Fully Capisco by HÅG: gezond en comfortabel werken in je thuiskantoor

Capisco Chair

Fully heeft de beste sta bureaus, bureaustoelen en andere ergonomische meubels om jou in beweging te houden tijdens het werken. Fully meubels zorgen ervoor dat jij je minder vermoeid voelt na een lange werkdag. Met deze meubels kun jij simpel en snel je eigen ergonomische werkplek inrichten. Omdat jij tijdens het werk veel zit, is een goede bureaustoel extra belangrijk. 

Hier lees je alles over de Fully Capisco by HÅG.

Fully Capisco by HÅG

Capisco Chair

Als je op zoek bent naar een ergonomische bureaustoel, dan zit je met de Fully Capisco by HÅG helemaal goed. Dit is namelijk de bureaustoel waar ik nu zelf op zit. Deze bureaustoel heeft ervoor gezorgd dat ik mij geen enkel moment meer druk hoef te maken over mijn zitpositie. Ik zit dankzij deze stoel altijd comfortabel waardoor ik mij geheel kan richten op mijn werk. Veel thuiswerkers zijn net als mij ontzettend enthousiast. Ik deel mijn ervaring graag met jou omdat ik iedereen een fijne werkplek gun.

De stoel waarmee alles begon

De Capisco by HÅG is het hoofdproduct van Fully. David Kahl werd een hele tijd geleden verliefd op de Fully stoel en startte het bedrijf. Zijn missie was simpel en duidelijk. Hij wilde elke dag één stoel verkopen waarmee hij het leven van een ander kon veranderen en verbeteren. Deze stoel had zijn leven inmiddels compleet veranderd. Vanaf dat moment was een leven zonder de Fully Capisco niet meer denkbaar. De medewerkers van Fully zal je niet op een andere bureaustoel vinden. Deze bureaustoel is de gouden tip om gezond en comfortabel aan het werk te gaan. Fully is zo zeker van de Capisco by HÅG dat je deze zonder enige risico’s 90 dagen lang mag proberen. Zij weten zeker dat je na gebruik deze bureaustoel niet meer kwijt wilt.

Aanvulling sta bureau

Als je al een sta bureau van Fully in huis hebt, dan is de Capisco by HÅG een hele goede aanvulling. Deze bureaustoel zorgt er namelijk voor dat je ontzettend veel mogelijkheden hebt om een actieve zitpositie aan te nemen. Deze bureaustoel in combinatie met het staand en zittend werken zal ervoor zorgen dat je na een lange werkdag nog genoeg energie hebt voor andere zaken.

Hoe zit het met de prijs/kwaliteit verhouding

Als je de Capisco by HÅG koopt, dan investeer je voor langere tijd in je gezondheid. Dankzij deze bureaustoel zal je namelijk jarenlang profiteren van een actieve en gezonde houding tijdens het werken. De kwaliteit is de prijs dan ook zeker waard. Ik heb liever één goede bureaustoel die ik koop voor langere tijd, dan dat ik het risico loop om elk jaar weer opnieuw een bureaustoel te moeten zoeken omdat deze niet naar wens is.

Waarom kiezen voor de Fully Capisco by HÅG?

Veel thuiswerkers, ook ik, kiezen voor de Fully Capisco by HÅG. Maar waarom eigenlijk? Hieronder lees je waarom:

 • Op de Fully Capisco by HÅG kan je meer actieve zithoudingen maken dan op drie andere normale bureaustoelen samen
 • De rugleuning van de stoel is voorzien van een plusvorm. Zo zit je altijd comfortabel achterover of zijwaarts
 • De zadel van de stoel is voorgevormd, je heupen nemen hierdoor altijd een actieve houding aan
 • Traditioneel zitten blijft mogelijk met deze bureaustoel
 • Capisco heeft een handige voetring als optie, hier kun je tijdens het werken een voet op rusten
 • Deze stoel zorgt voor een zodanige houding dat jij je aan het einde van de dag minder vermoeid voelt
 • Een moderne look en tijdloos
 • Deze bureaustoel is een duurzame keuze. 50% gemaakt van gerecycled materiaal en de stoel zelf is voor 90% recyclebaar
 • Het is verkrijgbaar in veel mooie kleuren

 

Capisco Chair Modern en tijdloos

Behalve dat de Fully Capisco by HÅG goed is voor je gezondheid, is het daarnaast ook nog eens een aanwinst op het interieur van je thuiskantoor. De bureaustoel ziet er modern uit. De Capisco bureaustoel is verkrijgbaar in veel mooie kleuren. Voor iedereen zit er wel een passende kleur bij. De kleur van het frame, de poten, is zwart, wit of zilver. De zitting zelf is te verkrijgen in verschillende kleuren én materialen:

 • Era Poly- Bloom (roze tint)
 • Era Poly- Cobalt (blauwe tint)
 • Era Poly- Jet (zwarte tint)
 • Era Poly- Slate (grijze tint)
 • Era Poly- Sprout (groen tint)
 • Era Poly- Wash (jeans kleur)
 • Vinyl- Chestnut (hazelnoot bruin)
 • Vinyl- Onyx (zwarte tint)
 • Leer-zwart
 • Leer (bruine tinten)

Een geweldige klantenservice

Als je een aankoop doet bij Fully, dan kun je rekenen op een klantenservice op het hoogste niveau. Uit veel reviews die ik heb gelezen, zijn alle kopers, op een enkeling na, ontzettend tevreden over de diensten van Fully. Heb je een aankoop gedaan en wil je graag wat vragen? Je krijgt meestal binnen enkele dagen al antwoord op je vraag. Toen ik mijn Capisco bureaustoel kocht, had ik nog mijn twijfels over de juiste hoogte van de stoel. Het standaardbereik van 265 mm is ideaal voor de grootste groep mensen die werken met een sta bureau. Als je kleiner bent of een lager bureau hebt, dan kan het zijn dat de stoel eventueel anders ingesteld moet worden. Heb je vragen? Dan kan je deze altijd aan Fully stellen. Ze denken graag mee.

Conclusie Fully Capisco by HÅG

Al met al is Fully Capisco by HÅG is zeer geschikte bureaustoel voor iedere thuiswerker die gezond werken hoog op de agenda heeft staan. Dankzij deze bureaustoel heb je minder kans op klachten waardoor je met plezier aan het werk kan. De combinatie met de Fully sta bureau is ideaal en zorgt voor een ergonomische werkplek op het hoogste niveau. Dit is een investering waar je nog een hele lange tijd plezier van zal hebben.

Ook interessant: