakloze stofzuigers. Hoewel je op het type stofzuiger kunt letten, is het ook belangrijk om het geluidsniveau in de gaten te houden. Ben je alleen van plan om door de dag heen te stofzuigen, dan is het geluidsniveau minder belangrijk. Echter, als je weinig tijd hebt en daarom stofzuigt wanneer je huisgenoten slapen, dan past een stille stofzuiger beter bij je. Zoek je daarom naar de beste stille stofzuiger? Dan kun je kijken naar je type vloeren, of de stofzuiger geschikt is voor personen met een stofallergie en ook of hij dierenhaar gemakkelijk kan opzuigen. Vind hier jouw beste stille stofzuiger!

1. AEG VX7-2-DB – Stofzuiger met zak

Als je al eerder op zoek bent gegaan naar een nieuwe stofzuiger, dan weet je dat er verschillende modellen zijn. Je kunt onder andere kiezen voor een stofzuiger met zak of juist een model zonder zak. Elke variant brengt zijn eigen voordelen met zich mee. Kies je bijvoorbeeld voor een stofzuiger met zak, dan dient de zak als filter. Hij houdt vervolgens zoveel mogelijk stof, huismijt en pollen in de zak. Zo is de uitblaaslucht schoner. Ook is het vervangen van een stofzak eenvoudig en hygiënisch. Een stofzuiger met zak heeft tevens een grotere opvangcapaciteit dan een variant zonder zak. Je hoeft hem dus minder vaak te legen. Is daarom jouw beste stille stofzuiger AEG VX7-2-DB - Stofzuiger met zak een variant met een zak? Dan raden wij de AEG VX7-2-DB – Stofzuiger met zak aan. Dit model is wellicht de beste stille stofzuiger voor jou, omdat hij een variant met een stofzak is.

Het feit dat hij een zak heeft, is echter niet de enige goede eigenschap van deze stofzuiger. Dit model is namelijk ideaal voor een huis met zowel harde als zachte vloeren. Handig toch? Je hoeft je dan geen zorgen te maken dat je 2 stofzuigers nodig hebt om je woning volledig te stofzuigen. Op harde vloeren heeft de AEG VX7-2-DB – Stofzuiger met zak een enorm sterke zuigkracht. Echter, hij kan ook prima stofzuigen op zachte vloeren. Hierdoor heb je slechts 1 apparaat nodig om je woning volledig te stofzuigen. Hoewel de stofzuiger met een gewicht van 5,6 kg niet het lichtste model is, kun je hem toch gemakkelijk optillen. Hij is daarom ook prima te gebruiken in woningen met een binnentrap. Tijdens het stofzuigen heb je veel bewegingsvrijheid. Dit model heeft namelijk een snoerlengte van 9 meter. Prima dus voor een gemiddelde kamer of kleinere verdieping!

Eigenschappen van de AEG VX7-2-DB – Stofzuiger met zak:

 • Het filter in de stofzuiger is uitwasbaar, dus je hoeft hem niet te vervangen.
 • Binnen slechts enkele seconden kun je de stofzuigerzak moeiteloos en snel legen.
 • In de stofzuiger zit er een HEPA 12 filter, dat 99,5% van alle stof en vuil tegenhoudt.
 • Een handige draaiknop zorgt ervoor dat je de zuigkracht gemakkelijk kunt bedienen.
 • Met 72 dB en energielabel A is deze stofzuiger niet alleen stil, maar ook nog eens energiezuinig.
 • Dankzij het 180 graden Access-deksel is het een fluitje van een cent om de stofzuigerzak te vervangen.
 • Twee parkeerstanden zorgen ervoor dat je de stofzuiger zowel horizontaal als verticaal weg kunt zetten.
 • Op harde vloeren heeft hij een enorm sterke zuigkracht, maar ook op zachte vloeren heeft hij een sterke zuigkracht.
 • Houd er rekening mee dat hij niet geleverd wordt met een parketmond waarmee je ook de meest kwetsbare ondergronden kunt stofzuigen.
 • Zijn motor is voorzien van geoptimaliseerde geluidsisolatie en zorgt samen met het DustPro stille mondstuk voor minder lawaai tijdens het stofzuigen, zonder in te leveren op prestatie.
 • Hij wordt geleverd met een handige combi-zuigmond voor harde vloeren en laagpolig tapijt, een 3-in-1 tool voor moeilijk bereikbare kieren en spleten, om meubels of gordijnen te reinigen en om plinten, kasten en kwetsbare items te stofzuigen.

Productoverzicht

2. DOMO DO217SV – Steelstofzuiger 2-in-1

Als je op zoek gaat naar de beste stille stofzuiger, dan kom je verschillende modellen tegen. Van vrijwel elk type stofzuiger zijn er namelijk stille varianten. Denk maar aan stofzuigers met of zonder zak met een relatief stille werking. Je kunt echter ook kiezen voor een robot stofzuiger met een stille werking. Wat dacht je echter van een steelstofzuiger met een stille werking? Dergelijke modellen zijn namelijk perfect voor een snelle klus tussendoor. Ze zijn namelijk super wendbaar. Over het algemeen, vallen steelstofzuigers tevens onder de categorie draadloze stofzuigers. Dit komt doordat veel steelstofzuigers werken op een accu. Hierdoor ben je niet afhankelijk van een snoer. Je stofzuigt dus snel de DOMO DO217SV - Steelstofzuiger 2-in-1 plek die gestofzuigd moet worden en bergt je stofzuiger weer op. Is jouw beste stille stofzuiger daarom een steelstofzuiger? Dan kun je kiezen voor de DOMO DO217SV – Steelstofzuiger 2-in-1.

Wij vinden dat de DOMO DO217SV – Steelstofzuiger 2-in-1 de beste stille stofzuiger voor jou is. Hij is immers een steelstofzuiger en is dus enorm wendbaar. Hierdoor hoef je niet te berekenen hoe groot je verdieping of ruimte is om na te gaan of je hem in 1 keer kunt stofzuigen. Deze steelstofzuiger is bovendien een uitblinker. Hij beschikt immers over een krachtige 14,4 V Li-Ion batterij. Dankzij deze batterij kun je tot 40 minuten achtereen stofzuigen. Hierna moet hij opnieuw opgeladen worden. Een andere unieke eigenschap van deze stofzuiger is bovendien dat hij beschikt over een uitneembare kruimelzuiger. Deze kruimelzuiger is perfect te gebruiken op meubilair. Echter, de stofzuiger zelf gebruik je om vloeren te stofzuigen. Nadat je hebt schoongemaakt met de stofzuiger, kun je het stofreservoir eenvoudig legen en terugplaatsen. Vervolgens zet je het apparaat weer op het laadstation. Hij is dan klaar voor de volgende schoonmaakbeurt.

Eigenschappen van de DOMO DO217SV – Steelstofzuiger 2-in-1:

 • In de vloerborstel is er LED verlichting.
 • Zijn autonome gebruiksduur bedraagt ongeveer 40 minuten.
 • Voor compacte opberging beschikt hij over een plooibare steel.
 • Het stofreservoir is transparant en heeft een capaciteit van 0,5 liter.
 • Als je hem koopt, dan krijg je er een oplaadstation en diverse accessoires bij.
 • Er is gezorgd voor een krachtig cycloonsysteem met een 14,4 V Li-Ion batterij.
 • Nadat de batterij is leeggelopen, kun je hem binnen 4 tot 6 uur weer volledig opladen.
 • Aangezien het gaat om een steelstofzuiger oftewel draadloze stofzuiger, heb je tijdens het stofzuigen veel bewegingsvrijheid.

Productoverzicht

3. Inventum ST306RZA – Stofzuiger met stofzak

In de eerste recensie van dit artikel, hebben we gesproken over de voordelen van stofzuigers met een stofzak. Het kan dat je aan de hand van deze voordelen hebt besloten dat je een stille stofzuiger met zak wil. Misschien vond je dat het eerste model niet helemaal bij jouw leefsituatie past. Dit kan komen doordat hij geschikt is voor zowel harde als zachte vloeren. Heb je echter voornamelijk harde vloeren in huis? Dan kies je liever voor een stofzuiger die speciaal voor dergelijke vloeren is ontworpen. Is daarom jouw beste stille stofzuiger een variant met een stofzak, die voor harde vloeren is gemaakt? Dan kun je kiezen voor de Inventum ST306RZA - Stofzuiger met stofzak Inventum ST306RZA – Stofzuiger met stofzak. Dit model is wellicht de beste stille stofzuiger voor jou. Hij is namelijk een stofzuiger met een zak, die perfect is voor het stofzuigen van harde vloeren.

Op harde vloeren heeft deze stofzuiger een enorm sterke zuigkracht. Je bent er dus zeker van dat het stof op je vloeren optimaal wordt opgezogen. Sommige personen hebben last van een stofallergie. Als jij daar ook last van hebt, dan kun je liever kiezen voor een stofzuiger met een HEPA filter. Gelukkig heeft de Inventum ST306RZA – Stofzuiger met stofzak een HEPA 13-filter. Dit filter zorgt ervoor dat 99,95% van de stofdeeltjes gefilterd worden. Hierdoor is deze stofzuiger een aanrader voor personen met een stofallergie. Deze stofzuiger is geen steelstofzuiger zoals het vorige model. Het is daarom belangrijk om na te gaan hoe lang zijn snoer is. Zijn snoer is 7 meter lang. Dit is, vergeleken met sommige stofzuigers vrij kort. Het is daarom wellicht handig om hem te gebruiken met een verlengsnoer. Zo geniet je toch van optimale bewegingsvrijheid. Desgewenst kun je hem ook zonder een verlengsnoer gebruiken.

Eigenschappen van de Inventum ST306RZA – Stofzuiger met stofzak:

 • Meubels of gordijnen kun je optimaal schoonmaken met de extra meubelborstel.
 • Vanwege het HEPA 13-filter is hij ook geschikt voor personen met een stofallergie.
 • Voor moeilijk bereikbare kieren en spleten komt de kierenzuigmond goed van pas.
 • Om harde vloeren en laagpolig tapijt te reinigen, kun je het liefst de combi-zuigmond gebruiken.
 • Hij heeft vergeleken met andere stofzuigers een licht gewicht, dus je kunt hem eenvoudig optillen.
 • Extra sterke zuigkracht op harde vloeren maakt dat dit apparaat perfect is voor woningen met voornamelijk harde vloeren.
 • Deze stofzuiger is minder geschikt voor woningen met veel tapijten en kleden, omdat hij is geoptimaliseerd voor harde vloeren.
 • Houd er rekening mee dat zijn stofzak een capaciteit van 1,9 liter heeft, wat aan de kleine kant is, dus je zal hem vaker moeten vervangen.
 • Als je hem koopt, dan krijg je diverse hulpstukken en accessoires meegeleverd zoals een extra meubelborstel, een kierenzuigmond en een handige combi-zuigmond.

Productoverzicht

4. Philips Performer Silent FC8780/09 – stofzuiger met zak – allergievriendelijk

Tot nu toe hebben we je verteld over 2 stofzuigers met zak die een stille werking hebben. Denk je dat het een toeval is dat juist veel van deze stofzuigers een stille werking hebben? Het prettige is echter dat de verschillende stille stofzuigers met zak op het gebied van prestaties met elkaar verschillen. Zo kun je ze eenvoudig met elkaar vergelijken en kiezen voor het model dat bij jouw leefsituatie past. Bij het recenseren van de eerste stille stofzuiger met zak, heb je gezien dat dat model geen parketmondstuk had. Vond je dat een deal-breaker? Is daarom jouw beste stille stofzuiger een stofzuiger met zak en een parketmondstuk? Dan kennen wij de perfecte stofzuiger voor jou. Philips Performer Silent FC8780/09 - stofzuiger met zak - allergievriendelijk Hier verwijzen we naar de Philips Performer Silent FC8780/09 – stofzuiger met zak – allergievriendelijk. Wij vinden dat dit model de beste stille stofzuiger voor jou is.

Deze mening zijn we toegedaan, omdat je met deze stofzuiger zorgt voor een schone vloer. Het gevolg daarvan is dat je leeft in een gezonder huis. Bovendien gaat het hier om een stofzuiger, die weinig geluid maakt en een zak heeft. Je profiteert dus van de verschillende voordelen die een stofzuiger met zak met zich meebrengt. Om te zorgen voor optimale schoonmaakprestaties, beschikt deze stofzuiger over een geavanceerd mondstuk. Dit mondstuk zuigt vuil en fijn stof grondig op. Bovendien is er hier sprake van een geluidsniveau van slechts 66 dB. De stofzuiger is dus veel stiller dan veel andere modellen. Ook beschikt hij over een allergiefilter, dat ECARF is gecertificeerd. Hierdoor is hij geschikt voor mensen met een allergie of personen die hun woning grondig willen reinigen. Dit model komt zelfs met een extra parketmondstuk! Wordt de Philips Performer Silent FC8780/09 – stofzuiger met zak – allergievriendelijk jouw volgende stofzuiger?

Eigenschappen van de Philips Performer Silent FC8780/09 – stofzuiger met zak – allergievriendelijk:

 • Voor hoogwaardige prestaties en laag energieverbruik heeft hij energieklasse A+.
 • Dankzij het laag geluidsniveau van 66 dB kun je stofzuigen zonder dat je anderen stoort.
 • Eén zak past op alle modellen en heeft een afdichtmechanisme waardoor de zak netjes weggegooid kan worden.
 • Er is gezorgd voor een grote stofkamercapaciteit van 4 liter, dus het duurt een tijdje voordat je de zak moet vervangen.
 • In zijn handgreep is er een stofborstel ingebouwd die gebruiksklaar is voor meubilair, vlakke oppervlakken en stoffering.
 • Het is belangrijk dat je er rekening mee houdt dat deze stofzuiger geen mondstuk heeft, welke optimaal is voor dierenharen.
 • Hoewel er is gezorgd voor een grote actieradius van 12 meter, vinden sommige gebruikers het jammer dat hij niet snoerloos werkt.
 • De zachte borstelharen van het parketmondstuk maken voorzichtig schoon, waardoor je harde vloeren beschermd zijn tegen krassen.
 • S-zakken, de zakken waarmee deze stofzuiger werkt, gaan tot 50% langer mee en zorgen voor behoud van de complete zuigkracht van je stofzuiger totdat ze vol zijn.
 • Het TriActive Pro-mondstuk zorgt voor een grondige reiniging van tapijten en harde vloeren en hecht dicht bij de vloer, zodat hij tot diep in tapijten kan reiken om ook de fijnste stofdeeltjes te pakken.
 • Zijn Clean Air filtersysteem vangt maar liefst 99,9% van fijnstof op, waaronder huisdieren haar, pollen en huisstofmijt, waardoor hij perfect is voor personen met een allergie en de stofzuiger allergievriendelijk is gecertificeerd door ECARF.

Productoverzicht

5. Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681 – Stofzuiger zonder zak

In dit artikel hebben we het veel gehad over stofzuigers met een zak. Kiezen voor een stofzuiger zonder zak brengt echter ook unieke voordelen met zich mee. Denk je maar in dat je bij een stofzuiger zonder zak kosten bespaart op de lange termijn. Je hoeft namelijk geen stofzuigerzakken meer te kopen. Daarnaast zie je bij dergelijke modellen direct wanneer de bak vol is. Je hoeft dus niet te concluderen dat hij vol is aan de hand van afgenomen zuigkracht. Kies je bovendien voor een stofzuiger zonder zak, dan vind je verloren objecten gemakkelijker terug. In een stofbak vind je namelijk gemakkelijker spullen terug dan in en stofzak. Is daarom jouw Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681 - Stofzuiger zonder zak beste stille stofzuiger een variant zonder een zak? Dan is de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681 – Stofzuiger zonder zak perfect voor jou. Dit model is wellicht de beste stille stofzuiger voor jou.

Wij vinden dat hij goed bij je zal passen, omdat hij een stofzuiger zonder zak is. Bovendien heeft hij een stille werking. Je kunt deze stofzuiger zelfs gebruiken om zowel harde als zachte vloeren te reinigen. Hierbij maak je je geen zorgen over een verschil in zuigkracht. Op zowel harde als zachte vloeren heeft hij immers een erg sterke zuigkracht. Zijn er in je woning huisdieren? Dan denk je misschien dat het moeilijk is om hun haren op te ruimen. Gelukkig heeft de fabrikant hier rekening mee gehouden. Daarom is het opzuigen van honden- en kattenharen geen probleem voor deze stofzuiger. De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681 – Stofzuiger zonder zak komt immers met een speciale dierenborstel. Tijdens het stofzuigen houd je rekening met de snoerlengte. Dit model heeft een snoerlengte van 8,4 meter. Hoewel dit niet extreem lang is, kun je een gemiddelde kamer of kleinere verdieping ermee stofzuigen.

Eigenschappen van de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681 – Stofzuiger zonder zak:

 • Gordijnen of meubels kun je gemakkelijk reinigen met de extra meubelborstel.
 • Stille prestaties zijn mogelijk, want hij heeft een geluidsniveau van slechts 67 dB.
 • Op het gebied van stofuitstoot en energieverbruik is dit apparaat enorm efficiënt.
 • Zowel op zachte als harde vloeren kun je rekenen op een enorm sterke zuigkracht.
 • Honden- en kattenharen verwijder je eenvoudig met de speciale dierenharenborstel.
 • Een unieke Power Glide borstel zorgt voor een ultiem glijvermogen op elke soort vloer.
 • Er is gezorgd voor een praktische turboborstel voor hoogpolig tapijt en/of dierenharen.
 • Moeilijk bereikbare kieren en spleten in je woning kun je reinigen met de kierenzuigmond.
 • Je kunt de handige combi-zuigmond gebruiken om harde vloeren en laagpolig tapijt optimaal te reinigen.
 • Kwetsbare vloersoorten zoals marmer of onbehandeld hout kun je het liefst stofzuigen met de extra parketborstel.
 • Geavanceerde cyclonale technologie en zeer efficiënte filters vangen bij deze stofzuiger 99,98% van het stof in het apparaat op.
 • Bij dit apparaat is er gezorgd voor een uniek vergrendelsysteem, waarbij een robuust design de ongewilde opening van de stofzuiger beperkt en zorgt voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om het stofreservoir te ledigen.
 • Als je dit model koopt, dan krijg je er een handige combi-zuigmond, een praktische turboborstel, een kierenzuigmond, een extra meubelborstel, een speciale dierenharenborstel, een extra parketborstel en een mini en maxi turboborstel bij.

Productoverzicht

Ook interessant: